perjantai 21. elokuuta 2015

Parasta kesässä

Kesän 2015 parhaat jutut:


P8100003.ORF

Oman pihan superfoodit. Viinimarjat, karviaiset ja vadelmat. Tulee poimittua pakkaseen ja osa heti syötäväksi/huomisen työeväsrahkaan.


P8050152.ORF

Mansikat! Ostin yhden laatikon ja onneksi mahtuivat pakkaseen. Tykkään mansikoista rahkan tai viilin kaverina ja voihan niitä jonkun jäätelönkin kaveriksi laittaa.


P8050159.ORF

Kesäkahvi/tee ulkona ja samalla voi lueskella hyvässä seurassa päivän postit :) tätä ei voinut harrastaa kerrostalossa :/ Urban Decayn tuleminen on myös ihan huippujuttu ja vielä parempaa että tuli verkkokauppaankin!! Vähän himottaa Electric ja Smoky paletit...

P8050162.ORF

P8050186.ORF

P8050201.ORF

Hololakat! Color Clubin Halo Hues Over The Moon.


P8050177.ORF

P8050179.ORF

Hippu-kulta. Neiti täytti jokunen aika sitten 6 kk. Hän on niin rakas mulle eikä tosiaan suotta sanota kuka on ihmisen paras ystävä. Meillä on niin kivaa yhdessä vaikka välillä ottaa hermoon kun neiti karkaa häkistä ja mellastaa työpäivän ajan..kissoja se vielä jahtaa mutta ei ole ikinä mitään rähinää tai sellaista :)


P8010089

Tämä kesä oli siitä poikkeuksellinen että olin toukokuun lomalla. Eli en tehnyt mitään reissuja enkä käynyt missään. Tänä vuonna en ole ollut yhtään kertaa veneellä mukana kalassa enkä miehen mukana HD-reissuilla. Ei vaan kiinnosta eikä mieskään ehtinyt harrastaa kalastusta koska meillä on ollut aikalailla remonttia talossa. Kuistin viimeistelyä, katon maalausta, kylmiön remontin aloitusta ja salaojien tekeminen. Lämmin kesä ei minua nappaa koska ärsyttää olla töissä hiki päässä ja se hatuttaa kun en päässyt lomalla nauttimaan oikeasta kesästä. Tietysti kesä on aina kesä ja onhan se kiva kun viimein on oma piha jossa saa olla ja ottaa sitä aurinkoa jos haluaa.

Mutta silti..tule jo syksy. Pimenevät illat, kynttilöiden polttaminen, viileämmät lenkkeilykelit ja uusi, uudempi leivinuuni joka meille tulee lähiaikoina. Siinä on kiva polttaa puita ja nauttia omakotitalon tunnelmasta :)

Mitä huippujuttuja teille jäi mieleen tästä kesästä?

17 kommenttia:

  1. Oma kesä oli melkoinen tunteiden vuoristorata muuttoineen... mutta lopputulos on ehkä se paras. :)
    Kiva lukea näitä lifestyle juttuja myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kaikki on nyt hyvin ja on hyvä olla ❤️

      Poista
  2. Ihana postaus :) Ja voi miten Hippu on kasvanut! Sellainen söpöliini ♥
    Ihanaa alkavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa viikonloppua! Odotan tätä päivää kun saan olla yksin kotona ja tehdä mitä lystää :) Meillä ei ole enää koiranpentua..nyt sitä ikävöi vaikka aina aatteli että kasvais tuo riiviö äkkiä :D

      Poista
  3. Oi, olen noista kotipihan superfoodeista ehkä hieman kade. ;) Viinimarjat on mun ehdotonta herkkua.

