maanantai 8. tammikuuta 2024

Too Faced Born This Way The Natural Nudes

**Mainoslinkki

Taas kerran toivepostauksen toteutus eli esittelyssä Too Faced Natural Nudes -paletti.

Tämä on ollut mulla nyt pari vuotta? En enää muista miten tästä kiinnostuin mutta melko varmasti ulkonäön ja nappien asettelun takia :) lisäksi hyville nudepaleteille on aina käyttöä.

Todella tyylikäs, slimmi ulkoasu, hyvä iso peili. Plussaa isoista mattasävy napeista ja että shimmerit on pienempiä koska ainakin mä käytän mattaa enempi. Sävyt on järjestelty loogisesti niin että alempi sävy sointuu aina ylempään. Eli kylmä ja kylmä, toinen lämmin lämmin. 

Meikin sävyt; Swan, Sparkling Sand, Nude ja Maple .

Meikin sävyt; Swan, Sparkling Sand, Glistening Snow, Cocoa ja Nude. 

Kaunis paletti mutta yksitoikkoinen minulle, ja nyt muistin että se on se syy miksi tämä on jäänyt mulla vähemmälle käytölle. Tartun toistuvasti aina vaan niihin samoihin sävyihin. Mutta haittaako se toisaalta, kyllähän joka paletista ne lempisävyt muodostuu. Joskus kysyttiin onko tämä vaaleanpunainen paletti niin kyllä joo, kieltämättä tässä on roosaisia sävyjä...en sanoisi että on vaaleanpunainen paletti mutta ehkä enemmistä sellaisia on, toisinkuin vaan ruskeita.

Laatuhan tässä on loistava, ja jos olet halunnut kokeilla **Too Faced meikkejä, tämä maksaa Kicksissä 56 e. Arvostan hyviä mattaisia perussävyjä ja tässä niitä on. Tykkään shimmereistä ja mikäli tämän paletin glitterit olisivat normaaleja shimmereitä, paletti olisi melko varmasti lähellä täydellistä. Käytän itse glittereitä hyvin harvakseltaan ja ehkä osan ylirivin suoranaisista glittersävyistä on jäänyt liki olemattomalle käytölle. Ne mielestäni ovat liian lämpimiä mulle. Paletin sävyt eivät varise ja ovat yllättävän helppoja häivyttää yhteen joten hyvää peruspalettia kaipaavalle, ja Too Faced meikkejä haluavalle kokeilijalle tämä on jeppis valinta :)

Löytyykö sulta tätä, oletko kenties hankkinut Kicksistä tai käynyt katselemassa liikkeessä? Mitä meikkejä voisit merkiltä suositella?


12 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä. Tuossa itselle sopivat sävyt ja ennen kaikkea tuo laatusuositus 👌 Luomiväreissä on yllättävän paljon laatueroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) on niissä eroja ja itsekin ostan usein samaa merkkiä mihin on tykästynyt :)

   Poista
 2. Näin meidän lähiKicksissä jo näitä Too Facedin tuotteita ihan omalla nimikoidulla ständillä! Tosi söpö ja kiva kun pääsee testaamaan värejä ym. paikanpäälle. Tuotteiden desing on kuitenkin aika tyttömäistä/prinsessamaista. Tuo paletti on kyllä kaunis, pidän näistä ruskeanpunaisista sävyistä joilla saa neutraalia kuin näyttävää meikkiä aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina tykännyt Too Faced tuotteista, vaikkakaan se ulkoasu ei vetoa mutta ei se oikeastaan haittaakaan :) esim se eye primer on tosi hyvä!

   Poista
 3. Kiitos tästä! Tykkään pinkeistä ja nudeista! Mulla vaan menee shimmereitä aina eniten. Täytyy käydä palettia katsomassa Kicksissä joskus livenä. Sitten joskus kun uskallan paletteja taas katsella😅

  VastaaPoista
 4. Kauniisti tehdyt meikit, niinku aina :) Onko tuossa siis nuo kaikki pienemmät värit glitterisiä? Voi kun olisivat normaaleja shimmereitä. Tuotakin palettia oon usein miettiny, mutta ei tosiaan mitään kokemusta kyseisestä merkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) osa on shimmeriä ja hyviä sellaisia, osassa on enempi glitteriä mukana. YouTubessa on varmasti hyviä swatch videoita, minun kuvat ei näin talvella ole kovin hyviä...

   Poista
 5. Tää on ihana<3 Oon lukuisat kerrat harkinnut tän ostamista ja nyt jos koskaan voisin sanoa, että tää olis ihan mun paletti. Vaikea jotenkin vieläkään uskoa, että vielä muutama vuosi sitten liputin nimenomaan värien puolesta ja nyt meikkaan lähes täysin neutraalilla sävyillä :D Kauniit meikit oot taas tehnyt<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voisin kuvitella että tämä paletti sopii sulle erinomaisesti. Minäkin tykkäsin ennen väreistä mutta nykyään neutraaleista...en niinkään ruskeista mutta esim harmaista ja sellaisista...no neutraaleista :DD

   Poista
 6. Miulla on myös tämä paletti :) Tykkään tämän paletin ulkonäöstä, sekä aika neutraaleista sävyistä.
  Meidän Kicksiin tuskin Too Faced on tullut, epäilen suuresti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla mielipidettä ja että tykkäät :) niin ei varmaan, Kuopiossa taitaa olla :)

   Poista

Kiitos kommentista <3