maanantai 27. heinäkuuta 2015

Picture Polish - Magic

Picture Polish ilmoitti uusista lakoista melko salamyhkäisesti ja vielä myhkäisempää oli niiden myyntiintulo Cesarsille. Ihan yhtäkkiä oli Facebookissa ilmoitus että nyt lakat ovat tilattavissa. Kuvia ei oikeastaan ollut kuin yksi ja Instassa muutamia. Mietin pari tuntia tilaanko Magic lakan joka näytti ihanalta vaalealta duochromelta, sellaiselta joihin olen aika ihastunut ja sellaiselta jollaista en PP:ltä ole vielä nähnyt.

kol

P7250025.ORF

Tilasin sitten Magicin ja odotin kieli pitkällä postia. Mulla on ollut pieni lakkauslukko ja paineita bloggaamisesta. Blogin pitäisi antaa enemmän kuin ottaa. Siksi pidän nyt vähän hiljaisempaa tahtia yllä koska elämässä oli muutenkin stressiä tuon mahajutun takia. Mutta ei siellä mitään pahempaa ole ja itselle tuli siitä parempi mieli.
Joskus minua myös stressaa bloggaaminen vaikka se miten kiva harrastus olisi. Tottakai se luo tiettyjä paineita ja jos en meinaa pysyä aikataulussa niin siitä tulee epäonnistumisen tunne ja itsensä vertaaminen muihin. Mutta nyt olen piristynyt ja tästä tämä lähtee taas sujumaan kun uusia lakkojakin on tullut osteltua...

P7250022.ORF

P7250028.ORF

Magic näytti ensin pullossa jotenkin kultaisemmalta ja ajattelin että voi ei jos tämä on liian lämpimän värinen. Kun aloin sillä lakkaamaan, huomasin että tämä on aika läpikuultavaa. Toivottavasti ei tullut virheostos! Mutta toinen kerros alkoi peittämään ja lakan säkenöinti alkoi tulla esiin. Kolmas kerros peitti kynnet ihan täydellisesti, lisäksi lakka on nopea kuivumaankin. Koostumus on aika ohutta mutta mieluummin niin tämän tyyppisissä lakoissa.

P7250006.ORF

Picture Polishin tähtimäinen säkenöinti on niin uniikkia ja yksinkertaisesti niin kaunista että vertaista ei lakoista löydy. Juuri tämä säkenöinti luo tälle lakalle sen oman jutun, ilman sitä tämä olisi aika tavallisen värinen.
Väri on kaunis, nude joka shiftaa voimakkaasti kulta-vaaleanpunaista-pronssia. Minulla on OPIlta muutama tälläinen vanhempi lakka ja tykkään niistä todella paljon! Hyvä että Magic oli niin ihana kuin kuvittelinkin sen olevan. Ehkä kuvat kertovat teille enemmän kuin sanani? Näitä kuvia tosiaan on "muutama", oli nimittäin tosi hankala lakka kuvata! Halusin vangita kuviin sitä lakan elävyyttä monesta eri kuvakulmasta ja vähän eri valaistuksissa. Lakka saattaa vaikuttaa ensin tylsältä mutta trust me, se ei ole sitä!! Minulla ei ole yhtään aurinkokuvaa mutta tämä lakka luo lähes holomaista kuviota auringossa! Glitter on vieläkin voimakkaampa kuin kuvissani.

P7250008.ORF

P7250010.ORF

Uutuudet olivat aika suosittuja ja varasto hupenee nopeasti. Minusta Magic oli näitä hienoin. Bardot on myös nätti mutta en usko että enää niin käytän tuollaisia koska mulla on Grace. Meinaatko ostaa jotain näistä uutuuksista vai ostitko jo?

pp2.ORF

CesarsShop toimii Picture Polishin valtuutettuna ja ainoana jälleenmyyjänä suomessa. PP lakat ovat 5-free ja muutenkin erittäin laadukkaita. Mulla alkaa olemaan niitä aika kivasti ja on muuten sellainen merkki jonka kaikki kokeilemani lakat ovat olleet tasalaatuisia, huonoihin en ole törmännyt. Joten kurkkaa tästä Picture Polishin uutuudet, Magicia on vielä vähän jäljellä.

