sunnuntai 14. huhtikuuta 2024

Muutama uusi NCLA lakka

Tänään esittelyssä parit kynnet jotka lakkasin uusilla ( tai uusilla ja uusilla ) NCLA lakoilla jotka ostin viime vuonna. Olen kyllä lakannut näillä jo monesti mutta kuvaaminen on jäänyt, nyt ryhdistäydyin homman suhteen vähän.

NCLA Do Not Disturb. Kaunis perus vaalea harmaa, kyllä mulla vastaavia lakkoja on mutta käytän usein niitä. Arkena tosi hyvä valinta, sopii yksinään käytettäväksi tai sitten decalien kanssaa, tässä yhdet Milvit jotka halusin käyttää pois kuleksimasta. 2 kerrosta, tyypillinen hyvälaatuinen NCLA lakka levittää. 

NCLA Eat Pie, Drink Wine. Superkaunis tumma vampy lakka, love it! Juuri sen värinen lakka jota voisin käyttää aina enkä kyllästyisi. Hyvä levittää ja peittää kahdella kerroksella. Hyvälaatuinen creme ja näyttävä yksinään mutta hyvä koristelujen pohjalle.

Ja vielä Nails.INC St James. Glossyboxin joulukalenterissa tullut nätti vadelmanpunainen, tätä olen käyttänyt usein ja tykännyt. Hyvä lakata ja pysyvyys ok. Eipä näillä jyrän alle jääneillä kynsillä kehuskella, remontissa kun rapsutteli kynsillä teippejä lattioista ja vesieristeitä pois putkista niin ei tarvii valittaa liuskoittuneita huonokuntoisia kynsiä. Ja miksi tein sen kynsillä? Ei ole työkaluja ja hermot meni, en jaksanut välittää. Ja sormin ne oli pakko tehdä. Noh, kyllä ne siitä kasvaa ja tavallaan pidän näistä lyhyemmistä. En tajua miten mulla silloin ennen oli niin pitkät kynnet...

Oliko näissä tuttuja lakkoja tai mikä näistä olisi väri jota voisit käyttää?


7 kommenttia:

 1. Do Not Disturb olisi sellainen sävy, jolla voisi itsekin lakkailla :)
  Itselläni lakkaaminen jäänyt nyt vähemmällä, kun on kasvihuoneessa ollut harjoittelu, niin siellä pidetään aikalailla koko ajan kumihanskoja kädessä. Joten kosteus muhii siellä ja lakkaukset lähtee lastuina irti sekunnissa :D

  VastaaPoista
 2. Kivoja lakkauksia, ja nyt valoisaan vuodenaikaan varmasti kivempi kuvailla niitä.
  Kaksi alinta lakkaa oikein kivoja. Lämpimään ihonsävyyn nuo harmaat lakat ovat aika haastavia.
  Ostin viimeksi PP:n poistuvia lakkoja ja niillä olisi kiva lakkailla kesällä.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulle harmaa sopii hyvin, myös luomivärissä kun on viileä ihonsävy :)

   Poista
 3. Minun ei tarvitse kuin hengittää niin kynnet katkee, eikä niistä ole mitä katketa kun ovat jo nahkalla. Silti löytyy joku muru mikä irtoaa.
  T:milipili

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurahdin vaikka ei saisi :)) samalta tuntuu välillä...

   Poista
  2. Eipä tuota itkeäkään enää jaksa 😅
   T:milipili

   Poista

Kiitos kommentista <3