tiistai 3. tammikuuta 2023

Joulukuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki 

Joulukuun kosmetiikkaostokset ja niitähän riittää :D en tiedä onnistuisko joku ostolakko alkuvuodesta koska marras- ja joulukuu tuli muutenkin ihan perkeleen kalliiksi, kalentereista tuli tavaraa ja onhan tässä näitä ostoksia. Sen edunvalvojan haluaisin edelleen itselleni. Mitään en lupaa mutta harkitsen ;)

Boxycharmilla kertyy Charm -pisteitä kun arvostelee boxeja, ja olen saanut pisteitä hyvityksenä rikkoontuneesta tuotteesta. Pisteillä voi ostaa tuotteita Charm Roomista. Olen aina kurkannut mitä on tarjolla mutta vissiin aina väärään aikaan kun ikinä ei ole oikein ollut mitään kivaa. Nyt satuin olemaan hyvään aikaan paikalla ja päätin käyttää pisteeni pois, niitä oli kuitenkin 72 euron edestä. Näihin piti maksaa vielä vähän lisää + postit + käsittelymaksu, ja toki postarit PE:ltä ja tullit suomessa, mutta halusin nyt käyttää nuo pois jos jostain syystä päätyisin lopettamaan tilauksen, niin meniskö ne hukkaan sitten. 
Kuukauden näitä odottelin ja Boxycharmin pakkaaminen on kyllä aina...huh huh. Fenty oli yksinään ilman pehmusteita laatikossa mutta ihonhoitotuotteet kyllä oli kuplapussissa :D ei mitään järkee aina mutta ehjänä perillä. En muista enää tarkkaa summa mitä namä maksoi, mutta jokusen kympin kyllä yhteensä. Vähemmän kuitenkin kuin jos ostaisi suoraan ja nuo Bentonin tuotteet on aivan huippuhyviä!

Käytimme äitiä jouluostoksilla Kärkkäisellä Ylivieskassa. Joo, lauantai, oli kyllä porukkaa ja muutenkin ahdas kauppa kulkea kärryjen kanssa. Hemmetisti valikoimaa, kesken ostosten tuli nälkä ja vessahätä, piti maksaa ostokset yläkerrassa, ja poistua syömään alakertaan. Kallis kahvila ja jotenkin huonot syöntipaikat. Oli kyllä hermot tiukilla ja mukavuus kaukana jouluostoksista. Ehkä teen jatkossa kaiken nettiostoksina :D muutamia kosmejuttuja hankin, Mossan misellivettä löytyi kun siitä on nyt puhuttu paljon ja nuita hyviä Mitomon kangasnaamioita. Ja biotiinia jos muistaisin syödä nyt tauotta talven ajan. Kuitit jo hävitin mutta oisko 38 e näistä lähellä :D

**Kicksille tein pienen tilauksen kun niitä joulukuun tarjouksia oli vaan pirun vaikea vastustaa, ja mulla oli etukuponki menossa vanhaksi. Tilasin **Iconic Face Kitin Light/medium sekä **Atelier Rougen geeli päällyslakan koska uskokaa tai älkää, mulla ei ole yhtään päällyslakkaa jemmassa. Halusin kokeilla tätä merkkiä koska niiden kynsilakan piti tulla kalenterista.  Kicks hupsuttelu 28 e. 

Normalista Kuopiosta kasvojenpesulappu, Garnierin silmämeikinpoistoaine sekä L`orealin hiusnaamio yht 10 e.

**Cocopandalta hopeashampoota ja syväpuhdistavaa, saan kampaajalla aina mainintaa että pitäisi käyttää useammin syväpuhdistavaa. Kerran kahteen viikkoon olisi kuulema hyvä koska hopeatuotteet kerrostuu epätasaisesti. Mukaan Sally Hansenin kynsijuttuja testailuun. Cocopanda tilaus 46 e. Fudge on muuten **Cocopandalla halvin, 9 euroa! Ja kun on kantis, postikulut on aina ilmaiset ja hinnoista saa yleensäkin aina pari euroa kantisalea. 

