keskiviikko 11. syyskuuta 2024

Syys-Lokakuun käyttismeikit

Nii-in, se on syksy ja olipa ihana valita syksyiset käyttismeikit! Hiiteen kaikki lämpöisät kesän sävyt...en muuten käyttänyt MAC Hipness poskipunaa kertaakaan tänä kesänä...vaikkakin tämä meikkilaatikko on äärettömän hyvä idea ja tulee kierrätettyä meikkejä käyttöön. Ja välillä huomaa että voi luopua jostain mistä ei enää tykkää :) 

-------------------------

Primerina toimii essencen Fix & Last joka on todella hyvä, uusi versio on Jelly Grip? eli vihreää tavaraa. Käytän myös Laura Gellerin Hydrate kosteuttavaa primeria. Meikkivoiteina vielä kesäsävyt joita haluan kuluttaa pois eli W7 Skin Fresh ja Catricen HD Liquid sekä True Skin. Fenty Beautyn Soft`n`Lift on vähän testailussa. Kiinnityssuihkeena Moiraa joka on ok mutta en ostane toiste. 

Neutraloijana Boho 07 ja Maybelline Brighthener. Peitevoide Catrice True Skin. Silmien alle puuterina Laura Mercier Under Eye ja essencen Harley Quinn Pink Powder joka on tosi hyvä, paljon parempi kuin se W7!! Irtopuuterina OPV ja kivipuuterina IT Cosmetics.

Pannuprojektit takana, niistä olen kertonut mutta kysy jos joku sävy mietityttää. Uutena meikkilaatikkoon MAC Fleur Power poskipuna ja Hyper Real Glow highlighter paletti. Ofran All Of The Lights highlighter.

Nämä on aina samoja, pitää kysyä jos haluat sävyjä tai mielipiteitä tietää. Uutena Cliniquen 38 ripsari, Moiran kajalit, essencen ruskea ja ABH kulmatuote, muuten varmasti samoja ja tuttuja...tylsiä mutta toimivia ;)

Sitten ne mielenkiintoisimmat. Minusta itsestäkin on mukavin valita paletteja mukaan! Diorilta viisikot Trafalgar, Cuir Cannage, Earth Tones ja Grege. Ihania kaikki! 

Urban Decayn Naked 3 paletilla haluan taas meikata, se on kyllä ihana. UD:lta myös Backtalk jonka luomivärit ei kummoisia ole mutta nuo kasvosävyt...poskipuna ja highlighterit :) Huda Beautyn Naughty Nude joka on ihanuus!

Hudalta myös Rose Quartz, MACilta In The Flesh ja Art Library: Nude Model. 

Jeffreeltä ihana syksypaletti Alien, vitsit siinä on ihanat sävyt! Mukaan myös Conspiracy, Pink Religion  ja Star Wedding. 

Huulimeikit pääosin vielä samoja eli MAC Creme D`Nude, MUS Mocha Sorber, NYX Cinnamon Roll ja Fentyt Sweet Mouth sekä Fussy Heat. Ihan hiki kirposi otsalle kun tarkastin monta kertaa etten kirjoita tuota viimeisimpää sävyä väärin. Villi kortti on ABH Resin joka voinee sopia uuteen tukkaan hienosti ;) rajauskynät ABH Deep Taupe ja MAC Stone. Pidän molempien kovasta koostumuksesta, puukynä pysyy paremmin vanhoilla huulilla joissa pigmentti jo karkailee :/

Siinäpä oli tämänkertaiset käyttismeikit. Mitä tykkäsit mun syksyisistä valinnoista? Mitä meikkejä sinä olet kaivellut esiin syksyn tullen?


8 kommenttia:

  1. En tiedä miten Naughty on mulla ollut niin huonolla käytöllä. Sen kaivoin kans esiin. Ja muutenki kaikki Hudan paletit ja Natasha Denonan Zendon ja Retron. Anastasian Rose Metals kans pitäis testata. Viime syksynä siitä tykkäsin ihan valtavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rose Metals oli ainut niistä uuden mallisista jota himoitsin. Mutta ei ole tullut hankittua ja ihan hyvä niin ;) Naughty on yllättävän kiva, siinä on muutama tosi hieno violetti sävy ( vaikka ei kuvassa näytä violeteilta ). Siks tuo on niin kiva paletti kun se ei ole vaan nuderuskea vaikka siltä näyttää :)

      Poista
  2. Ai vitsi mitä sävyjä! Nuo luomiväripaletit on vaan niin bueno! Tosi hyviä valintoja syksyyn :)

    Olen kaivellut punaisia huulipunia enemmän esille jos olisi taas korkea aika käytellä niitäkin. Hikisen kesän ja monen, monen jäätelön jälkeen punakin saattaisi pysyä taas mukana menossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla on tosi vähän punaisia, ehkä taitaa olla 2 joista tykkään. Ei saa olla yhtään liian lämmin eikä sellainen joka leviää huultenrajojen yli. Miksihän niitäkin tulee niin vähän käytettyä kun punainen huulipuna tuo ilmettä niin helposti ja näyttää tosi kivalta?

      Poista
  3. Hei! Käytätkö bohoa samaan aikaan maybellinen brightenerin kanssa vai erikseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän vaihdellen :) joskus laitan Bohon ja sen päälle peiteaineen ( True Skin ). Joskus sitten Brightenerin alle ja sen päälle peiteaine. Tottapuhuen en ole löytänyt ihan suosikkia vielä, toivoisin saavani silmäpussit ihan piiloon mutta tuntuu ettei ne nuillakaan piilotu :/ jos on nuori ja nätti eikä tummuutta/silmäpussiongelmia niin olis ihana selvitä pelkällä ihonsävyisellä peiteaineella ja siihen päälle Brightener, se kirkastaa ihanasti <3

      Poista

Kiitos kommentista <3