keskiviikko 28. elokuuta 2024

Elokuun kosmetiikkaostokset

Elokuu oli lämmin mutta onneksi on jo viilennyt hieman. Minulla oli yksi kesälomaviikko kuun lopulla eli nyt parasta aikaa olen lomalla. Kävin ystäväni luona Kuopiossa, kampaajalla, treffeillä ja vietän aikaa koiran kanssa. Valvon myöhään. Ilmoittauduin myös Lavikseen eli lavatanssiin ja hain 10 käyntikerran kortin viereiselle kuntokeskukselle. Syksylle uusia tuulia ;) Ei nyt mitään hirmu ihmeellistä siis mutta loma on loma. Loma oli mukava ja katkaisi aika rankkaa työputkea. Mutta ei saa valittaa kun on töitä. Ja nyt ostoksiin joita tuli jokunen tehtyä :)

Heinäkuun lopulla ostin Prismasta tämän Beauty Of Joseonin retinoli sy-seerumin. Tämä maksoi muistaakseni vajaa 20 e. Tästä ollaan puhuttu lukijani kanssa ja tämähän oli myös kuukauden suosikkituotteissa :)

Godies tilaus, Huxleyta lisää ja suosikki naamioita. K-Beauty oli -25% joten pitihän se hyödyntää :) Tilaus 55 e. 

Normal shopping. Yhdet treffit peruuntui joihin olin varannut koko päivän. Se harmitti joten lähdin lohtushoppailemaan. Normalista hankin nämä, ei onneksi tarttunut mukaan mitään turhaa skeidaa. Nyt oli muuten niitä mysteeripusseja, teki mieli ostaa mutta arvaan että ne on turhuutta täynnä. Ehkä joillekin teineille voisi olla kiva yllätys. Doven Shower Mousse on nyt joku juttu johon piti lähteä mukaan. Hammashoitotuotteet on Normalissa halvempia kuin kaupassa, niitä lähtee aina mukaan. Tämän kylän kauppoja pitää kannattaa, ei ole itsestäänselvyys mikään Halpa-Hallikaan, saati Normal...

Kävin myös Tokmannilla, en tosin ostanut kosmetiikkaa mutta yhdet Guessin housut kyllä. Hämmästyin niin että meinasi silmät tippua päästä, Guessin vaatteet oli 35 e kun samat rytkyt Citymarketissa 70 e. Ostin siis yhdet housut jemmaan koska samanlaiset löytyy kotoa ja niistä tosiaan maksoin 70 e. Oli myös Adidas x Marimekko paitaa 35 e, sovitin mutta liian tiukkoja. Oli kyllä halpoja kun jo viime kesänä olisin halunnut Adidas x Marimekkoa ja Zalandokin möi vaan ei-oota. Tokmanni on jotenkin hämmästyttävä kauppa, siellä kannattaa oikeasti pitää silmät auki. 

Kicksiltä halusin tilata sen Fentyn matta meikkivoiteen kun se on parhaita kokeilemiani. Tilasin enkä ehtinyt hakea pakettia moneen päivään. Vihdoin hain ja avasin kotona, kuvasin tämän ja katsoin pakkausta lähemmin...voi prkl olin tilannut väärän! Mitenkä minä näin olen sotkenut, tämä on siis joku Soft´n´lift versio luonnollinen hehkuva meikkivoide! Miks näissä pitää olla samanlaiset pullot ja ilman laseja taas shoppaillut. Kyllä tämä voisi olla talvella suht ok mutta sävyn otin randomilla, 200 näyttää aika tummalta mutta pakkohan tämä on kokeilla ja yrittää käyttää pois. Kellään kokemuksia tästä? Onneksi en älyttömästä tästä maksanut, taisi olla 34 e paikkeilla kun käytin vaikka mitä alennuksia ja bonuskuponkia.

Loman alussa kävin Kuopiossa ystäväni luona. Pyörähdettiin Normalissa. Ostin kaikkea tarpeellista ja sellaista mitä en ole täällä nähnyt :) ostokset about 10 e.

