keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Uusi tukka ja L´anza Moi Moi Moisturizing Mist

 L´anzan kosteuttavasta suihkeesta kyseltiin kokemuksia joten tänään niitä ja vilaus uuteen tukkaan :)

L´anza Moi Moi Moisturizing Mist on kosteuttava ja hiuksia pehmentävä hoitoainesuihke. Sen paras puoli on lämpösuoja 250 asteeseen asti joten ei tarvitse erillistä suoristustuotetta. Tälläinen tuote olisi unelma niin ei tarvitse miljoonaa kallista eri tuotetta pesun jälkeen. Olen etsinyt oikeasti hyvää selvittävää ja kosteuttavaa suihketta pesun jälkeen. Nyt taisin sen löytää! Mun tukka on siis kuiva, paksu luonnonkihara jonka haluan suoristaa aina. Joskus vahingossa saan ne ihanat kiharat, onhan ne kauniit mutta useimmiten ne haluavat olla pörröisenä pesänä joka näyttää minusta homssuiselta. 

Hiukset ovat tämän käytön ja suoristamisen jälkeen todella suorat sekä hyväntuntuiset. Pehmeät ja liukkaat. Lisäksi tämä tuote tuoksuu todella hyvältä, kookoksisen hedelmäiseltä kuten muutkin Moi Moi -sarjan tuotteet. Suihketta tulee tasaisesti tukkaan eikä kannata laittaa liikaa, muuten vähän latistaa tai tekee rasvaisen näköisiksi. Vaikka tämä on hintava, tuote on todella laadukas kuten L´anzan tuotteet poikkeuksetta aina. Onneksi löysin tämän ja aion ostaa tätä jatkossakin! Tukka on paremman tuntuinen kuin GHD suoristussuihkeella vaikka epäilin että toimiiko tämä lämpösuojana mutta toimii kyllä. Tukka suoristuu todella vaivattomasti. 

Ehkä se merkittävin ero mistä huomaan onko tuote loistava, on se että kun tukka on suoristamisen jälkeen valmis, minun ei tarvitse enää ollenkaan lisätä mitään. Ei samana eikä muina päivinä. Kaupan suihkeiden kanssa on se että minun pitää kokoajan lisätä hiusöljyä pituuksiin ja latvoihin että saan sen kuivuuden ja pörröisyyden pois. En ole itseasiassa tätä tajunnut vaan pitänyt sitä normaalina. Nyt huomaan L`anzan myötä että se on minun hiustyypilleni oikea tuote. Kallis mutta ostan alekoodeilla tai muilla vastaavilla. En ehkä halua olla enää ilman tätä...

Mulla on luottokampaaja tässä Iisalmen keskustassa, Salon May Colorin Maiju. Hän tekee aina mitä pyydän, minusta se on hyvän kampaajan merkki koska mulla on ollut kampaajia jotka torppaa ideat tai tekee liian valjut tukat. En halua sulautua massaan vaan olla vähän extra. Olen aina halunnut violetin ponitukan. Siitä asti kun ne oli muotia! Nyt tulen todella pahasti jälkijunassa mutta viimein rohkaistuin tätä kokeilemaan :) pohjalle tehtiin perushommat eli raidoitetaan tumma tyvi, edellisen kerran kävin kampaajalla vapun jälkeen. n.3 kk on mulla kampaajaväli.

Pesun jälkeen laitettiin vaalea sinivioletti väri vaikuttamaan. Halusin nimenomaan kylmän sävyn jota voi ylläpitää mm.hopeashampoolla, eikä missään nimessä punapohjaista violettia. Se saattaa äkkiä lähteä taittamaan väärään suuntaan tai jos jämähtää niin tulos on katastrofi...otin mukaan purkin Directions Ultra Violet väriä jotta voin sekoitella sitä hoitsikkaan kotona.

Väri ei tarttunut ihan tasaisesti ja se on ymmärrettävää, mullahan raidoitetaan vain päältä, edestä vaalennetaan palkit eikä alaosaan kosketa ollenkaan. Pidin kuitenkin sävystä ihan älyttömästi, kylmä sinivioletti joka sekoittuu mahtavasti kylmän lilan harmaaseen vaaleaan. Kotona tein uuden käsittelyn että sain värin tarttumaan vieläkin paremmin. Ja se kyllä tarttui, ehkä vähän liikaakin koska tukka rupesi menemään siniseksi. Tätä korjasin Metal DX pesuilla ja Pearl -hoitoaineella. Tuloksena taas pastellinen ponitukka. 

Ainut miinus näissä suoraväreissä mitä en muistanut. Pitää olla oma huono pyyhe tukalle, huono paita, hyvästit Marimekon tyynyliinoille eikä suihkussa voi käydä normaalisti. Mulla on matta valkeat seinälaatat ja valkeat saumat! Joudun pesemään tukan keittiön altaassa ja vasta sitten menemään normaalisti suihkuun :DD kyllä naisten elämä voi sitten olla hankalaa enkä ihmettele yhtään miksi miehet kummastelee kun ei voi saunoa ja tukanpesupäivään pitää varata koko iltapäivä ja ilta aikaa. 

