tiistai 18. elokuuta 2015

Vielä ehtii Ruby Wingeillä

Vielä ei taida olla myöhäistä käyttää näitä Ruby Wing lakkoja! Jos joku miettii no mitä ihmeellistä niissä on niin ne vaihtavat väriä lämpötilassa! Jo pelkkä ulkoa-sisään lämpötilan muutos laittaa lakan vaihtamaan väriä. Auringossa lakka vaihtaa vieläkin selkeämmin ja efekti on aika hieno! Etenkin koristeluiden alla aika hauska ja Ruby Wing lakoilla saatkin kaksi eri väristä lakkaa yhden hinnalla!


P8020037.ORF

Käytin kahta erilaista Ruby Wingiä. Myth on ensimmäisiä Ruby Wingejä, sellainen neutraali beige. Koostumus näissä on parantunut vuosien mittaan ja tämän alle kannattaa laittaa joku hyvä aluslakka eli esim. Glisten & Glow Stuck On Blu! Mulla oli Trind Nail Repair ja Myth vähän raidoittui sen päälle. Kaksi paksua kerrosta kuitenkin riittää ja päällyslakka tasoittaa pienet epätasaisuudet.
Going Steady on ihana kultaglitter jossa violetteja glittereitä. Tämä on ihana mahtava kun muuttaa väriä, rakastan tätä lakkaa! Peittää kynnen kahdella kerroksella, sopii myös liukuvärjäyksiin tai osalle kynttä koska tätä pystyy laittamaan myös kerrallaan vähän. Arvostan sellaisia glittereitä.


P8020024.ORF

Ja suunnitelmissa oli taas itämaihin suuntautuvat koristukset ;)  eli peukaloon ja pikkurilliin pelkät kultaiset kolmioniitit. Etusormen decal saatu tai tilattu Born Pretty Storesta josta myös keskisormen laatan kuvio. Laatta-BP005 toimii ihan moitteetta ja onkin ainut BPS suorakulmainen laatta josta minulla ei ole mitään valittamista. Laatan olen esitellyt aiemmin tässä postauksessa. Leiman alle sudin kultaista China Glazen Midnight Kiss lakkaa.


P8020052.ORF

Myth löytyy 2012 kokoelmassa joka näyttää olevan alennuksessa ja Going Steady on tuoreesta Spring Fling kokoelmasta. Myth muuttaa väriään hiukan tummanpunaisemmaksi. Efekti on voimakkaampi auringossa, kuvausta varten jouduin juoksuttamaan kättä uv-lampun alta kuvauslampun alle ja väri ehtii jo matkalla muuttua takaisin. Suorassa auringossa tai ulkona muutos on tottakai pysyvämpi. 
Going Steadyn läpinäkyvä pohjaväri muuttuu punertavan violetiksi. Se onkin ihan mielettömän hieno näin yksinään tai suunniteltuna tiettyjen värien kanssa esim. juurikin liukuvärissä. Nämä on kyllä monipuolisia lakkoja. Lakat olen saanut CesarsShopista joka on Ruby Wingien maahantuoja.


P8020047.ORF

Muistathan että koodillani UML91 saat 10% alennuksen Born Pretty Storen tilauksesta!


21 kommenttia:

  1. Wau, nudesta pinkkiin, ihan kuin olisi täydellisesti eri kynnet! Makeet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) efekti on tosi hauska ja näkyy kivasti koristelujen alta.

      Poista
  2. Ooh miten kauniit...! <3 Upeat koristelut, jotka sopii hyvin molemmille väriversioille :) Olen ihan rakastunut näihin nyt ♥

    VastaaPoista
  3. Tuollaisen nudensävyisen voisi hankkiakin, on tosi nätti. Mulla ei oo ollut kuin yksi RubyWing ja sen laitoin eteenpäin just kenkun laadun takia. Ehkäpä pitäisi kokeilla uudelleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uudemmissa on parempi koostumus. Jos mietit tiettyä sävyä niin voipi kysyä minulta, mulla on Rubyjä iso kokoelma ;) tykkään itsekin näistä nudeista ehkä eniten.

      Poista
  4. Vitsi miten upeat kynnet! Tykkään näistä Ruby Wingeistä taas ihan kympillä :).

    VastaaPoista
  5. Nämä on kyllä ihan hemputin ihanat :)

    VastaaPoista
  6. Onpas kauniit! Mulle kolahtaa aina tämmöiset aasialaiset kynnet ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joku näissä viehättää minuakin ja aika paljon on tullut hankittua tämän tyylisiä koristeita.

      Poista
  7. Onpas ihana lakkaus ^_^
    Hih, mullakin Ruby wingit kynsillä. Moonstone oli ihan kamala lakattava, ku se raidoittui heti. Mutta vaihtoi kivasti väriä. Päälle laitoin Doux-lakan ja heitin Essien pikakuivattajan päälle. Moonstone lakkasi vaihtamasta väriä, mutta Doux vaihtaa vielä. Harmittaa, kun ei oikein voi olla noitten kanssa ilman mitään päälilakkaa, mutta mun kokeilemat päälilakat vie sen värinvaihtoefektin pois :/ Ehkä tääkin olis parannettu uusimmissa Rubeissa, mun uusimmat taitaa olla Wicked west- kokoelmasta ja ne sitten taas vaihtoi väriä jopa pikakuivattajan kanssa. Mystisiä nämä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta tämäkin Myth on vanhasta kokoelmasta ja vaihtaa väriä päällyslakan kanssa? Olen käyttänyt Rubyjen kanssa pikakuivattajia ja normaaleja top coateja ja väri on vaihtunut. Joskus kyllä muistelen että jos oli hirmu koristelut ja leimaukset päällä niin väri ei oikein vaihtunut. Tiedä sitten näistä nyt! Kivoja lakkoja joka tapauksessa :)

      Poista
  8. Ihanat (: Jännän näköinen toi Going Steady kultaisena!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3