maanantai 13. heinäkuuta 2015

Tämän hetken suosikit

Sain pienen inspiraation esitellä sellaisia tämän hetken suosikkeja tuolta meikkipuolelta. Enemmän tosiaan tulee kynsijuttuja höpötettyä ja siellä joukossa on kuitenkin meikeistä enemmän kiinnostuneita :) nämä kaikki ovat vanhoja tuttuja mutta nyt kesän kynnyksellä olen jotenkin ihastunut näihin uudelleen. Osa on sellaisia joita en tykkää käyttää talvella mutta kesällä ihastuin näihin ja olen käyttänyt monena päivänä putkeen.


P7070002.ORF

Bellápierre mineraalipohja*
En syttynyt tälle pohjalle ihan heti. Talvella ja keväällä tykkään käyttää mattameikkiä mutta kesällä sitä ilmeisesti piristyy ja innostuu hohtavista tuotteista. Bellápierren mineraalipohja on elävä, hehkuva eikä missään nimessä tylsä. Olen vaan niin jumittunut mattameikkien maailmaan että kavahdan pienintäkin hohtoa. Jos tykkäät Bare Mineralsin pohjista niin tykkäät tästäkin. Mutta jos et siedä yhtään elävyyttä niin suosittelen mieluummin Bellápierren kiinteää mineraalipohjaa. 

Lumene Nude Perfection kevytmeikkivoide
Lumenen Blur meikkivoide on peittävämpi ja matampi, tämä on enemmän kuultava ja luonnollinen. Mutta ihan täydellinen kesään! Aika luirua mutta levittyy ihan nätisti. Laitan yleensä tätä ja päälle Bellápierren mineraalipohjaa. Toimii, näistä kahdesta tulee yhdessä kiva kokonaisuus, raikas, kesäinen eikä liian pakkelimainen meikkipohja. Kummastakaan en siis tykkäisi niin paljon yksinään kuin että miten hyvin ne toimivat yhdessä. Kumpikaan ei peitä yksinään kovin hyvin mutta yhdessä antavat hyvän hengittävän meikkipohjan kesäksi.

P7070006.ORF

Dermosilin meteoriittikuulat
Mielleyhtymä Guerlainen meteoriitteihin on pakollinen. Paitsi että nämä tuoksuvat sata kertaa paremmille ;) toimivat ja antavat mukavaa hohtoa poskipäille. Ennenkaikkea ovat kauniin värisiä ;)

MAC Mineralize poskipunat
Two Virtues sävy on ollut aika rohkea, talvella ei ehkä uskaltaisi :) MAC Mineralize poskipunat ovat valtavan kauniita ja pigmenttisiä. Poskilla tuote on hohtava joten laitan sitä lähinnä melkeinpä poskipäille. Ihan poskella pelkään näin hohtavaa koska se korostaa mahdollisia iho-ongelmia. Mutta näitä kantsii kyllä hamstrata, tulispa MACilta joku kiva Mineralize kokoelma vaihteeksi!


P7070009.ORF

P7070011.ORF

MAC Royal Assets 6. Smokey Eyes
Vanhempia MAC palettejani. Joskus en tästä tykännyt kun pidin sitä vähän tylsänä. Mutta hei...jos pääpiste on ihossa ja poskimeikissä niin ehkä silmät voivat olla ihan tavallisen väriset? Eli smokyä tai ruskeaa. Hyvin varma paletti arkeen.


P7070008.ORF

Tummanpunaiset huulimeikit
Ehkä ne Marilyn-punaiset ei ole mun juttu, tummanpunaiset puhuttelevat enemmän ja mielestäni sopivat mulle paremmin.
Make Up Storel Led Lipgloss  Stucco ja Laveran huulipuna Deep Red* ovat olleet suosikkejani. Jotenkin kesään mieltää ne korallit, pinkit ja oranssit mutta...käytän välillä mutta ne eivät ole paras valinta minulle sävymaailmaltaan. Tummanpunainen iskee joten vapise syksy, haaveilen jo syksyisistä, luumuisista ja vampymaisista huulimeikeistä :)

Mikä on sinun uusi suosikkituotteesi tälle kesälle?

*-merkityt saatu blogin kautta. 

12 kommenttia:

  1. Tuo Lumenen Nude-meikkivoide on muuten oikeasti yllättävänkin hyvä, aluksi vähän katsoin ettei sävy ole mulle ihan sopiva (itselläni vaaleimmassa sävyssä, joka ehkä hieman kellertävä pohjainen), mutta tasoittuukin ihan loistavasti - kannattaa siis tosiaan kaikkien testata omalle iholle eikä vain tsiigailla pullosta ettei väri ole sopiva ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on tämä 2...ja minusta se on ihan hyvä. Bellapierren Ultra pohja on taas vähän kellertävä mutta en ole huomannut että nämä näyttäisivät eri parisilta. Kyllä ne tasoittuvat sitten iholla :)

      Poista
  2. Suosikkeja tänä kesänä on natural coden turkoosi kajalkynä, sleekin poskipuna rose gold, clarinsin huulirasva on ollu kovassa käytössä. Ja vasta nyt pääsin kokeilemaan lumenen cc voidetta.. hitsi se on hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on Lumenen CC...avaamatta kuten moni muukin meikkipohja :) kyllä mä joku päivä vielä kokeilen...Natural Coden Taupe rajauskynän voisin muuten nostaa myöskin suosikkeihin, on nätti sävy kuten tuo turkoosikin :)

      Poista
  3. Oih, tuo MUS:n huulikiilto huutaa mun nimeä :).

    VastaaPoista
  4. Mun mieleeni on ehdottomasti tummanpuhuvat huulipunat, okei jos olisi lämpimämpää niin ehkä olisi kepeämpi fiilis ja korallit houkuttelisi. Tosiasia on kuitenkin että jollain tavalla tämä huulien sinertävä väri palellessa on peitettävä :D Ei vaan, kyllä tumma huulimeikki on pop!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä että ennen en oikein pitänyt tummasta huulimeikistä saati punaisesta. Aina piti olla nudea! Ehkä olen aikuistunut ja tekeekö sitten tuo punainen tukka mutta huulimeikkimaku on heittänyt voltin ;D

      Poista
  5. Omat suosikit ovat selkeästi olleet Micheal Korsin Glow -aurinkopuuteri, Idun Mineralsin 38 ripsari, MACin Hipness -poskipuna ja Diorin Fluid Stickit, joiden kanssa olen elänyt symbioosissa viimeiset pari kuukautta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hipness on ihana! Mutta miksen ole käyttänyt sitä vielä tänän kesänä? :D

      Poista
  6. Oi noi Macit näyttävät upeilta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3