keskiviikko 12. elokuuta 2015

Pet´la Plates Calavera & CesarsShopin jumboleimasin testissä

Bongasin Mallen blogista juttua Pet´la Plates -nimisistä indielaatoista. Ihastuin palavasti sokerikalloja esittävään Calaveras laattaan joka pitisaadanytheti. Valitettavasti laatta oli sold out ja meni viikkoja että sain sen sitten tilattua. Taisi mennä vielä pari viikkoa että laatta saapui. Otin vain yhden laatan ja hinnaksi tuli 15 e postikuluineen. Laatta saapui kirjattuna kirjeenä lähipostiin.


P8090002.ORF

Yleensä en tilaile noin vaan uusia laattoja koska epäilen aina vähän laatua. Malle on kuitenkin etevä leimaamaan ja arvostelemaan tuotteita joten luotin häneen nyt ihan sokeasti :D laatta oli kyllä niin ihana ja kuviot on niin älyttömän hienot! Just mun tyyliset! Laatat ovat kultaisia ja materiaaliltaan messinkiä. Kuvioiden koko on 1,6 cm x 2,4 cm.


P8090010.ORF

P8090037.ORF

Tein pienen tilauksen CesarsShopiin jonka mukaan Satu laittoi kylkiäisenä testiin uusia jumboleimasimia. Ja nämä todellakin ovat jumbojättejä! Kokoa suorakulmaisella on 6 cm x 4 cm ja pyöreällä 3,5 cm. Vertailuna vieressä eniten käyttämäni MagnoNailsin löllö ja Konadin kaksipäinen leimasin sekä Cesarin löllö suorakulma. Näyttää muuten ihan minileimasimelta :)


P8090019.ORF

P8090025.ORF

Konadin leimasimella on ihan turha yrittää näin isoja kuvioita, Konad leimasin on 2,3 cm halkaisijaltaan. Eikä sillä saa isoa kuviota pystysuunnassa, aina jää vähän puuttumaan. MagnoNailsin löllö on 2,7 cm halkaisijaltaan joten sillä onnistuu mutta kuva vaatii tarkan kohdistamisen.


P8090015.ORF


P8090029.ORF

Oli päivänselvää että testaan Pet´lan laattaa pyöreällä jumboleimasimilla. Jumbojätin paras puoli on se että se toimii heti eikä sitä tarvitse puhdistaa asetonilla ja eikä viilata. Että jos joutuu valittamaan että kuvio ei tartu ja tämä ei onnistu niin hanki kuule tämä ja loppuu se harmittelu!! Olin itse ihan häkeltynyt koska ei ole ikinä yksikään leimasin toiminut näin hyvin!! Ja ihan paras puoli on se että tätä ei tarvitse painaa. Mulla on ongelmana edelleen eripariset kädet eli vasemmalla leimaan ongelmitta oikeaan mutta oikea leikattu käsi ei ole uudenveroinen edelleenkään. Jotenkin painan leimasinta aina liian kovaa tai se lipsahtaa vähän ja kuvio suttaantuu. Jumbojätillä kuva ei lipsahda eikä sitä tarvitse painaa. Ihan rakkautta, ihan täydellistä!


P8090043.ORF

P8090054.ORF

Ihan täydelliset kynnet tulikin, niin nätit kuin halusinkin. Tummasuklaalakka on OPI Get In The Expresso Lane. Aina kun lakkaan OPI lakoilla, muistan sen miksi ostan mieluummin yhden kalliin kuin monta huonoa. Täydellisyyttä pullossa, tämäkin peittää kahdella normaalilla kerroksella. Ihana syksylakka jonka joskus löysin vitosella alekorista! Vaalea malva keskisormessa ja nimettömässä on Color Clubin Secret Renzervouz. En olekaan tainnut yhdistää malvaa ja ruskeaa lakkauksessa, toimii kyllä hyvin koska malvan päälle tuli niin peittävät leimaukset. Sokerikallot eivät kokonaan mahdu näinkin pitkille kynsille?! mutta osittain kyllä. Kuvioista tuli tosi hauskat kun vielä värittelin erivärisillä kynsilakoilla ja dotting toolilla. Päällyslakaksi hieman kultakimallusta antava Inm Northern Lights kultahologlitter joka ei_sotke_leimoja kuten ei Inm pikakuivattajakaan. Muissa OPI kynsissä top coatina ja koristeiden kiinnityksessä Glitter Gal Gloss Boss.