Oletkauniin Jeffree Star alesta tilasin huulimeikkejä about 50 e :lla. Että sai ilmaiset postikulut :) en olisi tarvinnut mutta kyllä näitä tulee käytettyä. Osa on jopa samoja suosikkeja mitä mulla on ollut mutta valtaosa toki uusia sävyjä. Violetti suoraväri kielii jotain, sen ostin kampaajan viereisestä kaupasta 10 e:llä koska tarviin nyt tälläistä ;)

Mitä kaikkea sinä shoppailit tässä kuussa?


lauantai 24. elokuuta 2024

Joulusuklaata ja FUN lakkauksia

**mainoslinkki

Yhtäkkiä iski himo että haluan lakata Funeillani! Tässäpä siis muutamat lakkaukset :) lakat on nähty täällä sata kertaa, en horise niistä enempää mutta kysy jos joku kiinnostaa. Vieläköhän näitäkään suomessa myydään...

Rainy Day In Barcelona + Million Dollar Dream
Tykkään tosi paljon tuota Rainy Daysta, varmasti suosikkejani merkiltä. Vaaleanvioletti holo jossa kultainen voimakas hehku. Nimettömässä kultainen hologlitter Million Dollar Dream. 3 ohutta kerrosta molempia. 

Powerful
Ihana tummanpunainen hololakka, tosin hologrammi ei ole tässä kovinkaan voimakas. 2 kerrosta. Tuli joulu mieleen ja kelatkaa, ensi kuussa on jo JOULUSUKLAAT KAUPOISSA!!!!!



Moonlight Nocturnelle
Upea tumma syvänsininen lakka kultaisella glitterillä ja hololla. 2 kerrosta. Tämä on kerrassaan näyttävä ja niin hieno kaikessa koreudessaan :)

Vieläkö sulta löytyy näitä lakkoja? Ei ole muuten koostumus mennyt miksikään ja se on kiva juttu. Kalliita nämä aikoinaan olivat...

Ps. Pienenä alevinkkinä **oletkauniilla Jeffree Starin huulimeikit -50%! Laitoin omankin tilauksen menemään kun kerrankin hyviä sävyjä erittäin hyvään hintaan :) voimassa vain tämän viikonlopun joten ole nopea ;)


keskiviikko 21. elokuuta 2024

Syksyisiä meikkejä

Muutamat syksyiset meikkikuvat. Syksy todellakin saapui jo meikkeihin, halusin heivata pois kaikki kesäsävyt. Kesä oli kyllä lyhyt mutta kuuma. Syksy on mukavampi vuodenaika, eikö vaan :) minä ainakin tykkään kun lenkillä ei tule niin kuuma ja koiran kanssa voi tehdäkin jotain. 

Jeffree Star Cremated, tämä meikki kyllä puki minua erinomaisesti! Että tuo paletti on hyvä, on kiiltävää ja mattaa. Saa näyttävän ja hienon meikin. Vähän jälkijunassa tietty innostunut tuostakin paletista...se sopii kyllä syksyyn ihan mahtavasti :) tässä meikissä muuten huomaa miltä näyttää kun peiteaine silmien alla on liian tumma, sitä on liian paksusti sekä puuteriakin liikaa. Auts!

Jeffree Star Gothic Beach, siis ihan hurjan pigmenttinen paletti ja taas kerran meinasi lähteä ulkonurkan häivyttelyt käsistä...kultaisen sävyn lainasin ABH Modern Renaissance paletista. Gothic Beach on aika tummavoittoinen ja pigmenttinen paletti että kaipaa vähän tasapainotusta muista paleteista. En oikein uskalla edes tehdä sillä arkimeikkiä töihin kun ei ole aikaa häivytellä jos ja kun lipsahtaa....

