sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

OPI Color Paintsit ensitestissä

Nämä kynnet naurattaa minua. Teki mieli nimetä nämä "vaikeuksien kautta voittoon" -kynsiksi mutten ole varma lienenkö aiemmin sellaiset tehnyt, melko varmasti kyllä :P
Ajattelin siis testata ostamani OPI Color Paintsit. Halusin maalata ihania kukkasia, niitä kun on blogeissa näkynyt. Lakaksi valitsin Fanilta ostamani Polish Me Sillyn duochromen Alter Egon.

Alter Ego on sini-turkoosi chromelakka. Shiftaa myös pinkkiin ja kultaan. Lakassa on shimmeriä joka tekee siitä vähän kivemman. Tämä peittää kolmella kerroksella mutta miinusta tulee siitä että kärjet jäivät väristä valjummaksi, pieni piirre joka vähän ärsyttää.

Ensin ajattelin maalata keskisormen ja nimettömän vesiväreillä. Lakkasin ne valkealla lakalla. Sitten valikoin mitkä kuviot leimaan. Siinä vaiheessa tuli vähän hankaluuksia. Olen nähnyt Papulla muutamat kivat vesivärikynnet ja kyseiset laatat löytyvät multakin. Mutta kun en halunnut matkia suoraan niin ajattelin että en voi valita samaa! Loppujen lopuksi, leimasin valkeat kynnet neljä kertaa ja aina se leima meni pieleen. Kuvio ei ollut hyvä ja väritettävä. Eikun pyyhi pois ja lakkaa valkealla uudestaan. Ja tämä kaikki piti rueta tekemään yhdeksän aikaan illalla vaikka koko päivä oli aikaa lakkailulle.

Enkä ollut tyytyväinen siihen että keskisormi oli valkea, sen piti olla sittenkin sininen. Se vielä uusiksi! Projektin edetessä alkoi mennä hermot ja aloin väsyä, luovutin ja kopsasin Papun kynnet suoraan. Siksi  koska tuo iso kukka Pueen 72 laatasta vaan sattuu olemaan isoimpia ja laajimpia kukkaleimojani! Pitää kyllä käydä vielä laatat läpi mutta tuo kukka on aika perfect maalailuun.


P7050092.ORF


ko

Tilasin pari OPI Color Paintsia testiin. Mullahan ei ole aiempia OPI Sheer Tintsejä eikä DaLen lakkoja, pelkästään pastelliset Color Clubin Ticket To Paradise kokoelman vesivärilakat. Mutta ne eivät ole niin värikkäitä kuin nämä. Kiva kun omistan vaaleampia sekä nyt tummempia! Minusta tuntuu että haluan vielä niitä Essien silkkilakkojakin!
Palatakseni näihin; näitä saa siis isoina pulloina tai minisettinä. Minisetissä on vaan tuo hopea enkä sitä halua ja muutenkin rohkeana otin isot pullot. Kyllä nämä käytettyä tulee! Valintani olivat violetti Purple Perspective ja turkoosi Turquoise Aesthetic.

OPI Color Paintsit ovat helppoja käyttää vaikka eka olin vähän että miten. Pyyhin siveltimellä lakkaa paperille koska nämä ovat aika pigmenttisiä. Siitä tuputin vanupuikolla kynsille. Näin väritettävästä kuviosta ei tule liian voimakas. Kuvion keskelle tuputin vielä vähän ILNP Forever And A Day glitteriä. Ja kas näin, matkitut kynnet olivat valmiit ja erittäin mieleiset!!


P7050092.ORF

Tulen kyllä esittelemään vesivärikynsiä enemmänkin, nyt ne ovat kyllä ihan kuumin trendi! Googlesta löydät ideoita Leadlight Nails hakusanoilla tai OPI vesivärilakat haulla ;) Mallen blogissa on kattava esittely OPI Color Paintseista, tsekkaa tästä ja tästä!


P7050007.ORF

Oletteko innostuneet väristyshommista? Omat Color Paintsit ostin CesarsShopista, sieltä löytyy myös minisettiä.

28 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän jännä trendi. Kiva muuten kun linkitit toisiin blogeihin :)
    Saa lisää luettavaa.

    VastaaPoista
  2. Nyt ollaan kyllä taas täydellisyyden äärellä! Tuo chromelakka on aivan mielettömän herkku ja nimettömän vesivärikukka on just sopivan värikäs eikä sellainen laveerauspliisu :). Mä niin tykkään näistä. Mulla ei olisi kyllä antanut aivokapasiteetti periksi alkaa lakkaamaan valkoisella uudestaan, eikä varsinkaan alkaa vaihtamaan keskisormen kynnen väriä. Joku olisi saanut käydä noukkimassa mut sängyn alta hourailemasta omiani jo siinä vaiheessa. Mutta sä se vaan onnistuit ja teit sit tällaiset vielä kaiken lisäksi <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mun pitää nyt rueta käymään laatat kunnolla läpi ja etsiä niitä sopivia kukkia. Laattoja kuitenkin on aika kasa. Essien vesivärilakkoja on tulossa ja niitähän pitää sitten heti testata. On tämä vaan niin kivaa puuhaa!

      Poista
  3. Voi ku ihanat! Oon kyllä innostunu tuosta vesivärilakkaamisesta. Uupeat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minäkin aion innostua enemmän, tää on niin kivaa!!

      Poista
  4. Voi miten kauniit värit ^_^ Mikä tuo ILNP:n glitter-kaunotar on?

    VastaaPoista
  5. Ihanuudet ja värit on niin kohdillaan! <3 Kaunista!

    VastaaPoista
  6. Onpa hurjan kauniit kynnet! Vesivärilakat on kyllä ihan huippu keksintö :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanat kynnet, ihastuin näihin heti <3

    VastaaPoista
  8. Kyllä on kaunista :). Ihanat värit ja upea kokonaisuus!

    VastaaPoista
  9. Hieno lakkaus!
    Mää en ymmärrä näitä lakkoja ja miten niitä käytetään =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ne on ohuempia ja vesivärimäisempiä. Eivät oikein peitä kynttä. Itse aattelin värittää leimoja tai käyttää valkean päällä taiteiluissa :)

      Poista
  10. Ihanat! Mä tilasin ebaysta Color Paintsien vihreän ja keltasen, mut nyt on kynnet niin lyhkäset et täytyy odottaa vähä aikaa ennenku pääsee testaa. Parin viikon päästä on luultavasti reissu Hesaan ni sillon tulee varmasti ostettua pari sävyä lisää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 sitä vihreätä mietin ja ehkä pitää hankkia se vielä jossain vaiheessa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3