P8090056.ORF

OPI Get In The Expresso Lane
Color Club Secret Renzervouz
Pet´la Calavera / Petlaplate.com
MoYou musta leimauslakka / CesarsShop, saatu
Pyöreä Jumbo Stamper / CesarsShop, saatu
Super Soft Artisan Stamper / CesarsShop, saatu
Inm Northern Light kulta top coat / CesarsShop, saatu

Joko olette kokeilleet Cesarin jumboleimasimia, mitä tykkäätte? Sokerikallot, iskeekö sinuun? 

Huomasitteko muuten hyvät Cesarin OPI alet jotka ovat voimassa perjantaihin? Venice kokoelma uutuutena, siitä tulossa juttua...tilasin pari ihanuutta :) se ei valitettavasti ole alessa mutta muut kokoelmat kyllä...mm.Color Paintsit ja Nordic kokoelman lakat 7 e! Nyt ostoksille! Ja samalla ne leimasinasiat kuntoon ;)

Ja vielä loppuun pieni muistutus. Minun suosikkituotteeni on mukana LivBox bloggaajaboxissa! Pääsen nauttimaan muiden taitavien ja kauniiden naisten seurasta, itsekin odotan että ketä kaikkia on mukana ja mitä ne huipputuotteet tulevat olemaan! Mehän emme tienneet toisistamme emmekä muiden valinnoista. Nyt alkaa olla viime hetket tilata oma boxi, sen voi tilata vaikka ensi kuuksi tai useammaksi kuukaudeksi kerrallaan. Tästä pääset tilaamaan :) toivottavasti pidätte valitsemastani tuotteesta :)

33 kommenttia:

  1. Wau miten hienot kynnet!
    Mun on pitänyt monta kertaa kysyä sulta vinkkejä kun leimaaminen ei sujunut... eli pintaa voi vähän viilata? Mulla just toi mini stampperi ja sen mukana tullut scrapperi. Maksoi muuten euron cesarsista. Ei paha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo :) voi viilata tai hangata taikasienellä, yleensä auttaa ja leima alkaa tarttua ;)

      Poista
    2. Niin ja vielä..joku vanha kanta-asiakaskortti on parempi scraper kun nuo mukana tulevat ;)

      Poista
  2. Voi ei, nyt näitä laattaihanuuksia on täälläkin! Jo Mallen blogissa näitä näin ja yritin kovasti vastustaa kiusausta tilata, mutta nyt on ehkä pakko...Ja sitten vielä OPI-alekin. Yritä tässä nyt sitten pysyä kohtuudessa ostostelun suhteen. Mut ihanat kynnet oot jälleen saanut aikaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ;D täälläkin kiusataan :) kiitti! Mullekin on varmaan tullut OPI Venice postia tänään. OPI lakat on niin parhautta ❤️

      Poista
  3. Vitsi mä niin odotan ens kuun boksia! Tarvis varmaan hankkia tollanen täydellisesti toimiva leimasin, oppisin ehkä leimaamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin! Sisällössä kai on vaihtelua kauneusprofiilin mukaan joten jännittää kyllä mitä tulee! Hyvästä leimasimesta kannattaa aloittaa ;)

      Poista
  4. Vähänkö makeet kynnet!! Toi jumboleimasin on kyllä huippu. Itse en ole ihan hirveen taitava leimaamisessa, mutta tolla se sujui melko täydellisesti.
    LivBox oli ihan pakko vihdoinkin laittaa tilaukseen, kun selvisi että siinä on mukana mun kolme lempibloggaajaa eli sinä, Sanni ja Virve. Jännää, odotan innolla ekaa boxiani :)
    -Tarabel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olin kyllä tosi yllättynyt että näinkin helposti leimasi, ihan uskomaton kapistus :) toivottavasti pidät tuotteestani. Boxeja kai suunnataan vähän kauneusprofiilin mukaan? Tänään LivBox paljasti lisää bloggaajia ja joukossa on Fitnesspäiväkirjojen Eevi. Toivottavasti mulle osuu hänen tuotteensa :)

      http://livbox.purkkimafia.fi/2015/08/12/syyskuun-livboxissa-minifitness-blogin-eevin-ja-kolmistaan-blogin-karoliinan-lempparit/

      Poista
  5. Oi,oi, nyt taitaakin tulla mahtava boxi ja katotaan osasinko veikata sun lempparin :D

    En ole vielä kerinnyt testaamaan tuota jättiläistä mutta aikeissa vielä tämän viikon aikana.

    VastaaPoista
  6. Oiskin 7€ mutta näytti olevan 11,5€ :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kirjoitin ehkä vähän hassusti kun tarkoitin että Nordicit 7 e :)

      Poista
  7. OI mikä laatta ja kauniit kynnet

    VastaaPoista
  8. Mulla on ollut Konadin se "perusleimasin" ja sit tuo Konadin kaksipäinen ja vasta ihan pari (?) viikkoa sitten koin a-haa elämyksen, jotta tuollainen löllömpi voisi olla mulle parempi.

