sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Seductive Marmalade

Tuorein F.U.N.in kokoelma Summer 2015 sisälsi kuusi ihanaa hologrammiglitterlakkaa. Ensin olin vähän että en tarvitse ( mutta haluan ) mutta sitten olin että pakko saada. Näissä indieissä ja etenkin näissä kalliimmissa on vähän se että kun yhden ihanan ja pitkään mietityn ostan niin kohta tulee uusi kokoelma ja taas siinä on joku mitä haluat. OPI kierrättää sävyjä ja hyvä niin, ei aina tarvitse ostaa uusia. Mutta indiet...miten ne tekeekin sen?

Palatakseni asiaan, onneksi rakas pikkuveljeni kysyi että mitä haluan synttärilahjaksi :D tuli mieleen että jos minä yhden lakan...kysyin onko 20 e maksava kynsilakka hyvä lahja ja sopihan se. Liekkö siellä pyöritelty päätä, sitä en tiedä mutta mukisematta lakan minulle osti ;)

P7180028.ORF

P7180055.ORF

Seductive Marmalade kiehtoi oranssilta näyttävän sävynsä puolesta. Mulla ei kyllä ollut tälläistä joten se oli oikein hyvä syy ostaa, eikö? Tästä tulee mieleen marmelaadi ja veriappelsiini. Tässä punaisessa on vahvasti oranssia seassa ja lakka on täynnä hienonhienoa hologrammista glitteriä. Kyllä F.U.N osaa nämä lakat! Mahtava lakka ja ehdottomasti hintansa arvoinen!

P7180050.ORF

P7180045.ORF

Tosiaan koostumuskin on mitä mainioin, levittyy kuin marmelaadi ja peittää kahdella kerroksella! En laittanut mitään koristeluita kun ei siltä tuntunut ja oli niin himo kokeilla millaisia nämä kesän 2015 lakat ovat. Ihania. Kannattaa laittaa joku superkiiltävä päällyslakka niin lakan välkehdintä herää eloon, mulla on HK Girl :)

P7180069.ORF

P7180082.ORF

P7180073.ORF

Suomessa F.U.N lakkoja myy CesarsShop.

28 kommenttia:

  1. Kyllä on nätti. Kiva lahja :)
    En muuten löytänyt cesarsista zoyan stevietä. Olikohan joku le lakka? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva veli :) Cesarissa ei näköjään ole kaikkia Pixie Dusteja mutta Stevietä saa maahantuojalta NailCityltä. Sinne kun rekisteröityy niin voi tilata lakkoja eikä siis tarvii olla mitään y-tunnuksia. Minäkin olen rekisteröitynyt sinne ja ihan tavan kuluttaja olen :)

      http://www.nailcity.fi/epages/25092009-1.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/25092009-1/Products/ZP675&ViewAction=ViewProduct

      Poista
    2. Voi rakas taina.. oot saanu mut jo nyt tuhlaamaan IHAN LIIKAA kynsilakkoihin, joten pakko sanoa etten edes uskalla otta nailcityyn yhteyttä ;) <3

      Poista
    3. Mulla on sama ongelma..huono omatunto liiasta tuhlailusta joten samassa veneessä ollaan :D

      Poista
  2. Oi nätti, hyvä lahjapyyntö! :D

    VastaaPoista
  3. On tää kyllä kaunis! Toi viimeinen kuva varsinkin on jotenkin ihan tuijottelumateriaalia :). Yllättävän paljon tämä on erilainen kuin Picture Polishin Autumn. Saas nähdä kestänkö mä olla ilman tätä vai alanko itkeä vasta kun on liian myöhäistä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Autumn näyttäisi olevan oranssi, tässä on paljon enemmän punaista seassa. Mielestäni hienompi mutta ei mulla Autumnia siis ole :) tämä on hieno, kannatti ostaa :)

      Poista
  4. Onpa herkullinen ja houkutteleva lakka!

    VastaaPoista
  5. Tätä lakkaa itsekin olen katsellut sillä silmällä Funin kesäkokoelmasta, ja tämän jälkeen se on kai ihan pakko hankkia. Kerrassaan upea ilmestys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin on ja ikinä en saa kuviin vangittua sitä mitä se ihan oikeasti luonnossa on. En voi kuin suositella jos oranssinen ihanuus puuttuu ;)

      Poista
  6. Uskomaton lakka, miten hienoja pieniä kimalluksia, ihastelin tätä jo instassa ja myös noita upeita kynsinauhojasi tai sitä ettei niitä ole.: :) Kauniit kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Tiia :) kuvia varten täytyy pitää kynsinauhat siisteinä. Mieluummin ihastelu kuin vihastelu :D

      Poista
  7. Ooh mikä lakka! Näyttää upealta sun kynsillä :) ♥

    VastaaPoista
  8. Vaikka tämä nyt onkin punainen (eli ei silleen suurin suosikkini), niin haluaisin tän kyllä itsellenikin! <3

    VastaaPoista
  9. Tämä oli minustakin yksi kokoelman uniikeimmista herkuista! Tilasin :) ja julkaisin juuri tänään postauksen tästä Seductive Marmaladesta parin muun FUNin kanssa :)

    VastaaPoista
  10. Voi ei joudunkohan sittenkin hankkimaan tämän? Tää oli kokoelman ainut minkä meinasin ostaa, mut jätin kuitenkin välistä :D On se vaan nii upee<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin hieno, kannattaa hankkia jos vaan väri miellyttää :)

      Poista

Kiitos kommentista <3