lauantai 14. syyskuuta 2024

Fenty Beauty Flyliner

**Mainoslinkki

Kissarajausten fani täällä hei! Teen nykyään poikkeuksetta kissalinerit päivittäin koska ne vaan toimii raskailla luomilla ja saa ulkonäköön vähän jotain erilaista :) tietysti rajausten luomisessa on aina haasteensa koska en tykkää siitä lokinsiipi jutusta, ja rajauksen pitää kestää. En halua käyttää kesken päivän pettäviä tuotteita. Tähän innostuin alunperin @mubelinan suosituksesta. Meillä on aika samanlaiset ihot ja meikkimaku muutenkin joten hankin tämän testiin :)

Fenty Beauty Flyliner Longwear Liquid Eyeliner löytyy kahdessa sävyssä, ruskea sekä tämä minun musta Cuz I`m Black. Linerissa on terävä huopakärki jolla luulisi rajausten syntyvän vaivattomasti! Tämä lupaa olla vedenkestävä joten odotin tältä paljon, luottotuotteeni on Morphen Make It Big joka ei leviä vaikka silmät vuotaa. Tässä ei ole silmiä ärsyttävää propyleeni glykolia joka on myös vaatimukseni linerille. 

Alussa oli vähän vaikeuksia tottua tähän. Kynä on kolmionmuotoinen ja vähän pidempi kädessä pidettävä kuin Morphe. Kynän pää on äärimmäisen tarkka, ohut kärjestään ja hieman pidempi kuin Morphe. Muita vertailukohtia mulla ei ole kun olen käyttänyt vain sitä :) tällä linerilla on tosi helppo tehdä tosi ohut tai paksu rajaus. Huomaan heti että tämä kestää eikä suttaannu luomelle, mutta kuivuu hitaammin kuin Morphe ja luomia täytyykin pitää hetki auki ettei meikki suttaantuu. Kun tämä kuivuu, niin myös pysyy :) 

MUTTA oli myös päiviä jolloin silmät vuosivat kokoajan ja silloin tämä petti :( menee sellaiseksi vesimäiseksi ja leviää samantien tuhruksi jos silmät ovat märät. Harmi! Eli ei ole 100% luotettava kuten Morphe. Helppo kyllä korjailla tällä mutta kuivuu todella pitkään jos silmissä on märkyyttä. Fentyn liner ei siis ole vedenkestävä vaikka niin lupaa ja leviää helpommin kuin Morphe. On kuitenkin äärettömän hyvä piirtää ja lopputulos on kaunis, kiiltävän musta. Liner tuntuu laadukkaalta ja tussin kärki on tarkka. Jos sulla ei ole näitä silmän vuotamis -ongelmia kuten mulla, ja tykkäät näyttävistä linereista, tulet rakastumaan tähän lineriin!! Todella suuri plussa että tätä saa myös ruskeana, itseä kyllä kiinnostaisi hankkia se. 

Kun käytän tätä enemmän, näen mikä on tämän käyttöaika. Morpheen verrattuna tämä maksaa puolet enemmän. Morphea saa kaksi tämän hinnalla mutta tykkään kokeilla Fentyn meikkejä. Ja tätä saa ruskeana, se olis myös nätti mutta tykkään kyllä tämän äärimmäisen mustasta kiiltävästä lopputuloksesta. 

**Fenty Beauty Flyliner maksaa 27 e ja sitä myy Kicks. Pohjameikit ovat nyt viikonloppuna -20% eli kannattaa hyödyntää suosikki meikkivoiteen kohdalla tai tilata se kalliimpi nyt kokeiluun. esim Fentyn meikkivoiteet kuuluvat aleen ja Estee Lauderin Double Wear, kuten myös IT Cosmetics puuterit ja UD settarit! Täytyy itsekin hyödyntää tämä tarjous...

