keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Heinäkuun 2015 LivBox

Jeij se oli eilen boxipäivä :) pidemmittä puheitta Heinäkuun LivBox. Teemana luonto ja boxi on väritykseltään kaunis vihreä. Mulla oli muuten valkea paperisilppu, olen nähnyt joillakin mustaa? Mutta eipä se niin konkreettinen asia ole :) jostakin luin että kyseessä olisi luonnonkosmetiikkaboxi mutta ei näin ole? Tarkoitettiinkohan luonnonmukainen? Luonnonvärinen? 


P7070018.ORF

Boxin sisältö oli ihana! Eniten minua ilahdutti pitkäaikaisen tilaajan lahja joka oli tällä kertaa todella mieluinen ja ilahdutti kovasti! Tämä oli paras boxi pitkään aikaan ja tuli tosi hyvä mieli :) eikä jotenkin masenna että boxi on ihonhoitotuotepainotteinen, viime kerralla kuitenkin oli kynsilakkaa ja meikkejä joten ehkä joku muu sitten ilahtuu enemmän ihonhoitotuotteista. 

P7070021.ORF


Heinäkuun boxista löytyy:

La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide. Geelimäinen raikas vartaloemulsio joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ihoa ja auttaa hillitsemään ihon kutinaa. Auttaiskohan tämä mun aurinkoihottumaan? 
17,10 e / 200 ml, tämä koko 15 ml.

Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair shampoo ja hoitoaine. Essensity -hoitosarja hiuksille sisältää puhtaita ja luonnollisia uutteita eikä lainkaan keinotekoisia hajusteita, silikoneja, parafiini- tai mineraaliöljyjä. Orgaaninen granaattiomena ja manteliproteiini korjaavat vahingoittuneet ja huokoiset värjätyt hiukset. Hyvältä kuulostaa, jos ovat ihania niin miksei tulisi ostettua isoja kokoja!
Shampoo 14,90 e / 250 ml ja hoitsikka 14,90 e / 200 ml. Nämä koot 50 ml.

ACO Moisturising Day Cream. Normaali- ja sekaihon päivävoide joka imeytyy nopeasti. Syväkosteuttaa 24 tunnin ajan. Tätä mietin otanko käyttöön, iholla tykkään enemmän luonnonkosmetiikasta ja joskus alkaa kutittaa kun käyttää synteettisia tuotteita :) muuten tämä on varmasti hyvä. 
11 e / 50 ml.

Klorane Gentle Dry kuivashampoo spray. Hmm, tämä onkin ihan outo sarja! Missä näitä myydään, ei kai tämä luonnonkosmetiikkaa ole? Kloranen kuivashampoo sisältää hellävaraista ja hiuksia vahvistavaa kaurauutetta. Näille on aina käyttöä tyvikohottajana ;) 6,49 e / 50 ml.

Lumene Body Refresh Koivu & Hinaja Virkistävä jalkavoide. Aivan ihanan tuoksuinen ja freesin oloinen voide joka varmasti virkistää jalkoja. Tämä lupaakin virkistää väsyneitä ja viilentää kuumilta tuntuvia jalkoja. Voide sisältää mikroverenkiertoa parantavaa kamferia joka virkistää jalkoja. Jänskä voide, nätti pullo. Tulee käyttöön. 
4,90 e / 75 ml

P7070023.ORF

Sitten oli tälläinen Hula makeansuolainen patukka, näyttää namilta! Missä näitä Hula patukoita myydään? Minusta on kiva että boxissa on silloin tällöin jotain makeaa, se kun kelpaa aina ja on mukava bonus ;D oikeasti, tälläinen eksoottinen patukka saattaa tavallaan tehdä boxista vähän kivemman! Itse en innostu niin paljon ihonhoitotuotteista vaikka on niillekin käyttöä. Mutta meikit kiinnostaa aina ja no...karkit :) vaikkei tämäkarkkia olekaan. Olen menossa tänään verikokeisiin ja pitää vähän paastota. Kävi mielessä että pitäisköhän ottaa joku patukka laukkuun jos iskee se ärsyttävä pikku nälkä ;)

Pitkäaikaiset tilaajat saivat lahjan, mulla se oli Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfector. Tuttu tuote mutta tätä sävyä mulla ei ollut. Kiitos tästä, yllätti ja toi hyvän mielen :) just nämä pienet ilahduttavat ja mulle tämä olikin sitten boxin mieluisin tuote. Nämä ovat ihania huulirasvan / -kiillon / -punan välimalleja, kannattaa kokeilla!