Ensin meinasin etten sorru **Kicksin joulukalenterin Origins aleen, mutta pakkohan se oli lempparinaamio tilata. Jos siis haluat eroon tukkeutuneista ihohuokosista ja epäpuhtaasta ihosta niin tämä **Originsin hiilinaamio, on oikeasti tehokas ja puhdistaa ihon täydellisesti! Otin testiin myös **Originsin silmämeikinpoistoaineen ja **Atelier Rougen pari lakkaa. Jäi kaivelemaan etten kalenterista sellaista saanut. Kicks tilaus 42 e.

Bloggaajakollegalta tein vielä kirppisostoksia joista osa menee lahjoiksi, mutta nämä + pari TBS tuotetta jäi itselle. OPI joulukalenterin minilakkoja, en voinut vastustaa vitosen hintaa ;) eiks ole söpöjä?

Huh, siinäpä oli kerrassaan kaikkea! Mitä sinä hömpöttelit joulukuussa?


20 kommenttia:

  1. Oo mitä ostoksia! ♥ Bentonit alkoi kiinnostaa, en oo edelleenkään heidän tuotteita päässyt testaamaan :D Toi Goldwellin Scalp Specialist on tuttu ja muistaakseni pidin siitä tosi paljon :) Originsin hiilinaamio on mulla ostoslistalla, mutta ensin täytyy käytellä vanhoja naamioita pois, että kehtaa ostaa taas jonkun uuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että on hyvä :) pitäiskin käyttää sitä tänään kun on hiustenpesupäivä. Goldwellin tuotteet on yleensäkin olleet hyviä hinta-laatusuhteeltaan niin siksi päädyin ostamaan tuon. Kannatan ensin vanhojen käyttämistä pois, tuo on hyvä joten sen ostamista kannattaa odottaa :)

      Poista
  2. Ostin monitoimitulostimen, Sokokselta Iittalan Birdie -mukin ja vuoden 2022 joulukoristeen, yhden lahjakortin (ei tullut itselleni tosin), tein tilauksen Fiksuruoalle ja Dermosilille. Sekä H&M ja Confetin tilaus tuli tehtyä :D

    Miullakin ois näköjään Charmeja jäljellä, mutta vaan 2.50 $ edestä! Ei haittaa, jos jäävät käyttämättä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kans joku mitätön summa charmeja, ei haittaa vaikka jäisivät sinne. Tosin nyt on ollut ihan hyvät boxit niin en ole lopettamassa tilausta :D

      Poista
  3. Nyt on paljon kaikkea ihanaa! Kynsilakat kivan värisiä :) Itse olin joulukuussa maltillinen ostosten kanssa, mut tammikuu näyttää vähän huolestuttavalta jo nyt :D

    VastaaPoista
  4. Kivoja ostoksia paljon :) Noi OPI lakat on niin koukuttavia, mutta noita minejä en enää raaski ostaa kun on niin umpisurkea se sivellin. Biotiini purkeista löytyy sama täältäkin pöydältä, tosin, en muista aina ottaa noita vitamiineja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se sivellin parhaasta päästä ole mutta minilakat söpöjä ;) minä yritän nyt ottaa taas rutiiniksi vitamiinien otto; aamu, päivä ja ilta. Jaksaisi paremmin :)

      Poista
  5. No onpa harmi, että jäi Kärkkäisvisiitistä paha maku. Tai en sinänsä ole heidän mikään kannattaja, mutta muutaman kerran Lahden Kärkkäisellä käyneenä ei ole jäänyt vastaavaa tunnelmaa. Nyt kun ei ole enää Anttilaakaan niin Kärkkäisen verkkokauppa tuntuu olevan ainoita mistä saa kerralla vähän kaikkea, ja vielä nopeasti. Pohdin marraskuussa niitä öljyputsareita ja tilasin sitten Kärkkäiseltä Whamisan jonkun Floral puhdistusöljyn (kun sitä kuuluisampaa ei ollut) ja olen ollut tosi tyytyväinen. Nyt tarttis keksiä kaverille 50-v. lahja. Olen lukenut blogeista vähän suosikkituote-listauksia sitä varten. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahden Kärkkäisestä ei jäänyt tuollaista fiilistä! Siellä mahtui hyvin menemään, en tiedä onko tämä Ylivieska sitten isompi vai oliko se vaan joulun alla tupattu niin täyteen. Meni kyllä hermot ihan kunnolla :D Kärkkäisen nettikaupasta olen kyllä tilannut, ei valittamista. Se meikkiosastokin oli tuolla Ylivieskassa ahdas ja teinit meikkaili testereistä niin jäi vähän yyyyh -fiilis siitäkin osastosta. Vuoden suosikeista löytyy kyllä hyviä vinkkejä ostoksiin ;) minä ostaisin jonkun anti age -tuotesetin jos on ihonhoidosta kiinnostunut. Joltain hyvältä merkiltä!