    Minulla on varsin (lue: erittäin) kaarevat kynnet, joten aina leimatessani jouduin pyöräyttämään sitä leimaa, mutta kun sitä joutui pyöräyttämään niin paljon, niin aina se helposti vähän liikahti ja kuvasta tuli toisesta laidasta epätarkka. Tai sit vaihtoehtoisesti sitä koko kynnen leimaa ei tullut koko kynnelle, vaan reunat jäi vajaaksi.

    Tilasin just tuon pyöreän ja olen nyt yhden kerran sillä leimaillut ja vähänkö tykkäsin. Se oli niin helppo vaan lättäistä leima kynnelle, ei tarvinnut pyöräyttää eikä mitään ja leima oli siististi joka puolella kynnen reunoja myöten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löllö on parempi jos on kaareva tai pitkä kynsi :) se vähän taipuu kynnen mukaan ja leimaa paremmin isoja kuvioita. Ongelmasi kuulostaa tutulta! Kiva kuulla että tykkäsit, eikö vaan olekin ihan huippu leimasin!

      Poista
    2. Joo, jostain käsittämättömästä syystä mä aina ajattelin, että löllö on lähinnä sitä tarkoitusta varten, että kun ne on niin isoja, niin niihin mahtuu niin iso leima, että se peittää pitkänkin kynnen koko matkalta. Ja että niiiiiiiiiiiiiiin pitkä kynsi tavallaan kaartuu alaspäin (sivusta katsoen) silleen, että leimasimen pitää muotoutua kynnen muodon mukaan.

      Mulla on pienet kädet ja vaikka kynnet ovat suhteessa pitkät, niin noita ns. pitkiin kynsiin liitettyjä ongelmia mulla ei ollut. Sit vaan yht'äkkiä tuli sellainen "voi hyvää päivää" -fiilis, että ainahan löllöistä sanotaan, että ovat näppäriä kaareville kynsille...

      Huippu leimasin tosiaan! Ainoa ongelma on nyt vain se, että vaikka peittelenkin sillä lateksijutskalla kynsien reunat, niin meinaan leimata suunnilleen rystysenkin yläpuolelta, kun sitä leimauspintaa tuossa on... :D :D

      Poista
    3. Haha tuttu tunne! Oli vähän putsaus näissäkin kun leimaa oli pitkin sormia ;)

      Poista
  9. Mun on pakko myöntää, että katsoin lukulistan pikkukuvasta äkkiä tuota laattaa joksikin ihanaksi luomiväripaletiksi! :D Joten ihana on. Tosi makee kynnet Sugar Skullsit iskee ehdottomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, aika hyvä :D kyllä iskee minuunkin, ihan joka muodossa :)

      Poista
  10. Hihii! Nää on niin mahtavuutta <3. Ihanasti maalatut nuo sokerikallot. Miten voi olla mahdollista, ettei mulla ole tätä OPIn ruskeaa lakkaa? Mullahan on siis joku pakkomielle OPIn ruskeista, jiten tääkin pitää kyllä löytää jostain :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) ja kiitos vinkistä, vinkkaanpa kiusalleen että tämä OPI ruskea täytyy olla, niin mahtava koostumus ja väri :)

      Poista
  11. Tämä laatta!!! Niin kaunis ♥ Sokerikallokynnet on kyllä aina aivan parhautta, tykkään näistä sun väriyhdistelmistä hirmu paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sokerikallot on naisellisia mutta samaan aikaan vähän julmia :)

      Poista
  12. Vitsit kun oot värittänyt noi suloiset pääkalloleimauskuviot tosi kivasti :). Ihana lakkaus!

    VastaaPoista
  13. Erittäin hienoa että olet boxissa mukana (: Haluun kallokuviot (tuollainen tatska olis upea ) , mieletön lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) tuollaista tatskaa olen miettinyt sata vuotta, kun saisi joskus aikaan...

      Poista
  14. Tosi upee lakkaus!
    Perusleimasimet on kyl niin minejä noihin isoihin verrattuna :DD Mulla on toi pyöreä uus löllö, mut vaaleanpunasella tyynyllä. Tykkään siitä hirveesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) on ne kyllä isoja noihin normaaleihin verrattuna, ihan huvittavan isoja :)

      Poista
  15. Woi jösses mikä lakkaus! Aivan mielettömän hieno kaikessa väriloistossaan, ja tumma ruskea neutralisoi kokonaisuuden juuri täydelliseksi ♥ Ihan kantajansa näköiset kynnet, oi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3