Dior Earth Tones + ABH Modern Renaissance, näyttääpä tämä meikki valjulta Jeffreen jälkeen! Pigmenteissä on niin hurja ero vaikka periaatteessa samat värit käytössä. Luomella sama sävy ABH paletista ja, alla oli antiikkikulta Diorista ja häivyttelyssä punaista ja vaaleanruskeaa. Earth Tones on upea syksypaletti mutta voiskohan pigmentti olla jo vähän hiipunut? Kaunista ja seesteistä jälkeä se toki tekee, enkä aina halua näyttääkään noin hurjalta kuin Gothic Beach meikissä ;) 

Lethal Cosmetics Nightflower, että on se on hyvä paletti! Tein meikin vähän kevyemmällä kädellä kun toinen silmä tuppasi vuotamaan. Se on kyllä niin raivostuttavaa kun joskus vuotaa monta päivää putkeen, ilmeisemmin vaan vuotamisen ilosta! Tein kevyen rajauksen essencen luumulla kynällä. Lethalin duo-/multichrome sävyt on upeita, tuo luomen sävy näkyy näissä kuvissakin miten se vaihtelee persikasta vaaleanpunaiseen. Tekispä Lethal oikeasti viileän paletin missä ei ole lämpimiä, ostaisin kyllä heti! Tämä paletti on kyllä hyvä ja monipuolinen, kaikista näistä paleteista löytyy esittelyt blogistani hakua käyttämällä :)

Miten sinulla näkyy syksy meikeissä, onko jotain tiettyä palettia tullut käytettyä enemmän?

sunnuntai 18. elokuuta 2024

Elokuun kauneussuosikit

Pitkästä aikaa suosikkeja :) tällä kertaa ne olikin helppoa valita koska nämä ovat olleet kovassa käytössä jo kuun ensimmäisistä päivistä asti. Mukana on ihonhoitoa sekä meikkejä.

-----------------------------

Jeffree Star Cremated 
Mun suosikeissa nähdään usein Jeffreen paletteja ja mikä niillä onkaan meikata, ovat niin laadukkaita! Lisäksi haluan käyttää näitä usein koska ovat olleet kalliita hankittaessa, niissä on paljon tekemistä että saa kulumaan ja näillä vaan onnistuu :) harmi kun merkki ei ole enää niin suosittu ja tuntuu että minä olen ainut joka näistä höpöttää. Cremated on harmaa-nude paletti jossa on ihania sävyjä just mulle!
Olen värianalyysissä talvi ja mulle sopii parhaiten mustat ja harmaat sävyt. Minä olen jotenkin innostunut näistä väriasioista ja haluan soveltaa niitä itselle. Muistan että olin Talouskoulussa varmaan -99 ja siellä tehtiin ne analyysit, ja olin talvi. Viime vuosina olen myös innostunut mulle paremmin sopivista meikkisävyistä, ja harmaat yleensä sopii, ja kaikki kylmät sävyt. Vaatteissa valitsen yleensä aina mustaa tai harmaata. Myös haalea keltainen on talven väri ja eipä yllätä että Banana Fetish on toinen suosikkini Jeffreeltä. Cremated paletissa on valkeaa, harmaata, ruskeaa ja vaikka on viileävoittoinen paletti, mukana on myös lämpimiä sävyjä. Monia eri koostumuksia ja tällä luo vaihtelevia meikkejä, ja vitsit miten hyvältä näyttää kun tällä meikkaa silmät ja pitää tukan viileän vaaleana! Oikeesti sain työkaverilta kehuja että mitä olen tehnyt tukalle kun on niin hyvänvärinen. Olin vaan pessyt Fudgella ja silmissä oli Cremated meikki :) Suosittelen oikeasti tutustumaan omiin värisävyihin ja käyttämään niitä :)

Fenty Beauty Diamond Bomb Cognac Candy
Pidin tätä liian hurjana mutta on tämä vaan upea! Ei ole mulla toista samanlaista :) Fentyn meikit on todella kiinnostavia ja pitäisi ostaa jemmaan sitä matta meikkivoidetta. Myös nämä Diamond Bomb highlighterit on sellaisia että kyllä näkyy kun tätä laittaa! Se How Many Carats? on törkeän upea viileä glitterpommi, ja tämä Cognac Candy kultainen lämmin glitter kesään. Näissä on todella erikoinen koostumus, jotain märän ja kuivan väliltä. Oletteko kokeillet näitä? Näistä tulee kasvoille enemmän sellainen glitter kuulaus, upealla ja säkenöivällä vaan ei halvalla tavalla. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan :) 