Mitäs piditte boxista? Mitä vaihtoehtoja saitte? Kertokaa ajatukset :) tämän boxin olen saanut yhteistyön merkeissä ja sinäkin voit tilata oman boxisi tästä

25 kommenttia:

  1. Minäkin olin tähän boxiin varsin tyytyväinen, linkin takaa löytyy postaukseni: http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/07/livbox-heinakuu-2015.html :)

    Tuota Hula-patukkaa yritin googletella, mutta itsekään en äkkiseltään löytänyt paikkaa missä tuota olisi myytävänä, mielenkiintoista olisi tietää, itse nimittäin ainakin tuosta pidin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin mielestäni sokkarin protskupatukkahyllyssä on näkynyt ja sit ihan urheilukeskuksissa esim. Jkl Killeri myy. :) aika uus vissiin, levittäytyy pikkuhiljaa, isoimmat kaupat ja protskutuotehyllyt

      Poista
    2. Hyvinvoinnin tavaratalo näyttää myöskin myyvän. Pitää kyllä ostaa heti kun bongaa, tykkään kaikista pähkinäjutskista ;)

      Poista
  2. Onko kuvat jotenkin eritavalla kuin ennen, niissä näkyy koko nimi ylälaidassa? Tarkoituksellista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole :/ Flickr oli vähän päivittynyt, jakolinkki erilainen kuin ennen. Yritän korjata kotona :)

      Poista
  3. Olen lukenut monen olleen tyytymätön tähän boksiin, mutta minäkin tykkäsin tästä! Sain muuten saman sisällön, mutta kasvovoiteen tilalla sain Neutrogenan putsarin, joka itseasiassa oli huulikiillon lisäksi se kaikista mieluisin. Tykkäsin myös matkakokoisista shampoosta&hoitoaineesta + vartalovoiteesta, koska onnistuin juuri viime kuun lomareissulla kuluttamaan kaikki aiemmat pienet näytekoot. Nyt on taas lisää jemmassa tulevia reissuja varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä mikä tässä varsinaisesti olisi huonoa. Monta uutta, tutustumisen arvoista merkkiä, mielenkiintoisia ja tarpeellisia tuotteita. Eikä pelkkää markettikamaa :) tosi hyvä boxi, tykkäsin!

      Poista
  4. Hei, vinkki aurinkoihottuman hoitoon; Xyliderm. Apteekista, " Ksylitolia sisältävä geeli kuivan, atooppisen ja vaurioituneen ihon hoitoon". Itse kärsin ihan hillittömästä aurinkoihottumasta koko kesän, ja ihottumat ovat jo kroonisia, mutta kesällä iho tulehtuu ja turpoaa, eikä juuri muu kuin kortisoni tablettina auta :( Tänä kesänä bongasin apteekkireissulla tuon Xylidermin, ja otin kokeiluun 100ml tuubin (myydään myös isommassa pumppupullossa, jonka ehdottomasti ostan!). Tuo geeli auttaa! Vie kutinan ja aivan selkeästi iho on parantunut huomattavasti. Kortisonivoiteilla en itse ole huomannut mitään vaikutusta, tämä on ensimmäinen tuote joka tekee muutakin kuin vie kutinan hetkeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! Mullakaan ei kortisoni auta eikä oikein mikään voide mitä kotoa löytyy. Pitääpä kurkata seuraavalla apteekkireissulla :)

      Poista
  5. Boxi oli ok ja hiukan eri sisältö kuin sinulla,Kiva lisä oli taas extra tuotteet =)
    Postaan ehkä omani tänään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Extra tuotteita on aina kiva saada, etenkin kun ovat näin ihania :)

      Poista
  6. Ihanan kuuloinen boksi! Pitää tilata taas itekkin, kun saa edelliset tuotteet käytettyä. Varmaan omaan mieleen olis eniten ollut Lumenen koivu ja hunaja-sarjan voide. Saman sarjan vartalovoide tuoksuu ihan kesältä :) Kuivashampoo olis jäänyt käyttämättä, ei laatunsa puolesta, vaan mielikuvien :D Olen töissä vanhusten hoitolaitoksessa ja siellä käytettiin aikoinaan parille muorille kyseistä kuivashampoota. Hyvin freesaa rasvaisen tukan, mutta työpaikka siitä tulee auttamatta mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D kivat mielleyhtymät :) mutta mä varmaan tykkään mummokuivashampoosta :D kokonaisuutena kiva boxi! Vaikka olen saanut blogin kautta niin ajattelen aina mitä tästä maksaisin ja vastaako sitä hintaa. Välillä siis maksan itse sitä 3 kk pätkää ;)

