sunnuntai 11. elokuuta 2024

Testissä Moiran meikit

Moira ei ole minulle ennestään tuttu merkki, mutta Endless Moonlight paletin pistin aiemmin merkille. Kun Godies -verkkokaupalla oli "Ota 3, maksa 2" tarjous Moirasta, päätin hankkia paletin sekä meikinkiinnityssuihkeen jota oli myös kehuttu. Kaikki muu oli sillä hetkellä ostoskoriin päätynyttä testiin otettua :) Moira on melko edullinen merkki jolla kuitenkin tuntuisi olevan hyvä laatu. 

Godies on siis entinen Nobe. Itse henkkoht pidin enemmän Nobesta, en pidä tämän uuden verkkokaupan yleisilmeestä, ei vaan iske minuun. Fontit ja pyörivät tekstit, en tykkää. Siellä kuitenkin myydään merkkejä joita ei muualta saa? Voi olla että jos Lethalille tulisi viileä paletti niin sen haluaisin tilata :) mutta nyt kokemuksia Moiran meikeistä! 

Chroma Light Shadow jonka valitsin sävyssä Lilac Love. Pigmenttinen ja metallinen folioefekti jossa on glitterisen kermainen koostumus. Voi kun tämä olisi ollut enemmän luomivärimaisempi, tässä on paljon hienoja sävyjä! Koostumus on minusta enemmän glitter joka ei peitä yksinään. Ajattelin tätä UD Tonicin korvaajaksi, hieno viileä lila sävyhän tämä on. Toimii paremmin toisen sävyn päällä, mikä on vähän harmi. Olisipa toiminut yksinään mutta joku varmasti tykkää tästä enemmän tämmöisenään :)

Supernova Multichrome Gel Liner on tahraamaton meikkikynä vedenkestävällä koostumuksella. Kynässä on päässä teroitin joten kynällä saa paksua tai ohutta jälkeä. Huomasin että kynä kuluu todella nopeasti ja se onkin tavanomaista lyhyempi. Kynä lupaa taianomaisen lopputuloksen muuttamalla väriä katselukulman mukaan. Kynä on multichrome koostumusta eli montaa eri väriä, itse en ihan sellaisia näe, mutta jokatapauksessa kynän lopputulos on todella hieno ja näyttävä! Kädessä oli nuo swatchit vielä seuraavana päivänä, ja luomellakin tämä on todella pysyvä. Ehkä hieman kuluu jo 6 tunnin kuluessa mutta pysyy kuitenkin hyvin raskailla luomilla, ja on näyttävä eikä liian pliisu. Kynä on helppo ja pehmeä käyttää, ei kannata kuitenkaan painaa liian kovasti ettei muussannu. Kynä myös katkeaa todella helposti niin ei kannata pyörittää kuin vähän kerrallaan esiin. Kissarajausten terävän pään teen ottamalla kynästä väriä siveltimeen.

Zora - Tumma sinivioletti jossa vihreä häivähdys

Buzz - Turkoosin sininen jossa selkeä violetti häivähdys

Lilac Love - Glitterinen viileä laventeli

Oil Control Makeup Setting Spray lupaa mattapintaisen pitkäkestoisen lopputuloksen meikille. Suihke kannattaa ravistaa jotta silica leviää kunnolla. Suihkeessa on myös ruusuvettä eikä se sisällä alkoholia. Pidin todella paljon suihkeen erittäin hienojakoisesta sumusta, eikä tämä todellakaan kastele koko naamaa märäksi. Todella hyvä suihke jota arvioin enemmän kun päätyy jokapäiväiseen käyttöön. Vaikuttaa kuitenkin todella hyvältä eikä ollut kallis. 

Signature Ombre Blush, arvoin pitkään otanko highlighterin vai poskipunan. Mutta nämä näytti niiiiin näteiltä joten päädyin sävyyn Morning Sunshine. Koostumus on matta ja pigmenttiä löytyy. Liukuvärjätystä poskipunasta voi poimia itseä miellyttävän sävyn tai käyttää kaikkia yhdessä. Miksi ei toimisi luomivärinäkin. Kaunis meikkituote jota voi vaikka vaan ihailla, sehän minulta onnistuu ;)

Morning Sunshine - Keltaisesta oranssin kautta punapinkkiin

Endlee Moonlight Celestial Series luomiväripaletti sisältää pressattuja pigmenttejä 15 eri sävyssä. Tämä on kyllä hyvä paletti, Moiralla on useampi kaunis paletti jotka vähän kiinnostaa. Näissä kohtaa hyvin hinta-laatusuhde. Itse olisin toivonut paletin olevan vieläkin kylmempi, nyt tämä on vähän pilattu joillakin lämpimällä sävyllä mutta kyllähän ne toimivat häivyttelyssä. Tuo tarjous oli hyvä, sillä olisi saanut vaikka 3 palettia 2 hinnalla. Tarjoushan meni ajat sitten ohi kun olen niin myöhäinen uuno tämän postaukseni kanssa :D mutta paleteista on helppo lähteä liikkeelle jos haluaa Moiraan tutustua. Minusta tämä ainakin oli niin hyvä kuin kehuttiin, vaikkakin petyin ettei kylmiä sävyjä ollut niin paljon kuin oletin. 

