perjantai 20. helmikuuta 2015

Testissä CND Vinylux kotilakkaus

Sain blogin kautta yllätyspaketin postissa joka sisälsi Creativen tuotteita. Creative tunnetaan nykyään CND merkkinä jolla on valikoimissaan legendaarinen ja vuosien suosikkini SolarOil kynsiöljy. CND on tuonut markkinoille Shellac ammattimaisen kestolakkauksen joka kestää 14 päivää ja nämä Vinylux Weekly lakat joilla teet 7 päivää kestävän kotilakkauksen. 


Olen aiemmin kokeillut Vinylux kotilakkausta. Se on siis ihan vain kynsilakka johon et tarvitse mitään uuneja ja jonka voit itse tehdä. Weekly polish lupaa jopa 7 päivän kestävyyden. Alla ei käytetä aluslakkaa. Sitten levitetään värilakka ja päälle laitetaan Weekly Top Coat. Top Coat kuivuu luonnonvalossa sen sisältämän ProLight-teknologian ansiosta.


Sain kolme väriä Flora & Fauna kokoelmasta. Persikkainen nudefrost Dandelion, vaaleansininen Creekside ja hiekkanude Field Fox. En nyt itse halua pitää samaa lakkaa mahdollisesti jopa seitsemää päivää joten pyysin ystävääni Sannaa jos saisin tehdä hänelle CND kotilakkauksen. 

Sannalla on tosi lyhyet ja pureksitut kynnet joten tasoitin vain vähän viilalla ja laitoin alle Trindin Nail Repairin. Sanna valitsi nudesävyn Field Fox jota laitoin kaksi ohutta kerrosta. Sanna syö kynsiään ja kynsinauhoja joten kolmas kerros olisi ollut liikaa ja liian helposti lohkeava. CND lakkaus lupaa kuivua 8,5 minuutissa. En katsonut kelloa mutta kahvittelun lomassa nämä olivat nopeat kynnet laittaa. Päälle Weekly Top Coat ja käsky olla suth normaalisti mutta suotavaa on olla vähän varovaisempi. 

Toivoin että kotilakkaus estää hiukan kynsien repimistä, eikös tälläisen nätin lakkauksen haluaisi pysyvän kauniina? Jos olisi ollut aikaa ja todellinen taito tehdä manikyyri toiselle, olisin työnnellyt kynsinauhat ja tehnyt manikyyrin pidemmän kaavan mukaan. Mutta ajattelin että ehkä teistä on välillä kiva lukea "ihan tavallisen ihmisen" kokemuksia kestolakoista.

Sanna tekee kotihommia, pesee töissään käsiä ja kotona koiranpentujen pissejä useaan kertaan päivässä :) kynnet olivatkin sitten aika kovilla ja neljäntenä päivänä oli aika luovuttaa, pahimmat kulumat olivat "tekemissormissa". 

 P2050057.ORF

Omaan käyttöön jäi SolarOil kynsiöljy joka on mielestäni maailman paras kynsiöljy. Riittoisaa, tuoksuu hyvältä ja pitää kynnet joustavina eivätkä ne katkeile niin helposti. Öljyä saa kolmea eri kokoa ja hinnat vaihtelevat koon mukaan 5-17 e. Tämä iso pullo maksaa 17 e. Jos haluaa ostaa yhden hyvän kynsiöljyn niin se on tämä. Olen käyttänyt tosi monta pulloa ja aion ostaa aina vaan lisää.


CND Shellac on ammattilaisen käsittely joka on saatavina johtavista kauneus- ja kynsisalongeista. Hinnat alkaen 40 e. 
CND Vinylux tuotteita löydät myös kauneus- ja kynsisalongeista. Lakat sekä päällyslakka maksavat 17 e kappale.

Icgroupin suomenkielisiltä sivuilta lisää infoa! Löytyy myös lähimmät jälleenmyyjät.

Tämä postaus löytyy hieman erehdyttävästä Geelilakkaus katerogian alta. Mutta olen koonnut sinne kaikki kestolakkaukset sekä ilman uv-valoa että uv-valossa kovetettavat kynsi- ja geelilakat :)

Minusta tuntuu että vuosi-pari sitten oli kovin huuma geelilakkojen kohdalla. Itsekin käytin silloin geelilakkaa parantamassa kynsien kuntoa. Kiinnostaisi kuulla, vieläkö käytätte? Vai oletteko vasta kiinnostuneet näistä erilaisista kesto- ja geelilakoista?

10 kommenttia:

 1. Mä tykkään, että kynnet on huolletunnäköiset, mutta mä oon vaan samperin aikaansaamaton, että jaksaisin lakata usein. Tällainen vaihtoehto vois olla kiva :D Mut mites sit ne kaikki mun muut ihanat lakat... ehkä mun on vaan petrattava :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai käytät välillä kestolakkausta ja välillä niitä muita :) minä haluan koko ajan käyttää muita!

   Poista
 2. Tuo kynsiöljy kuulostaa mielenkiintoiselta :) Osaatko sanoa, onko parempi kuin Bliss Kiss? Ja lakatkin näyttää houkuttelevilta, mutta en usko että koskaan tulee tarvetta (tai ainakaan halua) pitää samoja lakkoja edes sitä neljää päivää peräkkäin, joten minulle tämä voisi olla hukkaostos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bliss kissiä en ole kokeillut. Eikä ole tarviskaan kun on Solar oil ♡ se on paksua, hoitaa hommansa ja on vaan niin hyvä että ostan sitä aina lisää vaikka öljyjä mulla on kamalasti erilaisia :)
   CND Vinyluxit toimivat ja ovat helppo kotikestolakkaus jos ei halua lakata niin usein kuin me :)

   Poista
 3. Pitäis ostaa ihan semmoinen oikea geelikynsisetti , äeteellä ei pysyny se ID , enkä usko muitten samanlaisten olevan kovinkaan parempia. Se Opi kiinnostaisi, mutta tuskin on tommoselle vedessä lilluttelijalle kummoinen (:

  VastaaPoista
 4. Itellä on kanssa hieman vaikeaa testata näitä "kestolakkoja" :) Matkalle tälläset on silti ihan kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalle tosi hyviä! Ja tosiaan nämä lakat annan Sannalle koska haluaa lopettaa kynsien pureskelun. Kestolakat ovat loistava vaihtoehto tähän, kukaan ei varmaan halua pureksia kynsilakkoja :)

   Poista
 5. Anonyymi: En julkaissut kommenttiasi. Arvaat varmaan miksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3