sunnuntai 30. elokuuta 2015

Testissä Essie Gel Setter - päällyslakka

No niin on aika kokeilla seuraava lakka OPI Venice ostoksista. Tiramisu For Two on ihastuttavan elegantti nudelakka todella loistavalla koostumuksella. Sävy on nude vaaleanpunainen, omaa ihoani vaaleampi ja kahdella kerroksella peittävä. Varmasti hyvin monella sopiva lakka ja ei näihin nudeihin vaan tunnu ikinä kyllästyvän.

Koristeluissa voisin valita aina jotain omaa tyyliäni olevaa tai sitten mennä täysin metsään yrittäessä tehdä jotain muuta. Nyt mentiin kyllä ihan metsään vaikka ajatuksissani näistä piti tulla kivat :) lakka itsessään on kaunis ja vähän harmittaa että menin pilaamaan nämä kynnet tyhmillä koristeilla.

P8260020.ORF

Valitsin tälläiset ruudukko-kukka decalit. Katsoin Blue Sean mallia miten ne pitää laittaa kynnelle. No ehkä nämä on tarkoitettu toisen mallisille kynsille koska koin vähän vaikeuksia asetella näitä minun lapioille ja osa meni sitten vähän hassusti. Ja te tiedätte kuin minä olen tarkka, jos joku tarra menee pieleen niin se on maailmanloppu ja kaikki on pilalla *drama queen*

P8260025.ORF

Ei kuitenkaan ollut aikaa aloittaa alusta joten menin suunnitellusti loppuun. Siirtokuvien päälle kerros OPI Heart Of Gold kultaista microglitterlakkaa ja OPI I Reaches My Goldista glittereitä. Sainpa testattua myös uutta L´orealilta saatu Essien Gel Setter top coatia. Tämä antaa geelimäisen pinnan huikealla kiillolla. Kuivuu älyttömän nopeasti ja antaa kynnelle kuin iskunkestävän pinnan! Ja mikä parasta; sopii mustien leimausten päälle. Ei levitä vaikka sivellin koskettaisi leimausta! Tulee varmasti ostettua jatkossa kun tarvitsee hyvää leimausten päälle sopivaa lakkaa joka kuivattaa manikyyrin nopeasti. Minähän rakastan geelipäällyslakkoja, mielestäni ovat huomattavasti parempia kuin normaalit päällyslakat. Verrattuna muihin geelipäällyslakkoihin, Essien Gel Setter antaa nimenomaan kovan ja "iskunkestävän" pinnan, ei sellaista pulleaa geelimäistä pintaa kuten jotkut muut geelipäällyslakat. Ja tosiaan tämä kuivuu ihan luonnonvalossa, ei tarvitse uunia :)

P8260039.ORF

Tämmöiset niistä tuli ja näihin on nyt tyydyttävä. Kylläpä nämä tuntuvat liian tyttömäisiltä barbikynsiltä. Vaikka nätit ovat, ei siinä mutta kun ei ole nyt barbiolo :)

Ostitteko muuten mitään Venice kokoelmasta? Essie geelipäällyslakka, tykkäisitkö?

P8260007.ORF

OPI Venice lakat / CesarsShop
Blue Sea siirtokuvat / CesarsShop
Essie Gel Setter Top Coat kaupoissa syyskuussa 2015, hinta 14,90 e

32 kommenttia:

  1. Mä viel odottelen omia lakkoja Venice kokoelmasta. :) Ihanat kynnet oot kyllä tehnyt. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki nudet, sitten sen vaaleanlilan, vaaleansinisen, vaaleanharmaan. :D Olikohan mukana vielä se punainen shimmerillä. :D <3 Ihania lakkoja!

      Poista
  2. Hyvä päällyslakka kiinnostaa aina ja kynnetkin on nätit vaikkei ne ehkä sun tyyliset ole ;)

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä noi on ihanat! :)

    Mä tilasin vaan sen Gelato On My Mind. :)

    VastaaPoista
  4. Vai että tyhmän näköset, just ihanatihanat! <3 Vaikka ymmärrän ettei oo sun tyyliset kynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei ihan mun tyyliset, meni nuo koristelut vähän övereiksi :D

      Poista
  5. Pöh, ei kyllä yhtään tyhmän näköiset koristuksen mun mielestä. :)

    VastaaPoista
  6. siis ai että mitä? nää on mielettömän kauniit kynnet <3 Venice- kokoelmasta houkuttelisi Gelato, koska mintut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mintut lakat on kyllä kauniita ja monikäyttöisiä :)

      Poista
  7. No eihän noi koristelut ollenkaan näytä tyhmiltä, just kivat! :) Onpa muuten kiinnostava tuo Essien päällyslakka, jos se kerran nopeasti kuivuu ja on iskunkestävä, sehän ois just mainio! En oo edes kuullut kyseisestä päällyslakasta, saako sitä ihan esim Cittarista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä saa, syyskuussa tulee :)

      Poista
    2. Näin Gel Setterin jo Emotionissa tänään, mutta pystyin vielä vastustamaan kiusausta.. ;)

      Poista
  8. Tiramisu näyttää ihanalta, koristeet nyt ei oo ihan mun näköiset, mutta ai että tästä päällyslakasta kiinnostuin!! <3 Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ole hyvä, päällyslakka on ihan mielettömän hyvä!

      Poista
  9. Onpa nätti lakkaus, ei ollenkaan pilalle mennyt :) <3

    VastaaPoista
  10. Ei oo yhtään tyhmät koristelut vaan just kauniit :)

    VastaaPoista
  11. Joo, kyllä onkin niin pilalla koko lakkais, että! EI VAIS! Hienot mun mielestä. Mullakin on jotenkin isot kädet, pitkät sormet ja isot kynnet, vaikka ne näihiin käsiin näyttävät ihan sopivankin... Jotenkin kuitenkaan kaikki decalit eivät istu. Mutta ei niitä kukaan niin tarkkaan syynää...

    Geelipäällyslakkoja en ole vielä testannut. Pitäisi varmaan. Liekö tämä essie sitten hinta/laatusuhteeltaan kärkikastia? Essiet yleensä ovat. Mitään uunia vaativaa en tarvitse.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä geelipäällyslakka on ihan huippu! Yhden hyvän kun ostaa niin muita ei tarvii. Tämä kun täyttää kaikki vaatimukseni: hyvä kiilto ja pinta, pysyy hyvin, sopii decalien ja leimojen päälle sekä kuivuu nopeasti :) minusta Essie on parasta mitä marketista saa :)

      Poista
  12. Ihanan överit (; Tuota päälkyslakkaa pitääkin kokeilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3