lauantai 14. syyskuuta 2024

Fenty Beauty Flyliner

**Mainoslinkki

Kissarajausten fani täällä hei! Teen nykyään poikkeuksetta kissalinerit päivittäin koska ne vaan toimii raskailla luomilla ja saa ulkonäköön vähän jotain erilaista :) tietysti rajausten luomisessa on aina haasteensa koska en tykkää siitä lokinsiipi jutusta, ja rajauksen pitää kestää. En halua käyttää kesken päivän pettäviä tuotteita. Tähän innostuin alunperin @mubelinan suosituksesta. Meillä on aika samanlaiset ihot ja meikkimaku muutenkin joten hankin tämän testiin :)

Fenty Beauty Flyliner Longwear Liquid Eyeliner löytyy kahdessa sävyssä, ruskea sekä tämä minun musta Cuz I`m Black. Linerissa on terävä huopakärki jolla luulisi rajausten syntyvän vaivattomasti! Tämä lupaa olla vedenkestävä joten odotin tältä paljon, luottotuotteeni on Morphen Make It Big joka ei leviä vaikka silmät vuotaa. Tässä ei ole silmiä ärsyttävää propyleeni glykolia joka on myös vaatimukseni linerille. 

Alussa oli vähän vaikeuksia tottua tähän. Kynä on kolmionmuotoinen ja vähän pidempi kädessä pidettävä kuin Morphe. Kynän pää on äärimmäisen tarkka, ohut kärjestään ja hieman pidempi kuin Morphe. Muita vertailukohtia mulla ei ole kun olen käyttänyt vain sitä :) tällä linerilla on tosi helppo tehdä tosi ohut tai paksu rajaus. Huomaan heti että tämä kestää eikä suttaannu luomelle, mutta kuivuu hitaammin kuin Morphe ja luomia täytyykin pitää hetki auki ettei meikki suttaantuu. Kun tämä kuivuu, niin myös pysyy :) 

MUTTA oli myös päiviä jolloin silmät vuosivat kokoajan ja silloin tämä petti :( menee sellaiseksi vesimäiseksi ja leviää samantien tuhruksi jos silmät ovat märät. Harmi! Eli ei ole 100% luotettava kuten Morphe. Helppo kyllä korjailla tällä mutta kuivuu todella pitkään jos silmissä on märkyyttä. Fentyn liner ei siis ole vedenkestävä vaikka niin lupaa ja leviää helpommin kuin Morphe. On kuitenkin äärettömän hyvä piirtää ja lopputulos on kaunis, kiiltävän musta. Liner tuntuu laadukkaalta ja tussin kärki on tarkka. Jos sulla ei ole näitä silmän vuotamis -ongelmia kuten mulla, ja tykkäät näyttävistä linereista, tulet rakastumaan tähän lineriin!! Todella suuri plussa että tätä saa myös ruskeana, itseä kyllä kiinnostaisi hankkia se. 

Kun käytän tätä enemmän, näen mikä on tämän käyttöaika. Morpheen verrattuna tämä maksaa puolet enemmän. Morphea saa kaksi tämän hinnalla mutta tykkään kokeilla Fentyn meikkejä. Ja tätä saa ruskeana, se olis myös nätti mutta tykkään kyllä tämän äärimmäisen mustasta kiiltävästä lopputuloksesta. 

**Fenty Beauty Flyliner maksaa 27 e ja sitä myy Kicks. Pohjameikit ovat nyt viikonloppuna -20% eli kannattaa hyödyntää suosikki meikkivoiteen kohdalla tai tilata se kalliimpi nyt kokeiluun. esim Fentyn meikkivoiteet kuuluvat aleen ja Estee Lauderin Double Wear, kuten myös IT Cosmetics puuterit ja UD settarit! Täytyy itsekin hyödyntää tämä tarjous...

Oletko kokeillut tätä? Tai oletko ylipäätään tälläisten rajausten ystävä?


8 kommenttia:

  1. Rajaukset olisi ihanat, mutta kun niitä ei vain osaa tehdä eikä ne pysy. Silmät on syvällä päässä ja ikä tekee tehtävänsä yläluomen kanssa. Sitten, kun rajauksen saa niin, että se näkyykin jonnekin, nin luomitaitteen sisällä oleva jälki kuluu pois päivän aikana ja rajaus muuttuu kahdeksi pikkuviivaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tulee kans tuohon toiseen silmään sellainen huppu. Jos on huono rajauskynä tms joka ei pysy, niin se kuluu mullakin pois. Tuo Morphe on ainut joka pysyy, kyllä myös tämä Fenty. Mutta allahan mulla on aina primer ja luomivärit, pelkällä iholla ei pysy mikään. Se on kyllä todella ärsyttävää ja just se syy miksi haluan rajaukseni olevan 100% luotettava :)

      Poista
  2. Mä olen myös ollut tyytyväinen tuohon Morpheen. Hintakaan ei pyörrytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pyörrytä ja kynä kestää pitkään :) aikanaan sain sen Kicks meikkikalenterista ja sen jälkeen sitä on löytynyt multa aina <3

      Poista
  3. Kaunis rajaus :) Harmi, kun ei ollutkaan vedenkestävä. NYX Epic ink linerin käyttö myös on sellainen kompromissi, mieluusti käytän - on hyvää kamaa, mutta ei ole vedenkestävä. Sitten se Epic Liner on vedenkestävä, mutta aika paksua eikä millään kuivu ja ei ole niin kiva käsitellä kun tulee sudista. Mutta se kyllä ON vedenkestävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä käytin aikoinaan sitä Epic Inkia mutta siinä taisi olla propyleeniglykolia, ja se suti räki aina sitä tuotetta. Vaihdoin sitten toiseen, mutta se oli kyllä hyvä jos pystyy käyttämään :)

      Poista
  4. Oon tykänny kaikista eniten Nyxin tussista, sivellin pää on vaan kaikista helpoin käsitellä. Siihen on tulossa uusia sävyjäkin! Mutta sekään ei pysy jos silmät vuotaa.
    T: milipili

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3