Estee Lauder Double Wear pumppu
Neljäs pullo menossa Catrice HD Liquid suosikki meikkivoidettani ja nyt vasta älysin että sopiskohan tämä pumppu tähän...sinnehän se istahti ja pumppaa hyvin. Meikkivoiteessa on oikeasti se ärsyttävä pipetti ja vihaan sitä. Jos sulla löytyy tämä pumppu niin kokeile ihmeessä käykö muihin meikkivoiteisiin ;) onneksi tuli aikoinaan ostettua tämä...

Huxley Cleansing Water Be Clean, Be Moist
Naurattaa vähän kun olen näköjään tehnyt virheostoksen, eli luulin tämän olevan kosteuttava kasvovesi mutta onkin puhdistustuote. Olen varmaan mennyt ostotilanteessa jotenkin sekaisin samannäköisistä purkeista ja liian pienistä teksteistä. Mutta samahan tuo, pidän tästä silti! Kaktusuutetta sisältävä puhdistusvesi on tarkoitettu kasvojen päivittäiseen puhdistukseen ja kosteuttamiseen. Tässä on sellainen pieni öljyisyys joten siksi en puhdistaisi tällä omaa ihoa. Mutta tämä on mainio puhdistuksen viimeisenä osana, kosteuttaa ihoa mielettömän hyvin ja tässä on aivan ihana tuoksu :) kun laittaa ohuelti niin se pieni öljyisyys ei haittaa enkä tarvitse perään kuin seerumin. Tämäkin on varmasti unelmatuote kuivemmalle iholle, tekee todella pehmeän ja joustavan ihon. Huxleyn tuotteet on ihania ja se hoitoneste on hankittava seuraavaksi ;) 

Beauty Of Joseon Revive Eye Serum Ginseng + Retinal
Muistaakseni jo viime kesänä kiinnitin huomiota Prismassa myytävään uuteen K-Beauty merkkiin Beauty Of Joseon, mutta en silloin tutkinut sitä sen enempää. Alesta nappasin mukaan jonkun spf voiteen mutta ei kerennyt käyttöön tällekään kesälle :D jos on hengissä vielä ensi kesänä niin kokeillaan sitten ;) mutta siis yhden kanssa teistä juteltiin silmänympärysseerumista. Ja menin samana päivänä käymään kaupassa Prismassa josta sitä löysin ja nappasin mukaan. Mulla ei ole mitään retinol tuotteita mutta haluan kokeilla, ja just silmänympärysiholle joka näyttää jo kamalalta :/ ja olen vasta 42. Ei ihme ettei miestä löydy kun näyttää niin vanhalta :D 
Kyseessä on siis silmänympärysiholta ikääntymisen merkkejä häivyttävä seerumi, jossa on retinaalia 0,02% sekä 10% ginseng-uutetta. Ja nyt sanon että tässä retinol hommassa en ole asiantuntija enkä tajua näistä pitoisuuksista mitään. Otin tuotteen käyttöön, silmien ympärillä se ei aiheuttanut kirvelyä/punoitusta mutta kasvoilla kirveli alussa ehkä hiukan. Käytän iltaisin silloin tällöin, laitan myös koko kasvoille. Käytetään ja testaillaan mitä tykkään, toivont ietysti että toimii :)

Oliko suosikeissa tuotteita jotka kiinnostaa tai joita olet kokeillut itse? Saa suorittaa!


keskiviikko 14. elokuuta 2024

5x paras iso luomiväripaletti

Minulta toivottiin postausta 5 parhaasta isosta luomiväripaletista joten tässäpä ne tulee :) olen ehkä vähän muuttanut meikkitottumuksiani, eli hankin nykyään vaan meikkejä jotka sopisi minun sävyihini enkä niinkään sokkona kaikkea ;) yritin myös miettiä näiden kanssa että valitsen eri merkkejä, ja sellaiset jotka oikeasti on suosituksen arvoisia ja joissa saa rahoilleen vastinetta. esim tykkään UD Ultra Violetista nykyään, mutta ehkä vaan tietyistä sävyistä enkä niinkään kokonaisuudesta. Siksi valitsin tähän sellaisia joissa kokonaisuus on hyvä ja monipuolinen.


