tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kesäilta Hipun kanssa

On kyllä harmittanut hirveästi että nyt on KESÄ! Siksi koska lomat on pidetty ja joudun homehtumaan hiki päässä töissä. Muut viettää kesälomaa ja käyvät laivalla ties missä ja minä olen töissä. Kuinka mälsää!!



Meillä oli kaksi Tiibetinspanielia hoidossa viime viikolla. Hippu oli hyvin vieraanvarainen ja kiltti tyttö. Ei rähinöitä, lelut ja luut jaettiin nätisti. Pihalla juostiin ja riehuttiin. Muutenkin Hippu on kiltti neiti, ollaan lenkkeilty kelit huomioiden, kukaan halua/pysty helteillä. 
Ollaan opeteltu sisäsiistiksi, hyvällä menestyksellä. Toki edelleen on vahinkoja jos yöllä hiimailee pois makkarista, muutenhan käytän sen joka yö pissillä ja kakalla. Yksi tai kaksi yötä on ollut pidätystä että on vaan nukkunut koko yön. Välillä osaa jo itse pyytää ja yleensä menee jo ovelle että ulos pissille eikä hiivi olkkariin pissille jos silmä välttää ;)



^En ole väkäleuka kun syön tässä samalla maasta jotain...kakkaa :)


Sain tipsujen hoidosta ihania tuliaisia! Vihdoinkin pääsen maistamaan Milkan Oreo suklaata! Tätä kyllä pitäisi saada suomeen. Sain myös Oreo keksejä laatikollisen. Oreoita on myös suomessa, Honkkarissa ja Cittarissa olen nähnyt. On ne kyllä hyviä!



Vietettiin sitten Hipun kanssa tyttöjen iltaa. Mies ostin Harrikan ja ajelee sillä onnessaan, minua ei niin kiinnosta ja olen onnessaan kun saan viettää yksin aikaa ja tehdä näitä (blogi) rästihommia. Eilen tosiaan vilautin näitä kynsiä ja tarkoitus oli tehdä niistä ihan oma postaus.



Lakkaan kesällä ulkona jos on näin huippuilma niin ei tule sisälle hajuja. Tämä herkku tomaatinpunainen on Zoyan kesäuutuus Demetria. One coat wonder eli yksi paksu kerros riittää. Ihan täydellinen cremekoostumus, niin nätisti levittyvä ja vaivatta peittävä. Laatua, laatua.


P7030019.ORF

Iloitsen myös uudesta Color Clubin Halo Hues kokoelmasta joka on matkalla Cesariin. Tämä Cherubic on vanhempaa mallistoa, mutta ah aina niin nättimys! Olen alkanut käyttää OPI Infinite Shine geelilakkojen Primeriä ihan aluslakkana. Se antaa mukavan tahmaisen tarttumapinnan ja etenkin holoille tämä voisi olla tosi hyvä! Kun en käytä geelilakkoja mutta en jätä hyvää aluslakkaa homehtumaan, miksi sitä ei voisi käyttää hankalien lakkojen alla? Ei nimittäin ole liikaa sellaisia aluslakkoja joiden päälle tuhma lakka levittyisi vaivatta.



Nimettömään liukuväri korallilla ja valkealla. Leimauksen tein MoYoun laatasta Pro XL 12. Hopeat niitit Wiino Shopista. HK päällyslakkana. Oli kiva nauttia lämpimästä kesäillasta, lueskella lehtiä joita tilaan enkä ikinä ehdi lukea ja samalla ajatella että pitäisi kukkapenkkejä hoitaa mutta ei jaksa :D nautin ihanista kukistani ja haluaisin enemmän helppohoitoisia penkkejä :)


Zoya Demetria / NailCity.fi, saatu
OPI Infinite Shine geelilakat / CesarsShop, saatu
Color Club Cherubic / CesarsShop, saatu
Hopeat niitit / Wiino Shop
MoYou Pro XL 12 / MoYou


P7030055.ORF

P7030049.ORF

Ihanaa kesää kaikille, nauttikaa lomasta ja kauniista säästä :)

30 kommenttia:

