keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Stevie

Kyllä se oli toissakesä kun tekstuurilakkoihin ihastuttiin. Jotkut edellä, minä perässä. Ihka ensimmäisiä "hiekkalakkojani" oli Zoyan Stevie. Muistan että jonkun kynsikuvan perusteella ihastuin tähän ja tuli sellainen pitäiskö, pitäiskö sittenkin...


P7160095.ORF

Ihan hyvä että piti :) Stevie aloitti urani sokerilakkojen fanina. Se on kerrassaan ihastuttava, aika vaalea lila ja juuri oikeanlaisen karheus vs. kimalle efektin tekevä lakka. Ei tiedä kimaltaako vai olla matta, sehän se juuri onkin sokerilakkojen hauskin puoli.


P7160086.ORF

Sokerilakoilla on kiva ja nopea lakata. Kaksi paksuhkoa kerrosta ja homma on sillä selvä. Ei tarvitse odotella sormet ojossa ja puhallella kuivumisen nopeuttamiseksi. Näihin ei laiteta päällyslakkaa. Kannattaa kuitenkin vähän suojella, joskus nämä tuppaavat lohkeilemaan melko äkkiä ( merkistä riippumatta ). Mulla on joskus ollut myös ongelmana suojaamaton kärki eli jostain kynnestä on saattanut murtua pieni pala jos kynsi kopsahtaa johonkin.


P7160085.ORF

OPI Glitter-Off on kuitenkin kiitettävän hyvin pysyvä aluslakka. Stevie ei lohkeillut vielä toisenakaan päivänä vaan pysyi kuin tauti :) OPI on kyllä parempaa kuin IsaDoran vastaava. Harvemmin OPi Glitter-Off alkaa kuoriutumaan itsestään, saa melkeinpä poistaa kynsilakanpoistoaineella jos ei odota itsestään irtoamista..


P7160098.ORF

Mikä oli sinun ensimmäinen sokerilakkasi? Muistatko vielä?

Zoya Pixie Dust Stevie / Nailcity.fi, saatu
OPI Glitter-Off / CesarsShop.fi, saatu

Nailcity toimii Zoyan lakkojen maahantuojana ja nykyään kuluttajatkin voivat rekisteröityä verkkokauppaan. Voit tilata sieltä Zoyan lakkoja, hinnat alkaen 4 e ( minilakat ) - 15 e normaalit mm.Pixie Dustit joita löytyy monessa eri sävyssä, myös näitä vanhempiakin. 

Suomen virallinen Kynsilakkataivas CesarsShop on myös Zoyan jälleenmyyjä joten Helsingissä asioivat voivat käväistä Vuorikadulla ihastelemassa Zoyan uutuuksia sekä vanhempia kausisävyjä.


32 kommenttia:

  1. Mun eka hiekkalakka oli IsaDoran Cotton Candy. Aivan ihana. ♥

    VastaaPoista
  2. Mulla ei jostain syystä ole Stevietä ollenkaan! Todella outoa, koska se on niin kaunis lila. Tuo OPI:n glitter-off on mullakin geelikynsissä jatkuvassa käytössä, vaikka se onkin tarkoitettu luonnonkynsille. Tämän avulla saan työnnettyä hankalat glitterlakat kynneltä kynsinauhatyöntimellä pehmennettyäni lakan ensin asetonittomassa poistoaineessa. Ilman tätä joutuisin turvautumaan tasohiomakoneeseen glitterien poistamiseksi :).

    VastaaPoista
  3. Ihana! Itsellä lohkeavat kärjestä, jos lohkeavat, juurikin tökkääminen saa aikaan. Muuten nää pysyy kuin tauti, pinta vaan silottuu viikon kuluessa. :D Mä en oikeasti muista, mikä olisi ollut mun ensimmäinen sokeri, varmaan OPIlta joku tai sitten CG:n niitä jänniä sementtisen oloisia lakkoja. Pitäis käydä vakoilemassa oma blogi alusta, sieltä se varmaan paljastuisi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sementtihiekkoja löytyy, ainakin lime ja vaaleanpunainen. Varpaissa tosi hauskoja ;)

      Poista
  4. Ensimmäinen taisi olla isadoran pink crush ja / tai lumenen hiekkaa purossa.
    Itse en koe hiekkalakkojen poistamista niin ikävänä että jaksaisi peel offia käyttää. Peel off on jotenki ärsyttävän hidasta kuivumaan ja ainakin isadoraa tarvii laittaa huolella ja sit kun se valuu kynsinauhoille.. argh! Opi on vielä korkkaamatta :)
    Mulla alkaa olla jo aika pitkä lista cesarsille kun mä haluun tämän myös. ;) seuraavaa helsingin reissua ootellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peel-off kieltämättä valuu helposti kynsinauhoille ja näkyy kuvissa. Jos minä pääsisin Cesarille niin lista olisi yhtä pitkä ;)

