lauantai 11. heinäkuuta 2015

Sleek Rio Rio luomiväripaletti

Lupasin esitellä uudet Sleekin palettini joten aloitetaan Rio Riosta. En tehnyt swatcheja koska oikeasti...inhoan sitä. Pitkillä kynsillä helposti ruoppaa jälkiä nappiin ja paletista on netti täynnä hyviä swatcheja, katso vaikka nämä ;)

Rio Rio sisältää mattavärejä sekä pientä hohdetta sisältäviä sävyjä. Yleisilme on maltillinen mutta värikäs. Värit ovat pigmenttisiä ja levittyvät hyvin. Joissakin Sleekin paleteissa värit ovat niin pehmeitä että ne mössööntyvät siveltimillä otettaessa mutta Riossa sitä on vältetty. Toki värit jauhostuvat joten niitä pitääkin ottaa taputtamalla, ei hankaamalla sivellintä napissa edestakaisin. Väreissä on kivaa metallisuutta jota voi pohjustaa mattapohjustajalla jos haluaa meikin pysyvän maltillisena. Metallinkiiltävällä pohjustuksella väreistä saa sitten tarvittaessa kaiken irti ;)


P7040009.ORF

Väriyhdistelmät ovat tosi kivoja! Mielikuvitus lähtee heti laukkaamaan ja tekisi mieli laittaa meikkeihin niin montaa väriä kun vaan menee. Tällä taikookin ihania värileikkejä tai sitten niitä nopeita kahden värin arkimeikkejä jotka toki myös ovat värikkäitä.


P7040013.ORF

Ensimmäisen meikin tein korallinpunaisella Sao Conradolla, tummansinisellä Lemellä ja violetilla Bossa Novalla. Pohjustin luomet mataksi MUFE Eye Primellä jonka päälle taputin Clarinsin Instant Smooth Perfecting Touchia. Persikkaa pohjustusta hain vielä MAC Paint Potista Perky. Matasta pohjustuksesta huolimatta meikki oli ihanan metallinen mutta hyvällä tavalla!
Rajauksen tein Yves Rocherin eyelinerillä ja ripsissä käytin Yves Rocherin Volume Vertige ripsaria. Kulmat on kestovärjätty ja laitoin niihin vähän Dermosilin kulmakynää ja tumminta ruskeaa MUSin kulmapaletista. 


P7040018.ORF

P7040017.ORF


Toisessa meikissä pohjustus MUFE Eye Prime + Yves Rocherin keltainen luomivärikynä. Sisänurkassa kullankeltainen City Of God, luomella vaaleanvihreä Caipirinha ja varjostuksessa Leme. Alaluomella Bossa Nova. Ripset, kulmat ja kulmat samat^^

P7050077.ORF

P7050064.ORF


Tässäpä pienet alkupalat Rio Riosta :) mitäs tykkäätte, haluatteko lisää meikkikuvia Sleekin paleteilla? Seuraavana tulossa Del Mar!


P7040003.ORF

^Minä, minä, kuvaathan varmasti minua jos tulen makaamaan tähän näin?

21 kommenttia:

  1. Ihania meikkejä! En osaa edes päättää kummasta pidän enemmän. Värit on aina niin <3. Hippukin haluaisi näköjään vähän meikkausopastusta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hippu halusi vähän kuolata palettiin...tyttö haluaa kaunistautua, äsken harjasin ja nyt on niin nättiturkkinen neiti. Tänään mennään tapaamaan äitiä ja sisaruksia :)

      Poista
  2. Onpa kesäinen paletti ja ihan sun tyylinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä mä tykkään tälläisistä väreistä :)

      Poista
  3. Upeita värejä! Ja näistä sun meikeistä saa kyllä itsekin aina inspiraatiota :)

    P.s. Arvaa kuka tilasi sinun innoittamanasi pari Sleekin palettia kokeiluun. (Kosmetik4Less-verkkokaupassa ne maksavat 9,90€/kpl) - Saatoin muutoinkin innostua luomivärishoppailemaan vaikkei sille tosiaankaan olisi ollut tarvetta kun entisiä varastoja katsoo (http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/07/makeup-revolution-tilaus.html)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Apua miten ihania juttuja olet tilaillut! Minua ärsyttää että menin tilaamaan nämä eBaystä aika kalliilla, en muka löytänyt toista näistä Kosmetik4lessiltä ja sitten menin sekaisin kun oli monta välilehteä auki :D

      Poista
    2. Swatchauksia noista ostoksista tulossa lähipäivinä ;)

      Poista
  4. Oi lisää lisää!!! <3___<3
    Niin ihanat värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit ovat ihania ja niistä saa inspiraatiota erilaisiin meikkeihin :)

      Poista
  5. Oih mahtavan värisiä! Ihanaa tuo metallinhohde. Lisää vaan postauksia tästä <3

    VastaaPoista
  6. Tämä on upea!!! Pitää tsekata jos tätä tai samantyylistä jostain löytyisi, mulla ei näin kirkkaita sävyjä ole ollenkaan ja nää on kyllä aika mahtavia! Kauniit meikitkin sait aikaiseksi :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) kyllähän multakin löytyy noita luomivärejä mutta...paletit on jotenkin se heikkous ja saahan sitä joku harrastus/pahe olla :P minä kun en baareile tai tupakoi niin tämä on pienempi paha ;))

      Poista
  7. Aivan ihana paletti ja nättejä meikkejä oot tehnyt. <3

    VastaaPoista
  8. oihh nää meikit näyttää taas niin ihanilta!! <3

    VastaaPoista
  9. Tätä mulla ei vielä olekaan, vaikka aikamoinen Sleek-hoarder olen... Ihanat sävyt ja meikit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, tämä oli aika nappiostos...todella ihana paletti <3

      Poista
  10. Vau! Heti huomenna meikkaan värikkäästi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3