perjantai 6. tammikuuta 2023

Glossybox joulukalenteri 2022

Viime vuonna jäi harmittamaan etten ymmärtänyt hankkia Glossyboxin joulukalenteria. Tänä vuonna olin ajoissa liikkeellä! Katselin ensin Glossyboxin kalenterin uk-versiota mutta päädyin sitten tähän suomiversioon. 

Tilasin kalenterin lokakuun alussa heti kun se vaan tuli myyntiin. Kalenterista spoilattiin muistaakseni 5 tuotetta jotka miellyttivät minua, uskalsin tilata kalenterin ihan niiden perusteella. Halusin kalenterin olevan oikeasti yllätys! Kalenteri saapui minulle marraskuun alussa. Maksoin tästä 109 e, kalenteri on edullisempi hankkia jonkun boxitilauksen kylkiäisenä. Myöhemmin oli tarjolla alekoodia jos haluaa vähän säästää kalenterin hankinnassa. Kalenterissa on 25 luukkua ja se lupaa olla arvoltaan yli 480 e. Aiempien vuosien tapaan oletan tämän sisältävän meikkejä, ihonhoitoa ja luukun 25 kruununa paletin, näin ainakin oletin luukun ulkoasun perusteella ;)

Glossybox joulukalenteri "Freeze The Moment" on kyllä kaunis! Ihanan viileän värinen ja jäinen nätti kuviointi. Kalenteri on jämäkkää tekoa ja kansi avautuu hyvin. Kalenteri on tyyliltään samanlainen kuin LF kalenteri, eikös tämä aiemmin ollut enemmän helposti repeilevä ja luukut olivat avattavia laatikoita. Mielestäni tämä ulkoasu on hyvä, vetolaatikot toimivat mainiosti, varmasti mukavampi katsoa unboxaus stooreja ig:ssä kun ei tartte katsoa sitä riuhtomista ja repimistä ;) YouTubessa oli kalenterista unboxauksia mutta en niitä katsonut, tuli kuitenkin hyvä mieli että kalenteria kehuttiin parhaasta.hinta-laatusuhteesta. Tässä vaiheessa ei meinannut malttaa odottaa joulukuuta!!

Kalenterin mukana tulee lappunen jossa QR-koodi joka avaa kalenterin sisällön kokonaisuudessaan, mutta se on helppo scrollata päivä kerrallaan alaspäin niin ei spoilaannu ;) Tuotteiden arvot on kerrottu, myös pienempien kokojen joka on hyvä juttu. 


Luukku 1 - Sol De Janeiro Bum Bum Cream
Klassikkotuote jota pääsen nyt kokeilemaan! Muistan että tämä spoilattiin sisällöstä etukäteen. Lupaa tuoksua pistaasikaramellilta joten nams! Mulla ei ole jemmassa yhtäkään vartalovoidetta joten tämä tulee käyttöön kun entinen loppuu. Arvo 7,20 e. 

Luukku 2 - Nails.INC "St.James"
Kaunis vadelmanpunainen kynsilakka hentoisella hohteella. Mulla on aika paljon punaisia kynsilakkoja mutta sävy on niin nätti, että pitäisköhän ottaa omaan käyttöön ;) Kiva luukku! Arvo 19,90 e.

Luukku 3 - Gosh Effect Powder "Greeny"
Hohdeluomiväri jota voi käyttää luomilla, poskilla. Mulle sattui sammaleenvireä sävy, laitan tämän varmaan kuitenkin eteenpäin koska en niin välitä jauhemaisista luomiväreistä. Arvo 10 e.

Luukku 4 - Clean It Zero Cleansing Balm
Kulttiasemaan noussut K-Beauty puhdistusbalm jota myydään maailmalla yksi joka kolmas sekuntti. Matkakoko on hyvä testaukseen, mielenkiintoinen tuote ja pitäisi opetella käyttämään tälläisiä. Tämäkin spoilattiin etukäteen ja tuote vaikutti kalenterin hankkimispäätökseen. Arvo 9 e.

Luukku 5 - Earth Harbor Replenishing Body Serum
Vartaloseerumi aiheutti hämmennystä, kai tätä voi käyttää kasvoille ja kaulalle? Tuotemerkki on tuttu Boxycharmista joten tämäkin kiinnostaa. Raikas kukkaistuoksu, sisältää kasviöljyjä. Varmasti hyvin kosteuttava tuote! Arvo 25 e.


