sunnuntai 4. elokuuta 2024

Atelier Rouge Festival Escape

Muutamaa tämän merkin kynsilakkaa olen kokeillut, mutta en kuolemaksenikaan muista ovatko ne blogiin asti päätyneet. Tänään siis kynsillä Atelier Rouge kesäkokoelman pinkki lakka :)

Mulla ei ehkä ole toista tälläistä hohtavaa pinkkiä, tämä vähän muistuttaa sellaista kasarilakkaa...Festival Escape kuului siis 2024 kesäkokoelmaan jossa oli muitakin värikkäitä lakkoja. Tämä oli ainut joka tuli kokoelmasta ostettua koska pinkki kuuluu kesään ;)

Festival Escape peitti kahdella kerroksella. Ei ongelmia lakatessa, levittyi kuten kuuluikin mutta tuo korkki on hankala...siksi en oikein ole innostunut Atelier Rougen lakoista enempää koska korkki on pirun hankala lakatessa, ja etenkin jotain tummaa lakkaa on vaikea levittää. Se on pitkin sormia. Pullo toki on persoonallinen mutta itsellä on vapisevat kädet enkä pysty pikkutarkkaan työhön.

Lakka pysyi kynsillä kyllä monta päivää, olisko ollut jopa neljä? En jaksanut olla koristelematta koska mielestäni tämä väri näytti kuitenkin kivemmalta koristelujen kanssa. Leopardikuosista foliota jossa kultaa ja hopeaa. Pidin näitä koristeltuja kynsiä monta päivää, niin paljon niistä tykkäsin! Kynsissä on tosi hyvin pituutta ja ne voivat hyvin. Lopulta lakkauksen irtosivat kokonaisina kynsiltä, sitten täytyi nämä ihanuudet vaihtaa toisiin :)

Oletko kokeillut Atelier Rougen kynsilakkoja, mitä tykkäät? Iskeekö lepardit pinkin kanssa?


8 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän hienot! Sopii tosi hyvin. Rakastan leopardikuosia muutenki. Omistan muutaman Atelier Rougen lakan. Mulla kans pysyy ne hyvin, mutta juurikin tuo korkki tekee lakkaamisesta hankalampaa. Tyylikäs puteli, mutta epäkäytännöllinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuon pullon takia en usko ostavani niitä kovin mielellään ellei väri ole tosi kiva....nämä kynnet oli lomalta, töissähän ei tarvii haaveilla pitävänsä lakkoja yhtäkään päivää :D

      Poista
  2. Usein tulee alelaarista ostettua, jos sävy on mieluinen :D Tosin, normihinnalla ei ainakaan meidän Kicksistä voi edes ostaa, kun se koko ständi on ollut jo pitkään tyhjillään (siinä on kumminkin useammalle kymmenelle lakalle tilaa). Kokoelmat on kivoja, mutta tosiaan tuo korkki on epäkäytännöllinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispa näissä oikeasti parempi korkki :) saattaisin ostaa merkin tuotteita enemmän...

      Poista
    2. No niin, näidenhän pullo on nyt uudistunut :D Korkkikin on erilainen, eli toiveemme kuultiin ;)

      Poista
    3. Ohoh, pitääpä käydä kurkkimassa!

      Poista
  3. Hohtava sävy! Minulle tulee mieleen OPIn Kinky in Helsinki.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3