      Poista
  5. Pyörittelin tätä lakkaa Tallinnassa kädessäni, mut valitsin sittenkin Carterin. Molemmat on kyllä kauniita :)
    Mun eka tekstuuri oli OPI:n Get Your Number, joka vieläkin on suosikkejani mitä tekstuureihin tulee <3

    VastaaPoista
  6. Mä tykkään tekstuurilakoista, hiekkainen pinta on kivan näköinen ja se peittää mahdolliset kynnen pinnan epätasaisuudet. Mutta onpas kumma että en ole hankkinut tätä Stevietä vielä, kun tuo liila väri on niin kaunis! Ihana lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ;) hiekoissa ei näy pienet virheet jos sattuu tökkäämään johonkin :)

      Poista
  7. Mulla on Zoyan Arlo, en ole vielä kynsille asti saanut mutta jo pullossa näyttää aivan ihanalta ! oikein kaunis on tämä Steviekin :) Mun ensimmäinen tekstuuri oli IsaDoran Candy Crush :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Magical Pixie Dustit on tosi makeita :) kokeilehan Arloa pian!

      Poista
  8. Ensimmäinen tekstuurilakkani oli Isadoran Diamond Crush. Tuosta lakasta lähti ihastukseni kaikkeen kiiltävään :)

    VastaaPoista
  9. Onpa kaunis tapaus :) ♥ Oma ensimmäinen sokerilakkani oli IsaDoran Macaron :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin ensimmäisiä olivat juurikin IsaDorat. Onneksi tuli hankittua kun ovat ihania eikä niitä myydä enää :)

      Poista
  10. Mä just tänään kirosin OPIn glitter offin alimpaan helvettiin :D Mulla oli Polish me sillyn Get breezy-lakka kynsillä pari päivää ja tänään tein uuden lakkauksen. Mulla meni ensinnäkin lakkausten poistoon reilu tunti ja poistuessaan noi lakkaukse vei mukanaan "mukavan" määrän kynttäkin. Loppuilta menikin sitten kynsiä buffaillessa ja öljytessä >:( Onneks sain jotenkuten tilanteen pelastettua, mut muutamien kynsien pinta jäi röpelöiseksi.
    Voihan toki olla, että kyseessä on jälleen kerran ihan vaan user error :D Yhden ainoan kerran olen saanut peel offit irtoamaan nätisti ja kynsiä tuhoamatta. Harmi sinänsä, koska tykkäisin käyttää hiekka- ja glitterlakkoja :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua miten se sillee!! Tiukassahan se on mutta ärsyttää sekin että peel-off kuoriutuu itsestään pois ennen aikojaan :) minä otan pois kynsilakanpoistoaineella jos tuntuu olevan liian tiukassa enkä ala väkivalloin repimään. Silloin kun mun kynnet oli vähän huonommassa kunnossa niin en uskaltanut käyttää peel-offia ettei se oikeesti kuori kynttä mukanaan.

      Poista
  11. Jos muistan oikein, niin ensimmäinen sokerilakkani oli Isadoran Sky Crush! Upea vieläkin, täytyykin lakata sillä taas pian. Tekstuurilakat on mun lemppareita, se matta/kimalle -efekti on niin hieno :) Tilasin muuten vasta eBaysta (liian kalliilla) varapullon OPIn Silent Stars Go By:lle, joka on kaikkien aikojen suosikkini. Se on varmasti ainut lakka, johon en koskaan väsy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on monta tekstuuria joihin ei tunnu kyllästyvän. Ne on vaan niin ihania, parasta on hiplata kynttä ja katsoa matta/kimalletta :)

      Poista
  12. minun ensimmäinen sokerilakkani oli rimmeliltä sweetie crush pastellin lilassa sävyssä ja ainakin noiden kuvien perusteella näyttää aika samalta kuin stevie! minäkin rakastan tuota sävyä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut tuo Rimmel ja aika samanlainen se tosiaan on :)

      Poista
  13. Mun eka tekstuuri oli OPIn Stay the Night tai Jinx. En yhtään muista et kympi oli, mut OPIn lakka kuiteki oli eka :)

    VastaaPoista
  14. Ihanan kimaltelevia kynsilakkoja <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3