Lethal Cosmetics Nightflower
Lethalilla on huippu idea niistä itsekoottavista paleteista ja merkin duochrome napit ovat upeita! Olis ihana koota itse paletti joka sisältäisi pelkästään minulle sopivia kylmiä sävyjä, mutta en uskalla sokkona vaan värit pitäisi päästä livenä swatchaamaan ja näkemään. Lethalilla on yksi kylmä paletti, tämä Nightflower. Tämä oli ilmestyttyään kallis ja ilmeisen suosittu, se oli usein loppu ja varsinkaan jos oli alessa, oli todellakin loppu. 
Viimein kuitenkin vahtiminen palkittiin ja sain tilattua omani. Nightflower oli niin upea kuin odotinkin! Upeita erilaisia matta violetteja, hienot duochromet, kaunis persikka ja täydellinen vaalea kulmaluun sävy. Sinisen olisi ehkä voinut vaihtaa tummaksi mattasiniseksi ja oikean rivin keskimmäisen lämpimän sävyn johonkin muuhun, silloin tämä olisi täysi kymppi! Olen pohtinut myös Wildflowerin hankkimista mutta siinä on pari sävyä joista en pidä. Ehkä joskus hankin sen ja otan näistä pois värit joista en pidä, ja hankin paremmat tilalle ;) se on hyvä näissä magneettipaleteissa.

Jeffree Star Banana Fetish
Olen talvi vuodenaika väritykseltäni ja talvelle sopii keltsit. Siksi tämä paletti on aina sopinut mulle mielettömän hyvin, silmien väriin sekä yleiseen väritykseen. En voi kyllin kehua tätä, niin upeat ja täydelliset mattaiset häivytyssävyt, hienot kiiltosävyt ja ylipäätään värit vaaleasta tummaan eli koko meikin luomiseen. Mieletön laatu kuten aina Jeffreellä. Jos haluan meikin jossa näytän hyvältä niin tällä sen teen vaikka monille keltainen voi olla outo luomivärisävy. Mutta usko pois, se sopii vihreille silmille tosi hyvin ja tässä on keltaisia ihan vaaleasta kirkkaaseen, sekä murrettuja mutaisia sävyjä jotka on uskomattoman ihania häivytykseen. esim tuo vasemman yläkulman vaalea keltainen sopii kulmaluulle asti, kuka rohkenee laittaa?

Huda Beauty Rose Quartz
Mulla on Hudalta tosi monta ihanaa paletti ja vaikea valita parasta! Mutta taidan valita tämän kylmän paletin Rose Quartz. Jota olen kyllä käyttänyt hävettävän vähän...Hudan paleteissa on kaikkea jännää. Hyvät mattasävyt jotka sopivat yhteen ja meikkiä saa rakennettua vaaleammasta tummaan. Upeita kiiltosävyjä ja erikoisia koostumuksia. Hintaa on roimasti mutta sillä saa laatua, upeaa pigmenttiä ja sellaisia meikkejä joita et saa tehtyä Hudan halvemmilla kopioilla. Kokoelmani jalokiviä kyllä nämä! Lisäksi nämä on ulkonäöllisesti tosi kauniita, sisältävät ison peilin ja laadukkaan pakkauksen jotka on kaikki aina samankokoisia. 

