torstai 2. heinäkuuta 2015

Zoya Jace

Zoyan lakka Jace pääsi seuraavana kynsilleni kesän uutuuksista. Tämä lakka ilmestyi Island Fun kokoelmassa. Jänskä pavunvihreä creme! Tykkään vihreistä lakoista mutta...nyt viime aikoina olen tykännyt yhdistää ne vähän erikoisemmat värit skittletteen muiden lakkojen kaveriksi. Tämä on hyvä käyttötapa jos ehkä aristelee jotain väriä tai ei osaa yksinään olla siinä.

P6230031.ORF

P6230006.ORF

Jacen koostumus on ohut creme, ohuempaa kuin aiemmin kokeilemani Nana. Mutta ei huono missään nimessä, peittävyys kahdella kerroksella. Vihreän sävy on kaunis, minä en osaa tätä muuten kuvata kuin että se on pavun värinen? Miten sinä kuvailisit tätä? Skitteletessä mustana lakkana OPI Baby It´s "Coal" Outside ja holona nimettömässä Color Club Harp On It.

P6230021.ORF

Seuraavana aamuna meikatessa tajusin että hahah, olinpas mätsännyt meikin kynsiin ihan tahtomattani! Meikkasin MAC Swimming ja Big T luomiväreillä :) tässä meikkikuva taidonnäyte klo 5 aamulla, töistä myöhässä meikkailun takia. Normaalia.

P6240037.ORF

P6240042.ORF

Zoyan lakkoja voi nykyään ostaa ilman y-tunnuksia. Rekisteröidyt NailCityn verkkokauppaan ja löydät sieltä mm.alelakkoja. Nämä normaalit lakat 15 e. Jos haluat asioida kynsilakkataivaassa CesarsShopissa Helsingissä, sieltäkin löytyy Zoyan tuoreet kokoelmat sekä vanhempia lakkoja mm.Pixie Dusteja.

Zoya Jace / NailCity, saatu
Color Club Harp On It / CesarsShop, saatu
OPI Baby It´s "Coal" Outside
Mustat niitit / WiinoShop

Miten sinä käytät jotain hankalan väristä lakkaa?

12 kommenttia:

 1. Enpä juuri käytä hankalanvärisiä :)
  Olen niin vaaleanpunaisten ja pinkkien kynsien ystävä ettei juuri muita löydy. Musta on oikeastaan ns joku muu väfi ja varpaisiin kesällä joskus kirkaspunainen.
  Muuten, Essencen tuotteita oli Halpa-Hallissa, Matkuksessa 😀
  Mitä pikakuivattajaa käytät?
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essenceä on myös Carlssonilla, molemmissa pisteissä käyn silloin tällöin. Kivaa kun täälläkin on jotain spesiaalia :) ja kahdessa eri paikassa! Mulla on nyt Glisten & Glow HK Girl pikakuivattajaa. Sitä ei saa enää suomesta joten pitää tilata ulkomailta. Jos suomesta haluaa niin Inm Out The Door on loistavaa, sitä myy CesarsShop.

   Minäkin tykkäsin blogin alkuaikoina pinkeistä mutta en enää niin paljoa. Olen kaikkiruokainen ja kokeilen eri värejä. Mutta tummat lakat on parhaita :)

   Poista
 2. Ihanat silmämeikit! Tää kynsilakkakikka pitää ehdottomasti muistaa taas kun törmää johonkin hassuun väriin, joka on kiva muttei ehkä kaikilla kynsillä. Mä en ehkä jaksa enää odottaa uusia Halo Hueseja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) minä en jaksa odottaa kaikkia uusia CC kokoelmia, etenkään niitä Oil slick lakkoja!! Tämä on kiva tapa sellaiselle värille joka on nätti muttei ihan pelkästään käytettynä.

   Poista
 3. Niin upea vihreä lakka, että meikä tahtoo tahtoo tahtoo...

  VastaaPoista
 4. Kyllä mustakin toi on papu, todella jännä ja erikoinen vihreä. Tykkään. Kaunis meikki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla ei ole montaa pavun väristä lakkaa joten tämä kiinnosti siksikin ;)

   Poista
 5. En ole mikään vihreän värin ystävä, mutta toi on kyllä jo rumankaunis lakka! En oo uskaltanut katsoa mitään uutuuslakkoja yli puoleen vuoteen, sen verran tuota omaa kokoelmaa alkaa olemaan... Tosin suuri osa hiekkalakoista alkaa tuntumaan paksuhkoilta ja osaa on niin vähän jäljelläkin, että sietäis jo poies. Pitäis tehä vähä inventaariota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse käyn hiekkalakkoja säännöllisesti läpi ja ravistelen niitä. Tuppaavat jähmettymään ja en usko että ne vuosikausia säilyvät. Jace on rumankaunis ja just sellaisista minä tykkään <3

   Poista
 6. IHANAT kynnet ja nätti meikki :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3