keskiviikko 15. toukokuuta 2024

Testissä Ikilalo Lash Method ripset

Siis nämä on jo vanha juttu enkä ollut millään tavalla näistä ikinä kiinnostunut, mutta jotenkin yhtäkkiä hurahdin ja oli pakko saada :) tilasin aloituspakkauksen sekä sinisiä ja violetteja tupsuja. En halunnut pelkkiä mustia ripsiä vaan leikitellä heti alusta alkaen! Mulla on vihreät silmät joiden keskellä rusehtavaa, sininen sopii mulle tosi hyvin, kuten myös violetti. Ja tottakai pitkiä ripsiä piti olla sekä kaarevuutta, lähdin opettelemaan tätä hommaa 203 ripsillä. Ei kiitos luonnollisuudelle ;) 

Tilasin ripset Beyond.fi verkkokaupasta ja ne saapuivat päivässä. Kävin hakemassa paketin heti ja seuraavana päivänä rupesin rakentamaan ensimmäisiä Ikilalo ripsiäni. Kannattaa seurata Ikilaloa Instagramissa, siellä on videoita asennuksesta ja poistosta, itse käytin apuna Kaisan tubevideota. 

Ensimmäisellä kerralla mulla meni yli 2 tuntia ripsien laitossa :D aloitin asennuksen sisänurkasta kuten neuvottiin, ja siinä meni pieleen. Mulla on sisänurkassa pienet ja hennot ripset, eikä ne ripsienpidennyksetkään niissä pysyneet, muistan sen. Ekalla kerralla laitoin myös liimaa aivan liikaa ja suoraan ripsiosioon. Se oli kamalaa sähläystä liiman kanssa ja sitä oli hirmu köntit, ne näkyivät päivänvalossa ja pidinkin ensimmäisiä ripsiä vain 3 päivää. Hyvin ne pysyivät ja poistaminen oli tosi helppoa Garnierin kaksifaasisella silmämeikinpoistoaineella jota ostin tätä revohkaa varten.

Toisella asennuskerralla laitoin liiman ripsirajaan, annoin ihan hitusen kuivua ja aloin vaan asentamaan ripsiä osio kerrallaan. Aloitin iiriksen kohdalta ja halusin siihen värilliset osiot korostamaan silmien väriä. Muualle asensin mustia osioita ja viimeisenä sisänurkkaan sen mukaan mikä siihen mahtui. Näin onnistui paremmin ja aikaa meni ehkä tunteroinen.

Starttipakkaus oli hyvä ostos ja sillä oli helppoa lähteä liikkeelle. En ole vielä mestari tässä asennuksessa ja liimailussa, mutta tekemällä oppii. Mulla on oikea käsi välillä kipeä, tenniskyynärpää ja ranne ei taivu, mutta kyllä nämä tärisevillä käsillä onnistuvat. Liimaa on ollut silmässä ja alaripsetkin liimautuneet mutta se on opettelua. En tajunnut tarkistaa ennen ostoa onko liimassa ja sealerissa propyleeni glykolia ja onhan niissä, mutta jostain syystä nämä eivät ole ärsyttäneet silmiäni muutakuin loppuvaiheessa, kun ripset ovat olleet monta päivää. 

En osaa meikata silmiä näiden kanssa mutta toisaalta nämä helpottavat elämää. Huomattavan paljon! Kasvojen meikkaaminen on nopeampaa kun ei tarvitse nyhrätä silmiä. Kissarajausten teko on mulle haasteellista ja siihen menee aikaa. Töihin selviää nopeammin kun silmien meikkaaminen jää pois, ja aina on freesimmän näköinen kun on ripset päässä. Mulla on tosi raskaat luomet ja tihrusilmät niin pitkät ripset tuo ilmettä, ja joskus voi olla meikittä ja "luonnollinen".

Ripsiä olen tykännyt pitää jonkun nelisen päivää, sitten ne minusta alkaa näyttää likaisilta ja liima/sealer näkymään. Ne myös tuntuvat törkyisiltä ja alkavat jotenkin tuntumaan silmissä. Ripsiä ei irtoa kasvoja pestessä tai suihkussa, mutta halutessaan ne saa helposti suihkussa pois ilman hankaamista. Omia ripsiä ei lähde mukana vaan ripset irtoavat siististi ja loput otan pois Garnierin silmämeikinpoistoaineella. En ole pitänyt näitä koko aikaa ja ollut välillä viikon ilman. Että saa käytettyä luomivärejä :) mutta sitten on taas kiva tehdä ripset ja kyllä näiden teossa kokoajan kehittyy. Omat ripset eivät tosiaan ole vahingoittuneet enkä ole huomannut niitä irtoavan, mutta kun olen ripset tehnyt, en niihin liiemmin koske vaan annan niiden olla niin pitkään kuin pysyvät. En meikkaa silloin silmiä ollenkaan :) 

Ripset sopivat ihmiselle joka jaksaa näpertää ja jolla ei ole aikaa käydä ripsihuollossa. Kyllähän nämä ovat myös edullisemmat mielestäni. Somessa kannattaa seurata #ikilalolashmethod ja tubesta löytyy asennusvideoita, en sen enempää ala sitä neuvoa kun homma on itsellä vasta alkutekijöissä. Tyytyväinen olen kuitenkin ollut ja ripset tuo kivaa ilmettä lookkiin. Lomalle tai viikonloppureissuun nämä ovat oivalliset :) siniset ja violetit ripset on kiva lisä, taitaa niitä olla myös pinkkejä. Vapuksi tein toooosi pitkät sini-violetti-mustat ripset. 