Oletko kokeillut tätä? Tai oletko ylipäätään tälläisten rajausten ystävä?


keskiviikko 11. syyskuuta 2024

Syys-Lokakuun käyttismeikit

Nii-in, se on syksy ja olipa ihana valita syksyiset käyttismeikit! Hiiteen kaikki lämpöisät kesän sävyt...en muuten käyttänyt MAC Hipness poskipunaa kertaakaan tänä kesänä...vaikkakin tämä meikkilaatikko on äärettömän hyvä idea ja tulee kierrätettyä meikkejä käyttöön. Ja välillä huomaa että voi luopua jostain mistä ei enää tykkää :) 

-------------------------

Primerina toimii essencen Fix & Last joka on todella hyvä, uusi versio on Jelly Grip? eli vihreää tavaraa. Käytän myös Laura Gellerin Hydrate kosteuttavaa primeria. Meikkivoiteina vielä kesäsävyt joita haluan kuluttaa pois eli W7 Skin Fresh ja Catricen HD Liquid sekä True Skin. Fenty Beautyn Soft`n`Lift on vähän testailussa. Kiinnityssuihkeena Moiraa joka on ok mutta en ostane toiste. 

Neutraloijana Boho 07 ja Maybelline Brighthener. Peitevoide Catrice True Skin. Silmien alle puuterina Laura Mercier Under Eye ja essencen Harley Quinn Pink Powder joka on tosi hyvä, paljon parempi kuin se W7!! Irtopuuterina OPV ja kivipuuterina IT Cosmetics.

Pannuprojektit takana, niistä olen kertonut mutta kysy jos joku sävy mietityttää. Uutena meikkilaatikkoon MAC Fleur Power poskipuna ja Hyper Real Glow highlighter paletti. Ofran All Of The Lights highlighter.

Nämä on aina samoja, pitää kysyä jos haluat sävyjä tai mielipiteitä tietää. Uutena Cliniquen 38 ripsari, Moiran kajalit, essencen ruskea ja ABH kulmatuote, muuten varmasti samoja ja tuttuja...tylsiä mutta toimivia ;)

Sitten ne mielenkiintoisimmat. Minusta itsestäkin on mukavin valita paletteja mukaan! Diorilta viisikot Trafalgar, Cuir Cannage, Earth Tones ja Grege. Ihania kaikki! 

Urban Decayn Naked 3 paletilla haluan taas meikata, se on kyllä ihana. UD:lta myös Backtalk jonka luomivärit ei kummoisia ole mutta nuo kasvosävyt...poskipuna ja highlighterit :) Huda Beautyn Naughty Nude joka on ihanuus!

Hudalta myös Rose Quartz, MACilta In The Flesh ja Art Library: Nude Model. 

Jeffreeltä ihana syksypaletti Alien, vitsit siinä on ihanat sävyt! Mukaan myös Conspiracy, Pink Religion  ja Star Wedding. 

Huulimeikit pääosin vielä samoja eli MAC Creme D`Nude, MUS Mocha Sorber, NYX Cinnamon Roll ja Fentyt Sweet Mouth sekä Fussy Heat. Ihan hiki kirposi otsalle kun tarkastin monta kertaa etten kirjoita tuota viimeisimpää sävyä väärin. Villi kortti on ABH Resin joka voinee sopia uuteen tukkaan hienosti ;) rajauskynät ABH Deep Taupe ja MAC Stone. Pidän molempien kovasta koostumuksesta, puukynä pysyy paremmin vanhoilla huulilla joissa pigmentti jo karkailee :/

Siinäpä oli tämänkertaiset käyttismeikit. Mitä tykkäsit mun syksyisistä valinnoista? Mitä meikkejä sinä olet kaivellut esiin syksyn tullen?


sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Pieni arvonta teille :)

Heippa ihanat :) Kiitoksena teille haluan arpoa pienen paketin kosmetiikkaa. Tuotteet ovat käyttämättömiä, meikkituotteet minulle väärän värisiä. Avattuja ja sävyä katsottu mutta ei koskettu. Ihonhoito ja huulikiilto luonnollisesti avaamattomia.

Arvonnassa olet mukana jättämällä kommenttia ja sähköpostiosoitteen. Sen avulla saan voittajan kiinni, arvonta päättyy 15.9.2024.

