torstai 12. helmikuuta 2015

Kirsikankukat Japanin...

Mulla on paljon uusia koristeita ja sitten osa aina lojuu pöydällä idella "käytä näitä pian" :) ihastuin aika paljon niihin Color Clubin vesivärilakkoihin ja päätin käyttää niitä tässä manissa. Tämä idea lähti rakentumaan kirsikankukka -decalien ja smART japanityylisten sabluunoiden ympärille. En tiennyt yhtään mitä tulee mutta pääasia on aina kokeilla mikä toimii! Parhaat kynnet yleensä tulevat kun ei mieti liikaa.


Edellisenä iltana lakkasin kynnet kahdella kerroksella Essien Blanc lakkaa. Maalailin Color Clubin vesivärilakoilla ( esittely tässä ) värejä sinne tänne vailla suuntaan. Kynsien kuivuttua jatkoin seuraavana päivänä...kun en illalla enää jaksanut :) joskus nämä koristelut vaativat vähän enemmän aikaa! Kuvasin noita lakkoja teille mutta koska käytin niin paljon tuotteita, osa unohtui kuvata :) ja ne tarratkin ehdin käyttää loppuun ennen kuvaamista ;D

  P2010095.ORF

Eli seuraavana aamuna kynsille ensin dotting tool pisteitä Essie Penny Talk lakalla, sitten smART sabluunat jotka väritin OPI lakalla Warm Me Up. Seuraavaksi laitoin kirsikankukka -decalit, nämä on ostettu jostain Maxi-Makasiinista ajat sitten. 

Viimeisenä Glitter Galin Galaxy Top Coat. Vielä viimeisenä HK Girl Top Coat koska Glitter Gal jää vähän satiinipintaiseksi ja halusin nyt täyden kiillon näihin kynsiin :)


Aika erilaiset japanikynnet mutta kyllähän nämä toimivat! Mielikuva oli päässä mutta sitä ei aina tiedä onnistuuko ja toimiiko tälläinen monen jutun yhdistely. Tällä kertaa toimi vai mitä olet mieltä näistä kynsistä?

 P2010099.ORF

Käytetyt tuotteet:
Essie Blanc
Color Clubin vesivärilakat Ticket To Paradise kokoelmasta*
 Essie Penny Talk Luxeffects kokoelmasta
 smART kynsisabluunat P005*
Glitter Gal Galaxy Top Coat*
Glisten & Glow HK Girl Top Coat*
*-merkityt tuotteet saatuja. Linkit eivät hyödytä minua vaan ovat pelkästään teitä varten.

44 kommenttia:

 1. Hienot on! Kiitos korvamadosta 😜

  VastaaPoista
 2. Kyllä toimii! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat, kerro noista sabluunoista, voiko niitä käyttää useammankerran vai onko ns. kertakäyttöisiä? Rakastan kirsikankukkia ja nämä kynnet on kyllä niin kauniit ja mieleiset, wau! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tässä lisää sabluunoista, ovat kertakäyttöisiä :)

   http://charmingnails.blogspot.fi/2014/11/smart-kynsisabluunat.html?m=1


   Poista
 4. Oijoi! Aivan älyttömän ihanat kynnet<3

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava tuo pohja! Hyvin sopii decalit päälle! :)

  VastaaPoista
 6. Herranjestas, että on kauniit kynnet! :-O

  VastaaPoista
 7. Taina, nämä kynnet on parhaat ever! Ihanat, ihanat, ihanat <3. Ei pysty muuta sanomaan!

  VastaaPoista
 8. Arvaavaan mikä biisi soi nyt koko ajan päässä! :DD Oon koko aamun hoilotellut "Kirsikankukat japanin"
  Upeat on kynnet jälleen<3

  VastaaPoista
 9. Nämä ovat kyllä todella sievät! Itse olisin ehkä jättänyt tuon Galaxy top coatin pois - se on mun makuuni jo vähän tårta på tårta - mutta ihanat nämä ovat kyllä silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joskus ei osaa lopettaa koristelua ajoissa. Lopputulos saattaa mennä yli mutta minusta näissä ei mennyt, tykkäsin oikein kovasti :)

   Poista
 10. Kauniit! <3 Jotenkin ihanan raikkaat, tuon pohjan takia. :)

  VastaaPoista
 11. Kun esittelit noita vesivärilakkoja, kerroin että olen vastaavia himoinnut kauan. Löysin sitten Amazonista settinä Opin Sheer tintsit halvalla ja nyt kyllä pitäisi saada ne testattua, juuri nuo valkopohjaiset akvarellit houkuttaisi! Tästä saankin inspistä myös pohjan koristeluihin, jee kiitos :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvä että löytyi mieluisat lakat! Akvarellilakat on ihania :)

   Poista
 12. Ihanan keväiset. Mulla muuten taitaa olla saman sabluunat ja nyt tulikin paineet niitä käyttää :D

  VastaaPoista
 13. Mulla on ollu tällä viikolla niin hetkisiä ja osin uuvuttaviakim päiviä, että en oo juuri kerennyt blogistaniassa käydä muuta kuin pukkaamassa oman teemaviikkoni eetteriin. Mutta nyt tänään kun ehtii ja jaksaa taas kunnon yöunien jälkeen, niin bongaa tällasia julkaisuhetkellä missattuja helmiä... Nää on aivan tosi söpöset kynnet!! :)

  VastaaPoista
 14. Biisi soi välittömästi päässä (: . Ihana lakkaus!

  VastaaPoista
 15. Ihan järkyttävän kauniit kynnet!!! 😍 olis ihkua osata itsekin, nimim leimausta opetteleva (joko lakka kuivuu karmean nopeasti tai sitten vain olen auttamattoman hidas 😃)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Leimauksen oppii vain opettelemalla :) mutta se on kyllä kivaa!!

   Poista
 16. Nää on niin ihanat, ettei voi ku huokailla kuvia kattoissa. Täydelliset! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3