      Poista
  7. Mä jätin tämän kuun boxin tilaamatta, sillä luulin myös että se on luonnonkosmetiikkaa enkä ole oikein innostunut siittä. Vaikka sellainen boxi olisikin ollut hyvä tutustuminen luonnonkosmetiikkaa kohtaan. :)
    Mutta enpä mä loppujen lopuksi ole kovinkaan pettynyt etten tilannut tätä. Ei mitään kiinnostavaa mulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä sellainen luonnonkosmetiikka boxi taas tulisi? Joskus sellainen nimittäin oli mutta se oli sitä aikaa että boxi koostui lähinnä näytteistä. Pienistä sellaisista! Ihan huimaa parannusta on tapahtunut, näin kun jälkikäteen ajattelee. Ehkä tässä olisi voinut olla jotain "oikeaa vihreää" mutta tavalla tai toisella tuotteet ovat. Runsas boxi kuitenkin, minä kyllä käytän tuotteet eikä ihan varsinaisia huteja ollut.
      Toivottavasti tulevaisuudessa on sinua kiinnostavampia boxeja, tiedä mitä kivaa sieltä on tulossa. Koko ajan tämä idea kehittyy, alusta on kuljettu pitkä matka. Jos boxi ei olisi kehittynyt ja koostuisi koko ajan minituotteista niin en minäkään sitä tilaisi. Nyt kuitenkin on täysikokoisia joita voi antaa lahjoina tai vaihdella jos ei jostain tykkää :)

      Poista
  8. Ihan jees boksi minullakin. Enemmän tykkäsin esim. viime kuun boksista, mutta kyllä näistäkin suurin osa käyttöön tulee. :)

    VastaaPoista
  9. Minä sain tuon Clarinsin päivävoiteen pitkäaikaistilaajana. Ei siinä mitään, mutta Livboxin heinäkuun esittelysivulla sanotaan "ehkäisemään ensimmäisten ikääntymisen merkkien muodostumista ja silottamaan ensimmäisiä juonteita". Minä olen kuitenkin 43 v., joten nuo ensimmäiset juonteet on aikaa sitten tulleet, eikä mitään enää tehtävissä Livboxin tuotteilla :) Eli pieleen meni Livbox-tiimi! Pitäisi enemmän tutkia kauneusprofiilia. Tilaajana olen ollut kohta 2 vuotta.
    Ei muutenkaan boxi säväytä. Mikään tuote ei aiheuta suuria säväreitä. "Luonnollisuutta" saa tästä boxista etsiä lukulasit silmillä! Muutenkin marisen jatkuvasti Livboxin-tiimille Lumenen-optiosta. Tänä vuonna jatkuvasti Lumenea boxissa, eikä se naamaani imeydy tai saa sen kukkimaan. Joudun aina antamaan eteenpäin ja tänä vuonna jokainen boxi on Lumenea sisältänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrettävää että joku merkki saa verenpaineet nousemaan jos sitä tulee koko ajan. Ehkä voisi antaa lahjana jollekin? Tietysti LivBoxista toivoisi saavansa muutakin kuin lahjatavaraa :) toivotaan että tulevissa boxeissa on jotain tarpeellisempaa sinulle!

      Poista
  10. Oli varsin hyödyllinen boksi tällä kertaa. Kaikki tulee varmasti käytettyä jossain vaiheessa. Jalkavoiteita tosin on nyt kertynyt sen verran monta että juuri annoin yhden äidille kun ajattelin etten millään ehdi käyttää niitä kaikkia. Sain Acon voiteen tilalla Neutrogenan puhdistusvaahdon, meni heti avomiehelle käyttöön ja itsekin testasin, oli hyvä. Sitten sain Clarinsilta kasvovoiteen (15ml) tuon huulikillon tilalla. Huulikiilto olisi kyllä kieltämättä ollut kivempi, mutta päivävoide ehkä arvokkaampi(?) ja ei kyllä tulisi itse ostettua täyskokoa niin hintavasta tuotteesta ilman kokeilua, joten saa nähdä, ehkä se on tosi hyvä (en ole vielä kokeillut). Muutkin matkakoot tulevat ensi reissulla kuukauden päästä varmasti käyttöön. Ja Hula-patukka oli tosi hyvä, pitää metsästää jostain lisää niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan ole kaikille heti käyttöä mutta jossain vaiheessa kyllä. Kulutan aina hitaasti voiteita tai kuivashampoita niin annan sitten ylimääräisiä jollekin tai laitan arvointoihin :)

      Poista
  11. Mua kyllä houkuttais ihan hirveästi tilata tuo livboxi, mutta vähän mietityttää jo muutenkin tuo että hukun jo nyt ylimääräiseen kosmetiikkaan :D Mut jotenkin ihana saada silti kaikkea uutta ja erilaista mitä ei tulis normisti kokeiltua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paras idea on kun tulee kaikkea uutta mitä ei muuten tulis ostettua. Ja jos vaikka putsari loppuu yllättäen niin kaapissa on aina jemmassa näitä boxeissa tulleita juttuja :D

      Poista
  12. Keskisellä Tuurissa on ainakin näitä myynnissä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3