Ilman teitä tätä blogia ei vaan olisi! Teidän kommentit on ihan parhaita ja mukava kun syntyy keskustelua :) tätä on ilo kirjoittaa ja olla vuorovaikutuksessa :) Onnea arvontaan!

keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Uusi tukka ja L´anza Moi Moi Moisturizing Mist

 L´anzan kosteuttavasta suihkeesta kyseltiin kokemuksia joten tänään niitä ja vilaus uuteen tukkaan :)

L´anza Moi Moi Moisturizing Mist on kosteuttava ja hiuksia pehmentävä hoitoainesuihke. Sen paras puoli on lämpösuoja 250 asteeseen asti joten ei tarvitse erillistä suoristustuotetta. Tälläinen tuote olisi unelma niin ei tarvitse miljoonaa kallista eri tuotetta pesun jälkeen. Olen etsinyt oikeasti hyvää selvittävää ja kosteuttavaa suihketta pesun jälkeen. Nyt taisin sen löytää! Mun tukka on siis kuiva, paksu luonnonkihara jonka haluan suoristaa aina. Joskus vahingossa saan ne ihanat kiharat, onhan ne kauniit mutta useimmiten ne haluavat olla pörröisenä pesänä joka näyttää minusta homssuiselta. 

Hiukset ovat tämän käytön ja suoristamisen jälkeen todella suorat sekä hyväntuntuiset. Pehmeät ja liukkaat. Lisäksi tämä tuote tuoksuu todella hyvältä, kookoksisen hedelmäiseltä kuten muutkin Moi Moi -sarjan tuotteet. Suihketta tulee tasaisesti tukkaan eikä kannata laittaa liikaa, muuten vähän latistaa tai tekee rasvaisen näköisiksi. Vaikka tämä on hintava, tuote on todella laadukas kuten L´anzan tuotteet poikkeuksetta aina. Onneksi löysin tämän ja aion ostaa tätä jatkossakin! Tukka on paremman tuntuinen kuin GHD suoristussuihkeella vaikka epäilin että toimiiko tämä lämpösuojana mutta toimii kyllä. Tukka suoristuu todella vaivattomasti. 

Ehkä se merkittävin ero mistä huomaan onko tuote loistava, on se että kun tukka on suoristamisen jälkeen valmis, minun ei tarvitse enää ollenkaan lisätä mitään. Ei samana eikä muina päivinä. Kaupan suihkeiden kanssa on se että minun pitää kokoajan lisätä hiusöljyä pituuksiin ja latvoihin että saan sen kuivuuden ja pörröisyyden pois. En ole itseasiassa tätä tajunnut vaan pitänyt sitä normaalina. Nyt huomaan L`anzan myötä että se on minun hiustyypilleni oikea tuote. Kallis mutta ostan alekoodeilla tai muilla vastaavilla. En ehkä halua olla enää ilman tätä...

Mulla on luottokampaaja tässä Iisalmen keskustassa, Salon May Colorin Maiju. Hän tekee aina mitä pyydän, minusta se on hyvän kampaajan merkki koska mulla on ollut kampaajia jotka torppaa ideat tai tekee liian valjut tukat. En halua sulautua massaan vaan olla vähän extra. Olen aina halunnut violetin ponitukan. Siitä asti kun ne oli muotia! Nyt tulen todella pahasti jälkijunassa mutta viimein rohkaistuin tätä kokeilemaan :) pohjalle tehtiin perushommat eli raidoitetaan tumma tyvi, edellisen kerran kävin kampaajalla vapun jälkeen. n.3 kk on mulla kampaajaväli.

Pesun jälkeen laitettiin vaalea sinivioletti väri vaikuttamaan. Halusin nimenomaan kylmän sävyn jota voi ylläpitää mm.hopeashampoolla, eikä missään nimessä punapohjaista violettia. Se saattaa äkkiä lähteä taittamaan väärään suuntaan tai jos jämähtää niin tulos on katastrofi...otin mukaan purkin Directions Ultra Violet väriä jotta voin sekoitella sitä hoitsikkaan kotona.

Väri ei tarttunut ihan tasaisesti ja se on ymmärrettävää, mullahan raidoitetaan vain päältä, edestä vaalennetaan palkit eikä alaosaan kosketa ollenkaan. Pidin kuitenkin sävystä ihan älyttömästi, kylmä sinivioletti joka sekoittuu mahtavasti kylmän lilan harmaaseen vaaleaan. Kotona tein uuden käsittelyn että sain värin tarttumaan vieläkin paremmin. Ja se kyllä tarttui, ehkä vähän liikaakin koska tukka rupesi menemään siniseksi. Tätä korjasin Metal DX pesuilla ja Pearl -hoitoaineella. Tuloksena taas pastellinen ponitukka. 

