lauantai 18. heinäkuuta 2015

Sailor Nail Art

Yves Rocherin lähettämissä testilakoissa oli muutama ihana sininen lakka. Ne oikein huusivat "tee meillä sailorit" ! Nämä värit ovatkin siihen ihan omiaan, kovin kauniita merellisiä sinisiä; tykkään!!

P7110074.ORF

Bleu Volubilis on tummansininen creme joka peittää yhdellä kerroksella. Juuri sopivan sininen, ei liian hailakka mutta ei liian tummansininenkään. Ihan oikea merensininen, siis se josta tulee mieleen laivasto ja kesä.

Bleu Nigelle on taivaansininen, tämäkin peittää yhdellä kerroksella. Yvesin uusittu cremelaatu on todella loistava ja sivellin...kyllä näillä on sitten helppo lakata vaikka olisi vähän kokemattomampi. Bleu Nigelle on lakka joka näyttää sairaan hyvältä kesäkynsissä tai varpaissa, pastellisävyt sopivat niin hyvin ruskettuneen ihon kaveriksi.

P7110056.ORF

Skittletessä käytin Bundle Monsterin BM-509 laattaa, kultaisia niittejä sekä simpukoita sekä vinyylejä valkean lakan kanssa.

Aika sailorit, ei ehkä ihan mun tyyliä mutta kerran kesässään.

Yves Rocherin lakkoja saat ostettua tämän mainoslinkin takaa.

44 kommenttia:

  1. Seilori-teema näyttää hauskalta, vaikken oo varma olisiko se omilla kynsillä myöskään ihan se "mun juttu".. Nuo pikkuiset simpukankuoret kultaisina on kyllä söpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) ei se totta puhuen ole munkaan juttu mutta kerran kesässä...taisi olla viime juhannus kun tein ekat seilorit joten kerran vuodessa tosiaan ;)

      Poista
  2. Ihanat sailorit, toi vaaleampi sininen on kyllä upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minä tykkäsin molemmista, ehkä enemmän tummasta?

      Poista
  3. Minustakin pienet simpukankuoret on ihan huiput!
    Seilori kynnet on kivan raikkaat. Itse en tykkää merestä juurikaan, enkä sinisestä :P mutta tällainen mani kelpais kyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nuo simpukakuoret on kivoja kun käy ne muihinkin kuin pelkkiin seilorikynsiin :)

      Poista
  4. Onpa muuten ihanat siniset sävyt. Pullossa näyttää vähän mitäänsanomattomilta mutta kynsillä, huoh! Varsinkin tuo taivaansininen on <3. Mä en ole tiedätkö koskaan tehnyt seiloreita. Jotenkin ne ei vaan tunnu omilta, ikään kuin se olisi mua ennekään estänyt. Kai sitä on pakko jossain vaiheessa yrittää tätäkin, kun oikein riehakkaalle päälle sattuu. Nää sun seilorit on kyllä poikkeuksellisen kauniit :). Ehkä se on se, kun näissä ei ole ankkuria. Tai jotain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) haha meinasin kyllä ankkuria mutta en sitten löytänyt sitä leimaa jossa on. Onneksi siis jätin laittamatta. Onhan näitä kiva katsoa mutta en pitänyt päivääkään koska ei nämä ole oma juttu. Lakat on kyllä nätit, käytän seuraavankin kerran...en seiloreissa kuitenkaan ;)

      Poista
  5. Nää on niin ihanat!! Alko tekemään itsekki mieli mutta eihän mulla oo mitään sailor aiheista laattaa taikka decaleja, eli se siitä sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkillä väreillä ja koristelulakalla/teipillä saa myös sailorit aikaan! Ja jos niittejä vielä löytyisi :)

      Poista
  6. Aivan superihanat seilorikynnet! Bleu Nigelle ihan täydellisen värinen.

    VastaaPoista
  7. Kivat kynnet! YR:N lakat eivät kuitenkaan mielestäni kestä kovin hyvin, saa olla seuraavana päivänä lakkaamassa uudelleen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä en huomannut normaalia huonompaa pysyvyyttä ja riippuu tietysti mitä päällyslakkaa käyttää tai miten rasittaa kynsiä :)

      Poista
  8. En ole saanut sailoreita aikaiseksi koko kesänä , ihan must juttu muuten (; , nää on tosi mahtavat!

    VastaaPoista
  9. Onpas veikeet kynnet! Aivan ihastuttavat! Ei kyllä taida onnistua multa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sailoreista on miljoona eri versiota, sellaisiakin joihin ei tarvitse laattoja tai erikoisempia koristeita. Joten kokeilemaan vaan!

      Poista
  10. Voi miten ihanat! Mää tykkään hurjasti seilorikynsistä, meren rannallaku asustelenki :D Molemmat lakat on ihanan värisiä ja nuo kultaset simpukat on kyllä niin söpöjä, että melkeen tahtosin nuita itellekki.. <3 Pitää sitä kyllä joskus lakkailla itellekki seilorikynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) asuispa meren äärellä! Aika rannalla kyllä asutaan, on se ihan kiva etenkin kesällä :)

      Poista
  11. Nää on niin nätit ja oon nyt nähnyt niin paljon raitoja joka blogissa että seuraavks on mun vuoro :) Ihanat värit näissä!

    VastaaPoista
  12. Ooh! Nämä on tosi ihanat kynnet :)

    VastaaPoista
  13. Oho, mä olin missannut nää kokonaan! Ihan yllätyin jopa että tällaiset olet tehnyt, mutta hyvä että teit! Tosi hyvin oot onnistunut, aivan ihanat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olen mä tehnyt kerran aiemminkin. Ei nää ole mun tyyliä mutta on aina kiva kokeilla ja siniset lakat ihan huusivat sailoreita ;)

      Poista
  14. Oijoi, nää on ihanat<3 Tykkään! :3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3