perjantai 3. heinäkuuta 2015

Parasta just nyt

Minulta toivotaan usein tuotesuosituksia ja pyydetään kertomaan suosikkituotteistani. Aihe onkin aina ajankohtainen ja vinkeistä on lukijoille aina hyötyä. Joten tässäpä tulee!
Linkkaan tuotteiden myyntipaikkoihin. Linkit eivät ole mainoslinkkejä enkä hyödy niistä mitenkään. Ne ovat vain helpottaakseni teitä että tietäisitte mistä näitä hyviä tuotteita voi ostaa!


P6190079.ORF

CND Rescue Rxx*
Käyttötarkoitus: Kynsien kunnon parantaminen jojobaöljyn ja keratiiniproteiinin avulla. Auttaa esimerkiksi liuskoittumiin tai kynsilevyjen pahaan toisistaan irtoamiseen jonka seurauksena kynsistä irtoaa isoja paloja.
Kenelle: Sinulle joka haluat tuotteen joka oikeasti toimii! Ongelmakynsille joihin tuntuu että mikään ei auta ja sopivaa tuotetta ei löydy. Tämä tuote toimii hellävaraisesti eikä kuivata kynttä. Hiero kynsille mutta varo kynsinauhoja. Käytetään päivittäin ja kynsien saavutettua hyvän kunnon ylläpitävänä tuotteena.
Mistä: Jälleenmyyjiltä suomesta hinta 32 e, CesarsShopista hintaan 26 e.

NailFix kynsiöljy
Käyttötarkoitus: Värikkäät ja hedelmän tuoksuiset kynsiöljyt pipettipullossa. Helppo tiputtaa kynnelle useaan kertaan päivässä. Voi käyttää kynsilakan kanssa tai paljaalle kynnelle.
Kenelle: Sinulle joka kärsit kuivista kynsistä tai haluat ylläpitää kynsien kosteutta. Pidät myös kauniista pulloista ja ihanista tuoksuista. Yummy Gummy on ihanin tuoksu ;)
Mistä: CesarsShopista hinta 3,80 e

Trind Nail Repair
Käyttötarkoitus:Tasapainottaa kynnen kosteus- ja keratiinipitoisuutta. Sitoo kynsilevyjä takaisin yhteen jonka seurauksena kynnet kovettuvat ja liuskoittumat katoavat. Lupaa kauniit ja vahvat kynnet kahdessa viikossa ja se todellakin on mahdollista tällä tuotteella. Olen vannonut tämän aluslakan nimeen liki kaksi vuotta.
Kenelle: Tyypilliselle suomalaiselle kynsilaadulle joka liuskoittuu ja on hankala kasvattaa pitkäksi.
Mistä: Hyvinvarustetut marketit, Sokos yms. hintaa n. 13 e.

Faby Cuticles Remover*
Käyttötarkoitus: Kynsinauhavesi joka irrottaa kynsien pinnalta kiinni kasvanutta kynsinauhaa. Käytetään viikottain manikyyrin yhteydessä. Ylläpitää kynsien siistiä kuntoa säännöllisesti käytettynä.
Kenelle: Sinulle joka huollat kynsiäsi kotona. Helppokäyttöinen tuote joka irrottaa kuolleen ihon, riekaleet ja kiinni kasvaneet kynsinauhat. Käytä työkalua apuna. 
Mistä: Kauneutta.com verkkokaupasta tai Faby jälleenmyyjiltä.