MAC Art Library: Nude Model
Olen käyttänyt MAC Cosmeticsin meikkejä aina, siitä asti kun hurahdin tähän hommaan ja aloin bloggaamaan. Eli 2008, miettikää miten pitkä aika...MAC luomivärit on upeita, niin kauniisti häivyttyviä ja iholle asettuvia että niitä on ilo käyttää. Yksi kauneimpia paletteja on paljon värejä sisältävä Nude Model jossa on kaikki hyvät perussävyt eikä mitään turhaa. Hirmu kompakti ja hyvän mallinen paletti ottaa mukaan. MACilla on selkeät hyvät pakkaukset ja kyseessä on ammattitason prosarja. Tämä paletti sopii nopeaan arkimeikkiin kuten myös pysyvään juhlalookiin. Kimallusta ja mattaa, kaikkea löytyy. Kimallus ei ole Lethalia tasoa mutta en sellaista aina kaipaakaan, tälläinen hohde riittää mulle :) Selkeä kokonaisuus jolla jokainen onnistuu, helppo suunnitella mikä väri mihinkin.

Natasha Denona Glam
Oli pakko valita mukaan joku Natashan paletti :) Natasha Denonan luomivärit ovat niin upeita ja laadukkaita! Kalliita mutta hyviä. Glam on näistä kokonaisuuksista suosikkini koska sisältää kylmiä hopean ja harmaan sävyjä, jotka sointuvat minun väreihini erinomaisesti. Mukana myös muutamia lämpimiä häivytyssävyjä ja hyvää mattakoostumusta. Itse haluan että paletissa on tosi hyvät mattasävyt koska haluan häivyttää luomen raskautta aina pois. En välitä hirmu glittereistä ja kiiltopommi sävyistä, ehkä vähän hillitympi sopii mulle. Tämä paletti onkin mainio aikuiseen sävyyn :) sivellintä voi vaan painaa napissa ja väriä irtoaa hyvin. Kiiltävät sävyt eivät ole pehmeitä jotka sitten menevät sotkuisiksi luomella, vaan sellaisia hillittyjä mutta näyttäviä. Suosittelen hankkimaan jos kiinnostaa ja raaskii sijoittaa. Itse en kokoajan pystyisi, siksi nautin näistä harvoista valituista yksilöistäni ;)

Mitä piti postauksesta, oliko tuttuja merkkejä ja paletteja? Mitkä olisi sun 5 parasta isoa palettia?

sunnuntai 11. elokuuta 2024

Testissä Moiran meikit

Moira ei ole minulle ennestään tuttu merkki, mutta Endless Moonlight paletin pistin aiemmin merkille. Kun Godies -verkkokaupalla oli "Ota 3, maksa 2" tarjous Moirasta, päätin hankkia paletin sekä meikinkiinnityssuihkeen jota oli myös kehuttu. Kaikki muu oli sillä hetkellä ostoskoriin päätynyttä testiin otettua :) Moira on melko edullinen merkki jolla kuitenkin tuntuisi olevan hyvä laatu. 

Godies on siis entinen Nobe. Itse henkkoht pidin enemmän Nobesta, en pidä tämän uuden verkkokaupan yleisilmeestä, ei vaan iske minuun. Fontit ja pyörivät tekstit, en tykkää. Siellä kuitenkin myydään merkkejä joita ei muualta saa? Voi olla että jos Lethalille tulisi viileä paletti niin sen haluaisin tilata :) mutta nyt kokemuksia Moiran meikeistä! 

Chroma Light Shadow jonka valitsin sävyssä Lilac Love. Pigmenttinen ja metallinen folioefekti jossa on glitterisen kermainen koostumus. Voi kun tämä olisi ollut enemmän luomivärimaisempi, tässä on paljon hienoja sävyjä! Koostumus on minusta enemmän glitter joka ei peitä yksinään. Ajattelin tätä UD Tonicin korvaajaksi, hieno viileä lila sävyhän tämä on. Toimii paremmin toisen sävyn päällä, mikä on vähän harmi. Olisipa toiminut yksinään mutta joku varmasti tykkää tästä enemmän tämmöisenään :)

