keskiviikko 25. syyskuuta 2024

Fenty Beauty Soft´n`Lift meikkivoide

**Mainoslinkki

Hutiostoksen arviointia ;) tai ei nyt huti mutta ostin vahingossa tämän kun piti ostaa se Pro Filt`r Soft Matte Longwear Foundation. Eli Fentyn mattameikkivoide. Ja tämä on se Soft´n´Lift :)) 

Näissä on siis samanlaiset pullot jonka takia sotkeennuin. Tämä nyt arvioitava meikkivoide on **Soft`Lit Naturally Luminous Longwear Foundation. Ja sävyni on Light Medium 200 jonka pitäisi olla viileä punapohjaiselle iholle sopiva. Minusta tämä on hiukan liian tumma, siinä mattameikkivoiteessa mulla taisi olla sävy 180 ja se oli sellainen kevään ja syksyn sävy. Sellainen joka periaatteessa sopi aina vaikka pullossa näytti tosi vaalelta. Minusta tämäkin näyttää vaaleammalta pullossa kuin iholla. 

Kysessä on siis hehkuva, pitkäkestoinen keskipeittävä hikoilua ja kosteutta kestävä meikkivoide. Ja siis mullahan on kiiltävä rasvanaama enkä yleensä osta tälläisiä meikkivoiteita kun ei ne kestä. Kuten ei tämäkään, en suosittele tätä rasvoittuvalle iholle jos haetaan kestävyyttä meikille. Mutta tämä on iholla kaunis, todella kaunis!! Aina kun menin peilin eteen, ajattelin että wau! Mun iho hehkuu ja näyttää tosi kauniilta! Huomaa että kyseessä on laadukas meikkituote, tämä oikeasti tekee sellaisen hehkun ja kuullon. Harmi vaan kun hehku ja kuulto ei ole mun ihon juttu, eli tämä alkaa aika nopeasti kiiltämään mattaavasta kivipuuterista ja kiinnityssuihkeesta huolimatta. Kestän työpäivän mutta iltamyöhään on jo katastrofi. Ei sillä arkena ole niin väliä mutta jos joskus haluan meikkipohjan kestävän, tai olevan pitkään tosi hyvännäköinen niin silloin valitsen jonkun muun.

Fenty Beauty Soft`n`Lift meikkivoide on todella helppo levittää meikkivoidesiveltimellä tai meikkimunalla. En huomannut merkitystä kestossa. Tässä puuteroitu IT Cosmetics kivipuuterilla ja käytetty mattaa kiinnityssuihketta. On hetken näin matta rasvaisella iholla mutta hyvin nopeasti alkaa kiiltämään. En oikein usko että rasvainen iho hakee sitä lopputulosta, enemmän suosittelen tätä kuivemmalle ihotyypille. Tuntuu että Instagramissa kaikki käyttää tätä, samaten tubessa on paljon videoita siitä miltä tämä näyttää kasvoilla. Joskus harmittaa kun tuntuu että haluan käyttää erilaisia meikkejä kuin muut, enkä saa mitään irti muiden suosituksista. Kun itsellä on niin kiiltävä naama :)

Kaunishan tämä on iholla, todella kauniisti hehkuva mutta en ostaisi tätä itselle toiste. Meikkivoide maksaa 46 e, itse ostin alennuksilla ja kantisjutuilla ja maksoin tästä 34 e. Kannattaa hyödyntää kaikki Kicks alennukset **Fenty Beauty meikkeihin

Onko kellään tästä kokemuksia, tai siitä mattaversiosta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3