lauantai 8. elokuuta 2015

I Move The Stars For No One

Tilasin pitkästä aikaa Dollish Polishilta lakkoja!  Uusin kokoelma oli Cult Movie Classic ja koska olen suuri elokuvien fani ja keräilijä, ei tämä kokoelma jättänyt kylmäksi vaikka vähän yritin että tarviiko sitä taas mitään...Itse asiassa tilasin sitten kaksi eri tilausta! Ensimmäiseen otin kaksi lakkaa ja jätin kolmannen viime hetkellä pois. Se jäi sitten niin paljon vaivaamaan ja kun näin parempia kuviakin lakasta niin se piti vielä tilata. Siitä lisää myöhemmin.


P7250004.ORF

Otin tällä kertaa minipulloja koska olin vähän epävarma sävyistä, ne ovat halvempia ja ne ainakin tulee käytettyä ennemmin kuin isot pullot. Tilaukseni sisälsi lakat I Move The Stars For No One joka on inspiroitunut elokuvasta Labyrinth ja Ultra Violence Clockwork Orangen pohjalta.


P7250005.ORF


P7250029.ORF

I Move The Stars For No One tuli otettua pelkän kivan sävyn takia, tästä elokuvasta mulla ei ole hajuakaan. Mutta lakka on nätti vaikka mulla yhteen väliin olikin vähän ähkyä näistä glitterindieistä. Ei tämä kyllä mikään glitterhirmu ole vaan ihan maltillinen lakka. Tässä on kaunis lila crelly pohja jossa mustia tähtiä ja glittereitä. Värimaailma glittereissä on mustaa, tealia, turkoosia, vaaleanpunaista ja periwinkleä.


P7250012.ORF


P7250032.ORF

Minä kuitenkin arvaan että crelly kannattaa laittaa cremen päälle. Tai tässä tapauksessa crellyn niinkuin nämä Color Clubin Pastel Neonit ovat. Ja Pastel Neonit kannattaa levittää Glisten & Glow Stuck On Blun päälle niin ne levittyvät huomattavasti paremmin kuin esim. Trindin Nail repairin päälle ;) Muutenkin halusin vähän siistimpää lopputulosta josta glitterit eivät liikaa pompi silmille ja jossa ne ovat asettuneet nätisti kynnelle. Siksi laitoinkin joka kynnelle Color Clubin  Diggin´ The Dancing Queen lakkaa joka antaa vähän peittävyyttä pohjalle.


P7250036.ORF

P7250042.ORF

Keskariin ja etusormeen yksi kerros Dollish Polishia. Nimettömään puhallustekniikalla kahta Color Clubin sinistä; Endless Summer ja Evolution. Kynsien reunat suojasin Glisten & Glow Lateksisuojalla. Muihin kynsiin niitit.


P7250014.ORF

I Move The Stars For No One / Dollish Polish
Color Club lakat / CesarsShop, saatu
Glisten & Glow CNTR - ALT - DEL Latex Berrier / CesarsShop, saatu
Mustat niitit / WiinoShop

Tiedättekö kukaan tätä Labyritti-elokuvaa? Dollish Polish kokoelma, kiinnostiko tämä kokoelma ketään muuta?

18 kommenttia:

  1. Miks tän pitää olla näin nätti! Mä en voi sietää Dollishin pulloja, kun se korkki ei mene koskaan kiinni niin, että olisi tasan pullon kanssa molempien neliömuodot. Tää sävy on kyllä ihan mieletön. Tosi ihana toi nimettömän koristelu. Mä en ole koskaan testannut tuota tekniikkaa sotkujen pelossa :). Tuliko siitä kamala sotku? Mä en malta odottaa, että nään ton toisen lakan kynsillä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha just tuo häiritsee minuakin! Mutta nämä minipullot menevät ihan sujuvasti kiinni ;) ei tullut kauhea sotku kunhan suojaa pöydän ja kynnen ympäryksen. Puhalluskynnet on todella kivat, en malta odottaa mitä sinä niihin keksisit!