Ainut miinus näissä suoraväreissä mitä en muistanut. Pitää olla oma huono pyyhe tukalle, huono paita, hyvästit Marimekon tyynyliinoille eikä suihkussa voi käydä normaalisti. Mulla on matta valkeat seinälaatat ja valkeat saumat! Joudun pesemään tukan keittiön altaassa ja vasta sitten menemään normaalisti suihkuun :DD kyllä naisten elämä voi sitten olla hankalaa enkä ihmettele yhtään miksi miehet kummastelee kun ei voi saunoa ja tukanpesupäivään pitää varata koko iltapäivä ja ilta aikaa. 

Lisäksi oli jännää miten väritys muuttuu. Mun vihreät silmät oikein loistaa koska jo pelkkä tukan väri korostaa niitä. Mietin että haluan tehdä ripsukat Ikilalo violeteilla ja sinisillä, voi näyttää muuten aika hienolta ;) nyt olen käyttänyt 106 Mega Featherseja jotka ovat keränneet kehuja ja ovat minustakin älyttömän näyttävät. Toki sellainen identiteettikriisi tuli uuden tukan myötä. Väritys muuttui taas ja tuntuu että voi pitää vain mustia vaatteita ettei näytä sirkuspelleltä. Ja tarkoitin tällä NYT VAIN ITSEÄNI, en ajattele muista millaisia vaatteita pitävät. Itselle oli vaan kova paikka kun viileä blondi lähti pois vaikka onhan se kokoajan tässä alla, enkä minä tätä pastellia voi pitää pitkään koska se ei sovi tumman tyven kanssa. Kun tyvikasvua pukkaa, alan haalistaa suoraväriä pois. Tai nuita helmiäishoitsikoita.

Ja tämä värihän muuttuu joka pesussa, ei se ollut kuvien mukainen kuin yhden päivän. Kaikki riippuu niin siitä millä peset; onko se Fudge, Metal DX, Pearl vai Silver hoitsikka vai jopa Raspberry...tuohon Ultra Violetiin en ole uskaltanut nyt koskea kun sillä saa vaikka koko pään violetiksi mutta se on liian sinertävä violetti. Näin vaalea on vielä helpommin hallittava ja Biozellit kuluu pois, toisinkuin sinertävä suoraväri. 

Onko kokemuksia tuosta L`anzasta ja mitä tykkäät tukasta?

sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Elokuun loppuneet tuotteet

Mukavaa syyskuun ensimmäistä päivää :) ja minulle loman loppua...siitä se puurtaminen taas alkaa. Tänään pienet katselmukset tyhjistä purkeista. 

Ihonhoito

Round Lab Birch Juice Moisturizing Toner
Koivunmahlaa sisältävä tehokosteuttava kasvovesi. Pullo kesti pitkään kun mulle riitti 1- 2 kerrosta. Toimi hyvin aamuin illoin ja jotenkin tälläinen kosteuttava kasvovesi on steppi jota en halua enää missata. Mulla ei ole montaa kosteuttavaa paksua kasvovettä/hoitonestettä jemmassa joten pitäisi ostaa lisää. Nyt otan käyttöön Huxleyn. Voisin ostaa tätä uusiksi vaikkakaan tämä ei ihan suosikkini ikinä ollut. Ei missään nimessä huono mutta ehkä vaan toimivan tylsä? Puuttuu ylellisyys ja joku hyvä tuoksu. Mutta tää pullo oli minusta hyvä. Helppo kaataa ja varma kierrättää, tietää siis että menee muoviin. Joskus kosmepakkaukset on vaikeita tietää mikä mihinkin. Annan täydet pojot, saatan palata tämän pariin kyllä. 5/5

Lancóme Bi-Facil Non-Oily Instant Cleanser Sensitive Eyes
Kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine joka ei ärsytä silmiä tai jätä niitä tahmean tuntuisiksi. Täysi kymppi tälle! Todella kallis mutta kestää pitkään, ei tarvii paljoa kerrallaan. Poistaa vahvan silmämeikin vaivatta, tosin käytän 38 ripsaria ja pesen silmät ensin meikinpoistoaineella. Harmi kun halvalla ei löydy hyviä silmämeikinpoistoaineita, tämä ja Clarins on olleet ainoat jotka ei laita silmiä vuotamaan. Ostan tätä aina tarjouksella, silloin ei tunnu niin pahalta :) 5/5