  1. Kylläpä Hippu kasvaa silmissä :). Sehän näyttää ihan mieheltä jo! Meillä on kamala sota käynnissä yläkerrassa, kun Kali leikattiin ja nyt ne yrittää Dexterin kanssa päättää tykkääkö ne vielä toisitaan, kun on hajut muuttunut. Aina sama juttu jokaisen pariskunnan kanssa. Kohta ne makaa tuolla sylikkäin ja pussailee toisensa piloille <3. Mä en jaksa odottaa niitä uusia Halo Hueseja! Ihan sama mitä ne on, kaikki on pakko ostaa kuitenkin, koska aiemmatkin tuli hankittua :). Toivottavasti niissäkin on voimakas lineaariholo. Mä en muuten ikuna uskaltaisi lakata kynsiä ulkona, kun lakkaa olisi mun naamassakin. Alan spontaanisti kiljua jokaisen pörriäisen edessä ja heilua kuin tuuliviiri. Mä nautin mielummin sadesäästä sisällä, kun ei ole liian kuumaa tai kirkasta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hipun veljet ne vasta miehekkäitä on, tämä on ihan neitimäinen ;) voi ne teidän pupuset, ne vasta on suloisia <3 toivottavasti rauha syntyy äkkiä.
      Ne Halo Huesit...ne on varmasti tosi ihania! Pitäisi käyttää entisiä vieläkin ahkerammin :) minuakin ällöttää kaikki elukat mutta nyt sai olla ihan rauhassa :)

      Poista
  2. Ihanat kynnet! Terkkuja hipulle meidän tiibetinspanieli-hipulta :)

    Hippuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) voi Hippu on nyt ihan ihastunut tipsukavereista :D

      Poista
  3. Eikun Hippu on TYTTÖ :D <3. My bad!

    VastaaPoista
  4. Ihanat kynnet ja toi Hippu on kyllä niin hauskan näköineen koiruus siis ihanalla tavalla <3

    VastaaPoista
  5. Nätit kynnet ja aika äkkiä noi ilmat muuttui.Toivon että taas paremmat ilmat kun pääsen vauvan kanssa kotiin,katotaan nyt milloin poika haluu syntyä.Tänään ois virallinen laskettu aika,mut viel ei oo ilmotellu tulostaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea kovasti synnytykseen, kaikki menee varmasti hyvin <3

      Poista
  6. voi hippua ! <3 kauniit kynnet, katsoin niitä jo aamulla instassa :) ihana tuo nimetön <3

    VastaaPoista
  7. Voi miten iso tyttö Hippu jo on! Ihanaa kuulla että sisäsiistiksikään ei ole enää pitkä matka :) Upeat kynnet, tuo Zoya on aika herkku! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) muistan kyllä kun ajattelin että tästä ei tule ikinä siistiä ja että kasvaispa äkkiä isoksi...nyt mietin että missä se meidän pentu on kun meillä on jo iso koira :D

      Poista
  8. Milkan Oreo-suklaata saa ainakin Hintakaarista, ei tosin taida sinua lohduttaa, kun sijaitsevat Hämeenkyrössä, Kyröskoskella, Porissa,Eurassa,Loimaalla ja Kouvolassa...

    VastaaPoista
  9. Vitsit toi Hippu on jänskän suloinen, toi pään ympärillä oleva "kauluri" on ihan hulvaton, eikä sille voi olla hymyilemättä.

    Ihanat kynnet ja aivan upea toi Zoyan oranssinpunainen lakka. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku täällä tai Instassa sanoi sitä karvakypäräksi ;D se on ihan hassu, etenkin päältäpäin katsottuna se naurattaa joka kerta. Ja ne karvat menee ihan kreppiletille! Liekkö iisipapalta perinyt tuota karvakaulusta :)
      Kiitos, lakka on kyllä ihanan värinen!

      Poista
  10. Milka Oreo! Pakko ostaa sitä kesällä reissusta ja varmasti kilo muitakin Milka suklaita, joita ei Suomesta saa :D

    VastaaPoista
  11. Vastaukset
    1. Oliskin kesä..tämän aamun jo rämpinyt vesisateessa. Kotonakin niin kylmä että joka päivä paleltaa...

      Poista
  12. Suloinen ihana Hippu! Ja kynnet on aivan upeat, varsinkin tuo liukuvärikynsi on huikea :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hippu on mun vauveli, eilen joutui pyllypesulle kun oli vähän pakki sekaisin ja noihin mahtaviin pyllykarvoihin jää kakka kivasti kiinni :D

      Poista
  13. Mää haluun tota Oreoooooooo!! =D
    Hippu on niin mahdottoman söpö, pennusta ei vielä tänä kesänä lähde niin paljon karvaakaan, mun kaksi vuotiaasta lähtee tällä hetkellä aivan kaameesti, olisipa hän ollut lyhytkarvainen (: .
    Kynnetkii on hienot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) kyllä mä huomaan että sellaisia pölykoiria juoksee joissa on Hipun karvaa. En tiiä
      sitten miten tulee lähtemään..joo tuo Oreo vielä odottaa korkkaamista :DD

      Poista
  14. Voi IHANA Hippu! Näyttää muuten aivan paimensukuiselta lapinkoiralta, en ois keksiny että on risteytys jos en ois selannu vanhoja postauksia! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3