Luukku 6 - LH Cosmetics On Set Long-Lasting Setting Spray
No nyt on tullut kaikki tuotteet jotka paljastettiin etukäteen. Tavallaan kivaa niin loppu on ylläriä! Olinkin innoissani LH Cosmeticsin meikinkiinnityssuihkeesta joka kiinnittää ja asettaa meikin iholle, sekä hoitaa ja suojaa ihoa saasteilta ja siniseltä valolta. Arvo 25 e.

Luukku 7 - Balance Me Randiance Face Oil
Mulla ei ole yhtään kasvoöljyä joten toivonpa sellaisen kalenterista saavani! Tämä roll-on öljy voisi olla kiva käyttää jos kerralla ei tulisi liikaa. Kahdeksaa eri öljyuutetta, kosteuttaa ihoa ja loihtii hehkun esiin! Hyvä matkakoko koska en tiedä tulisiko mulla käytettyä isoa pulloa. Arvo 18 e.

Luukku 8 - Ciaté London Glow-To Illuminating Blush "Matchmaker"
Hehkuva, kaunis poskipuna matkakoossa. En usko että mulla tulee tätä käytettyä, en pidä hehkuvista, saati hohtoa tuovista poskipunista. Arvo 16 e. 

Luukku 9 - Babor Beta-Glucan Ampoule
Ohoh, ihan täysikokoinen pakkaus Baborin ampulleja! Seerumiampullit rauhoittavat ihoa ja vähentävät stressiä. Herkän ja kosteusköyhän ihon tuote. Kokeilen kyllä tosi mielelläni, todella mielenkiintoisen kuuloisia!! Kiva että on kokonainen pakkaus eikä yhtä ampullia kuten surullisenkuuluisassa Elevenin kalenterissa...Arvo 64,50 e.

Luukku 10 - We Are Paradoxx Moisture Express Hairmask
Kuivien ja vaurioituneiden hiusten tehonaamio. Sisältää mm argan- ja kookosöljyä sekä karitevoita. Testaan enemmän kuin mielelläni! Arvo 14 e. 


Luukku 11 - L`occitane Cherry Blossom Hand Cream
Oi miten söpö tuubi, en olekaan L´occitanea aikoihin käyttänyt. Karitevoita ja kirsikkauutetta sisältävä kirsikankukan tuoksuinen käsivoide kätevässä deluxe koossa. Arvo 8,50 e.

Luukku 12 - Skinchemist Pure Collagen 5% Biphase Serum
Kaksifaasinen seerumi joka kirkastaa, kosteuttaa ja antaa pontta ihosolujen uusiutumisprosessille. Mielenkiintoinen ja seerumeita on ihana saada, mutta miksi incissä on paraffinum liquidum eli mineraaliöljy heti toisena :/  Täytyy miettiä tuleeko mulla käyttöä tälle kun parempi-incisiä seerumeita on jemmoissa. Arvo 44,90 e. 

Luukku 13 - Benefit Lovetint Cheek & Lip Stain
Kirkkaan punainen huuli- ja tahraväri. Hauska tuote mutta ei mun juttu. Arvo 19,90 e.

Luukku 14 - Lottie London Ready Set Go Translucent Setting Powder
Läpikuultava irtopuuteri pienessä matkakoossa, eiköhän tule käytettyä pois. Arvo 4,95 e. 

Luukku 15 - My Clarins  Re-Boost Healty Glow Tinted Gel Cream
Iholle hehkua tuova kosteuttava päivävoide. Sisältää kapseloitua pigmenttiä joka vapautuu iholle levittäessä ja tasoittaa ihonsävyä. Raikkaan hedelmäinen tuoksu, universaali sävy. Kokeilen kyllä itse, vois ehkä just talvella olla hyvä tuote. Käyttäisin kuitenkin primerin tapaan enkä päivävoiteena. Arvo 7,50 e. 


Luukku 16 - Artdeco Volume Supreme Mascara
Uusia ripsivärejä on aina mukava kokeilla ja onneksi pystyn tätä käyttämään! Tahraamaton, jopa 10 tunnin pysyvyyden lupaava ripsiväri. Tekee ripsistä tuuheat, intensiivisen taivutetut ja dramaattiset. Hyvältä kuulostaa ;) Todella mukava että kalenterissa tuli hyvä täysikokoinen ripsiväri. Arvo 19,50 e.