Supernova Multichrome Gel Liner on tahraamaton meikkikynä vedenkestävällä koostumuksella. Kynässä on päässä teroitin joten kynällä saa paksua tai ohutta jälkeä. Huomasin että kynä kuluu todella nopeasti ja se onkin tavanomaista lyhyempi. Kynä lupaa taianomaisen lopputuloksen muuttamalla väriä katselukulman mukaan. Kynä on multichrome koostumusta eli montaa eri väriä, itse en ihan sellaisia näe, mutta jokatapauksessa kynän lopputulos on todella hieno ja näyttävä! Kädessä oli nuo swatchit vielä seuraavana päivänä, ja luomellakin tämä on todella pysyvä. Ehkä hieman kuluu jo 6 tunnin kuluessa mutta pysyy kuitenkin hyvin raskailla luomilla, ja on näyttävä eikä liian pliisu. Kynä on helppo ja pehmeä käyttää, ei kannata kuitenkaan painaa liian kovasti ettei muussannu. Kynä myös katkeaa todella helposti niin ei kannata pyörittää kuin vähän kerrallaan esiin. Kissarajausten terävän pään teen ottamalla kynästä väriä siveltimeen.

Zora - Tumma sinivioletti jossa vihreä häivähdys

Buzz - Turkoosin sininen jossa selkeä violetti häivähdys

Lilac Love - Glitterinen viileä laventeli

Oil Control Makeup Setting Spray lupaa mattapintaisen pitkäkestoisen lopputuloksen meikille. Suihke kannattaa ravistaa jotta silica leviää kunnolla. Suihkeessa on myös ruusuvettä eikä se sisällä alkoholia. Pidin todella paljon suihkeen erittäin hienojakoisesta sumusta, eikä tämä todellakaan kastele koko naamaa märäksi. Todella hyvä suihke jota arvioin enemmän kun päätyy jokapäiväiseen käyttöön. Vaikuttaa kuitenkin todella hyvältä eikä ollut kallis. 

Signature Ombre Blush, arvoin pitkään otanko highlighterin vai poskipunan. Mutta nämä näytti niiiiin näteiltä joten päädyin sävyyn Morning Sunshine. Koostumus on matta ja pigmenttiä löytyy. Liukuvärjätystä poskipunasta voi poimia itseä miellyttävän sävyn tai käyttää kaikkia yhdessä. Miksi ei toimisi luomivärinäkin. Kaunis meikkituote jota voi vaikka vaan ihailla, sehän minulta onnistuu ;)

Morning Sunshine - Keltaisesta oranssin kautta punapinkkiin

Endlee Moonlight Celestial Series luomiväripaletti sisältää pressattuja pigmenttejä 15 eri sävyssä. Tämä on kyllä hyvä paletti, Moiralla on useampi kaunis paletti jotka vähän kiinnostaa. Näissä kohtaa hyvin hinta-laatusuhde. Itse olisin toivonut paletin olevan vieläkin kylmempi, nyt tämä on vähän pilattu joillakin lämpimällä sävyllä mutta kyllähän ne toimivat häivyttelyssä. Tuo tarjous oli hyvä, sillä olisi saanut vaikka 3 palettia 2 hinnalla. Tarjoushan meni ajat sitten ohi kun olen niin myöhäinen uuno tämän postaukseni kanssa :D mutta paleteista on helppo lähteä liikkeelle jos haluaa Moiraan tutustua. Minusta tämä ainakin oli niin hyvä kuin kehuttiin, vaikkakin petyin ettei kylmiä sävyjä ollut niin paljon kuin oletin. 

Tässä meikissä rajauskynä Zora ja paletin viileitä harmaan sekä mauven sävyjä. Pidän todella paljon paletin antamasta pehmeästä lopputuloksesta. Värit ovat pigmenttisiä mutta eivät pöllyä. Shimmerit levittyvät kauniisti sormin, kaikki ei tartu siveltimeen mutta osa kyllä. Ei ollut ongelmia tätä käytettäessä ja meikki pysyi hyvin.

Tässä meikissä rajauskynä Buzz ja luomella Urban Decay Tonic jonka päällä Lilac Love glitteri. Ihana meikki, häivyttelin vielä Endless Moonlight paletin vaaleilla mattasävyillä. Oli näyttävä ja rajaukset pysyi hyvin! 