    Musta kesässä on parasta valo ja aurinko. Onneksi auringon osalta tää elokuu on korvannut kaamean heinäkuun. Pakko nauttia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tässä pitäisi valittaa :D lämmintä on toivottu, eikös se sada taas ensi viikolla. On kiva kun saa marjoja omasta takaa niin ei tarvii kaikkea ostaa :)

      Poista
  4. Mä en edes huomannut, että kesä meni jo. Eikä kyllä haittaa tippaakaan, kun en ole yhtään kesäihminen. Tulis jo syksy ja pimeä :). Kylmästä ja viimasta ja sateesta en tykkää (paitsi jos saa olla sisällä lämpimässä ja kuunnella, kun ulkona ropisee ja ujeltaa) mutta se pimeys on mun juttu. Mulle tulee käänteinen kaamosmasennus aina keväällä liiasta valosta :). Tänä kesänä oon käynyt omalla pihalla kerran, kun yritin olla reipas ja laittaa tuolit istumakuntoon ja aurinkovarjon paikalleen. Ei tonne viidakkoon kyllä edes mahtuisi joukkoon, kun jäi pihan hoitaminenkin väliin tältä kesältä :). Mä aina yritän saada päähäni ajatuksen siitä, että olisi kiva mennä istumaan pihalle ja katsomaan kun ruoho kasvaa mutta kyllä se sohva ja telkkari on vaan aina mukavampi paikka aamukahvillekin. Tässä kesässä oli parasta se, ettei se ollut liian kuuma! Noin, sainpahan jonkun positiivisenkin ajatuksen pihalle :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun ruetaan valittamaan niin en tykkää:liian kuumasta, helteestä ja ärsyttävästä olosta liian kuumassa :D istun mieluummin telkkarin edessä sisällä näin kuumalla. Sopivasta lämmöstä tykkään ja silloin olen pihalla. Ulkona on kiva lukea ja öllöttää. Varsinainen auringonpalvoja en kuitenkaan ole :)

      Poista
  5. Oma piha, kesä ja vihdoin lämmintäkin. Omat superfoodit ja se, että pääsee grillaamaan ihan milloin vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Grillaaminen on myös jees! Sitä ei voi harrastaa kerrostalossa :)

      Poista
  6. Mulla jäi tästä kesästä mieleen kylmyys. Täälläpäin oli todella viileää, koko ajan jotain +15 ja paljon sadetta. Mutta nyt elokuussa alkoi helteet. Odotan itsekin innolla syksyä, ja ruskan värikkyyttä luonnossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin oli kylmä, vasta nyt on lämmintä. Neljän viikon kesälomalla taisi olla yksi päivä kun olin t-paidassa ulkona :)

      Poista
  7. http://alahakita.fi/testisivu rikotko lakia? Koiraa ei saa laittaa häkkiin työpäivän ajaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä sekoitat ulkoiluhäkin ja ns.pentuhäkin. Pentuni on seurakoira, ei häkkikoira. Oman turvallisuutensa takia on häkissä ja sen takia ettei pistä koko taloa paskaksi kun olen 8t poissa. Ja jos olisit lukenut postauksiani koirasta niin tietäisit. JA monet häkittävät, ei siinä ole mitään väärin!

      Poista
    2. En sekoita, älä huoli. Eikö se dogi kannate kouluttaa, et ei pistä kämppää paskaks.. Onko mahd. esim. yhtä huonetta rajata, jossa paljon aktivointia koiralle työpvän ajaksi, niin ei turhaudu... :(

      Poista
    3. Ja tietenkin jos tarkoitat siis pentuaitausta, niin asia erikseen ja ihan järkevä ratkaisu! Mut häkki ei tosissaa minun järkeen käy! :D

      Poista
    4. Kiitos vinkeistä, osaan kyllä koirani kouluttaa. Pentukoira tekee tuhoja ja jahtaa kissoja, varmaan tiedätkin. Joten temmeltäessä sattuu. Mutta kuten sanoin, koiran oma turvallisuus on etusijalla ja se ettei sytyä tulipaloa. Pentuaitaus jossa on katto. Riittävän iso kyllä jotta sinun ei tarvitse murehtia ja epäillä koiranhoitotaitojani.

      Poista

Kiitos kommentista <3