sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Syyskuun kosmetiikkaostokset

**mainoslinkki

Syyskuun ostoksia :)

Odotetusti tilasin oletkauniilta **Jeffree Star Scorpio luomiväripaletin. Halusin myös kosteuttavan ja virkistävän sy-voiteen jossa ei ole propyleeniglykolia joten tilasin **Morning Dew Hydrating Eye Creamin. Se sisältää c-vitamiinia, kofeiinia ja punalevää. Pitäisköhän säilyttää jääkaapissa kun ajattelin tämän auttavan turvotukseen :) tilaus 86 e. Ulkomailta tilatessa paletti olisi ollut kalliimpi eikä sitä monesta paikasta saa ja halusin muutenkin tukea kotimaista yritystä. Aika ikävää olisi jos ei Jeffreeta enää täältä saisi :(

Uuden tukan myötä tarvitsen erilaisia säyvtejuttuja. Se sinivioletti suoraväri on liikaa joten käytän mieluummin näitä. Nämä saa halutessaan pois, sinisyyttä ei! Hankin myös Biozellin Raspberryn joka on alemmassa kuvassa. Kyllä näihin 50 e meni tässä kuussa, yllättävän kalliitahan nämä on. Ennen ne Biozellin mustat tuubit oli joku 6e eli halpoja, nykyään yli kympin ja nuo Color Techit on jo yli 13 e....

Catricelta hankin uutuus meikkivoiteen, se maksoi jotain 8,60 e. Tästä tulossa oma postaus :)

Kicksille pieni 35 euron tilaus. Halusin kokeilla Anastasian kovasti kehuttua peiteainetta kun kaipaan enemmän peittävyyttä silmäpusseille. Inhoon niitä :/ lisäksi Sechen pikakuivattajaa pitkästä aikaa, ei ole yhtään päällyslakkaa jemmassa ja käytin tähän -20% alen. Peiteaine oli kans alessa niin hyvä tilaus tämä :))

Bearelilta tilaan yleensä pari kertaa vuodessa isomman pompsin jemmaan, aina silloin kun on tosi hyvä tarjous. Nyt sai tuon Goodiebagin kaupan päälle. Harkitsin tilaamista kyllä vuorokauden ja onneksi tilasin kun nuo bagit taisivat loppua äkkiä mun tilauksen jälkeen. Tilausraja oli 75 e että sen sai. Puolet meni lahjoiksi mitä tilasin, eivät ole siis kuvassa. Mutta kivoja juttuja ja varmasti ilahduttavat :) 

Tässä Goodiebagin sisältö. Mun mielestä tosi hyvä, paljon käytettävää tavaraa. Pari aurinkosuojaa, jalkanaamioita, essencea, retinolia, kasvolappua ja sheet maskia. 

Millaisia ostoksia sinä teit syyskuussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3