Ciaja Vitamin C.B3 Active Face Serum ( saatu )
Ihana voidemainen seerumi, tuoksui kivalta ja pirteältä. Imeytyi tosi äkkiä meikin alle tai ohuemman seerumin jälkeen illalla. Oli hyvä tuote kesään, ehkä talvella liian kevyt. Hyvä tuote meikin alle primeriksi, voisin käyttää tätä uudelleen. 5/5

Mádara SOS Eye Revive Hydra Cream & Mask
Hyvin kosteuttava silmänympärysvoide jota voi käyttää naamiona. Toimi illalla kuten myös meikin alla. Hyvä pumppupullo, voisin ehkä käyttää uudelleenkin mutta nyt kokeilen muuta :) tämä jäi joskus valkeana killumaan iholle niin se vähän ärsytti, vaikkakin se ehkä on naamion idea....4/5

Nobe Cooling Care De-Puffing Eye Patches
Silmänalusten turvotukseen auttavat naamiolaput. Kosteuttavat ja viilentävät kun säilytät nämä jääkaapissa! Ihana hydrogeelimatsku, tuntuu ihanan rauhoittavalta ja kyllähän nämä turvotukseen tepsivät. Toki käytän muidenkin merkkien naamioita, mutta nämä eivät repeile ja tuntuvat laadukkailta. Kosteuttavat myös oikeasti ja silmänalusien iho on pehmeämpi ja mukavamman tuntuinen. Ainakin meille ikähimisille nämä on must-have! 5/5


Nobe Forest Elixir Microbiome Sheet Mask
Metsämikrobiuutetta, hyaluronihappoa, vihreää teetä ja allantoiinia sisältävä kangasnaamio. Ei suosikkini näistä Noben maskeista, en tykkää kun tästä jää iholle mustaa töhnää. Liekkö se sitä metsäpölyä :) Minusta tämä on myös normihinnalla aika kallis enkä ostaisi kuin alesta. En epäile etteikö tekisi hyvää kasvoille ja minusta tämä Noben sarja on mielenkiintoinen, mutta vähän hintava. 2/5

Nobe Cooling Care Reviving Hydrogel Mask
En tainnut käyttää tätä oikein koska tämä oli suuri pettymys :/ ei seerumia oikein ollenkaan, hydrogeelinaamio oli kuiva ja tippuili koko ajan naamalta pois. Ei tehnyt oikein muuta kuin viilensi, piti heti perään laittaa hoitonestettä kun iho jäi niin kuivaksi. Mulla taitaa olla vielä toinen jemmassa niin täytyy käyttää se jääkaapin kautta, ja kokeilla aamu turvonneeseen naamaan. Ja tämän naamion hinta on 9,90 e eli kymppi!!!! Olen ihan järkyttynyt, huonompi kuin parin euron sheet maskit...tämän piti kuitenkin viilentää, kosteuttaa ja energisoida ihoa. Virkistää ja viilentää. Tätä sarjaa mainostetaan Fazer Ksylitolilla ja Soothing Care -yhdisteellä joka koostuu viidestä ihoa hoitavasta ainesosasta. Täytyy vielä kokeilla niitä Noben ihonhoitotuotteita joita mulla on, mutta tämä oli kyllä iso pettymys. Vihdoin ja viimein raaskin käyttää tämän ennen  pois, vieläpä ennen treffipäivää kun halusin oikein hyvän ihonhoidon niin metsään meni :D treffitkin peruuntui ja se oli varmaan tämän paskanaamion syytä. 1/5

Nobe Oat Wonder Hydrating Sheet Mask
Kaurauutetta ja hyaluronihappoa sisältävä tehokosteuttava kangasnaamio. Pidin tästä enemmän kuin tuosta metsäpöly hommelista. Miellyttävä ja ohut ihoa vasten asettuva kangas. Laadukas tuote josta en ehkä kuitenkaan täyttä hintaa maksaisi. Alesta tietysti kaikki kallis kelpaa :) 5/5

Frudia My Orchard Squeeze Mask Raspberry
Peruskiva naamio mutta nämä ei vaan sillee nouse suosikeiksi. Ehkä kun tuossa naamiossa on joku verkkomainen pinta, tuoksu ei jää mieleen eikä näissä vaan mikään jää mieleen. Mutta hinta on ok eikä nämä nyt todellakaan huonoimmasta päästä ole. Kyllä mä varmaan ostan uusiksi jos haluan halpoja naamioita. 3/5

