keskiviikko 14. elokuuta 2024

5x paras iso luomiväripaletti

Minulta toivottiin postausta 5 parhaasta isosta luomiväripaletista joten tässäpä ne tulee :) olen ehkä vähän muuttanut meikkitottumuksiani, eli hankin nykyään vaan meikkejä jotka sopisi minun sävyihini enkä niinkään sokkona kaikkea ;) yritin myös miettiä näiden kanssa että valitsen eri merkkejä, ja sellaiset jotka oikeasti on suosituksen arvoisia ja joissa saa rahoilleen vastinetta. esim tykkään UD Ultra Violetista nykyään, mutta ehkä vaan tietyistä sävyistä enkä niinkään kokonaisuudesta. Siksi valitsin tähän sellaisia joissa kokonaisuus on hyvä ja monipuolinen.


Lethal Cosmetics Nightflower
Lethalilla on huippu idea niistä itsekoottavista paleteista ja merkin duochrome napit ovat upeita! Olis ihana koota itse paletti joka sisältäisi pelkästään minulle sopivia kylmiä sävyjä, mutta en uskalla sokkona vaan värit pitäisi päästä livenä swatchaamaan ja näkemään. Lethalilla on yksi kylmä paletti, tämä Nightflower. Tämä oli ilmestyttyään kallis ja ilmeisen suosittu, se oli usein loppu ja varsinkaan jos oli alessa, oli todellakin loppu. 
Viimein kuitenkin vahtiminen palkittiin ja sain tilattua omani. Nightflower oli niin upea kuin odotinkin! Upeita erilaisia matta violetteja, hienot duochromet, kaunis persikka ja täydellinen vaalea kulmaluun sävy. Sinisen olisi ehkä voinut vaihtaa tummaksi mattasiniseksi ja oikean rivin keskimmäisen lämpimän sävyn johonkin muuhun, silloin tämä olisi täysi kymppi! Olen pohtinut myös Wildflowerin hankkimista mutta siinä on pari sävyä joista en pidä. Ehkä joskus hankin sen ja otan näistä pois värit joista en pidä, ja hankin paremmat tilalle ;) se on hyvä näissä magneettipaleteissa.

Jeffree Star Banana Fetish
Olen talvi vuodenaika väritykseltäni ja talvelle sopii keltsit. Siksi tämä paletti on aina sopinut mulle mielettömän hyvin, silmien väriin sekä yleiseen väritykseen. En voi kyllin kehua tätä, niin upeat ja täydelliset mattaiset häivytyssävyt, hienot kiiltosävyt ja ylipäätään värit vaaleasta tummaan eli koko meikin luomiseen. Mieletön laatu kuten aina Jeffreellä. Jos haluan meikin jossa näytän hyvältä niin tällä sen teen vaikka monille keltainen voi olla outo luomivärisävy. Mutta usko pois, se sopii vihreille silmille tosi hyvin ja tässä on keltaisia ihan vaaleasta kirkkaaseen, sekä murrettuja mutaisia sävyjä jotka on uskomattoman ihania häivytykseen. esim tuo vasemman yläkulman vaalea keltainen sopii kulmaluulle asti, kuka rohkenee laittaa?

Huda Beauty Rose Quartz
Mulla on Hudalta tosi monta ihanaa paletti ja vaikea valita parasta! Mutta taidan valita tämän kylmän paletin Rose Quartz. Jota olen kyllä käyttänyt hävettävän vähän...Hudan paleteissa on kaikkea jännää. Hyvät mattasävyt jotka sopivat yhteen ja meikkiä saa rakennettua vaaleammasta tummaan. Upeita kiiltosävyjä ja erikoisia koostumuksia. Hintaa on roimasti mutta sillä saa laatua, upeaa pigmenttiä ja sellaisia meikkejä joita et saa tehtyä Hudan halvemmilla kopioilla. Kokoelmani jalokiviä kyllä nämä! Lisäksi nämä on ulkonäöllisesti tosi kauniita, sisältävät ison peilin ja laadukkaan pakkauksen jotka on kaikki aina samankokoisia. 