      Poista
  2. Ihania lakkoja! Tekis niin mieli laittaa Dollishille tilausta, varsinkin ne uudet Dark Crystal -kokoelman lakat himottaisi. Mutta mulla on käyttämättömien joukossa useampi puteli Dollish Polishin lakkoja, ja jos käyttämättömissä on niin monta, niin sitten ei varmaan saa tilata uusia jonon jatkoksi...Eihän? The Labyrinth on tuttu leffa, aivan ihana kasarifantasiapläjäys, pääosassa teini-ikäinen Jennifer Connelly, joka etsii peikkokuninkaan (David Bowie) sieppaamaa pikkuveljeään labyrintistä. Kannattaa ihmeessä katsoa, jos jostain saa käsiinsä ja tykkää fantasiaelokuvista! Niin ja tää taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin sun blogiin, vaikka lukijana oon ollut jo liki vuoden päivät. Mahtava blogi, toivottavasti jaksat kynsitaiteilla ja kirjoittaa vielä pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne Dark Crystal lakat on ihania mutta halusin parempia swatcheja...minä en itse voi vastustaa uusia lakkoja vaikka eihän ne aina niin tarpeellisia ole mutta...tämä on kiva harrastus ja ainahan harrastukseen tarvitsee välineitä? Tosi kiva kun kommentoit! Minäkin olen vähän huono kommentoija mutta yritän parantaa tapani ja jättää käynnistäni viestiä. Mulle on tosi tärkeää kanssakäyminen lukijoiden kanssa koska periaatteessa kuitenkin teille tätä kirjoitan ja palautetta on kiva kuulla. Joten kiitos, bloggailu on mukavaa ja aikeissa on kyllä jatkaa vaikka mummoksi saakka?!

      Poista
  3. Ihana lakka ja nätit kynnet

    VastaaPoista
  4. Oi labyrinth elokuva oli lapsuuden suosikki, mutta kellopeliappelsiini on huikea :)
    Nämä tähti kynnet on tosi nätit mutta jostai syystä ei kolahda. Ehkä ajatus näiden poistamisesta vähentää himoa hankkia. Kiitti kun selvennät noita aluslakkojen merkityksiä, sä oot kyllä sellanen guru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Labyrinttia en ole katsonut, ehkä sen voi vilaista jos sattuu tulemaan :) mutta Kellopeliappelsiini...se pitää kokea! No äh, kiitti...enhän minä nyt sen ihmeempi guru kuin kukaan muukaan ;) mutta joskus pääsee helpommalla jos laittaa crellyn alle värilakkaa. Ja ei tämä ollut pahimmasta päästä, jotkut glitterglitterlakat ne vasta hirmuja ovat poistaa ;)

      Poista
  5. Ompa söpö lakka ja upiat kynnet. :) Voi kyllä kiinnostais kokoelma, oon elokuvariippuvainen jos vois sanua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä mietin eilen asiaa ja kyllä minäkin olen riippuvainen. Mulle rentoutuminen on sitä että joku tv-sarja tai leffa pyörimään ja sitä töllöttämään :)

      Poista
  6. Labyrintti on huippu leffa! Ihana lakka , mää puhalsin hiuspinnin läpi , oli helppo eikä sotkenu liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiuspinnin? Kuulostaa jännältä! Varmasti pillille on vaihtoehtoja, kannattaa vaan kokeilla :)

      Poista
  7. Ihanat, jotenkin lelumaiset kynnet :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nämä vähän lapsekkaat eivätkä ihan tyyliäni mutta silti viihdyin. Lakka oli hyvä ostos kyllä :)

      Poista
  8. Labyrinttia en ole tainnut koskaan katsoa, mutta Kellopeliappelsiinin olen nähnyt ja se oli kyllä tosi hyvä leffa. Tää Dollish Polishin Cult Movie Classics kokoelma ei oo herättänyt mussa mitään suuria intohimoja toisin kuin aiempi Ultimate Fandom.

    Tämä lakka on joka tapauksessa tosi nätti, tuo lila pohja ja turkoosit glitterit on ihana yhdistelmä! Ja tuo puhallustekniikalla tehty kynsi kruunaa koko lakkauksen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en ole vielä päättänyt mitä keksin Kellopeli-lakan pään menoksi. Leffa on kyllä huikea kokemus, on syöpynyt mieliin kun sen sata kertaa sen katsoi. Ei ole tullut televisiosta eikä ole dvd:tä. Pitää tallentaa boxille jos joskus tulee kun tuli vhs:t ja videot hävitettyä.

      Poista
  9. Voi ei miten sulonen lakka ja tosi ihana toi nimetön<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3