Depend Make-Up Removal Wipes x2
Nämä on ihan hyvät siveltimien putsailuun ja silmänalusten siistimiseen meikatessa. Meikkiä näillä ei saa pois kun ovat hieman liian kuivakoita siihen puuhaan. Ostan aina kun käyn Cittarissa eli harvemmin. Mutta kun ne Garnierin liinat lopetettiin, mikä on huutava vääryys, niin nämä on ainoita edullisia. Nivean liinatkin maksaa älyttömästi nykyään eikä ikinä edes olleet suosikkeja. 3/5

Carmex Moisturizing Lip Balm
Tätä menee kokoajan, kosteuttaa ja tuntuu mukavan viilentävältä huulilla...ihan parasta bestiä! 5/5

Filorga Time-Filler Eyes 5xp
Pelkäsin tätä liian tuhdiksi omalle sy-iholle mutta vielä mitä! Upea tuote joka kiinnostaa minua ostaa isona kokona. Siksi käytin tämän testerin ensin. Mun mielestä tämä lupaa tehota ryppyihin ja jopa poistaa tummutta silmänalusista. Olen lukenut tästä kokemuksia ja vakuuttunut :D sy-iho on mulle se ongelma, ollut jo vuosia. Ikääntymisen merkit näkyy ja haluaisin näyttää nuoremmalta. Siksi olen valmis panostamaan tuotteisiin jos ne oikeasti toimivat. Onko siis jollain kokemuksia tästä tuotteesta? 5/5

Hiukset

Styledry Scalp Mask Pineapple & Coconut 
Joku hiuspohjan kosteuttaja, käytin hoitoaineena pois. Riitti kahteen kertaan ja tukasta tuli hyvä. 2/5

GHD Straight On Spray
GHD lämpösuojasuihkeet on kyllä loistavia. Voin luottaa siihen että tukka ei käristy :) nyt kesällä tukka tietysti on villi ja helposti kihartuu, mutta minusta pysyy suorana paremmin kun tätä on käyttänyt alla. Suoristan siis melkein aina pesun jälkeen koska en tykkää mun kiharasta tukasta. Nyt otin tilalle Lanzan Moi Moi suihkutettavan jätettävän joka sisältää lämpösuojan. Mutta uskaltaakohan siihen luottaa? Mulla on siis tosi paksu luonnonkihara hius, olisikohan kuitenkin turvallisempaa käyttää myös tätä rinnalla? Ostan kyllä uusiksi vaikka on hintava, mutta sen väärti. Hyvä tuoksukin vielä! 5/5

Garnier Banana Hair Food 
Oikein hyvä hiusnaamio, ei ole liian raskas mun tukalle vaikka joka pesulla käyttäisin. Ihana tuoksu. Ostan kyllä toistekin, on sellainen luottotuote kyllä :) 5/5

Meikit

Ikilalo Lash Method 203 Intense Illusion 
En ole käyttänyt muita ripsimalleja kuin tätä, en siis oikein osaa verrata tai arvostella. Mutta pidin kaarevuudesta ja siitä että nämä toimi raskailla luomilla. Nyt kokeilen mielenkiinnosta toista mallia koska haluan vieläkin tuuheammat ja massiivisemmat ripsukat ;) edit. Mega Featherseja kokeilleena nämä ei ole mitään :DD 5/5

Ikilalo Lash Method Underlash Glue
Mutta tästä en tykännyt :( on siis vähän ristiriitaiset fiilikset tästä koko Ikilalo hommasta. En tajunnut tarkastaa ennen innoissani tilaamista onko liimassa tai sealerissa propyleeni glykolia. Molemmissa oli :( en alussa saanut oireita ja vaikka pidin ripsistä taukoja, viikkojakin, lopulta silmiä ärsytti heti kun ripset oli asennettu. Jatkuva roskan tunne silmässä, kirvely, silmien vuotaminen ja punoitus ripsirajasta. Tämä sama homma on jos käytän propyleeni glykolia sisältävää ripsiväriä tai eyelineria. 
Pidin ripsiä yleensä loppuvaiheessa enää 3 päivää, sitten ne oli saatava pois. Mun mielestä tämä liima on kamalaa. Alusta asti putsasin suuaukon aina, säilytin ylösalas ja tein kaiken oikein, aina suljin korkin. Silti tämä rötväsi, tätä tuli aina liikaa, tätä oli silmässä, pinseteissä, ripsien päässä ja pöydissä edelleen liimatahroja. Joku teistä suositteli sitä toista liimaa, tosin luin ettei ripset pysy sillä mutta kokkeillaan :) siihenkin pitäisi ostaa oma poistoaine joka on aarrgghhh että pitää ostaa miljoona eri purkkia!! Yritän poistaa sitä Garnierilla kuitenkin. En siis pitänyt tästä liimasta, ihan hirveetä pskaa. Ripset kyllä pysyi tällä mutta tämä sotkevuus ja pakkaus joka ei toimi.....eikä sekään nosta pisteitä että aiheuttaa silmiin reaktioita! 1/5