MAC Art Library: Nude Model
Olen käyttänyt MAC Cosmeticsin meikkejä aina, siitä asti kun hurahdin tähän hommaan ja aloin bloggaamaan. Eli 2008, miettikää miten pitkä aika...MAC luomivärit on upeita, niin kauniisti häivyttyviä ja iholle asettuvia että niitä on ilo käyttää. Yksi kauneimpia paletteja on paljon värejä sisältävä Nude Model jossa on kaikki hyvät perussävyt eikä mitään turhaa. Hirmu kompakti ja hyvän mallinen paletti ottaa mukaan. MACilla on selkeät hyvät pakkaukset ja kyseessä on ammattitason prosarja. Tämä paletti sopii nopeaan arkimeikkiin kuten myös pysyvään juhlalookiin. Kimallusta ja mattaa, kaikkea löytyy. Kimallus ei ole Lethalia tasoa mutta en sellaista aina kaipaakaan, tälläinen hohde riittää mulle :) Selkeä kokonaisuus jolla jokainen onnistuu, helppo suunnitella mikä väri mihinkin.

Natasha Denona Glam
Oli pakko valita mukaan joku Natashan paletti :) Natasha Denonan luomivärit ovat niin upeita ja laadukkaita! Kalliita mutta hyviä. Glam on näistä kokonaisuuksista suosikkini koska sisältää kylmiä hopean ja harmaan sävyjä, jotka sointuvat minun väreihini erinomaisesti. Mukana myös muutamia lämpimiä häivytyssävyjä ja hyvää mattakoostumusta. Itse haluan että paletissa on tosi hyvät mattasävyt koska haluan häivyttää luomen raskautta aina pois. En välitä hirmu glittereistä ja kiiltopommi sävyistä, ehkä vähän hillitympi sopii mulle. Tämä paletti onkin mainio aikuiseen sävyyn :) sivellintä voi vaan painaa napissa ja väriä irtoaa hyvin. Kiiltävät sävyt eivät ole pehmeitä jotka sitten menevät sotkuisiksi luomella, vaan sellaisia hillittyjä mutta näyttäviä. Suosittelen hankkimaan jos kiinnostaa ja raaskii sijoittaa. Itse en kokoajan pystyisi, siksi nautin näistä harvoista valituista yksilöistäni ;)

Mitä piti postauksesta, oliko tuttuja merkkejä ja paletteja? Mitkä olisi sun 5 parasta isoa palettia?

14 kommenttia:

  1. Kiitos toiveen toteuttamisesta! Olisin arvannut ND ja Hudan oikein! Tuon Glamin ostan seuraavaksi tai toivon lahjaksi! Sitä viimeksi Sephorassa ihailin. Mun 5 lemppari vois olla : Ehkä laitankin kuvan instaan. Ei helppo valinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) täytyypäs se kuva kattoo, toivottavasti ei ole mennyt ohi vai joko laitoit? Tiesin että arvaat kyllä useamman :) Hudasta oli vaikea valita mutta ehkä se tuo on ;)

      Poista
    2. En vielä oo ehtinyt! Melkein vois olla 5 isoa suosikkia ja 5 halpaa suosikkia.

      Poista
    3. Aika kiinnostava olis halvat suosikit :)

      Poista
  2. Mua niiiiin harmittaa, kun en ostanut tota MACin palettia ja nyt sitä ei enää mistään saa, kun uudistivat ne palettinsa 😭 En ois arvannut, että yhtäkkiä menevät ne vaihtamaan, niin aina aattelin, et ”sit joskus” ja näin kävi, jäin ilman.

