keskiviikko 28. elokuuta 2024

Elokuun kosmetiikkaostokset

Elokuu oli lämmin mutta onneksi on jo viilennyt hieman. Minulla oli yksi kesälomaviikko kuun lopulla eli nyt parasta aikaa olen lomalla. Kävin ystäväni luona Kuopiossa, kampaajalla, treffeillä ja vietän aikaa koiran kanssa. Valvon myöhään. Ilmoittauduin myös Lavikseen eli lavatanssiin ja hain 10 käyntikerran kortin viereiselle kuntokeskukselle. Syksylle uusia tuulia ;) Ei nyt mitään hirmu ihmeellistä siis mutta loma on loma. Loma oli mukava ja katkaisi aika rankkaa työputkea. Mutta ei saa valittaa kun on töitä. Ja nyt ostoksiin joita tuli jokunen tehtyä :)

Heinäkuun lopulla ostin Prismasta tämän Beauty Of Joseonin retinoli sy-seerumin. Tämä maksoi muistaakseni vajaa 20 e. Tästä ollaan puhuttu lukijani kanssa ja tämähän oli myös kuukauden suosikkituotteissa :)

Godies tilaus, Huxleyta lisää ja suosikki naamioita. K-Beauty oli -25% joten pitihän se hyödyntää :) Tilaus 55 e. 

Normal shopping. Yhdet treffit peruuntui joihin olin varannut koko päivän. Se harmitti joten lähdin lohtushoppailemaan. Normalista hankin nämä, ei onneksi tarttunut mukaan mitään turhaa skeidaa. Nyt oli muuten niitä mysteeripusseja, teki mieli ostaa mutta arvaan että ne on turhuutta täynnä. Ehkä joillekin teineille voisi olla kiva yllätys. Doven Shower Mousse on nyt joku juttu johon piti lähteä mukaan. Hammashoitotuotteet on Normalissa halvempia kuin kaupassa, niitä lähtee aina mukaan. Tämän kylän kauppoja pitää kannattaa, ei ole itsestäänselvyys mikään Halpa-Hallikaan, saati Normal...

Kävin myös Tokmannilla, en tosin ostanut kosmetiikkaa mutta yhdet Guessin housut kyllä. Hämmästyin niin että meinasi silmät tippua päästä, Guessin vaatteet oli 35 e kun samat rytkyt Citymarketissa 70 e. Ostin siis yhdet housut jemmaan koska samanlaiset löytyy kotoa ja niistä tosiaan maksoin 70 e. Oli myös Adidas x Marimekko paitaa 35 e, sovitin mutta liian tiukkoja. Oli kyllä halpoja kun jo viime kesänä olisin halunnut Adidas x Marimekkoa ja Zalandokin möi vaan ei-oota. Tokmanni on jotenkin hämmästyttävä kauppa, siellä kannattaa oikeasti pitää silmät auki. 

Kicksiltä halusin tilata sen Fentyn matta meikkivoiteen kun se on parhaita kokeilemiani. Tilasin enkä ehtinyt hakea pakettia moneen päivään. Vihdoin hain ja avasin kotona, kuvasin tämän ja katsoin pakkausta lähemmin...voi prkl olin tilannut väärän! Mitenkä minä näin olen sotkenut, tämä on siis joku Soft´n´lift versio luonnollinen hehkuva meikkivoide! Miks näissä pitää olla samanlaiset pullot ja ilman laseja taas shoppaillut. Kyllä tämä voisi olla talvella suht ok mutta sävyn otin randomilla, 200 näyttää aika tummalta mutta pakkohan tämä on kokeilla ja yrittää käyttää pois. Kellään kokemuksia tästä? Onneksi en älyttömästä tästä maksanut, taisi olla 34 e paikkeilla kun käytin vaikka mitä alennuksia ja bonuskuponkia.

Loman alussa kävin Kuopiossa ystäväni luona. Pyörähdettiin Normalissa. Ostin kaikkea tarpeellista ja sellaista mitä en ole täällä nähnyt :) ostokset about 10 e.

Oletkauniin Jeffree Star alesta tilasin huulimeikkejä about 50 e :lla. Että sai ilmaiset postikulut :) en olisi tarvinnut mutta kyllä näitä tulee käytettyä. Osa on jopa samoja suosikkeja mitä mulla on ollut mutta valtaosa toki uusia sävyjä. Violetti suoraväri kielii jotain, sen ostin kampaajan viereisestä kaupasta 10 e:llä koska tarviin nyt tälläistä ;)

Mitä kaikkea sinä shoppailit tässä kuussa?


16 kommenttia:

  1. Mä en ostanut oikeasti tässä kuussa, kuin sen Olaplexin seerumin. Mutta viime kuussa tilatut Fiksuruan ja Bearel paketti tuli tässä kuussa. Eilen vähän kattelin Laponien sivuja, jos jatkossa talvisin koittaisin sillä sarjalla pärjäillä. Vai täytyykö vaan taas sijoittaa kaikki robotti Dermalocigaan. Mitään en silti vielä oo tilaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin vähällä olet selvinnyt ;) mulla on nyt käytössä Laponien puhdistusmaito ja-geeli. Mukavan tuntuisia mutta geelistä tykkään enempi :) varmaan oikein hyvä sarja kyllä!