Luukku 17 - Korres Apothecary Wild Rose Night Brightening Sleeping Facial
Jopa on pitkäniminen yönaamio. Sisältää c-vitamiinia ja villiruusu-uutetta. En käytä yönaamioita joten tämä lähtee etiäpäin. Arvo 22,50 e. 

Luukku 18 - Brave New Hair Balance Soothing & Moisturising Leave-In Scalp Tonic
Tosi outo tuote! Hiuspohjan hoitoneste joka rauhoittaa, kosteuttaa ja tasapainottaa hiuspohjaa. Tämä hierotaan kuivien hiusten hiuspohjaan eikä huuhdota pois. En tiedä tulisko käytettyä, pelkään että tekee rasvalookin...Arvo 15 e. 

Luukku 19 - Kueshi Naturals Wintery Body Scrub
Vaniljainen vartalonkuorinta, ehdottomasti tulee käyteltyä pois! Arvo 14,99 e.

Luukku 20 - Oriflame Brow-To-Go Eyebrow Pencil
Vähän njääh, tosi tummanruskea sävy, ei tule käyttöön. Voisin käyttää enintään kulmakarvojen loppupäässä enkä siihen hommaan kokonaista kynää tartte. Arvo 5 e.


Luukku 21 - AHC Natural Essential Mask
Rauhoittava ja kosteuttava kangasnaamio joka sisältää rohtosammakonputkea ja hedelmäuutetta. En ole kuullutkaan ikinä tästä merkistä ja kangasnaamiot on mieleisiä, joten kiva luukku :) Arvo 6,95 e.

Luukku 22 - Dr.Botanicals Lemon Superfood All-In-One Rescue Butter
Monikäyttöinen SOS-voide jota voi käyttää kasvoilla tai esim halkeilevilla ihoalueilla. Kivan kuuloinen ja varmasti ihanan tuoksuinen, taitaa mennä käsivoide jemmoihin. Arvo 14,99 e.

Luukku 23 - Joséphine Cosmetics Lip/Power The Bold Matte Liquid Lipstick "Tiphaine"
Klassisen punainen nestemäinen mattahuulipuna. Ihana saada tälläinen kun mulla ei ole yhtään punaista huulipunaa tällä hetkellä! Toivottavasti tämä olisi enemmän tummanpunainen kuin kirkas, testataan...Arvo 25 e. 

Luukku 24 - Luvia Rich Nudes Eyeshadow Trio + Prime Vegan Deluxe Brushes
Uijuijui mikä luukku! Ihana! Täysikokoiset luomiväripaletti ja siveltimet. Jouluaaton luukusta odottaa aina jotain kivaa ja tässä oli kivasti ajateltu koko setti silmien meikkaamiseen. Siveltimet ainakin jää itselle, paletti melko varmasti lähtee eteenpäin. Tälläinen sadasmiljoonas nudepaletti ei inspiroi minua enkä tarvitse tätä. Luvia on itselle tuntematon brändi ja pitääkin vähän paremmin perehtyä näihin. Arvo 50 e. 

Luukku 25 - Antonio Axu Anti-Frizz Repair Cream
Korjaava ja vahvistava hiuksiin jätettävä voide, joka silottaa, vahvistaa ja kesyttää pörröisyyttä. Juuri sitä mitä mun hiukset tarvii, ja mulla oli oikeesti tarve tälläiselle silottavalla voiteella. Kiva luukku :) Arvo 18 e

Glossybox joulukalenteri oli kyllä tasaisen loistokas! Kyllä olisi harmittanut jos en olisi tätä hankkinut :) Tykkäsin luukkujen vaihtelevuudesta ja mielenkiintoisista merkeistä sekä kulttituotteista. Meikkiä ja ihonhoitoa oli mielestäni tasaisesti, en osaa sanoa kaipasinko mitään enemmän. Tämä kalenteri loi positiivisempaa mielikuvaa Glossyboxista, sekä kuukausiboxista että ehkäpä ensi vuoden kalenterista, mikä on sitten ehdottomasti ostoslistalla ;) 

Mitä mieltä Glossyboxin joulukalenterista? Mitkä olisi ne parhaat tuotteet tai huonoimmat?

