lauantai 4. heinäkuuta 2015

Ruby Wing Spring Fling Collection Swatches

Omien synttäreiden kunniaksi toiset Ruby Wing swatchit :) eli Spring Fling kokoelma. Nämäkin lakat vaihtavat väriä kylmästä lämpimään, uv-valossa tai auringossa. Ikkunan läpi väri ei muutu auringossakaan, pitää olla ulkona :) mielestäni tämä kokoelma on laadukkaampi kuin maanantaina esittelemäni Beige With Benefits, tässä on paremmat koostumukset. Kolme neon/cremelakkaa ja kolme glitteriä. 


P6300020.ORF

Ruby Wing on Color Clubin sisarmerkki joten kaksi näistä glittereistä ovat dupeja Color Clubin Celebration kokoelman lakoista Surprise! ja With Love. Sillä erotuksella että näissä on tuo värillinen pohja uv-valossa. Tähtiglitter on ihan ennennäkemätön tapaus.


P6270079.ORF

P6270082.ORF

P6270091.ORF

P6270095.ORF

Kaikissa kuvissa yksi kerros HK Girl Top Coatia.


behind 1

behind 2.ORF

Behind The Bleachers
Jadenvihreä lakka hennonkauniilla kultaisella shimmerillä. Ihanan värinen, mulla ei taidakaan olla juuri tälläistä vihreää. Koostumus on hyvä ja pigmenttinen, kaksi kerrosta riittää. Vaihtaa väriä vähän tummempaan vihreään.


P6280022.ORF

P6280035.ORF

P6300011.ORF

Sparkle & Shine
Läpinäkyvällä pohjalla eri värisiä kuusikulmaisia glittereitä. Pohjaväri muuttuu tummaksi sinipohjaiseksi violetiksi joten mielestäni tämä sopii toisen lakan päällä käytettäväksi.


P6300002.ORF

Lakkasin kynnet ensin Color Clubin Express Yourself lakalla. Sitten laitoin kynsifolioita...joka lähti vähän käsistä...lopputuloksesta tuli aika värikäs ;) laitoin päälle yhden kerroksen Sparkle & Shinea. Väri ei hirveästi muuttunut folioiden päällä tai sitä ei huomaa violetin lakan päällä. Kiekolla kyllä^. Itse nyt tykkäsin kokeilla sitä näin koska joskus on hankala päättää miten noita isoja värikkäitä glittereitä laittaa. En halunnut olla tylsä ja swatchata sitä violetin lakan päälle, minusta joskus voi hassutella :)


pretty 1.ORF

pretty 2.ORF

Pretty In Pink
Shokkipinkki neonsävy. Kaksi kerrosta, vaivaton koostumus joka peittää helposti. Kuivuu satiinipintaiseksi.Vaihtaa väriä ihan älyttömän ihanaksi oranssiksi! Totta puhuen en välittänyt niin tästä neonpinkistä mutta tuo oranssi! Lääh! Kunnon neonoranssi! Jos tykkäsit China Glazen Flip Flop Fantasystä niin tykkäät tästäkin! Tämä on mun kesälakka, niin ihanan värinen!!


spring 1.ORF

spring 2.ORF

Spring Fling Queen
Vaikka minäkin olen tummien lakkojen ystävä niin tämä lakka sai minut polvilleen. Ei tälläistä voi vastustaa! Yltiösöpö tähtilakka, tästä tulee niin mieleen ne teiniaikojen lakat :) tässä on läpinäkyvällä pohjalla liloja, vaaleansinisiä ja persikan värisiä hologrammitähtiä. Pohjaväri muuttuu oranssiksi joten alle kannattaa ehdottomasti valita oranssin värinen lakka.

Manikyyrissä käytin random lakkoja. Vaaleansinistä kaikissa kynsissä, keskisormessa persikkaa ja violettia tuputeltuna päälle. Leima löytyy Konadin Square laatasta 05. Halusin toistaa tähtien värejä. Tästä tuli aika hauska manikyyri, ehkä vähän tyttömäinen mutten keksinyt muutakaan. Miten käyttäisit tätä tähtilakkaa, ideoita?