Tässä meikissä rajauskynä Zora ja paletin viileitä harmaan sekä mauven sävyjä. Pidän todella paljon paletin antamasta pehmeästä lopputuloksesta. Värit ovat pigmenttisiä mutta eivät pöllyä. Shimmerit levittyvät kauniisti sormin, kaikki ei tartu siveltimeen mutta osa kyllä. Ei ollut ongelmia tätä käytettäessä ja meikki pysyi hyvin.

Tässä meikissä rajauskynä Buzz ja luomella Urban Decay Tonic jonka päällä Lilac Love glitteri. Ihana meikki, häivyttelin vielä Endless Moonlight paletin vaaleilla mattasävyillä. Oli näyttävä ja rajaukset pysyi hyvin! 

Olen tyytyväinen ostoksiini, paletti, kiinnityssuihke ja nuo rajauskynät kyllä parhaimmistoa ja vähän taas erilaisia, uusia juttuja :) paletti on usein päätynyt arkimeikkiini. Chroma Light sävyjä olisi kiva testata lisää olisiko niissä enemmän peittäviä, sellaisesta tykkäisin enempi. 

Onko sulle kokemuksia Moirasta?


12 kommenttia:

  1. Aivan uusi tuttavuus oli. Tuo luomiväripaletti olisi kyllä makuuni, mutta muistutin itseäni, etten ole koko kesänä käyttänyt luomivärejä ;) Korkeintaan puuteria sipaissut luomelle, jos sitäkään. Niin tyydyn ihastelemaan kuviasi. Asiasta toiseen, aloitin nyt kynsille sen Herome-kuurin. Toki vasta neljäs päivä menossa. Pian se joutuu koetukselle, kun pulahdan uima-altaaseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) toivottavasti Herome auttaa sulla. Mulla kyllä on vahvemmat kynnet ja ne saavat pituutta, mutta liuskoittuvat...ja kun en kerkeä lakkaamaan niin lohkeavat sitten :( kerro sitten kokemuksia auttaako...se on kyllä paha se vedessä liotus, onneksi mulla on kohta lomaa niin kynnet saa vähän hengähtää!

      Poista
  2. Upeat meikit oot taas taituroinut.
    Tuo paletti on kyllä kaunis. Mulla on yksi paletti Moiralta, Time To Shine.
    Jostain tarjouksesta sen tilasin, oisko maksanut jotain 17 euron kieppeitä.
    Olen siitä kovasti pitänyt, ja noita paletteja voisi ostaa muutaman lisääkin, kun kovin hyviltä näyttävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minusta tässä on hyvä laatu hintaan nähden. Olen nytkin meikannut tällä monena päivänä putkeen! Voisin ostaa muitakin paletteja. Järkevän kokoiset napit eli varmasti saisi pannutettua jos haluaa :)

      Poista
  3. Mulla on 2 noita kyniä, ovat kauniimpia swatchattuna ja hylsyssä kuin rajauksena. :D jotenkin eivät ole niin upeat luomella? Mutta kivat erilaiset värit ja käytän kyllä pois, mutta tuskin ostan lisää. Pysyvyys ei ole myöskään mikään huippu, mutta riittävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Buzz oli näistä se josta näin värin vaihtelun myös luomella :) ehkä samaa mieltä myös siitä että käytän pois, mutta en nosta suosikeiksi? Kynä kuluu todella nopeasti jos päivittäin käyttää.

      Poista
  4. Ihan mielettömän kauniita nuo pakkaukset ja Ombre Blush - VAU! 😍 Vaikuttaa tutustumisen arvoiselta brändiltä. ^^

    VastaaPoista
  5. Onpas ihania värejä! En ole tästä brändistä kuullutkaan.

    Luin muuten ensin ilman rillejä, että "Testissä Koiran meikit", ja ehdin jo ajatella, että MITÄ IHM... 😂 🤣.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, onkohan sellaisia olemassa...toivottavasti ei!!!

      Poista
  6. Moiran meikkejä en itse ole kokeillut, mutta kuullut myöskin hyvää joistakin tuotteista. Kivan kokonaisuuden hankit, pääsi vähän kaikenlaista kokeilemaan :) Näistä itselleni mielenkiintoisimpia olisi nuo rajauskynät, todella upeat sävyt! Harmi kyllä jos ovat sellaisia nopeasti kuluvia. Kaunis luomiväripaletti, mutta haluaisin poistaa siitä sävyn Away ja vaihtaa sen johonkin toiseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä inhoon kans tuota Away sävyä :DD nuo lämpimät sävyt pois ja kylmiä tilalle niin kokonaisuus olisi ollut täydellinen!

      Poista

Kiitos kommentista <3