keskiviikko 7. elokuuta 2024

Hourglass Golden Rose Edit

 **Mainoslinkki

Jotkut teistä saattavat muistaa minun kuolanneen Hourglassin meikkejä jo pitkään. Huomasin niiden tulleen Kicksille ja kun olin jotain tilaamassa alennuksella, tottakai kaikki oli loppu. Aikani katselin ja mietin minkä haluaisin kunnes yhtä palettia oli sitten saatavilla ja mulla alennuksia käyttämättä :)

**Golden Rose Edit sisältää 4 sävyä. Halusin ehdottomasti paletin jossa on monta sävyä, koska halusin kokeilla vähän kaikkea. Piti olla myös marmoroitua pintaa niin tämä täytti kaikki vaatimukseni ;) Normaalihinnalla tämä on huimat 77 e mutta 20% alennuksella hintaa jäi 61 e. Se on paljon mutta eipä ole ukkoa mäkättämässä ostoksista ja halusin palkita itseäni. En tiedä mistä mutta halusinpahan vaan :) Kallis enkä tarvinnut mutta halusin. 

Paletista löytyy 4 eri sävyä:

Celestial Strobe Light highlighter
Iridescent Rose poskipuna
Dim infusion poskipuna
Golden Bronze Light aurinkopuuteri

Näitä on ihan sairaan vaikea kuvata kasvoilla :D mun kamera on sodanaikainen ja puhelimen kamera paljon parempi, tosin sekin alkaa nyt vedellä viimeisiään. Koittakaa kestää. Äipän luona on sairaan hyvä valo vessassa, oikeastaan meikkaamiseen ja selfien ottoon tehty. Näissä kuvissa on filtteri, mutta se toi esiin sen miltä Hourglassin hohto näyttää sitten kasvoilla.

Bronzer on hohtava, kimalteinen eikä minusta tuo kamalasti väriä, contourit olen tehnyt muulla tuotteella. Mutta poskipunat on kauniita, pigmenttisiä eikä liian hohtavia kasvoilla jos sitä pelkää. Highlighter on UPEA, sellaista pientä microglitteriä sisältävä ja älyttömän nätisti hohtava. Lopputulos paletilla on kauniin kuultava, hehkuva mutta ei glitterinen halvalla tavalla. Hourglassin paletilla oli hintaa mutta lopputulos on tasokas ja sellainen mitä tällä rahalla pitääkin saada. 

**Hourglass meikit meikit löydät Kicksistä. Arvatkaa onko kytistäminen menossa johonkin toiseenkin palettiin ;) mitähän muuta merkiltä voisi kokeilla, suosituksia? Pelkäsin ensin tätä liian hohtavaksi tai ihon rasvaisuutta korostavaksi, mutta olikin paljon kivempi kuin luulin. Rakastan kauniita meikkituotteita, ne tuovat luksusta arjen puurtamisen keskelle. Kallis, todella kallis mutta olen tyytyväinen että ostin juurikin tälläisen paletin jossa on monta eri sävyä. Tästä on hyvä aloittaa ;) seuraava hankinta voisi olla kylmän sävyinen ja sisältää vaikka enemmän korostustuotteita koska tästä paletista highlighter on paras. Yksi miinus minkä keksin on että palettia ei voi käyttää isolla siveltimellä, napit on niin pieniä :D eikä se nyt oikeasti iso miinus ole, jotain piti vaan keksiä ;) ja koska kaikki värit sisältävät shimmeriä, ei haittaa vaikka kimmellystä pölähtää napista toiseen.

Löytyykö sinulta merkin ihanuuksia? Mitä tykkäät tästä paletista?


18 kommenttia:

  1. Jestas minkä hintainen luomiväripaletti! :O No saitpahan rauhassa ostaa, eikä kukaan mäkätä. Pakko taas kehaista noita sun hiuksia, upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) kallis oli mutta halusin hemmotella itseäni ;) olen niin monta vuotta haaveillut jostain Hourglassin paletista...

      Poista
  2. Ehdottoman kauniit värit tässä! Ja paletin napit on söpöt, tuollaiset pulleat :)

    VastaaPoista
  3. Näytät niin elegantilta! Kyllä minusta itseä saa ja pitää hemmotella välillä jollain ostoksella, mikä kenellekin on mieluisaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 niin saa kun raataa töissä hiki päässä ;)

      Poista
  4. Onpa kaunis, sekä paletissa että kasvoilla! 🤩 Mahtavaa, että Hourglassia saa Kicksistä! Itse ostin jonkun paletin kerran reissusta Sephorasta ja tykkään! 😍

    VastaaPoista
  5. Vauu hyvännäköiset hiukset!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) suoristan ne yleensä aina, eihän ne luonnostaan tuollaiset ole :)

      Poista
  6. ”Se on paljon mutta eipä ole ukkoa mäkättämässä ostoksista ja halusin palkita itseäni. En tiedä mistä mutta halusinpahan vaan :) Kallis enkä tarvinnut mutta halusin.” 😂 Tää on ihan parasta logiikkaa, käytän sitä usein itsekin. Kaunis paletti, mutta liian hohtavainen omaan makuun. Hakusessa olisi paletti, jossa olisi myös ne 3-4 nappia mutta hillitympinä versioina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen paletti olis ihana, se ois ihan täydellinen minun makuun :) se on totta että kun on yksin niin ei tarvii kuunnella valitusta mistään ;)

      Poista
  7. Ihana ihana! Kiva kun tää oli näin mieluinen sulle🥰. Mäkin vielä joskus tän ostan🥰. (Arvaa mitä 7. päivä ostamatta mitään! Viime kuun mega ostelu sai aikaan Ähkyn. Mutta tässä kuussakin vielä on kaks viime kuussa tilattua pakettia tullut! Mutta silti 7 päivää pois kaupoista, ehkä oon ansainnut lasin viiniä😁). Sanon taas, että tykkään niin sun hiuksista🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 no olet tosiaan ansainnut lasin viiniä ;) minä kiersin äsken Sokos Emotionin kaukaa vaikka oli -20% ale Clarinsin meikkivoiteeseen...haluaisin hankkia sen Everlasting Foundationin uudestaan mutta nyt en raaskinut. Kun en oikeasti tarvii :) mulla taitaa olla vaan pari ostosta tälle kuulle tehty mutta vielähän tässä toki kerkii :D

      Poista
    2. Lakkoa avittaa, että mun pankkikortti katos ja sen kun kuoletti, niin 2 vkoa uutta odotellaan! Eipä tuu osteltua..käteistä onneks on. Mutta ei niin paljon, että voi shoppailla😇

      Poista
    3. Huh, aika paha! MInua pelottaisi jos noin kävisi. Ei ole ikinä käynyt mutta olen tosi vainoharhainen...

      Poista
  8. Hyvin olet saanut Hourglass-lopputulosta kuviin. Kyllä löytyy merkin ihanuuksia. Tätä palettia mulla ei ole, mutta muutama muu vastaava. Parhaimmillaan, joka on useimmiten, näissä kasvomeikeissä hehku on niin kaunista ja ihoon sulautuvaa, mutta kuitenkin hillittyä. Käytän aina sanaa siloittaa, kun en tiedä mitä muuta käyttäisin lisäksi siitä lopputuloksesta, vaikka ei kirjaimellisesti tasoitakaan. Mukavaa, että pääsit tällä hemmottelemaan itseä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, taisi äitin peili pelastaa :) hyvin kuvailtu, siloittaa on hyvin ilmaistu! Kyllähän näiden lopputulos on niin kaunista, kiva kun sultakin ihanuuksia löytyy, sulla on aina kaikkea ihanaa ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3