P6220003.ORF

Glisten & Glow Nail + Cuticle Balm Sangria White Peach
Käyttötarkoitus: Kynsinauhojen hoivaaminen ja kosteutus. Erinomainen myös itse kynsille! Sisältää mm. karitevoita, jojobaöljyä, kookosöljyä, mehiläisvahaa, manteliöljyä ja E-vitamiinia. Oikeasti todella laadukas tuote!
Kenelle: Sinulle joka et jaksa lotrata öljyillä ja inhoat tahmaisia käsiä. Öljyhän ei kosteuta kynsinauhoja joten tarvitset myös voidemaisen balm tuotteen kynsinauhoille. Toimii paremmin hyvin kuivilla ja kipeillä kynsinauhoilla. Voi käyttää vaikka päivittäin kynsilakan kanssa. On mukavan notkeaa ja imeytyy melko nopeasti. Taivaallinen tuoksu joka jää kynsille pitkäksi aikaa. 
Mistä: Suomesta yksinoikeudella CesarsShopista hinta 12,40 e

Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL Latex Barrier*
Käyttötarkoitus: Kynsinauhojen ja ihon suojaaminen sotkulta vesimarmorointia, leimausta tai liukuvärjäystä tehdessä.
Kenelle: Sinulle joka et jaksa siivota sotkuja :D et halua tilata ulkomailta vaan saada tuotteen heti suomesta.
Mistä: Suomesta yksinoikeudella CesarsShopista hinta 14,80 e

Glisten & Glow Cuticle Oil*
Käyttötarkoitus: Kynsien kosteutus. Tehty hyvistä ainesosista eikä ole mitään höpö höpö hetkessä imeytyvää öljyä. Voi käyttää paljaalle kynnelle tai kynnen alapuolelle jos sinulla on lakkaa. Valuu sieltä kynsinauhoille joita voit hieroa samalla.
Kenelle: Sinulle joka haluat kerralla ison pullon, ihanan makean tuoksuisen öljyn ja hoivaa kynsiäsi. Sisältää E-vitamiinia, jojoba-, rypäleen siemen-, manteli-, auringonkukka-, argania, risiini-, acai marjan- ja teepuuöljyä. 
Mistä: Suomesta maahantuojalta CesarsShopilta, hinta 14,80 e.

Oletteko jo kokeilleet näitä Glisten & Glow uutuuksia? Oliko mukana muita jo tuttuja tuotteita vai haluatko vinkata jostain hyvästä uutuudesta joka ei ollut mukana esittelyissä?

Muoks. Unohdin aiemmin merkata saadut tuotteet! Eli *-merkityt tuotteet ovat saatuja blogin kautta, muut itse ostamiani ;)

18 kommenttia:

  1. Kiitos älyttömän hyvästä jutusta. :)
    GG:n crtl alt del kiinnostaa näisyä kaikkein eniten. Ootko testannut sitä jo? Toimiiko hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaa hyvä :D en ole vielä testannut. Tarkoitus on ehkä nyt viikonloppuna kun olin aikeissa tehdä pientä vertailua :) joten hyvällä lykyllä ensi viikolla tarkemmin kokemuksia siitä.

      Poista
  2. Tuo Yummy Gummy on niin herkun tuoksuinen, että tilasin just uuden pullollisen itselleni. Vanha kun pääsi jo loppumaan. G&G:n Balm kiinnostaisi, mutten ole vielä raaskinut investoida. Mullahan on tosiaan nämä raksut kynsillä niin yritän pääasiassa pitää kynsinauhat kunnossa eri tököteillä. Siinä vasta onkin homma, koska nää kuivuu ja tikuttuu aivan armottomasti. Jos olisin yhden päivän ilman rasvoja ja öljyjä niin kynsinauhat näyttäisi siltä kuin olisin repinyt niitä viikon. Eli ei auta kuin rasvailla ja nukkua kiltisti hanskat käsissä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa...työläältä :) kyllähän minäkin rasvaan melkein joka päivä, talvella kyllä joka päivä. Tuo G&G on kokeilemisen arvoinen jos haluaa sellaisen kosteuttavan ja ihanan tuoksuisen voiteen :)

