keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Päivän lempparit teemukista meikkeihin

Satsuli kiitos tästä ideasta! Toivoit tälläistä postausta ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan, nyt sain inspiraation tämän toteuttamiseen :) tästä postauksesta tuli aika pitkä, toivottavasti ei haittaa.

Lemppari teemuki
Tykkään muumimukeista! Ne ovat sopivan kokoisia kahville tai teelle. Vielä en osaa tuota kahvia kääntää sanavarastosta pois, piti ihan korjata kahvimuki pois sanoista ja korvata se teemukilla. Ostan aina joulumukit ja kausimukeista kivat. Eli melkein kaikki kuitenkin ;) tykkään eniten Haisulista ja Möröstä, ehkä ne sitten kuvastavat minua :DD


P7240020.ORF

Lempparipaikka kotona
Sänky. Luen, nukun, syön ja katson telkkaria. Dataan ja laitan kynsiä. Meikkaan. Ehdoton lempipaikka koska makkarissa on telkkari ja digiboxi. Minähän harvemmin katson mitään suoraan tv:stä vaan tallennan kaiken ja sarjatkin katson sitten vuoden päästä putkeen :) ei ehdi, en ikinä ennätä viikolla katsoa kuin Salkkarit. Mies ei halua katsoa samoja sarjoja kuin eli eli mm. Geordie Shore :P


P7250013.ORF

Lempparivaatteet
Pidän urheiluvaatteista koska ne ovat mukavia päällä eivätkä kiristä. Vihaan minun FODMAP-mahaa koska se ei ole pukeutumisystävällinen. Jos jotkut rytkyt pitää laittaa niin farkut, Ed Hardy ja huppari. Sanokaa nyt juntiksi mutta kyllä, juhlissa myös :) olen kertonut etten osaa pukeutua, en tykkää pukeutua ja mikään ei näytä mulla hyvältä. Jos löydän hyvän paidan niin pidän sitä niin pitkään että se menee puhki. Vaatteita en osta yleensä kaupasta koska ne ovat kalliita, kirppiksiltä tekee löytöjä. Urheiluvaatteet erikseen, niissä en nuukaile. Tai jos löytyy hieno takki tai kengät, en niissäkään säästele mutta ostan yleensä tarjouksista ;)

P7260001.ORF

Lempparikirja
Tällä hetkellä dekkarit. Ihan parasta en osaa valita mutta isketään tähän nyt äkkiä kolme parasta ja jännittävintä. Olen lukutoukka ja tykkään lukea illalla sängyssä. Hippu vaan söi yövalojen johdot niin en uskalla pitää niitä seinässä ja en voi nyt lukea sängyssä :( mies ehdotti otsalamppua mutta onko se vähän...hassua ;D


P7240017.ORF

Lemppari hiustuotteeni
Minä tykkään föönätä, suoristaa ja peuhaista. Tukan pitää olla rokkitukka ja se ei ole rock jos se valuu pitkin päätä. Tyven pitää kohota ja yksi todella loistava tyvikohottaja föönin alle on Herbinan pinkki pullo. Balmainit SAIN KAMPAAJALTA ILMAISEKSI OMG ja rakastan niitä!! Balmainin muotovaahtokin on hyvä ja tuo kiiltosuihke hommeli tuoksuu ihanalta ;)


P7240004.ORF

Lemppari jäätelö/herkkuni
Hahaah tämä on aika pakollinen tähän :) olen ihastunut Kolmen kaverin jäätelöihin, kiitti vaan teille ja kaikille kehujille. Ajattelin että mikään jätski ei voi voittaa Ben & Jerryä mutta...nämä ovat niin erilaisia. Raikkaita, maut ihan erilaisia kuin pakastealtaiden tusinalootissa. Sellaisia ihan oikean makuisia, ei mitään imellyspommeja. En ikinä osta vaniljajäätelöä koska vanilja on tylsää mutta kun maistoin tätä...mansikka & vanilja saivat uuden ulottuvuuden. Ei tylsää, ei todellakaan. Kannattaa maistaa, valkosuklaa-vadelma on myös tosi hyvä.
Kun haluan herkkuja niin ostan joskus Makuunin irtokarkkeja tai Candy King pussin. Nyt huomasin ilokseni että suomessakin on Oreo Milkaa! Mulla on vielä jemmassa se laivalta saatu isokokoinen Oreo Milka mutta pientä levyä piti jo maistaa. Hiton FODMAP, en ole uskaltanut paljoa herkutella vaikka mieli tekisi. Pidän sunnuntain herkkupäivänä, muuten en syö makeaa vaikka siitä kovin tykkäisin.


