sunnuntai 22. syyskuuta 2024

Kuusi syksyn 2024 ihonhoitotuotetta

Mukavaa syyskuun loppupuolta...kohta! Tänään esittelyssä kuusi tuotetta ihonhoidostani. Tuntuu että pahin rasvaisuus on hellittänyt kesän jäljiltä. Talvea kohti mennään eli silloin minunkin ihoni saattaa joskus kokea kuivuuden tunnetta, mutta nyt syksyllä käytän vielä ihoa puhdistavia tuotteita. Tässä siis esittelyssä erityisesti rasvoittuvan sekaihon tuotteita sekä jotain ikääntyvälle sy-ihollekin :)


------------------------


Huxley Secret Of Sahara Cleansing Water
Rakastan tämän tuoksua ja kaunista pulloa! Huxley on sarja jolla voisin täyttää kylppärini kaapit. Kaktus puhdistusvesi viimeistelee ihonpuhdistuksen ja tekee siitä ihanan pehmeän. Pieni öljyisyys tuntuu miellyttävältä eikä ole ärsyttänyt silmiä. Jää kivasti iholle kosteuttamaan meikin alle tai illan ihonhoitoon. Tää on siis jänskä tuote kun kertoo olevansa puhdistusvesi mutta itse käytän ihan kosteutukseen. Toki hyvä syksyä ja kuivaa vuodenaikaa kohti mennessä. Huxley oli tosi kova juttu jossain vaiheessa ja vähän myöhään tähän sytyin, mutta onneksi sytyin koska tosi hyvältä sarjalta vaikuttaa!

Mario Badescu Special Cucumber Lotion
Tätä olen käyttänyt vuosia sitten ja muistan miten tästä tykkäsin, toimii rasvoittuvalla iholla etenkin kesällä. Talvella varmasti liian kuivattava joten jos nyt saisi kulutettua tätä vielä pois. Epäpuhtauksiin tehoava kurkku-uutetta ja alkoholia sisältävä kasvovesi. Tällä nenänpielet pysyy puhtaampana mustapäistä ja iho ei ole niin röpelöisen/epätasaisen tuntuinen. En suosittele herkälle tai kuivalle iholle :) rasvoittuvalle iholle kuitenkin todella hyvä ja toimiva tuote!

Beauty Of Joseon Revive Eye Serum Ginseng + Retinal
Tästä on vastikään keskusteltu paljon ja kannattaa kurkata jos tätä löytyy omasta Prismasta. Retinol tuote sy-iholle, voi käyttää myös koko kasvoilla. Ehkä ensimmäisillä kerroilla hiukan tuntui mutta iho tottui nopeasti ja pian käytin tätä koko kasvoilla. Ehkä voin kertoa tästä enemmän kun olen koko tuubin käyttänyt. Mutta sy-iholla miellyttävä, ei ole tehnyt mitään punoitusta, tuntunut vaan kosteuttavalta ja hyvältä. Tuote josta tosiaan kerron enemmän kun pystyy sanomaan toimiiko. Toivottavasti tietysti toimii ja puree ikääntymisen merkkeihin silmien alla. Mulla ei ole retinol tuotteista sen enempää tietoa tai kokemusta, tästä siis hyvä aloittaa. 

Fleur & Bee Eyes Eyes Baby Anti-Aging Eye Cream
Boxycharmissa tullut anti-age silmänympärysvoide. Näitä käyttää mielellään. Siksi pidin siitä boxista koska tuli täysikokoisia mielenkiintoisia tuotteita :) tämä merkki on ihan outo mulle mutta lupaa auttaa ikääntymisen merkkeihin, turvotukseen ja tummiin rinkuloihin. Nämä kaikki on tuttuja ongelmia mulle :( voide tuntuu miellyttävän paksulta ja hoitavalta. Ainut yllätys oli että purkki oli voidetta ehkä puolillaan, osa on paksua mönttiä purkin reunoilla ja osa notkeaa pohjalla. Siksi käytän tämän äkkiä pois, uutta en hanki kun on tosiaan outo merkki minulle ja tuskin myydään täällä. 

Mossa Pore Clarifying Charcoal Scrub
Mossalla on superhyviä tuotteita eikä tämä hiilikuorinta tee poikkeusta. Musta mönjä sisältää kuorivia partikkeleita ja tuntuu mukavan puhdistavalta iholla, mutta ei raapivalta tai rajulta. Epäpuhtaan ja akneihon hiilikuorinta vetää puoleensa tukkeutuneiden ihohuokosten epäpuhtaudet ja mustaherukkauute parantaa ihon suojautumiskykyä ja kosteuttaa sitä. Tosi hyvä ja edullinen Tokmanni löytö.

Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask
Muistan kun tein tällä kaksikolla ensin kuorinnan ja sitten naamion. Iho oli todella pehmeä ja hoidetun oloinen sen jälkeen! Tämä Originsin bambuhiiltä ja valkoista savea sisältävä naamio lupaa vetää epäpuhtaudet pois ihohuokosista ja syväpuhdistaa ihoa. Mielestäni tämä on paras hiilinaamio mitä olen kokeillut, toimii nimittäin oikeasti säännöllisesti käytettynä. Etenkin kesällä ihoni on todella rasvainen, tukkoinen ja epäpuhdas. Otin tämän kesällä käyttöön eikä tämä ikinä tunnu tekevän ihosta kuivaa. Ihan huipputuote! Miellyttävä käyttää eikä sotke koko vessaa pois pestessä. 

Oliko mukana tuttuja tai kiinnostavia? Miten sinun ihonhoitosi on muuttunut syksyn saapuessa?

Arvonnasta vielä! Sinä olet voittanut jonka nimikirjaimet ovat SK ja sähköposti hotmail. Tarkasta roskapostisi onko viestini mennyt sinne tai ota minuun yhteyttä. Arvon uuden voittajan ensi sunnuntaina jos en tavoita sinua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3