P6280028.ORF


midnight 1

midnight 2

Midnight Curfew
Oikein nätti purkkapinkki joka taittaa hieman lilaan. Seassa erittäin kaunista kultaista shimmeriä. Todella helppo koostumus joka peittää kahdella kerroksella. Vaihtaa väriä vähän tummempaan karkkiseen pinkkiin.


going 1.ORF

going 2.ORF

Going Steady
Kultaista glitteriä jonka seassa violettia kuusikulmaglitteriä. Läpinäkyvä pohja joka muuttuu punapohjaiseksi violetiksi. Oikein mainio jonkun punertavan violetin kanssa. Tämä on kyllä ihana, en kestä! Kun pohjaväri muuttuu, tämä näyttää niin herkulliselta pullossa! Käytin lakkauksessa alla Color Clubin Apple Of My Eye lakkaa. Going Stedyä yksi ohue kerros päälle ja leimauksen MoYoun Tropical laatasta 01. Kyseinen laatta on kyllä ihan mahtava, vitsit miten hienoja eläinkuvioita! Leimausjumalat olivat myös puolellani ja kynnet onnistuivat hienosti :)


P6280027.ORF

P6280032.ORF

Ruby Wing lakkoja voit ostaa suomesta maahantuojalta CesarsShopilta. Näitä löydät joko nettikaupasta tai kynsilakkataivaasta Helsingin Vuorikadulta hintaan 9 - 13 e. Pullokoko 15 ml. Ruby Wing lakat ovat 3-free. Osa kokoelmista on tuoksuvia. 

Mitä tykkäsitte tästä kokoelmasta? Miten sinä käyttäisit noita glittereitä?

22 kommenttia:

  1. Nyt kyllä! APUA! Iskee kauhia lakkakuume :D Toi Pretty in Pink ja Midnight Curfew - HALUAN! ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit nää Ruby wingsit on niiiiiiiiiiiin kauniita! Oon ihastellu alusta asti näitä. <3
    Tuo Behind The Bleachers on sairaan hieno lakka.
    Ja ihanat nuo foliokynnet! Instasta niitä kahtoinki, et wau. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on <3 kiitti! Näitä swatcheja oli kiva tehdä ja vähän pähkäillä miten noita glittereitä käyttää :)

      Poista
  3. Upeita lakkauksia etenki noi foliokynnet <3

    VastaaPoista
  4. Pretty in pink taitaa mennä ostoslistalle :) ihana toi oranssi

    VastaaPoista
  5. Upeita kynsiä!! Vetää sanattomaksi :)

    VastaaPoista
  6. Nyt oot kyllä nähnyt paljon vaivaa tämän postauksen kanssa! Ihania kynsiä ja lakkoja, mutta etenkin kynsiä. Näistä näkee hyvin miten lakkoja voi oikeasti käyttää :). Mä haluaisin nää ehkä kaikki tai ainakin cremet. Harmi, kun tein just tilauksen Cesarsille. Ostin Color Clubeja, joita ilman ei voinut enää elää. Sun swatcheista oli muuten suunnaton apu, joten kiitos taas niistäkin <3. Seuraavaan tilaukseen sit näitä. Mä en edes koskaan osta näitä sen takia, että muuttavat väriä vaan koska sävyt on niin kauniita :). Noi pinkki ja vihreä vei mun sydämen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Malle <3 kyllä jokainen bloggari tietää miten monta päivää tämän postauksen teko vei mutta...se on sen arvoista! Näitä on niin kiva tehdä! Ja se että näistä on varmasti apua. Ruby Wingeistä ei ollut missään swatcheja koska olisin itsekin halunnut ostaa mutta en uskaltanut ilman kuvia. Nyt näkee millaisia ovat ja etenkin nuo glitterit..Ruby Wingit ovat ihania, tässä pinkissä ja vihreässä on parempi koostumus kuin Beige kokoelman osassa cremeissä. Niinkuin siinä Driftwoodissa mitä ihastelit. Suosittelen näitä lämpimästi, etenkin vihreää, ihan sun värinen <3

      Poista
  7. Aivan huikee tuo folio-lakkaus!!! Ja tähtiglitteri on HIENO!

    VastaaPoista
  8. Ooh miten ihania lakkoja! Ja vitsit miten kauniita lakkauksia olet näiden kanssa taiteillut, ihan pää pyörällään näitä katselee vain ♥_♥ Etenkin nuo foliokynnet, voi että miten upeat! ♥

    VastaaPoista
  9. Pretty In Pink on ihana! Älyttömän upeita lakkauksia oot tehnyt<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3