P7240007.ORF

Lempparilaukku
No sehän on vanha uskollinen Puma. Sinne mahtuu kaikkea, eväätkin. Uusi kaveri on lepardilaukku kirpparilta. En ole ottanut vielä käyttöön kun pitäisi vähän ehjätä mutta lepardia...


P7240027.ORF

Lempiruoka
Ääks tämä on hankala! Tykkään ruoasta, monista ruoista enkä osaa valita!! Minäpä sanon Kuopiossa Käskynkän pitsa. Ei ole mitään rasvalillinki kebabpaikan "pitsaa" vaan ihan oikea hyvä pohja ja maukkaat täytteet. On vaan hyvää ja jokainen Käskynkässä käynyt on varmaan samaa mieltä?
Jos kotiruoasta puhutaan niin lihapullat on aina nams ja etenkin ne äitin tekemän ruskean kastikkeen ja pottujen kanssa :) mulla on myös outo fetissi eli välillä himoitsen eineksiä. En syö niitä usein mutta kananuggetit...tiedän että on ihan kakkaa mutta joku pakkomielle on saada niitä välillä. En tykkää kalasta mutta kalapuikoista ketsupin kanssa kyllä. Ja kolmas on kaupan eines pinaattiletut. En tiedä mikä on mutta niitäkin pitää saada välillä. No mutta ei kai ne ole pahimmasta päästä?


P7250019.ORF

Lempparilehti
Luen myös paljon lehtiä. Ostan kaupasta tai tilaan itselle. Omat suosikit ovat Kauneus ja terveys. Se on naistenlehti täynnä asiaa ja hyviä meikkijuttuja. Liikunta-aiheisista luen Fitiä ja välillä MeNaiset Sportia. Näihin kolmeen lehteen voit tutustua Lehtikuningas.fi sivuilla.
Me Naiset on joka viikko ilmestyvä ja siinä on monipuolisia ja hauskoja, mukaansatempaavia juttuja. Oman alan lehdistä luen NAIL IT:iä. Kyttäilen Lehtipisteen sivulta milloin se uusin lehti ilmestyy.


P7240014.ORF

Lempparieläimet
Ovat tietysti elämäni eläimet; Liisa, Pipsa-Pipari ja Hippulainen :)


P7240010.ORF


P7240011.ORF


P7240030.ORF

Lemppari meikki
On ollut viimeaikoina turkoosi-punaruskea eli MAC Talent Pool ja Folie. Rajauskynä alaluomella Urban Decayn 24/7 Electric, ylärajaus Yves Rocherin eyeliner ja ripsissä Yves Rocherin Sexy Pulp. Kulmat Dermosilin kulmakynä + Make Up Storen Brown kulmapaletti. 


P7250029.ORF


P7250024.ORF

P7250018.ORF

^Huulilla tykkään käyttää nudea värikkään meikin vastapainona. Bellápierren Vanilla Pink on ihana! Tuntuu huulirasvalta mutta pysyy hyvin. Levittyy hyvin ja kosteuttaa kuivia huulilla. Värit ovat nättejä ja näissä hyvin pientä shimmeriä. Tottapuhuen en oikeastaan ollut mitään mieltä Bellápierren kosmetiikasta kun aloitin yhteistyön Kauneutta.comin kanssa. Oli mielenkiintoista tutustua merkkiin ja huomata miten hyvää ja laadukasta Bellápierren kosmetiikka on. Ehkä mun pitää jaaritella tästä taas muuten mutta jos haluatte kokeilla näitä superhyviä huulikiiltoja niin tämä minikiiltojen tutustumispakkaus maksaa 19 e. Näihin et varmasti pety, ihan erilaisia kuin perinteiset huulikiillot. 

Tämä postaus tulvi ihan yli äyräiden mutta kun mulla on aina niin paljon asiaa :) postauksen idean saa kopioida ja kommentoida omia lempparijuttuja tai löytyikö sieltä jotain samoja?