Lisäksi oli jännää miten väritys muuttuu. Mun vihreät silmät oikein loistaa koska jo pelkkä tukan väri korostaa niitä. Mietin että haluan tehdä ripsukat Ikilalo violeteilla ja sinisillä, voi näyttää muuten aika hienolta ;) nyt olen käyttänyt 106 Mega Featherseja jotka ovat keränneet kehuja ja ovat minustakin älyttömän näyttävät. Toki sellainen identiteettikriisi tuli uuden tukan myötä. Väritys muuttui taas ja tuntuu että voi pitää vain mustia vaatteita ettei näytä sirkuspelleltä. Ja tarkoitin tällä NYT VAIN ITSEÄNI, en ajattele muista millaisia vaatteita pitävät. Itselle oli vaan kova paikka kun viileä blondi lähti pois vaikka onhan se kokoajan tässä alla, enkä minä tätä pastellia voi pitää pitkään koska se ei sovi tumman tyven kanssa. Kun tyvikasvua pukkaa, alan haalistaa suoraväriä pois. Tai nuita helmiäishoitsikoita.

Ja tämä värihän muuttuu joka pesussa, ei se ollut kuvien mukainen kuin yhden päivän. Kaikki riippuu niin siitä millä peset; onko se Fudge, Metal DX, Pearl vai Silver hoitsikka vai jopa Raspberry...tuohon Ultra Violetiin en ole uskaltanut nyt koskea kun sillä saa vaikka koko pään violetiksi mutta se on liian sinertävä violetti. Näin vaalea on vielä helpommin hallittava ja Biozellit kuluu pois, toisinkuin sinertävä suoraväri. 

Onko kokemuksia tuosta L`anzasta ja mitä tykkäät tukasta?

10 kommenttia:

  1. Tosi nätti tukka ja sopii sulle hyvin! 😍

    VastaaPoista
  2. Mattavalkeat laatat ja suoraväri. Auts. Tsemppiä! Mut hiukset on hienot.

    VastaaPoista
  3. Ihana tukka! Ja kiinnostava tuote..vaikka mulla on ohuet lasimaiset hiukset. Mutta kokemuksesi tän L'anzan kanssa on niin hyvän kuuloista, että hankin tätä kans seuraavaksi. Bonacuten pinkki suihke on niin vahvan tuoksuista, että en meinaa sitä kestää käyttääja Kevin Murphy on niin hoitava, että mun tukka on ihan lähmänen sen kanssa. Kampaaja heinäkuussa ihmetteli lähteistä tukkaani ja tehtiin metallinpoisto. Lopulta mies tilasin Amazonista suodattimen suihkun hanaan ja nyt tukka on taas oma itsensä. Ja pesun jälkeen puhdas. Suodatin maksoi 30 euroa..joten järkevä sijoitus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kuulostaa samalta kuin se että minä pesen usein metallishampoolla. Mutta siis onkohan se paikkakuntakohtaista vai onko se kuten kalkin kanssa että jossain on hullun kalkkinen vesi ja jossain ei? Toivottavasti tuo ei ole liian tuhtia sulle, meillähän on ihan ääripäät hiuksissakin..mutta eihän sitä pakko ole paljoa laittaa :)

      Poista
    2. Helsingissä on kova vesi ja asutaan vanhassa talossa..missä vanhat putket ja niistä irtoaa sitten kuparia. Jossain taas voi olla vedesqä paljon rautaa. Outoa miten paljon tuo suodatin tuntuu mun tukassa heti. Pitäis Lanzaa ensin päästä testaamaan, etten taas osta turhaa😅

      Poista
    3. Joo se on vähän kallis hutiostos kyllä ;) tässä ei ole kova vesi, vanha talo kyllä mutta putkia uusattu. Mihinkään ei ole kalkkia muodostunut mutta saa sitä aina rapsutella irti uudesta vessan hanasta...

      Poista
  4. Ostin Lanzan suihkeen kokeiluun suosituksesi perusteella! Kuivaatko yleensä tukkasi tämän käytön jälkeen? Itse en kuivaa tai suorista ja mietin mahtaako tulla yhtä hyvä kokemus 🤔 toinen kysymys vielä: kun sanot ettei kannata laittaa liikaa tai latistuu, niin käytännössä paljonko laitat yleensä? Muutaman suihkauksen? Kiitos suosituksesta, joku muukin on tykästynyt kun Sokoksella oli enää yksi pullo hyllyssä 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten kiva että innostuit suosituksestani, toivottavasti pidät tuotteesta sitten :) eli föönään? Kyllä koska tässä on lämpösuoja. Kyllä varmasti on yhtä hyvä kokemus ilman tukan käsittelyä :) minä en vaan tykkää kiharasta tukastani niin siksi suoristan. Sen kyllä huomaa sitten itse mikä on oikea määrä, itse laitan ehkä 4-5 suihkausta mutta en päälaelle, siitähän sen lähmäisyyden huomaa jos meni liikaa ;) ja mulla on siis tosi paksu tukka.

      Poista

Kiitos kommentista <3