keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Tammikuun kauneussuosikit

Viime kuussa jäi suosikkien listaaminen välistä, joulukiireistä ja muista hössötyksistä johtuen. Tässä kuussa esittelen viime kuun ja alkuvuoden suosikkeja ;)


Cuccio 7 Second päällyslakka 

Tämä 7 sekunnin päällyslakka kuivaa ihan supernopeasti! Tästä olin kuullut tosi paljon kehuja ja halusin kokeilla itsekin. Se lupaa kuivua 7 sekunnissa, pysyä hyvin lohkeilematta ja säröilemättä. Onkin kyllä oikein loistava kanditaatti suosikki pikakuivattajien joukkoon, hyvä kun tätä ehtii levittää koska kuivuu niin nopeasti! Lakka on hiukan geelimäisen jähmeää ja tosiaan kuivuu hirmu nopeasti. Ei vaadi led- tai uv-uunia. Sopii kaikkien kynsilakkojen päälle. Maksaa 12,95 e Kauneuden verkkokaupassa. ( pr-näyte )


BareMinerals Matte Liquid Lipcolor sävyssä Swag 
Tämä mattapuna tuli minulle viime vuoden Eleven joulukalenterissa. Ihastuin tämän hiukan roosaiseen nudesävyyn. Se sopii minulle loistavasti ja sopii jokapäiväiseen meikkiin. Koostumus on jännän moussemainen ja tämä asettuu huulille kuivattamatta. Nopea sipaista aina lisää ja vähän harmittaa ettei minulla ole tästä isompaa kokoa :) Ihana!!


Ziaja Med Silmänympärysvoide
Tykkään silmänympärysvoiteista jotka ovat hajuttomia, värittömiä ja mauttomia ;D eli siis ne eivät saa ärsyttää silmiä vuotamaan, niissä tulee olla hyvä kosteusteho ja täytyy imeytyä nopeasti. Ziajan Med voide on niin neutraali mutta hoitava. Se riittää aamuun ja imeytyy nopeasti meikin alle. Illalla saatan laittaa hieman seerumia silmien ympärille ja sitten tätä päälle. Tämän olen ostanut Hehkusta ja muistelen maksaneen n. 20 euroa. Ziaja Med on hypoallergeeninen herkän ihon sarja. Suosittelen kokeilemaan jos sulla on tosi herkät silmät ja kuiva silmänympärysiho. Sopii kaiken ikäisille.


Biozell Color Mask Silver
Tämän ostin paikallisesta Prismasta koska muistelen monen tätä kehuneen. Mulla on vaalennettu tukka joka alkaa taittaa liiaksi keltaiseen tyvestä. Latvat mulla on kylmemmät joten olen välillä pulassa tukkani kanssa. Levitin Silverin siveltimen avulla jakaus jakaukselta tukkaan ja annoin olla n.15 minuuttia. 
Hiuksista tuli selkeästi pehmeämmät ja kiiltävämmät kuten aina Biozell sävytteiden kanssa, ne hoitavat hyvin hiuksia! Hiusten sävy muuttui selkeästi kiiltävämmäksi ja tasaisemman sekä kirkkaamman värisiksi. Ei välttämättä hopeaksi mutta en sitä hakenutkaan. Toimii siis hyvin vaaleassa tukassa eikä maksa paljoa. Seuraavaksi tykkäisin kokeilla Soft Ice sävyä, onko kellään kokemusta siitä?

Sellaisia tällä kertaa! Oliko joukossa mitään sinulle tuttuja tuotteita tai herättikö joku tuote enemmän kiinnostusta?

24 kommenttia:

  1. Ziajan Med-sarjan sy-voidetta en ole kokeillut, mutta Ziajan Jasmin-sarjan ("ikäihmisille" suunnattu sarja) sy-voide oli oikein hyvä. Mulla loppui silmien vuotaminen melkein kokonaan, kun rupesin tarkkailemaan Propylene Glycolia ripsiväreistä ja muistakin tuotteista! Kiitos sulle vinkkauksesta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) tarkkana saa kyllä olla, sitä on todella monessa ripsivärissä ja voiteessa!

      Poista
  2. Biozellin maskeja on paljon kehuttu, pitäisi joskus itsekin niitä kokeilla :).

    VastaaPoista
  3. Noissa Biozellin color maskeissa on ihan tajuton pigmentti hintaansa nähden. Ainakin kaikki tummat on tosi ytyjä. Musta tuntuu, ettei mikään hopea/harmaa sävyte ikinä tee vaaleille hiuksille muuta kuin vähän kirkastaa sävyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se vetää osan tukasta ihan hopeaksi, vielä kun saisi keltaisuuden kokonaan pois ;D

      Poista
  4. Mulla on myös kaapissa tämä Biozell Color Mask Silver ja tuntuu, ettei se tee mun hiuksille mitään. Ne ei vielä ole tarpeeksi vaaleat? En raaskisi vaalentaa, joten sekottelen tätä nyt hoitoaineeseen tai kuitenkin käytän sen hiuksiini, sillä sehän hoitaa samalla kutreja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä hoitaa hyvin ja kirkastaa mulla tiettyä osaa tukasta :)

      Poista
  5. BareMinerals kuulostaa tosi kivalta! Tykkään pehmeistä ja kuivattomista nestemäisistä huulipunista. Tätä olisi voinut saada tosi halvalla Hehkun loppuunmyynnistä, mutta nyt taitaa olla hyllyt jo aika tyhjänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä voinut ostaa isomman koon tästä ;)

      Poista
    2. Mäkin katoin samaa huulikiiltoa juurikin Hehkun-nettikaupasta kun oli edullisesti kaikkea mutta viimeaikaisten kommenttien perusteella en ole sieltä uskaltanut enää lähteä tilaamaan... :(

      Poista
    3. Matkuksen Hehkussa on Swag -60% vielä tämän viikon ;)

      Poista
    4. Iik katsotaan jos tointuisin käymään siinä ;D

      Poista
    5. Anonyymi: Ai mikä vika tilata sieltä?

      Poista
  6. Tuo BareMineralsin puna on ihana! Ihan täydellinen arkipuna :) Tuota Ziajan silmänympärysvoidetta sen sijaan voisin hyvinkin testata, kuulostaa lupaavalta.

    VastaaPoista
  7. BareMineralsin huuliväri vaikuttaa ihanalta, en olekaan heiltä huulimeikkejä kokeillutkaan! :)

    VastaaPoista
  8. Tammikuussa Lumenen lopetettu seerumimeikkivoide on ollut mahtava. Kosteuttaa ja vähentää ihon kiristelyä. Ymmärrän kyllä, miksi sitä jäätiin kaipaamaan. Madaran öljy on ollut päivittäisessä käytössä.
    Ihana talvi. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä meikkivoiteelta :) mä en hirveesti pakkasista tykkää mutta talvella on hyvä ettei kura kantaudu sisään ;)

      Poista
  9. Tuo päällyslakka kuulostaa lupaavalta! Millanen sivellin tässä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, en ole kotona niin en voi tarkistaa muotoa mutta sivellin oli kyllä hyvä käyttää :)

      Poista
  10. Täytyypä pistää korvan taakse toi päällyslakka, vaikka pitäis yrittää käyttää vanhoja jemmoja nyt pois eikä ostaa uusia. Ja hei hyvä kun muistutit, mulla pitäis ollakin joku Biozellin naamio jossain, sitä tarvitaan nyt!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3