MAC Prep + Prime Fix+ Matte 
Ihana! Tämä on parempi kuin UD Ultra-Matte, mattaa pitkäkestoisemmin. Ei tämäkään nyt ihan mattamattana kasvoja pidä mutta paras kokeilemani eikä tunnu kuivattavan. Ehkä nyt talvella jos joka päivä käyttää, mutta enemmän nämä on kesäkäytössä mulla näköjään, aika saavutus kuluttaa pois kaksi kiinnityssuihketta. Aion kyllä ostaa tätä uudestaan, miellyttävä käyttää ja pullo on Fix+ suihkeissa aina hyvä. 5/5

Urban Decay All Nighter Ultra-Matte Long Lasting Makeup Setting Spray
Lupaustaan tämä ei pidä eli odotin tältä ihan extra mattaa lopputulosta. Ei eroa siitä normi versiosta. Ei kuivata, ei ole erityisen matta vaan iho alkaa kiiltää parissa tunnissa. On tämä nyt kuitenkin tyhjää parempi ja ylipäätään mattaisten kiinnityssuihkeiden parhaimmistoa. Kallis kyllä, en osaa sanoa onko wörtti. Niin ja näin...4/5

Catrice True Skin Concealer 
Todella hyvä peittävä ja kosteuttava peiteaine. Käytän toisessa sävyssä, tämä sävy Neutral Biscuit on minulle liian tumma ja jotenkin lämmin, hutiostos valitettavasti :/ mutta itse tuote 5/5

MAC Extended Play Gigalash Mascara
Minun luotto 38 ripsari...ei leviä ikinä ja helppo poistaa lämpimällä vedellä. Ei tee supernäyttäviä ripsiä mutta arkisen hyvät. Mulla ei ole enää paluu normi mascaroihin ja näistäkin 38 ripsareista pystyn käyttämään vaan niitä joissa ei ole propyleeniglykolia, tässä ei ole joten kannattaa kokeilla jos silmät vuotaa helposti :) 5/5

Morphe Make It Big Brush-Tip Liquid Liner
Luottotuote! Saa paksut kissarajaukset vaivatta. Kestää silmien vuotamisen, ei leviä ikinä ja kohtuu helppo poistaa. Ok hintainen. Ei sylje tuotetta vaan sitä tulee aina tasaisesti, ei kuivu kesken piirtämisen kun säilyttää aika ylösalas. Kun tussipää alkaa harottaa eikä piirrä enää kunnolla, vaihdan uuteen. 5/5

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner
En tykkää tästä sittenkään :( kallis hutiostos. Ei kestä kuumalla kelillä, kuluu pois jos silmät vähän vuotavat. Ei ole myöskään niin intensiivisen musta kuin haluaisin. Kokeilen varmaan vielä jos ostaisin hyvän siveltimen. Ettei menisi ihan hukkaan. Menee kuitenkin nyt poistoon, harmittaa vähän mutta en tee mitään tuotteella joka leviää silmissä. 2/5

Kynnet

The Body Shop Hemp Hand-Working Hand Protector
Luottotuote vuosien ajalta. Jos haluan hoitavan käsivoiteen kylmään vuodenaikaan niin tämähän se on. Hoitaa myös pieniä haavoja ja auttaa paranemisessa kun iho halkeilee talvella. Käytin tätä siis talven ja kevään, nyt puristin viimeiset rippeet pois. 5/5

Haluaisin myös keskustella nuita ripsukoista vielä. Ikilalo postauksessani suosittelitte muualtakin saatavia ripsiä, niin mitä ja mistä, onko sellaisia joissa ei tarvii sössiä liiman kans ja jotka onnistuu multakin?! Magneettiripset, miten toimii ja pysyy?? Kertokaa kaikki! Varmasti kiinnostaa muitakin kuin minua :)