44 kommenttia:

  1. Dekkareista tuli mieleen, että oletko Agatha Christien tuotantoon tutustunut? Itse Christien kirjoja aloin lukemaan yläasteikäisenä (piti joku dekkari äidinkielen tunnille valita ja satuin sen ottamaan ja se olikin menoa sitten :D), myöhemmin kylläkin tajusin katsoneeni jo aiemmin Hercule Poirot tv-elokuvia. :) (Voisinkin jossain vaiheessa aiheesta postauksen itse tehdä vaikkei ihan kosmetiikkaan liity, mutta eräänlainen intohimon kohteeni silti :D)

    3 kaverin jäätelöt on todella herkkua, njam. Minulta on mahdollisesti syksyn mittaan näistä uutta postaustakin tulossa, missä kaikki maut kävisin lävitse ;D (ajattelin siihen myös kavereita valjastaa, koska muutoin saan itse pyörimällä kulkea o.O)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole mutta kiitos vinkistä, ehkä voisi kirjastosta lainata! Kyllä ne jätskit on hyviä mutta harvoin nautittuna. Silloin ne maistuvat vielä paremmalta :)

      Poista
  2. Ihana postaus! Mä oon niin utelias, että on aina kiva kuulla toisen kynsihöperön lempparijutuista, vaikka ne eivät kynsiin liittyisikään :). Ihana Hippula, kun söi lampunjohdot. Tulee mieleen ihan meidän Justus, joka aina silmän välttäessä ryömi telkkarin taakse (kaikkien esteiden läpi) ja puri laitteiden johdot. Mun UV-uunin johtokin on jyrsitty! Onneksi se osasi purra aina vaan joko pelkkää muovia tai sitten vain toista sähköpiuhoista niin ei tullut hengenlähtöä. Kyllä ne kaikkialle ehtii vaikka mitä tekisi. Pitäisköhän väsätä itsekin tällainen listaus? Jotenkin siinä aina oppii jotain itsestäänkin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on aina sanottu että onko tuo Pipsa sittenkin kani kun sillä on se johtofetissi ;) ja se söi kaikki läpi, on saanut sähäreitäkin koska on syönyt virtapiuhoja. Se söi tuon tietsikan johdon niin että sulakkeet pamahti sähkötaulussa ja samalla kyllä tietokonekin. Onneksi meni takuuseen :D
      Puput on vähän hennompia kuin kissa, onneksi heille ei ole tapahtunut mitään. Hei teeppäs tämä postaus, olis kiva lukea!

      Poista
  3. Mielestäni toi 3 kaverin jäätelö valmistetaan täällä itä-helsingissä ,jossa asun ,jos ei oo vaihtunu.Täytys maistaa =)
    Sieki tykkäät ed hardysta ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maista ihmeessä :) tykkään Ed Hardystä kyllä <3 hienoja vaatteita!

      Poista
  4. Mähän sanoin, että ne Kolmen kaverin jäätelöt on hyviä, just se raikkaus verrattuna B&J:n. :p Niiden suklaakin on ihan tajuttoman hyvää!

    Sun vaatepolitiikka kuulostaa vähän samalta kuin mun, mä käytän siihen asti kunnes kuluu puhki. En oo kovinkaan kiinnostunut siitä, mitä laitan päälleni, mutta mulla on muutama suosikkivaate johon turvaudun tarvittaessa.

    Noihin kirjoihin on saatavilla sellaisia klipsillä kiinnitettävä lukuvaloja, en tiedä ootko nähnyt missään, jos se otsalamppu ei kiinnosta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle, jäin heti koukkuun vadelma-valkosuklaaseen :D lakritsi on maistamatta vielä mutta mustaherukka-appelsiinista en tykännyt. En tiedä onko se kardemumma-mustikka kans outo, onko hyvää?
      Minuakaan ei kiinnosta koska periaatteessa en tarvitse mihinkän tällytyä ikinä. Sama mitä on päällä :) mistä sellaisen lukuvalon saa, en ole kuullutkaan?