Päällyslakka Essie Good To Go + decalit tilattu jostain :)

37 kommenttia:

  1. Mulle on tulossa Allure ja Looking Glass top coat. Tota Magicia oon myös harkinnut, mutta siitä on ollut tosiaan niin vähän kuvia että en vielä uskaltanut tilata. PP:n omiin kuviin en oikein luota jostain syystä. Nämä sun kuvat kyllä pakottaa harkitsemaan taas vakavasti tämänkin hankintaa, näyttää tosi hyvältä.
    Tarabel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen iloinen että sain hyviä kuvia, oli nimittäin hankala lakka kuvata koska lightboxissa se näytti vain kultaiselta. Ulkona se monipuolisuus tuli sitten esille ja aiheutti ihastuneita huokauksia. Ihana lakka, tykkäsin kovasti ❤️

      Poista
  2. Onpa kaunis lakka. <3 Mä täällä yritän kovasti taistella PP-himotuksia vastaan, ihan tarpeeksi noissa kolmessa kynsilakkojen "keräilykohteessa" (= O.P.I., Essie, Zoya) niin ei tarttis enää yhtään lisää :D

    P.s. Olen miettinyt kynsilakoille säilytysjärjestelmää enkä tiedä onko tuo minun Malm-lipastoni sitten kuitenkaan kätevin (varsinkaan kun tarvitsisin melkein siitä säilytystilaa muulle kosmetiikalle xD) niin pohdiskelin tuota kaikkien kynsifriikkien hehkuttamaa Helmeriä; kuinka paljon yhteen laatikkoon keskimäärin kynsilakkoja mahtuu? Ja/tai oletko jo bongannut jonkun vielä tuotakin paremman säilytysjärjestelmän kynsilakoille? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on liian monta kerättävää merkkiä..OPI, Essie, Color Club, indiemerkit...niin ja Zoya, China Glaze..ihan mahdotonta!!
      Mulla on meikit yhdessä Ikean vetolaatikollisessa hyllyssä ja lakat Helmerissä. Kolmessa Helmerissä. Minusta Helmukka on kätevän kokoinen lakoille, vie aika vähän tilas ja kun lakkojen alle laittaa kumimattoa niin lakat ei kaatuile. Ärsyttävä puoli Helmukassa on laatikkojen räminä ja kaikki ei avaudu kunnolla. Liekkö kokoajan vika? Mutta minusta Helmeri on paras. Malm voisi olla myös mutta vaatinee sisälaatikot lakoille ja jääkö siinä turhaa tilaa pystysuunnassa kun ne Malmin laatikothan on aika isoja? Nyt jäi kyllä kytemään ajatus Malmista lakkalaatikkona, mies nimittäin remontoi vanhaa kylmiötä josta tulisi lisätila vaatekaappiin eli ehkä kynsilakkahuone.

      Lasken kotona monta lakkaa menee Helmeriin!!

      Poista
    2. Noin 65 lakkaa menee yhteen laatikkoon, riippuu pullojen koosta tietty :)

      Poista
    3. Malm tosiaan vaatii sisuslaatikot, koska muutoin tavarat isoissa laatikoissa pyörivät ympäriinsä (itse olen käyttänyt Lookfantasticin Beauty Box -laatikoita tässä touhossa, käteviä! :D), mutta pitää pohtia josko ensialkuun yhden Helmerin kävisi hakemassa Ikeasta - kunhan sinne Kuopijjoon asti päästään :D (tosin jäin pohtimaan, että minkähän verran noita lakkoja on tullut hamstrattua, riittääköhän yksi Helmer xD)

      Poista
    4. Mulla on kolme Helmeriä ja riittävät toistaiseksi xD minäkin käytän LivBoxin laatikoita lakkojen säilytykseen koska eihän mulla ole kumimattoa ihan kaikissa laatikoissa. Mulla meni vähän myöhäiseksi tuo laskeminen, hyvä muisti on mutta lyhyt..

      Poista
  3. Mulla oli todella lähellä etten tilannut tätä. Näytti niin upealta mutten kuitenkaan uskaltanut, kun tää on just niitä sävyjä mitkä pitäis nähdä livenä. Sun kynsillä kyllä näyttää just siltä miltä ajattelinkin tän näyttävän :). Todella kaunis! Mulla on nyt Autumn ja Allure ja olen niihin todella tyytyväinen. Josko sitä tämänkin jossain vaiheessa kotiuttaisi.