    Mun lempparit isot paletit on varmaan UD:n nakut. Ja tietty Jeffreen jättimäinen nudepaletti. En kauheasti isoja paletteja lopulta omista, ja monessa on vain muutama käyttösävy, niin vaikea kokonaisuutta arvottaa kovin korkealle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosi harmi että niillä on paljon LE -tuotteita ja olikos nyt niin että moni tuote uudistui? Vai kaikki? En ole kyllä seurannut kuin sivusilmällä. Tuo paletti on ihana mutta samat sävythän löytyy kyllä usein muista, esim tuo sinapinkeltainen on myös siinä pienessä mikä oli suosikeissa ;) tavanomaiset sävyt mutta kaikki hyvät koottu samaan niin se tekee kokonaisuudesta niin hyvän <3 Nakuissa on monta hyvää, ehkä tykkään Ultra Violetista ja 2:sta eniten mutta vähän aika ajanut ohi...Orgy sen sijaan on tosi hyvä mutta tuskin olen kaikkia sävyjä siitä kokeillut vieläkään ;)

      Poista
    2. Taisivat uusia kaikki paletit, kun ne pienet 9x paletit on myös joka puolelta hävinneet 😳

      Joo, ei ne UD:n paletit nyt niin high glam -juttuja enää ole, mutta arjessa toimii aika kivasti, kun saa neutraalejakin, mutta kivoja meikkejä plus häivyttäminen super helppoa :) Too Facedin paleteista tykkään samoista syistä, niitä mulla ei olekaan kun se alkuperäinen suklaahommeli :D

      Poista
    3. Totta, niiden kans pelaaminen on helppoa kun esim joillain Jeffreen paleteilla meinaa tulla turhan voimakas meikki arkeen :D ja menee siihen häivyttelyyn aikaa...kun siis mulla menee arkimeikkiin tunti, hyvä etten meinaa aina myöhästyä töistä. En minä ymmärrä miten olen niin hidas :D Too Facedin paletit on kans hyviä, tykkään siitä omasta suklaapaletista tosi paljon. Diorin viisikot kans älyttömän arkiystävällisiä :)

      Tämä paletti näyttää tulleen tuon MACin tilalle:
      https://lyko.com/fi/mac-cosmetics/mac-connect-in-colour-eye-shadow-palette-unfiltered-nudes-12
      Ihania kyllä nämä uudet, mulla ois tää himotuslistalla :D :
      https://lyko.com/fi/mac-cosmetics/mac-connect-in-colour-eye-shadow-palette-encrypted-kryptonit

      Hinnat on kyllä noussut uudistuksen myötä kaikissa tuotteissa...

      Poista
    4. Vertailinkin tota uudempaa ja sitten sitä vanhempaa paljon, kun tajusin niiden uudistuneen, mutta oisin tykännyt enempi tosta vanhasta, mikä sulla on :D

      Toi mini on kyllä aika kiva <3 Ja hinnat on kyllä kaikissa meikeissä noussut mun mielestä viime vuosina aika paljon ja uusi ALV ei varmasti kyllä yhtään auta asiaa.. Onneksi on usein tarjouksia esim. Sokos ja Lyko ja jäsenyyksillä saa paljon etuja esim. Kicksillä :)

      Poista
    5. Niin ja alekoodeja Lykolle, se vähän helpottaa jos MACia sieltä ostan. Tai Kicksiltä :) totta, hinnat on noussut ihan kaikessa. Jos käyn joskus MAC pisteellä niin pitää vähän katsoa noita uusia...

      Poista
  3. Oli kiva katsoa mitkä paletit tähän päätyivät :) Näistä itselläni vain ND Glam. Tilasin kyllä joskus viime vuonna tuon Hudan, kun siitä oli hyvä alennuskin. Mutta sitten tuli ilmoitus että palettia ei enää olekaan saatavilla. En tiedä päädynkö enää sitä hankkimaan. Noista muista MAC olisi suosikkini.

    Olisi todella todella vaikeaa valita omat suosikit! Ehkä yritän joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritä! Siis olis todella mukava lukea ne :) höh, onpa harmi että Hudan kans kävi niin. LE -paletit on kyllä harmillisia että ne pitäis olla heti hankkimassa ettei jää ilman...onneksi Natashalla on monia ihanuuksia helposti tilattavissa ja mikähän on Hudan tämän vuoden paletti? Veikkaan lämpimämpää nyt :)

      Poista
  4. Näistä paleteista tuo MAC ja Natasha Denonan on mun suosikit, molemmat ottaisin mieluusti käyttöön :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3