Ripset tilasin Beyondilta ja sieltä kannattaa lukea arvosteluja, ja pohtia mitkä ripset olisi omaan silmiin sopivat. Ainakin kesäksi nämä on ihanat, ei huolta leviävästä silmämeikistä....

Onko sulla kokemuksia näistä tai kiinnostaisiko kokeilla?


24 kommenttia:

  1. Vau, tosi hieno lopputulos! Itse varmaan onnistuisin vaan liimaamaan silmät kiinni ja menettäisin hermot :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) on se hermojen menetys vaan aika lähellä aina mullakin ;)

      Poista
  2. Hyvältä näyttävät silmissä! Noitten kanssa ei varmaan oikein voikaan meikata silmiä muuten? Etteivät irtoile.

    Ehdin jo innostua, mutta eivät nuo varmaan sovi mun kärsimättömyydelleni, ehkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei ne irtoile mutta minä en ainakaan saa sitä meikkiä ihan tuonne ripsirajaan...ja jotenkin näkyy se liima tai sealer...

      Poista
  3. Se mascara-mallin liima on sata kertaa helpompi käyttää eikä tarvitse pakolla sealeria. Itse en sitä enää jaksa laittaa kun siitä tulee sellanen valkonen kalvo. Laitan sitä suoraan ripsiosioon vähän ja tökkään paikalleen. Ja ihan samoja ripsiä saa kiinasta kymmenesosahinnalla 🙈 oon käyttäny nyt noin vuoden jatkuvasti näitä ja vaihdan n. viikon välein. Ihanan helppoa entiselle irtoripsiaddiktille. Mulla menee max 5 minsaa vaihtaa ripset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta tarviiko sen poistoon olla joku eri aine kuin Garnier? Mä tykkäsin niistä ripsienpidennyksistä mutta ne oli niin kalliit pitää...nämä on hyvä vaihtoehto :)

      Poista
    2. Ei tarvii, lähtee ihan millä vaan öljypohjasella irti sekin liima :)

      Poista
    3. Kiitos vinkistä :) voisin kokeilla sitä kun tuo tuubiliima näkyy ripsirajassa ja se tuubi itsessään on tosi sotkeva, ja äkkiä törkyisän näköinen rötväävästä liimasta...

      Poista
  4. Olen laitellut joskus ripsiin sellaisia valmiita ripsitupsuja, yksittäisiä ja sitten koko rivin. Mitä pienemmäksi ripsitupsu (eli vähemmän ripsiä kerralla), sitä kauemman menee = ei hermo kestä. Jos on joku special occasion, niin sitten vaivaudun. Olisihan ne ripsienpidennykset ihanat, mutta ovat nykyään sellaisissa hinnoissa ne huollot (sama juttu rakennekynsien kanssa), että jätän väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eipä mullakaan niihin nyt varaa olisi eikä oikein aikaa siihen huoltoon...ikinä tiiä miten pitkään menee töissä ja sitten ois koira pitkän päivän kotona kun minä jossain ripsihuollossa...

      Poista
  5. Itse luovuin ripsipidennyksistä monen vuoden jälkeen ja aluksi tuntui oudolta. Nyt kuitenkin olen alkanut tykkäämään "ripsettömyydestä", ilme on jotenkin raikkaampi ja olen innostunut laittamaan kivoja luomivärejä. :) Rahaa säästyy ihan uskomattoman paljon, kun laitan sivuun summan joka aiemmin meni ripsiin :D Tavallaan hieman ärsyttää, että olen törsännyt tonneja huoltoihin vuosien mittaan....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta on niistä ripsistä ollut silloin iloakin :) onhan ne nätin näköiset ja vaivattomat tavallaan. Ainakin nyt kesällä ne on ihan huiput niin ei ole huolta leviävistä meikeistä :) mutta huippua että saat aina sen summan säästettyä ja tuleehan siitä aika paljon...sillä voi tehdä jotain kivaa sitten :) luomivärejä on paljon mukavampi käyttää kun ei ole ripset tiellä, ei ainakaan näiden Ikilalojen kans luomivärit onnistu...

      Poista
  6. Hyvä yhdistelmä nuo liila-mustat ripset. Näyttävät ripset ilman, että ovat överit kumpaisetkin ripsikuvat. Itse en jaksa tuollaisia näpertää, mutta kiva kun helpottaa kesän meikkailuja.
    Minulla kirkkaan sininen maskara ollut Isadoralta kesäisin käytössä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nämä helpottaa huomattavasti eikä tarvii miettiä onko meikit levinneet :)

      Poista
  7. Itse en ollut näihin perehtynyt, joten oli tosi kiva lukea näistä. Nuo värilliset ripset näyttää tosi hyvältä! En ole koskaan käynyt missään ripsien pidennyksissä tms. tai laittanut itselleni edes tekoripsiä. Sen sijaan olen miettinyt, että värillisiä ripsareita olisi kiva käyttää useammankin. Niillä saa niin kivan pienen lisän meikkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispa sellaisia värillisiä ripsivärejä joissa se väri näkyisi ihan kunnolla <3

      Poista
  8. Oho, kuulitkos, glossybox lopettaa Pohjoismaissa ensi kuussa!:(

    VastaaPoista
  9. Tosi kauniit ja hyvin onnistuneet :) Mun on pakko sanoa, etten kyllä pitäisi mitään näitä tekoripsiä jotka on jollain liimalla kiinni yhtä yötä pidempään naamassa. Hygieniariski on näissä varmasti olemassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) 4-5 päivän kohdalla nämä alkaa jo tarrata liimapinnaltaan alaluomeen kiinni eli onhan ne todella, todella likaiset....

      Poista
  10. Kiva lopultakin nähdä kokonassukuvia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3