    Tuohon bloggailuasiaan liittyen, mä en tajua miten sä olet edes jaksanut koko ajan postata joka päivä. Mulla hajoaisi pää! Joskus kyllä itsekin postaan joka päivä, mutta kun en ole sopinut itseni tai kenenkään muun kanssa mitään tahtia niin välillä tulee enemmän juttua ja välillä vähemmän. Toi sun tahti on kyllä päätähuimaava enkä yhtään ihmettele jos haluat vähän höllätä. Ei se tee susta yhtään huonompaa ihmistä tai bloggaajaa. Ihminen pystyy ihan mihin tahansa, muttei kaikkeen yhtäaikaa. Pitää ja saa priorisoida <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tälläisistä lakoista on hankala arvata millainen se oikeasti kynnellä olisi. Onneksi oli ihana ja tosiaan tämä on vieläkin makeampi livenä. Minä olen tähän tyytyväinen, muut ei nyt sytyttäneet paitsi kynsienhoitotuotteet jos ne on superhyviä!

      Mullahan karkaa käsistä tämä blogin kanssa vietetty aika ja jämähdän koneelle. Nytkin viikonloppuna podin huonoa omatuntoa laiskasta bloggaamisesta ja näpytin sitten monta postausta valmiiksi. Kun en osaa hellittää ja jään jotenkin koukkuun että teen vielä tuon ja tuon.. Sitten huomaan että olen uhrannut blogille monta tuntia. Kiva harrastushan tämä on mutta kun olen niin suorittajaluonne että joka toinen päivä postaaminenkin tuntuu lukijoiden pettämiseltä. Mutta minä nyt yritän höllätä ainakin vähän :)

      Poista
    2. Mulla on se ongelma, että olen kotona koko ajan, joten istun koneella koko ajan. Aamusta iltaan vaan lakkaan kynsiä ja kirjotan blogia. Mä unohdan siis tyyliin syödä, juoda ja käydä suihkussa! Kun ei ehdi, kun pitää vielä tehdä tää yks juttu. Telkkariakaan en malta katsoa, kun mietin koko ajan mitä voisin tehdä koneella. Me taidetaan olla vähän tällaisia, että hengittäminenkin on suorittamista. Vitsi kun joku maksaisi tästä palkkaa, koska me ollaan niin pirun ahkeria :). Emmä kyllä sitten enää edes haluaisi tehdä tätä, sanoo joku pieni kapinallinen anarkisti minussa! Mutta totuuden nimissä sä et todellakaan petä lukijoita jos postaat joka toinen päivä tai harvemmin. Kunhan et petä itseäsi niin, että harrastuksesta muodostuu pakkomielle (sanoo hän jolla se juna meni jo) :D.

      Poista
    3. Kuulostaa tutulta. Jos olisin yksin kotona niin varmaan kävisi juuri noin että en pystyisi irtautumaan koneelta ollenkaan! Pitäskö meidät viedä jonnekin vieroitushoitoon :D

      Poista
  4. On varmasti livenä upea. Onneksi en ole liian paljon kultaisen perään.. ;)
    Ihailin sitä bardot lakkaa.. mutta kun ostin jo gracen niin en toista vaaleanpunaista raaskinut. Grace on muuten juurikin niin ihana kuin blogit antavat ymmärtää <3 olen varma että se on kaunein lakka minkä omistan! Laitoin tilauksen cesarsille ja koriin tipahti monroe,joka vaikutti täydelliselle punaiselle syksyyn, jouluun jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Instassa oli muuten @lakkomlakkom käyttäjällä hyvä vertailukuva Gracesta ja Bardotista. Mulle riittää Grace. Koska kohta syksy ja syksylakat ja ne tietää mulle rahanmenoa ;) Monroe on ihana, just hyvä punainen PP:ltä! Mulla on nyt O'Hara kynsillä muttei se ole niin nätti kuin Monroe. Ja Grace..se todellakin on niin ihana kuin kehutaan ❤️

      Poista
  5. Tuon säkenöinnin kyllä allekirjoitan, se on jotenkin uniikki. pharaoh:ssa ja holidayssakin se on havaittavissa, vaikka ei niissä muuten mitään niin tosi ihmeellistä ole. :)

    Kaunis lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuo säkenöinti on se juju tietyissä PP:n lakoissa :)

      Poista
  6. Onpa toi Magic upea! :) Mä en ole vielä tilannut mitään noista Picture Polishin uutuuksista, mutta ainakin tää houkuttelisi...

