lauantai 24. elokuuta 2024

Joulusuklaata ja FUN lakkauksia

**mainoslinkki

Yhtäkkiä iski himo että haluan lakata Funeillani! Tässäpä siis muutamat lakkaukset :) lakat on nähty täällä sata kertaa, en horise niistä enempää mutta kysy jos joku kiinnostaa. Vieläköhän näitäkään suomessa myydään...

Rainy Day In Barcelona + Million Dollar Dream
Tykkään tosi paljon tuota Rainy Daysta, varmasti suosikkejani merkiltä. Vaaleanvioletti holo jossa kultainen voimakas hehku. Nimettömässä kultainen hologlitter Million Dollar Dream. 3 ohutta kerrosta molempia. 

Powerful
Ihana tummanpunainen hololakka, tosin hologrammi ei ole tässä kovinkaan voimakas. 2 kerrosta. Tuli joulu mieleen ja kelatkaa, ensi kuussa on jo JOULUSUKLAAT KAUPOISSA!!!!!



Moonlight Nocturnelle
Upea tumma syvänsininen lakka kultaisella glitterillä ja hololla. 2 kerrosta. Tämä on kerrassaan näyttävä ja niin hieno kaikessa koreudessaan :)

Vieläkö sulta löytyy näitä lakkoja? Ei ole muuten koostumus mennyt miksikään ja se on kiva juttu. Kalliita nämä aikoinaan olivat...

Ps. Pienenä alevinkkinä **oletkauniilla Jeffree Starin huulimeikit -50%! Laitoin omankin tilauksen menemään kun kerrankin hyviä sävyjä erittäin hyvään hintaan :) voimassa vain tämän viikonlopun joten ole nopea ;)


7 kommenttia:

  1. Apua, joulusuklaat! Pitääkin taas kärkkyä, milloin tuonne Lindtin tehtaanmyymälään niitä saapuu. Varmaan sinnekin tulee oma jouluvalikoimansa.

    Kivoja kynsilakkoja muuten! Tunnen syvää heikotusta tuollaisiin, joissa on jotakin kimallusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, Lindtin suklaat on olleet niin hyviä <3 osa meni lahjaksi, muutaman olen syönyt jo itse. Se on kerrassaan vaan niin suussasulavaa...

      Poista
  2. Mie tilasin joskus sen F.U.N -setin, jossa oli holotopper ja samalla tyylillä toteutettu luomiväri :P Muita merkin lakkoja ei olekaan! Suomessahan CesarsShop möi, mutta aika paljon hekin ovat siirtyneet tuonne geelilakkojen maailmaan ja valikoima pienenee vaan..

    Mie Instasta bongasin jo ensimmäiset Halloween -koristeluostokset, oli ainakin jossain päin Rusta ja Tokmanni kunnostautunut tässä :D Meidän suurempi Tokmanni möi mallikappaleet grilleistä pois ja siellä taustalla näkyi jo erilaisia valoketjuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sulla ei muita FUNeja ole?! Minä olen vasta koristevaloissa menossa, haluaisin jotkut kivat ja välillä vähän katsellut..viime vuonna on ollut jotain supersuosittuja valoverhoja ja semmoset olis ihanat!

      Poista
    2. Ei ole muita FUNeja! Joskus ollut ehkä pari, mutta ne on mennyt kiertoon, kun en ole tykännyt.
      Miulla oli edellisessä asunnossa taulukiskot, niin niihin sai kivasti valoverhot ripustettua, mutta nykyisessä ei semmoista luksusta ole, niin ei tarvitse viritellä :D

      Poista
  3. On ne kyllä kauniita lakkoja! <3

    Mitenhän tänä vuonna raskii joulusuklaita ostaa, ku suklaalevytkin on nykyään niin kalliita, että suklaansyönti menny tosi vähiin. 4e suklaalevystä meni mun kipurajan yli ja ostan suklaata enää Lidlistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä mietin ihan samaa. Ne oli jo viime vuosina kalliita! Ostin sen Fazerin uuden Minttukrokantin niin 4,25 e...minä ostan harvoin niin maksan, Fazerin suklaa on parasta, Marabou menee mutta muut ei maistu :) mutta joulusuklaa on kyllä ostettava harkiten....haluan kuitenkin antaa hyvää suklaata ja sellaista joita arvostetaan, vähintäänkin nyt kun hinnat katossa :) aikuisille siis, lapsille ostan jotain edullisempaa/pienemmät pakkaukset :)

      Poista

Kiitos kommentista <3