maanantai 24. elokuuta 2015

piCture pOlish - Scandal

Picture Polishin Scandal tuli ostettua aikoja sitten mutta se on jostain syystä jäänyt esittelemättä. Ja ihan syyttä taas! Pullon perusteella tässä pitäisi olla jännää vihreää duochromea seassa, se taisi ollakin syy lakan ostoon. Poison ilmestyi myöskin näissä Vampy Chameleons -sarjan lakoissa. Kokoelmassa oli kuusi tosi hienoa lakkaa; Poison ja Scandal houkuttivat mutta ostin sitten vain Scandalin.


kol


P8030046.ORF

P8030010.ORF

Scandal on tummanpurppura, selkeästi vähän violetti jellylakka. Se peittää kahdella kerroksella ja on tuttuun tapaan lähes täydellinen koostumukseltaan. Vihreä duochrome näkyy välähdyksenä auringossa. PP:n oma scattered holohippunen tekee lakasta niin uskomattoman kauniin, se on se juttu näissä lakoissa. Ihastuin PP:n lakkoihin nimenomaan tuon kimalluksen vuoksi ja uskon että sinäkin ihastuisit jos et ole vielä PP:n lakkoja kokeillut. Etenkin tummissa lakoissa se tulee paremmin esille ja tämäkin lakka on uskomattoman kimaltava luonnossa.


P8030019.ORF


P8030047.ORF

Koristeluina mun suosikki 3D koristeita elikkäs hopeisia piikkejä! Hurjan hienoja! Leimaus MoYou Biker 10 laatasta, musta lakka Essence Latex Matte ja leimauslakka China Glazen Sci-Fi.


P8030055.ORF

Scandal ostettu CesarsShopista josta sitä löytyy vielä ;) hopeisia niittejä ei näytä enää olevan mutta kultaisia löytyy. Ja hei, mitäs tykkäätte uudistuneista Kynsilakkataivas -sivuista? Ja ilmaisia postikulujakaan ei kannata unohtaa, ne ovat voimassa 28.8 asti!! 

11 kommenttia:

 1. OMG!!! This is so pretty. I super love the color and finish. This is something worth checking out.

  VastaaPoista
 2. Upea tää Scandalkin just sellaisia kimaltelevia lakkoja, joita tykkään käyttää talvella, kun muuten on niin ankeaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihanan tumma mutta silti naisellinen lakka :)

   Poista
 3. Vaihdetaanko kynsiä? Sä saat leosydämet ja mä saan nämä :). Mulla on Poison, jossa holon puuttuminen kyllä vähän tympii. Se on just se PP:n juttu ja nyt koko lakka jää vähän pliisuksi. Onhan se hyvälaatuinen ja nätti muttei sitä mitä PP:ltä yleensä odotan. Olis pitänyt ostaa tämä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poison näyttää tosi hienolta mutta jos siitä puuttuu se holo...niin osaan kuvitella että ehkei se niin ihana sitten olekaan. Pitkin hampain sen jätin silloin ostamatta. Mutta hyvä kun päädyin tähän. On tämä vaan nätti! Saattaisin kyllä luovuttaa nämä kynnet sulle, tykkäisit varmasti :)

   Poista
 4. On kyllä hurjan kaunis tämä <3 Ja koristelutkin on aivan ihanat, nuo piikkiniitit on kivan huomiota herättäviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) vähän erilaiset mutta mun tyyliset kyllä!

   Poista
 5. Kaunis , kiva lakkaus kokonaisuudessaan.
  Pitää / täytyy / pakko varmaan tilata jotain, tulee valinnan vaikeus eteen (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3