keskiviikko 18. syyskuuta 2024

Syksyisiä OPI -lakkoja

Viime kesänä hankin Emotionin poistokorista muutamia syksyn sävyisiä lakkoja :) mutta kynsille ne päätyivät vasta seuraavana syksynä ;) parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai mitä? Pahoittelen kynsiä, lyhyet ovat ja kynsinauhat kasvavat kynnessä kiinni vaikka yritän niitä työnnellä. Ne ovat kipeät ja repeilleet :( mutta silti lakkaaminen piristää vaikka kiireessä mutta silti.

OPI Isn`t It Grand Avenue
Tummansininen creme. 2 kerrosta. Ei mitenkään uniikki tai säväyttävä sävy, mutta tykkään tummista lakoista joten tämäkin viehätti minua. Kiva yksinään tai koristelujen kanssa, tummalle lakalle on melko helppo keksiä koristelut. 

OPI Taupe-Less Beach
En ole aikoihin seurannut kynsilakka kokoelmia mutta veikkaan tätä pysyvästä valikoimasta löytyväksi? Muistatteko kun nämä greiget, taupet ja kaikki mutaiset lakkasävyt olivat muotia? Tämä on yksi sellainen. Ehkä hieman lämpimään taittava mauven harmaa. 2 kerrosta. Vierastin vähän tätä kynsillä mutta kuvia kun katsoo, niin kivaltahan tämä näyttää ;)



OPI Claydreaming
Ei perkele meinaa nähdä enää lakkapullojen sävyjä pohjasta ilman laseja :)) tämä sujahti kynsille vaivatta ja sävy tuntui heti omalta. Ihana syksyinen, mutainen, likainen malvainen violetti. Kynsillä tummempi ja syvempi kuin pullossa. 2 kerrosta. Tää taittaa kyllä harmaaseen koska sopii mulle niin hyvin. Jos olisi lämpimämpi punapohjaisempi niin en tykkäisi niin paljoa tästä :)



OPI Brown To Earth
Ihana syvä tummanruskea! Väri jota voisin pitää aina kynsissä :) toimii lyhyillä tai pitkillä kynsillä. 2 kerrosta, erittäin helppo lakata. Tästä tuli varmasti yksi lemppareita, toimii arjessa ja juhlassa, klassisen tyylikäs sävy.

Kynnet saivat lomalla hyvän pituuden, varmaan aiemmalla kesälomalla olivat yhtä pitkät paitsi että muoto on nyt neliskanttinen. Pakko kuitenkin lyhentää töihin mennessä ja muutenkin taidan vaihtaa pyöreämpään teräväkärkiseen malliin :) käyttämäni kynnenkovettaja Herome toimii kyllä mutta liuskoittuminen on edelleen ongelma, ja se ei auta että töissä pitää tiskata, ja lilluttaa käsiä tuntikausia vesissä. Käytän hanskoja ja vaihdan kokoajan kuiviin, mutta vesi on kyllä kynsien turma :/ 

Mikä näistä lakoista oli sun lemppari? Joudutko sinä tiskaamaan tuntikausia töissä, miten kynnet kestää sitä?

12 kommenttia:

  1. Tuo Taupe-Less näistä tosi kiva :) Pidin myös tuosta Claydreaming. Tummat ei oo mulle, niin nopee tulee damagea ja sit näkyy vaalea kynsi alta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo se on kyllä totta että eihän se kivalta näytä :D

      Poista
  2. Clay dreaming tai Taupe Less Beach mun suosikkeja. En pysty enää kännykän ruudulta lukemaan ilman laseja, saati kirjoittamaan. Mänttiä! Nytkin meinas kirjoittaa Mänttä. Mulla on pohjattoman huonot lohkeilevat kynnet. En oo nyt kuukausiin ees lakannut. Ja mietin jos lopettaisin kokonaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin yritän aina lopettaa mutta sitten tekee mieli lakata :) minusta mulla on niin rumat sormet ilman lakkaa, jotenkin niin tottunut...minä onneks näen vielä kännykän mutta en väsyneillä silmillä ;)

      Poista
  3. Ihania tummia, tuo ruskea on kaunis.
    Eikö hanskoja voi pitää? Miksi pitää käsin pestä? Mulla on kynsien turma nitriinihanskat ja no ihan omat kynnet ovat sellaiset ettei lakat tai pituus kestä.
    T: milipili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla hanskat. Ne nitriilikäsineet kastuu hetkessä, paksummat pitää enempi vettä. Mutta kostuu nekin. Kun astioita on satoja niin pitää ne eka huuhdella, ja lillutella käsiä kun ei kone ehdi pestä sitä kyytiä kun niitä tulee :(

      Poista
    2. Pitäis saada kunnon hanskoja jotka ylettää kyynärtaipeeseen jos joutuu tollai tiskaamaan, kertakäyttöset on liian lyhyitä.
      T :milipili

      Poista
    3. Niin on ja hetken niitä vaan pystyy pitämään :/

      Poista
  4. Isn`t It Grand Avenue oli näistä oma suosikkini :) Töissä (ja toisinaan koulussa) tulee pestyä maljakoita, niin se ainoa semmoinen pidempiaikainen uhka, mutta muuten jos pääsee sitomaan paljon kimppuja, niin siinäkin sormet on aina hieman kosteat. Sen kyllä huomaa, jos paljon lotraa vedellä, että lakkaukset ei kestä :S

    VastaaPoista
  5. Ihania syyssävyjä! Oletko kokeillut tai harkinnut lampulla kovetettavia geelilakkoja? Suojaavat omia kynsiä hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joskus aikoinaan mutta nekin lohkeili palasina pois :) voi olla että on tullut parempia mutta kestääkö nekään sitä jatkuvaa kosteutta?

      Poista

Kiitos kommentista <3