      Poista
  2. Ooo uusi tukka?? <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos, että oot blogissasi puhunut propyleeniglykolille herkistymisestä. Oon toukokuusta asti ihmetellyt silmän alla olevaa punaista ja kuivaa läikkää enkä aluksi tajunnut yhtään mistä se voisi johtua kun olen käyttänyt samoja ihonhoitotuotteita vuosia. Aloin sitten kuitenkin perkaamaan muuttuneita tuotteita ja mikäs siellä näkyikin kaikissa heti toisena ainesosana... jep, propyleeniglykoli. Olen nyt ollut viikon ilman ja uskallan sanoa että se se todennäköisesti oli.

    Eli kuukauden ostokset on korvaavia noille propyleeniglykolikosmetiikoille! Garnierin misellivesi ja Cliniquen sy-voide Sokokselta. Toki mukaan tarttui myös Fentyn lip stain, koska ne nyt vaan on parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse ikuisesti kiitollinen lukijalleni joka minulle siitä aikoinaan puhui. Kävin silloin kaikki tuotteet läpi ja jätin pois ripsarit, eyelinerit jotka sisälsi sitä ja heti helpotti. Nykyään pystyn käyttämään ihonhoidossa satunnaisesti, ripsarissa en ollenkaan enkä linereissa. Kestän satunnaista herkistymistä mutta en jatkuvaa kuten esim. Ikilalon ripsiliima. Garnierin misellivesi on turvallinen tuote ja Cliniquen sy-voide hyvä vinkki mullekin, kiitos siitä ;)) pitäisi ostaa uusia sy-voiteita. Fentyn huulikiillot on minusta ihania <3

      Poista
  4. Doven suihkuvaahdot on kyllä hyviä, tykkään enemmän niistä kuin Ritualsista :D Vaahto tulee heti ja on kivan kuohkeaa. Aika usein Normalin mysteeripussukoissa (ainakin meikkiversioissa), tuntuu olevan W7 tuotteet edustettuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin varmaan on enkä tykkää kyllä W7 meikeistä. Ei sillä että sen mysteeripussukan hinnalla nyt älyttömyyksiä voisi odottaakaan :) mutta en halua yhtään turhaa nurkkiini.

      Poista
  5. Minusta on kans ihana kun on jo vähän viilentynyt. Kärsimystä tuollaset helteet oli sellasille jotka ei niistä tykkää. Tässä kuussa ostelu lähti kyllä täysin lapasesta. Kaikki tietenki tarpeellisia ja osa sellasia mistä on haaveillu pitkään. Mutta kun ne piti kaikki saman kuun aikana haalia, nii voi kamala. Mieskin sanoi, että nyt pamahti kyllä jo ostolakko päälle.. No huumorilla tietysti sanoi, mutta kertoo kyllä siitä, että osteltua sitte tuli. Lykon tilaus,pari kicksin tilausta ja lisäksi vielä kävin kicksin ja body shopin myymälöissä. Syyskuu pitää yrittää olla, että ostaa vaan jos joku oikeasti on loppumassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanalta kuulostaa ;) eikä miehille tarvii kaikkea kertoa paitsi jos se sattuu näkemään. Itse tein joskus niin että autolla hain paketit, availin ne autossa ja heittelin pahvit keräykseen. Piilotin ostokset käsilaukkuun :) läpi meni!

      Poista
    2. Nyt kyllä räjähdin nauruun, kun ajattelin itsekin tuota samaa! En vaan vielä toteuttanu, mutta ehkäpä jo ensi kerralla 😀

      Poista
  6. Koominen toteamus, että ei pitäisi ilman laseja tilailla. Mulla tekee kiire välillä samaa, oli päätynyt kahdet saappaat vahingossa ostoskoriin. Onneksi palautus oli tosi jouhevaa. En yleensä pääse kommentoimaan meikkiostoja, mutta nyt vihdoin tuli ostettua jotain. En löytänyt nopeasti tuttua Rimmelin vaaleanruskeaa kulmakynää niin ostin sokkona Essencen ulospyöritettävän ja se onkin kiva ja hyvä, vaaleahko väri minulle. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkohan käyttänyt essencen kulmakynää, Catricen ainakin olen ja se oli ihan ok :) kului nopeasti mutta ei ollut hinnalla pilattu...

      Poista
  7. Olen nähnytkin noita Beauty of Joseonin tuotteita, varmaan pitäisi testata itsekin brändin tuotteita :)

    En osta itse enää juuri suuvettä, tuo Oral-B suuvesi varmasti sisältää fluoria kun on kunnon brändiltä, niin voisi kokeilla. Useat käyttävät Listerineä, tajuamatta ettei sisällä fluoria ja ettei se vaikuta kuin hetkellisesti ehkä suun raikkauteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, minä olen Listerineä aina välillä käyttänyt...se on kyllä aika tujakkaa ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3