      Poista
  6. Kivoja ostoksia :) Minä tilasin joulukuussa Lykolta sen pitkään jahkailemani Loracin noir paletin. Enkä oo edes vielä testaillu sitä. Ymmärrän täysin tuon sun kokemuksen Ylivieskan kärkkäisesestä. Ja ne ruokapaikat on jostain syystä sellasia, jotka ei todellakaan houkuttele 🤢 Siellä ryysiksessä todellakin palaa pinna. Just noin joulun aikaan on toki muuallaki porukkaa, mutta kärkkäinen on sellanen, jota välttelen sillon viimeseen asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ollut ikinä käynyt tuossa Kärkkäisessä, se oli miehen idea mennä sinne ja ottaa vielä anoppinsa mukaan :D Olisin odottanut vähän tasokkaampia ruokapaikkoja enkä sikakalliita pikku paikkoja, pelkkää hampurilaista tms. Ihana kun sait sen Noirin, se on kyllä ihana <3

      Poista
  7. Khöhöm, sulla on pienet ostokset mun omiin kasoihin verrattuna. Tilasin vielä Kicksistä alejuttuja, mutta muuten tammikuu ollaan ostamatta enempää. Kaveri löysi Lancomen joulukalenterin alesta ja kysyi ostaako mulle ja sanoin eiii. Yks voitto😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, olet pitänyt hyvin pintasi ;) minä mietin sitä Kicksin ihonhoitoa -70% alella mutta ne oli jo loppuneet. Ehkä parempi niin ;) pakko kyllä myöntää että olen jo ehtinyt ostaa tässä tammikuussa jotain...

      Poista
    2. Kicksin alesta sortuu aina tilaamaan jotain. Halusin kysyä mitä mieltä olet Lancomen ripsareista? Ja jos tykkäät, nii mikä on lemppari? Eilen tuli tehtyä tilaus, kun oli - 30%

      Poista
    3. Tykkään kyllä, joskus käytin paljon sitä olikohan Doll Eyes? Nyt on jemmassa joku Monsieur Big Eyes tms niin käytän sen jossain vaiheessa :)

      Poista
  8. Onpa kaikkea kivaa:) Mä en ole koskaan vielä ehtinyt testata Bentonia enkä Mitomoa, molemmat kiinnostavat. Saa nähdä joutuuko Diamond Bombista hankkimaan vielä joskus jotain muitakin sävyjä, kuten vaikkapa tuon kultaisemman;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kultainen menee mulla kyllä kesäkäyttöön, talvella vähän too much ellei luomivärinä käyttäisi ;) Bentonia suosittelen, todella laadukkaita tuotteita ehkä vähän paremmasta päästä. Yksi suosikkimerkkejäni K-kosmetiikasta <3

      Poista
  9. Bentonilla oli muistaakseni enemmän hintaa kuin perus k-kosmetiikalla, joten hyvä löytö. Nättejä nuo Atelier rouge'n lakat. Taitavat olla joulukokoelmaa. OPI:n lakat nättejä, mutta suti kehno. Näin OPI:n joulukalenterin alessa, mutta jätin hankkimatta sudin takia.
    Joulukuussa tuli kyllä hankittua jonkin verran kosmetiikkaa. Alennuksista ostin Sensain uusimman 38 maskaran, Jo Malone -tuoksun<3, Kicksiltä Flaerin sivellinsetin ja Ablazen. Sitten ostin vartalovoiteita, joista osa menee lahjoiksi, sekä pari muuta lahjapakettia.
    Hyvää alkanutta vuotta. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne vähän hintavampia on joten aina bongaan tarjouksia ;) Joo, taisivat olla joulun kokoelmaa. En ole vielä lakannut niillä :) OPI minilakkojen suti ei ole ihan lemppari mutta tuohon vitosen hintaan en jättänyt hankkimatta. Flaerin sivellinsettejä silmäilin mutta en oikeasti tarvii niin...Ablaze on <3 Mukavaa alkanutta vuotta sinullekin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3