      Poista
  3. Minulla on tuo Trindin Nail Repair (sinun suosittelema) ja sit NailFix kynsiöljy, joka tuli Livboxista, hyviä ovat kumpikin.
    Käytän myös Essencen kynsiä vahvistavaa aluslakkana.
    Miten saat kynsinauhat pysymään pehmeinä ja hyvän näköisinä, vaikka käytät noita kovettajia? Mulla ainakin aina menee hippasen yli se ja nauhat huutaa kuivuuttaan.
    Kivoja vinkkejä taas, kiitos!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja kiva kuulla että minusta on ollut apua :) on minunkin kynsinauhat kuivan näköiset mutta rasvaan joka päivä joko hoitotuotteella tai käsirasvalla. Ehkä kaikkein tärkein on kuitenkin se ettei niitä ainakaan revi tai mitään. Hoitolakkaa ei kannata päästää kynsinauhoille, Nail Repair on kuitenkin niin ytyä ettei se hyvä tee ;)

      Poista
  4. NailfFxit on kyllä ihania, hurmaannuin niihin aikoja sitten, kun eräs kaverin lähetti mulle jasmiinin tuoksuisen version. <3 Lahja lämmitti, koska oli ajateltu juurikin mun tuoksumieltymystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuun se jasmiini ei iskenyt mutta vanilja kylläkin, se on ikisuosikki <3

      Poista
  5. Multa löytyy trind ja nailfix kun molemmat tulleet livboxissa.Tuossa kynsinauhaöljyssä niin ihana tuoksu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trind Nail Repair on niin parasta ja onneksi se tuli boxissa, löysin siitä hyvän aluslakan <3

      Poista
  6. Tuo Faby kynsinauhahommeli voisi olla todella hyvä. Tykkään hirmuisesti Essien aprikoosiöljystä, mutta onko tuo nyt hieman eri asia? Faby on kyllä niin hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essie on hoitava öljy ja Faby on hoitotuote joka on ihan eri juttu. Fabyllä työntelet kynsinauhat ja sen jälkeen kosteutat öljyllä jälkihoitona :)

      Poista
  7. Tulipa sopivaan saumaan tämä, kun juuri tässä aamukahvin lomassa kauhistelen kynsieni/kynsinauhojen kuntoa, ääks! Olen kokeillut aikaisemmin tuota Trindiä, ja liuskoittumat tosiaan katosivat! Kynsistäni tuli jostain syystä kuitenkin niin kovat (kuivat?) että ne napsahtelivat poikki. Pitäisi muistaa se öljy...

    Mutta kiitos, tässä oli monta hyvää vinkkiä! :)

    Aurinkoista lauantaipäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa öljytä Trindin ohella. Se kuitenkin on niin voimakasta "myrkkyä". Itse en käytä ihan joka päivä vaan rinnalla on monta muutakin aluslakkaa joita vaihtelevasti käytän. Mullakin saattaisivat napsua poikki jos pääsevät liian koviksi.

      Ole hyvä, kiva että oli apua. Ihanaa lauantaipäivää sinullekin :)

      Poista
  8. Oiskohan tää latex-suoja hyvä, kun Born pretty storesta ostamani ei ihan pelitä niinkuin haluaisin. Laitan sitä kunnolla niin ettei se tahdo ees kuivua ja silti saa etsiä kulmaa josta irroittaa. Loput joutuu enivei siivoamaan kynsilakanpoistoaineella, varsinkin kynsinauhat sivuista on ihan mahdotonta suojata.
    Öljyn tuoksu kuulostaa herkulliselta, kun saisin ees yhden öljypullon loppumaan (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa huonolta. Glisten kyllä toimii tosi hyvin :)

      Poista
  9. Tosi hyödyllinen postaus ja paljon mielenkiintoisia tuotteita! Trindiä pitäisi ostaa itsellekin testiin, joskaan en tiedä uskallanko kun kynnet on muutenkin hyväkuntoiset, ettei sitten tule päinvastaista reaktiota jos se ei itselle sovikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit :) itse olen sitä mieltä että hyväkuntoisille kynsille riittää hellävaraisempi aluslakka. Mullakaan ei ole nyt liuskoittumia joten en tuota Trindiäkän käytä kuin kerran-pari viikossa. Muuten hoivaan ja öljyän, se pitää kynnet hyvänä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3