tiistai 14. heinäkuuta 2015

ABC: J niinkuin Jewel Of A Girl

Kukaan ei varmaan muista että olen tätä ABC teemaa toteuttamassa :D hiljaa hyvä tulee...parempi myöhään kun ei milloinkaan...ja sitä rataa :)

J-kirjaimella jatketaan! Lakaksi valikoitui Color Clubin vanhempi lakka Jewel Of A Girl. Erittäin laadukas, kahdella kerroksella peittävä shimmerlakka. Eikä ole yhtään paksuuntunut tai mitään. Ihanan värinenkin, tykkään näistä rusehtavan luumuisista syyslakoista. Mietinkin yksi päivä että miksi tykkään tummista lakoista eniten? No siksi että tumma hoikentaa :D ja mun nakkisormet leveine kynsineen näyttävät inhimillisiltä :)


P7060045.ORF

Nimettömään Golden Rosen Holiday tekstuuria, sitä kekäleen väristä 58 lakkaa. Onko muuten pahin huuma tekstuureissa mennyt, muistelen kaiholla aikaa kun nämäkin Holidayt tulivat ja kaikki olivat niiiin kiluissaan näistä ;) mutta tämä on ainut Holiday joka mulle sitten jäi, syystä että se on vaan nätti. Rusehtavaa, luumuista, syksyistä kultaisella ja pinkillä glitterillä. Minä jo kaipaan syksyä :)


P7060037.ORF

P7060023.ORF

Keskisormessa Color Clubin Pearl District jota olen aina pitänyt sellaisena antiikin värisenä, vanhana kultana. Siinäkin riittää se kaksi kerrosta, mainio ja ajan patinoima lakka. Piikkilanka leimaus löytyy Bundle Monsterin laatasta.


P7060011.ORF

Ehkä vähän syksyiset mutta haittaakse? 

Color Clubin lakat saatu CesarsShopista!

22 kommenttia:

 1. Ei haittaa ja ilman suhteen siellä on syksy :D
  Mulle tekstuurit on aina in! Itellä kanssa parit Golden Rosen tekstuurit ja niistä tykkään kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttää kun koko ajan paleltaa, kotona on kylmä ja ulkona märkää. Vali vali :D

   Poista
 2. Kyllä mä vieläkin huolisin hiekkalakkoka käyttää, mutta ei tunnu enää löytyvän mistään. Harmi.
  Luumuiset/syksyiset kynnet sopii oikein hyvin Suomen kesään... --_--

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä ole bongaillut kaupoista. Toivon että IsaDoralta tulisi uusia ihania hiekkalakkoja syksyksi :) Cesarista saa noita Seitsemän kuolemansyntiä -hiekkalakkoja, ne on ihania <3 pitää lakata niillä syksyn tullen :)

   http://www.cesarsshop.fi/color-club-seven-deadly-sins-c-516_214_536.html

   Poista
 3. Ei, ihanat! Jotenkin täydellinen kokonaisuus. <3

  VastaaPoista
 4. Mä just pyörittelin käsissäni tätä Jeweliä ja mietin miksen ole vielä korkannut sitä (jostain syystä ajattelin muuten samalla sua :)). On maar niin nätti sävy ja käy upeasti yhteen Pearlin kanssa. Ja toi tekstuuri on aivan ylihieno! Mulle on tulossa onneksi OPIn What Wizardy Is This, joten sen kanssa voisi tehdä jonkun tällaisen ihanan syksyisen lakkauksen, johon voisi laittaa Jewelin kanssa. Mulla menee jostain syystä aina homma niin, että haluan juuri vuodenaikaan sopimattomat kynnet. Ja tietty lauleskelen joululauluja keskellä kesää! Olenko hieman tyytymätön vallitsevaan olotilaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Tästä lakasta tulee siis MINÄ mieleen :) tämä onkin yksi ikiaikaisia lemppareita CC:ltä, tälläinen väri lakassa on vaan aina niin nätti :) olen tosi paljon harkinnut OPI Lizardyä mutta aina torpannut etten ehkä sitten käyttäisi. Saa nähdä mitä kivaa teet sillä! Mutta ei joululauluja vielä plzzz.....

   Poista
 5. Upeat on! Eikä tämän sään perusteella edes tunnu, että on kesä, joten ihan täydelliset vuodenaikaankin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) just meinattiin lähteä puistojumppaan, uskaltaakohan lyhyissä housuissa vai onko oltava toppahousut...

   Poista
 6. Upeet kynnet ! (: Selailin juuri sinun instagramia ja huomasin tuttuja maisemia, Vehmeri!? Oletko kotoisin vehmeristä vai asutko tai onko mökkiä siellä? Itse nimittäin vehmeristä kotosin niin pisti silmään :D Maailma on pieni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) asun Vehmerissä, nyt on kaksi vuotta siitä kun tänne muutettiin. Kuopiossa asuin sitä ennen :) pieni on maailma! Missäpäin asuit täällä?

   Poista
  2. Ihan sillan kupeessa asuin ja täällä vehmerissä tulee vieläkin paljol vietettyä aikaa (:

   Poista
  3. Silta on ihana, Hipun kanssa aina kävellään :) tule moikkaamaan jos näet punaisen tukan vilahtavan :D

   Poista
 7. Oijoi, nyt tuli himo tehdä syksyisiä lakkauksia! Nää on mielettömän hienot ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3