Olen tyytyväinen ostoksiini, paletti, kiinnityssuihke ja nuo rajauskynät kyllä parhaimmistoa ja vähän taas erilaisia, uusia juttuja :) paletti on usein päätynyt arkimeikkiini. Chroma Light sävyjä olisi kiva testata lisää olisiko niissä enemmän peittäviä, sellaisesta tykkäisin enempi. 

Onko sulle kokemuksia Moirasta?


keskiviikko 7. elokuuta 2024

Hourglass Golden Rose Edit

 **Mainoslinkki

Jotkut teistä saattavat muistaa minun kuolanneen Hourglassin meikkejä jo pitkään. Huomasin niiden tulleen Kicksille ja kun olin jotain tilaamassa alennuksella, tottakai kaikki oli loppu. Aikani katselin ja mietin minkä haluaisin kunnes yhtä palettia oli sitten saatavilla ja mulla alennuksia käyttämättä :)

**Golden Rose Edit sisältää 4 sävyä. Halusin ehdottomasti paletin jossa on monta sävyä, koska halusin kokeilla vähän kaikkea. Piti olla myös marmoroitua pintaa niin tämä täytti kaikki vaatimukseni ;) Normaalihinnalla tämä on huimat 77 e mutta 20% alennuksella hintaa jäi 61 e. Se on paljon mutta eipä ole ukkoa mäkättämässä ostoksista ja halusin palkita itseäni. En tiedä mistä mutta halusinpahan vaan :) Kallis enkä tarvinnut mutta halusin. 

Paletista löytyy 4 eri sävyä:

Celestial Strobe Light highlighter
Iridescent Rose poskipuna
Dim infusion poskipuna
Golden Bronze Light aurinkopuuteri

Näitä on ihan sairaan vaikea kuvata kasvoilla :D mun kamera on sodanaikainen ja puhelimen kamera paljon parempi, tosin sekin alkaa nyt vedellä viimeisiään. Koittakaa kestää. Äipän luona on sairaan hyvä valo vessassa, oikeastaan meikkaamiseen ja selfien ottoon tehty. Näissä kuvissa on filtteri, mutta se toi esiin sen miltä Hourglassin hohto näyttää sitten kasvoilla.

Bronzer on hohtava, kimalteinen eikä minusta tuo kamalasti väriä, contourit olen tehnyt muulla tuotteella. Mutta poskipunat on kauniita, pigmenttisiä eikä liian hohtavia kasvoilla jos sitä pelkää. Highlighter on UPEA, sellaista pientä microglitteriä sisältävä ja älyttömän nätisti hohtava. Lopputulos paletilla on kauniin kuultava, hehkuva mutta ei glitterinen halvalla tavalla. Hourglassin paletilla oli hintaa mutta lopputulos on tasokas ja sellainen mitä tällä rahalla pitääkin saada. 

**Hourglass meikit meikit löydät Kicksistä. Arvatkaa onko kytistäminen menossa johonkin toiseenkin palettiin ;) mitähän muuta merkiltä voisi kokeilla, suosituksia? Pelkäsin ensin tätä liian hohtavaksi tai ihon rasvaisuutta korostavaksi, mutta olikin paljon kivempi kuin luulin. Rakastan kauniita meikkituotteita, ne tuovat luksusta arjen puurtamisen keskelle. Kallis, todella kallis mutta olen tyytyväinen että ostin juurikin tälläisen paletin jossa on monta eri sävyä. Tästä on hyvä aloittaa ;) seuraava hankinta voisi olla kylmän sävyinen ja sisältää vaikka enemmän korostustuotteita koska tästä paletista highlighter on paras. Yksi miinus minkä keksin on että palettia ei voi käyttää isolla siveltimellä, napit on niin pieniä :D eikä se nyt oikeasti iso miinus ole, jotain piti vaan keksiä ;) ja koska kaikki värit sisältävät shimmeriä, ei haittaa vaikka kimmellystä pölähtää napista toiseen.

Löytyykö sinulta merkin ihanuuksia? Mitä tykkäät tästä paletista?