torstai 17. tammikuuta 2019

Esse - Probioottista ihonhoitoa herkälle iholle

Esse on jäänyt itselle hieman tuntemattomaksi merkiksi. Nyt sain testiin pr-näytteinä pari todella kiinnostavaa tuotetta. Olen testaillut näitä jonkun aikaa ja on aika kertoa teille millainen on minun kokemukseni Etelä-Afrikkalaisista Esse -tuotteista. 


Essen tuotteet ovat sertifioutua luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia, eläinkokeettomia ja pohjautuvat probioottiseen ihonhoitoon. Probiooteilla on ihonhoidossa kolme tärkeää tehtävää; ne parantavat ihon kosteustasapainoa, vähentävät ihon herkkyysreaktioita ja hidastavat ikääntymisen merkkejä. 

Essellä on kolme tuotelinjaa jotka valitaan ihon sen hetkisen tarpeen mukaan. Minulla testissä herkän ihon kaksi uutuustuotetta. Sensitive Skin -sarjan tuotteet on suunnattu herkän ja reaktiivisen ihon tarpeisiin. Tuotteiden ainesosat on pidetty minimissä ja säilöntäaineita on mahdollisimman vähän. Essen herkän ihon tuotteet sopivat esim. ikääntyvälle iholle tai herkälle silmänympärysiholle kuten minulla on. 

Kun aloittaa Esse -tuotteiden käytön, olisi tärkeää että ammattilainen valitsee sinulle sopivat tuotteet. Olisi myös suotavaa käyttää tuotteita kuurina ja keskustella sopivista tuotteista Esse -kosmetologin kanssa. Itsellä meni testatessa tovi koska käytin pelkästään näitä sekä muuta luonnonkosmetiikkaa.



Protect Oil on suojaava ihoöljy herkälle iholle. Ilmansaasteita ja muita ympäristön myrkkyjä vastaan taisteleva kasvoöljy suojaa herkkää ihoa ximeniaöljyn avulla. 
Öljy muuntautuu ihoa suojaavaksi polymeeriksi altistuessaan UV-säteille tai vapaille radikaaleille ja muodostaa konkreettisen suojaavan kerroksen ihon pinnalle. Öljy tehostaa myös ravintoaineiden ja hapen kuljetusta edistämällä verenkiertoa iholla. 

Täyteläisen hoitava koostumus levittyy iholle ihanan tuntuisesti! Öljy tuoksuu vienosti vaniljalta ja on ihanan täyteläistä iholla. Jo pieni määrä riittää. Itse levitän öljyn aina taputtelemalla iholle. Vaikka tämä tuote on kallis, tämän kokoinen pullo riittää käytössäni useita kuukausia. Ihoni nautti Essen öljykuurista ja panostaisin laadukkaampaan öljyyn mikäli ihoni alkaisi kenkkuilemaan enemmän. Talvikäytössä itsellä, kesällä en niin öljyä iholleni tarvitse. 15 ml / 58 euroa. 


Sensitive Eye Cream on ylellisen tuntuinen ja täyteläinen silmänympärysvoide herkille silmille. Syväkosteuttava koostumus kosteuttaa ihoa hyaluronihapon avulla, vähentäen tulehduksia ja juonteita. Albizia -uute kohottaa yläluomea ja vähentää juonteita sekä turvotusta. Oikein hyvät lupaukset, itsellä kun on välillä turvonneet luomet ja silmäpussit O_o Proaktiivinen tuote rauhoittaa ja suojaa reaktiivista ihoa jotta herkimmilläkin käyttäjillä on mahdollisuus hoitaa ikääntyvää ihoa. 

Minulla tämä ei ärsytä silmiä, ne eivät vetistä tai kirvele kuten yleensä paksumpaa voidetta käytettäessä. Silmänympärysihoni oli mukavan silea ja heleä kuurin aikana, selkeitä tuloksia havaittavissa. Tykkäsin kovasti, onhan tämä selkeästi laadukkain pitkilleen käyttämäni silmänympärysvoide. Plussaa sopivuudesta herkälle iholle. 15 ml / 56 euroa. 


Natural Goods Companyn sivuilla voit tutustua lisää Essen tuotteisiin. Kannattaa myös lukaista tarkemmat luotaukset Ida365 ja Katja Kokon blogeista mikäli kiinnostaa tutustua enemmän Essen tuotteisiin ja siihen mihin ne perustuvat. Minun kokemukseni oli pieni pintaraapaisu mahtaviin Essen tuotteisiin :)

Onko teillä kokemuksia Essestä?

14 kommenttia:

  1. Essen tuotteista olen kokeillut yhtä täysikokoista kasvoputsaria ja joitakin matkakokoja ja näytteitä. Ihastuin kasvovoiteeseen (muistaakseni rich moisturizer), joka hoitaa erityisesti kuivaa ihoa ja se tuntuikin oikein supermiellyttävältä ja tehokkaalta. Probiootteihin en ole sen tarkemmin perehtynyt. Vaatisi ehkä pientä opiskelua;) Joissakin tuotteissa tuoksu on hieman liian "luonnonmukainen";)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä tuotteet oli kyllä mun iholle täysin sopivia, tykkäsin!

      Poista
  2. Essen Sensitivet ovat hyviä. Kun oli ihoärsytystä, se hoitui kuurilla nopeasti.
    Silloin Sensitive-sarjassa ei ollut kasvovettä ja käytin Essen Toneria. Miinusta puuttuvista humektanteista ja iho ei tuntunut jonkun ajan päästä tarpeeksi kosteutetulta.
    Sarjan seerumia on kolmas tuubi menossa .Jos talvella iho ärsyyntyy, seerumi rauhoittaa pian, eikä tarvitse edes käyttää kuin joitakin päiviä. Onneksi en tarvitse enää kuin yhtä tuotetta satunnaisesti, hintaa kun näillä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hintaa on, silmänympärysvoide kyllä ihastutti sen verran että saattaisin harkita sen käyttämistä jatkossa :)

      Poista
  3. On, ihan mun suosikkibrändi, monia Esse-tuotteita päivittäin käytössä. ^_^Näistä öljy on ehdoton lempparini.

    VastaaPoista
  4. Mä olen testannut vaan parin näytteen verran, jossain vaiheessa pitää ehdottomasti tarkempaa tuttavuutta tehdä <3

    VastaaPoista
  5. Mulle on pari kertaa tehty probioottinen kasvvoito Essen tuootteilla, oon blogissakin kertonut.
    Tykkäsin kyllä tuotteista:
    https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2018/10/probioottinen-ihonhoito.html

    VastaaPoista
  6. En ymmärrä miksi en vieläkään ole käyttänyt Esseä vaikka sarja ois just mulle hyvä. Houkuttaisi kyllä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3