      Poista
    2. Äkkigooglauksella löysin ainakin Suomalaisesta, Stockalta ja Clas Ohlsonilta, omani oon ostanut berliiniläisestä krääsäkaupasta. On kätevä, jos ei jostain syystä voi pitää isompaa valonlähdettä päällä.

      Tuo vadelma-valkosuklaa on ihan taivaallista.. Olen tainnut maistaa lähes kaikki noista muista läpi, mutta kyllä se on parasta!

      Poista
    3. Kiitti, ehkä voisi huomenna käydä ostamassa :)

      Poista
  5. Ihana lukea sun elämästä enemmän. Monessa kohtaa totesin että "minäkin"! Eineshimo iskee täälläkin välillä.
    Hesarissa oli juttu kuvataiteilija Ninni Aallosta joka tekee tuhmia muumimukeja. Oli muuten veikeitä :)
    Näin ulkopuolisen silmin näytät kyllä tosi hoikalta ja hyväkuntoiselta eikä mitenkään huomaa mahaa. Mutta ymmärrän jos ahdistaa. Kyllä se siitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit!! Mistähän niitä tuhmia muumimukeja saa, ne ois aika hauskoja lahjaideoita huumorintajuisille kavereille xD
      Eikös naisilla aina ole niitä komplekseja ja aina haluta laihduttaa se viisi kiloa ;)

      Poista
  6. oooh pitää maistaa tota jäätelöä! Oon kattonut niitä monta kertaa mut ei vaan oo tullu ostettuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäät varmasti, en ole kenenkään kuullut sanovan niitä pahoiksi :)

      Poista
  7. Kiva postaus! ♥

    Mulla on sama juttu vaatteissa, ei vaan kiinnosta ja lemppareita käytetään niin kauan että ne hajoaa. Kirppiksiltä tekee kyllä löytöjä kun jaksaa kierrellä.

    Laukkukuva ei näy, kokeilin kahdella koneella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit :) aina kun käyn kaverin kanssa kirpparilla niin löydän paljon vaatetta, yksin en jotenkin osaa etsiä. Mulla näkyy kaikki kuvat mutta välillä joku on pimeä. Syytän Flickriä kun se on päivittynyt ja sekoillut :/ toivottavasti kuvat näkyy vaikka myöhemmin!

      Poista
    2. Nyt näkyy laukutkin, ihana toi lepardi! :)

      Poista
  8. Tosi kiva postaus! Mä oon maistanut Kolmen kaverin jäätelöistä sitä mustikkaa, mut en kyllä tykännyt yhtään :/ Mut Ben&Jerry nam<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitten varmaan tarvii minunkaan koska en mustikkajäätelöstä muutenkaan välitä. Niitä uusia Pätkis ja Omar jäätelöitä on ostettava heti kun löytyy kaupoista!

      Poista
  9. Mitääää mistä saa Oreo-Milkaa oooooh! :D <3 Tän rankan päivän paras uutinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Citymarketissa oli noita pienempiä levyjä mutta ei ole enää. Tuon ison sain tuliaisena laivalta :)

      Poista
    2. Joo hamstrasin vuosi sitten Tallinnasta tota suklaata, niin parasta! <3 Mut miten nii ei oo enää? :O

      Poista
    3. En tiedä oliko se vain joku erä. Niitä oli iso pino mutta taisivat muutkin suklaanhimoiset hamstrata kun olisin ostanut lisää niin kaikki myyty! Ja oli vain toisessa Cittarissa täällä..

      Poista
  10. Olipa mukava postaus, tosi kiva oli lukea tällaista vaihteluksi :) Tuo teidän makuuhuone näyttää hirmuisen kauniilta ja käytännölliseltä, ihanasti olette sisustaneet! ♥ Oletko tehnyt joskus laajempaa postausta teidän kodista? Olisi kiva lukea :)

    Hei ja pitääkin nyt ihan kysyä, että mistä tuota Nail it -lehteä saa? Monesti ollut mielessä mutta olen aina unohtanut asian, voisi muistaa paremmin jos tietäisi tarkkaan mistä etsiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, makkari on kyllä vähän järkky muuten mutta tekstiileillä saa vähän kodikkaammaksi. Ei olla tehty vielä mitään remontteja sisätiloihin. Olen minä tehnyt, löytyy tuolta Hömppä-tunnisteen alta. Klikkaa tuosta tekstistä sitä Lehtipisteen linkkiä niin se antaa oman paikkakuntasi jälleenmyyjät ;)

