tiistai 25. elokuuta 2015

Kiss Me, Kiss Me Hard

Toinen tilaus Dollish Polishille sisälsi sen Cry Baby lakan. En tajua miten en tajunnut ottaa tätä ekaan tilaukseen. En tajua aina itseäni :D toivottavasti sisko ei tätä lue mutta otin hänellekin lakan synttärilahjaksi koska tykkää Cry Babystä.


P8080054.ORF

Eikö Cry Baby olekin syötävän herkullinen? Äläkä sano ettet ole nähnyt tätä kulttiklassikkoa? Minulla soi autossa usein elokuvan sountrack, onneksi levy vielä kuuluu koska tätä on nimittäin soitettu! Johnny Depp elokuvassa on ihana ja kaikki muutkin hahmot, musiikki ja tyyli...iskee minuun! Se kohtaus..Kiss Me, Kiss Me Hard..siitähän tämä lakka on kotoisin.


P8080060.ORF

Pakko sanoa että petyin kyllä vähän. Odotan punaisten lakkojen olevan pigmenttisiä mutta tämä on hiukan vetistä ja vaatii sen 3-4 kerrosta jos ei halua kynnen kärkien kuultavan läpi. Ja minä en halua! Ehkä olisin toivonut värin olevan vielä asteen kylmempää ja syvempää. Periaatteessa tämä on nätti hopeisen shimmerin ansiosta mutta silti jotain jäi puuttumaan. Harmittaa suoraan sanottuna mutta onneksi hutiostoja ei tule usein ja luojan kiitos otin vain minipullon. Dollish Polishin lakoista kyllä tykkään muuten mutta nyt taisi olla odotukset liian korkealla ;) siinä vaiheessa kun omaa liiankin ison kynsilakkakokoelman niin haluaa sinne vain täydellisiä yksilöitä joita varmasti tulee käytettyä.

P8080038.ORF

Punainen on vähän sellainen väri ettei se ole mun juttu pelkästään. Jotenpa vähän motoristi laatasta leimaa, mustaa kontrastia ja vesiväritystä. Kyllä näistä mieluisat kynnet kuitenkin tuli ja ehkä mä annan anteeksi koska kyseessä on Johnny Depp lakka :)) oli se kauniin värinen kun päivänvalossa enemmän tuijotti ja hopeinen shimmer antaa lakalle vähän extraa.

P8080050.ORF

Kiss Me, Kiss Me Hard / Dollish Polish
OPI Emotions
MoYou Biker 10 / MoYou.co.uk
MoYou leimauslakat / CesarsShop, saatu
Essie Silk Watercolors / CesarsShop
Mustat niitit kiekosta

26 kommenttia:

  1. Wow! Ihana lakkaus kerta kaikkiaan <3
    -Tingeling-

    VastaaPoista
  2. Harmillista että lakan koostumus ei ollut kovin hyvä, sillä se on oikein nätti! Kauniit kynnet olet silti saanut aikaan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voihan tämän alle laittaa toisen punaisen vaikka en oikein tykkää siitä tavasta. Kyllä tämä käytettyä tulee :)

      Poista
  3. Cry Baby on kyllä ihan paras! <3
    Ja ihanan lakkauksen oot tehny!

    VastaaPoista
  4. Voi että mitkä kynnet, aivan mahtavat! Näissä on asennetta, mutta on kuitenkin kauniin naiselliset :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, nämäkin on taas ihan meikäläisen näköiset :)

      Poista
  5. Oi, tykkään kovasti näistä, alkoi tehdä mieli punaista! :)

    VastaaPoista
  6. Nää on kyllä upeet lakkaukset ♡ Mä en oo nähnyt tota elokuvaa koskaan, en tosin hirveästi katso elokuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä tulee telkkarista aina välillä, kannattaa katsoa jos sattuu olemaan tv auki :)

      Poista
  7. Kyllähän näillä rokkikoristeluilla menee mikä lakka vaan! Mäkään en osaa punaista käyttää kaikilla kynsillä, mutta onneksi olen sulta oppinut, ettei tarviikaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) heh, onpa kiva että minusta on ollut jotain apua! Punainen ja vihreä on vähän sellaisia värejä ettei ihan pelkästään niissä osaa olla. Onneksi skittletet on keksitty :)

      Poista
  8. Sävy on tosi nätti, harmi, että koostumus oli lirua. Mä oon katsonut leffan kerran, ei ollut mun juttu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuntuu ettei ole ihan sun tyyliä ;) lakka kyllä varmaan menisi sulla ;)

      Poista
  9. Voi herranjestas näitä sun kynsiä taas kerran <3

    VastaaPoista
  10. Hihii, mä näin Cry Babyn joskus nuorena ja rakastuin silmittömästi Johnny Deppiin :D Katsoin joku kymmenen kertaa leffan putkeen. Voiskin nostalgia mielessä taas katsoa sen ;)
    Ihana lakkaus jälleen kerran :)

    VastaaPoista
  11. Kaunis lakkaus! Ja Cry baby on todellakin leffa, joka kaikkien kuuluu tietää :)

    VastaaPoista
  12. Upee lakkaus! Mä en oo (vielä) nähnyt Cry Babyä, mut joskus olis tavotteena katsoa kaikki Johnny Deppin leffat ni kai sekin sit tulee samalla katsottua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kiva tavoite! Minä olen katsonut varmaan lähes kaikki ja moni löytyy omasta dvd kokoelmasta. Parasta en osaa sanoa kun on niin monta hyvää mutta Deppin kauhuleffat ovat katsomisen arvoisia. Public Enemies ja Pirates Of Caribbean leffat myös hirmu hyviä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3