    VastaaPoista
  7. Autumn ja Allure olis himotuslistalla ^_^ Ehkä teen loistavia Picture polish-löytöjä I love me-messuilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatella että ne on taas, kyllä vuosi menee nopeasti!

      Poista
  8. Kiva sävy, mutta itse haluan kimallukset kynsiini vain erillisistä hilelakoista. Mikä lie päähänpinttymä minulla tämänkin suhteen.

    Sulla on ollut niin kova tahti postausten tekemisessä, että muakin on joskus ihmetyttänyt, miten ehdit! Toivon, että saisit pidettyä harrastuksen iloa tuovana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska päähänpinttymä, mulle kelpaa tälläiset ennemmin koska kimallelakat jäävät vähän käyttämättä..
      Kiitos, kivasti sanottu ja noin minäkin ajattelen. Mukava harrastus sen ennenkaikkea pitää ollakin ;)

      Poista
    2. Ja pitää vielä lisätä, että vaikka tekisit postauksen joka toinen päivä (puolet nykyisestä!), niin postaisit silloinkin mielestäni usein! Uskoisin, että moni muu lukija on tästä samaa mieltä. :)

      Olen muuten kuluneen vuoden (tai viimeisen puolen vuoden?) aikana huomannut, että moni aktiivinen bloggaaja on ilmoittanut rauhoittavansa tahtia, minkä ymmärrän varsin hyvin. Moni kuitenkin bloggaa työn/opiskelun ohella, joten toivonkin, ettei blogista tulisi tekijälleen "raskas velvollisuus" sen sijaan, että bloggaaminen olisi mukava harrastus.

      Oikein mukavaa kesän jatkoa sinulle. Ja tsemppiä!

      Poista
    3. Kiitos ja oikein kivaa kesää sinullekin! Tämä on kiva harrastus mutta...hankala selittää...teen sen ehkä liian raskaaksi itse itselleni. Kun en osaa höllätä. Varmaan pitäisi tietokoneen hajota ja kynsien katketa että osaisin levähtää. Ei saa kyllä edes vitsailla noin, tiedä mitä tapahtuu!!

      Poista
  9. ei kannata ahdistua, täällä ollaan vaikka postaisit kuinka harvoin ! <3 kauniit kynnet, ihan sun tyyliset :)

    VastaaPoista
  10. Autumn , Allure ja Bardot olisi kiva saada. Tuokin on hieno!

    VastaaPoista
  11. Voi eikä, älä suotta stressaa! Täällä me ollaan, eikä kukaan pahastu postaustahdin muuttumisesta tai muutamista välipäivistä. Tiedän kyllä tuon paineen tunteen, kun tekee itselleen liian suuria tavoitteita postaamisen suhteen ja sitten tuntee pettävänsä itsensä ja koko muun maailman kun ei niihin tavoitteisiin sitten ylläkään. Mutta ihmiset tarvitsevat lepoa, vaikka kyse olisikin maailman parhaasta harrastuksesta. Postaile ihan siihen tahtiin kun tuntuu hyvältä ♥

    Tämä Magic on muuten hyvinkin nimensä kaltainen, todella kaunis! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Magic on jotain niin kaunista :) Kiva kuulla että ette häviä täältä! Tuntuu vaan että kaikki muut kykenee ja tekee paremmin..että mikään ei riitä enää tässä blogimaailmassa. Se on vähän se asia mikä väsyttää myöskin minua ja aiheuttaa ahdistusta.

      Poista
  12. Muhun iski eniten ne kaikki muut, mutta nyt kun lakkasin tällä, niin ei tämäkään pahalta näytä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan! On ne muutkin ihan kivoja mutta en kokenut tarvitsevani :)

      Poista
  13. Mä tätä pitkään mietin, mutta jätin kuitenkin tilaamatta. Mulla on essenceltä hyvin samankaltainen sävy (ainakin kuvien perusteella) ja päätin että se saa riittää. On kylläkin suosikki"nude", että sinäänsä toinen saman tyylinen ei olis huono hankinta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan siinä yhtä nättiä kimallusta kuin tässä? PP:n lakat ovat tosi persoonallisia, niin tämäkin ❤️

      Poista
  14. Tosi ihanat kynnet! Ja too kultanen lakka on tooosi nätti :DD

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3