      Poista
    2. Linkkiähän tuonne Lehtipisteen sivuille ei tässä postauksessa ollut, mutta nyt asiasta sanottuasi löytyi kyllä googlella. Kiitos siis :)

      Poista
    3. ^Oli se aiemmin mutta poistin sen. Olisi pitänyt laittaa sulle erikseen tähän kun kerran vinkkasin :)

      Poista
  11. Kiva, vähän erilainen postaus :))

    Aivan ihana toi leopardilaukku! :O Olen kade!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät :) laukku maksoi 3 e ja on siinä käytön jälkiä mutta ei haittaa :)

      Poista
  12. Tosi kiva postaus, tätä oli hauska lukea! Muumimukit on ihania, niistä kahvia juodessa tulee oikein hyvälle tuulelle. Ja voi miten suloisia kissoja sulla on :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla että tykkäsit :) mulla on maailman ihanimmat eläinkaverit <3

      Poista
  13. Hii olipa kiva ku kirjotit tämän, täytyy myöntää murt olin aluksi vähä että häh minäkö tätä oon ehottanu, mut kylläpä se sit muistu mieleen. :D
    Ei haittaa yhtään vaikka oliki vähä pitempi postaus, oli tosi mukava lueskella ja nyt tietää sinustaki enemmän. :)
    Voi mää niin haluaisin joskus tuon Nail it lehen, mut niinku arvelinki ei täälä pikkukyläsä myyä sitä misään. :S
    Ja tuo Kolmen kaverin jätski on varmasti hyvää mut mulla jäi hitusen paha maku suuhun korvapuustin makusesta niitten jätskistä nii en oo ostanu muita makuja mut pitäis kyllä testata. Ben & Jerry naminaminam <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vaan ideasta :) poimin aina ideoita talteen ja toteutan kun iskee inspiraatio. Minäkin söin Kavereiden Korvapuustia ja oli se aika hyvää. Mutta nuo muut maut parempia! Ben & Jerryt ovat kieltämttä parhautta ja moni tavan jäde kalpenee niiden rinnalla. Joo se on harmi että Nail Itiä ei joka paikassa myydä, täälläkin on noissa isommissa paikoissa :)

      Poista
  14. Mukava postaus, kiitos! Tuo otsalamppu on ihan kätsä lukiessa, käytän usein. Siihen vielä Nanson pitkä yöppäri, villasukat ja purukisko yöksi suuhun niin muuta ehkäisyä ei tarviikkaan :D

    VastaaPoista
  15. Ihania juttuja, toi Hippu on jotenkin niin hauskasen näkönen että mua alkaa aina naurattaa toi sen tukka :) Siis silleen kivalla tavalla! Mun lemppareita on myös Muumi-mukit :) Kiva postaus, kertakaikkisen ihana <3 Terkkuja hikilandiasta eli Ateenasta, vihdoin kotona ja kiva lukea blogeja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha onhan sen tukka vähän hassu ja ihmiset hymyilee sille aina lenkillä :) monet ovat halunneet silittää ja kertovat kiinnittäneensä huomion leijonanharjaan. Kiitti, kiva kun tulit takaisin vaikka onhan tämä keli vähän vaihteleva ;)

      Poista
  16. Tämä oli mielettömän kiva postaus! Muumit, Kolmen kamun jäde, Kissat, koirat ja ja ah Balmain, niissä kolahtaa kaikki!

    Kivaa oli päästä kurkkimaan myös jääkaappiin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kun tulit käymään ja tosi mukava kuulla että pidit postauksesta <3

      Poista
  17. Pikkasen kateellinen olen tosta lepardi-laukusta, hieno! Kolmelta Kaverilta olen maistanut suklaata (normi) ja mustikka-kardemummaa joka osoittautui hyväksi, vaikka kardemummaa hieman karsastan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustikka-kardemumma varmasti jakaa mielipiteet. Pitää kahtoo onko sitä siinä pikku pönikässä niin sellaisen voisi maistaa :)

      Poista
    2. On, pienessä purkissa ostin.

      Poista
  18. Todella kiva postaus. Kiva lukea sun lemppareista

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3