14 kommenttia:

  1. Ihan monipuolinen sisältö, totesin kuitenkin että olisin ollut vain 4 luukusta todella onnellinen tai innoissani. Nuo siveltimet näyttää kyllä kauniilta ja kivoilta :) Uskon, että näistä tuotteista suurin osa on kuitenkin helppokäyttöisiä eikä turhakkeita tullut mielestäni nyt kuin ehkä jotkut pienet yksittäiset napit (minulle turhakkeita).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaista ihan turhaa ei tosiaan tullut, mutta useampi kyllä josta en niin välitä. Pääosin kuitenkin tulee käytettyä ja mielestäni sain rahoille vastinetta :)

      Poista
  2. Olipas kivoja tuotteita, wau! Tuossa on tosi monipuolisesti kaikkea, hohtoa antava poskipuna alkoi heti kiinnostelemaan ;) Mä ostin just Clean It Zero Cleansing Balmin, en oo vielä tosin kokeillut mutta odotan siltä paljon. Nosti Glossyn ihan uudelle tasolle, mulla meinaan jäi siitä lyhyen boksitilauksen perusteella todella huono kuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tuli tämän sekä sen lyhyen boxitilauksen perusteella parempi mielikuva Glossysta :) sain kalenterista tosi paljon kivaa testattavaa, eniten kiinnostaa LH suihke ja Baborin ampullit, mutta tosi moni tuote on kyllä ihana ja kiva testata jossain vaiheessa <3

      Poista
  3. Minäkin tilasin tämän kalenterin, kun se tuli alennukseen. Erinomainen kalenteri mielestäni, sillä se oli kivan monipuolinen ja melkein kaikki tuotteet pääsee käyttöön.
    Mulle tuli tuo Goshin luomiväri hillityn vaaleanpunaisessa sävyssä. Aion tänä vuonna keskittyä käyttämään tällaisia yksittäisiä luomivärejä, niin ihan kiva tuote.
    Luukun 18 scalp tonic oli kyllä hassu. Eipä ole sellaiselle tarvetta, mutta rupesin kuitenkin käyttämään sitä, että sen saa pois nurkista. Ei tee mitään minun hiuspohjalle, kun ei ole tarvetta, mutta ei toisaalta tee hiuksista rasvaisia ainakaan kun käyttää vaan vähän.
    Myös 5. luukun kroppaseerumi oli vähän outo, mutta itse ajattelin käyttää sen kaulalle ja yläkroppaan. Harmi tosiaan, että luukun 12 Skinchemistin seerumissa on mineraaliöljy noin korkealla, plääh.
    Muuten tykkäsin kalenterista. Etenkin Clean It Zeron puhdistusvoide, LH:n kiinnityssuihke, siveltimet, käsirasva, puuteri ja poskipuna olivat kiinnostavia ja hyviä käyttötuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat suosikit kalenterista. Pidin myös tuosta matta huulipunasta jos se on sävyltään vaan hyvä :) myös tuo Antonion hiusvoide voi olla hyvä käyttötuote mun tukalle jos vaan toimii ;) Monipuolinen kyllä eikä missään vaiheessa tullut olo njääh taas pikku rasva. Joillekin oli tuon vartaloseerumin tilalla yöseerumi samalta merkiltä :)

      Poista
  4. Käyttökelpoista tavaraa! Tuo puhdistusbalmi on hyvä, olen käyttänyt monta putelia.

    Ei se parafiini välttis ole kamalan pahis tuossa Skinchemistin seerumissa. Pitäisi nähdä koko INCI, että voisi paremmin arvioida, eikä sitä listaa löytynyt pienellä haulla mistään. Kovin netissä on kehuja seerumille kuitenkin.

    Ahhh, Baboria! Olin viikolla revetä liitoksistani, kun ajelin Eilendorfissa, missä uusi työpaikkani on, ja hoksasin, että Baborin tehtaat ovat liki naapurissa, noin 15 minuutin kävelymatkan päässä työpaikaltani! Siellä on myös outlet-myymälä ja sinne ajattelin tehdä reissun ajan kanssa joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että on hyvä :) mä katselin kanssa että kehuja on saanut, mutta mulla paraffin tekee inhottavia ihonalaisia paukamia niin en halua kys.ainesosaa kasvoille tietentahtoen levittää :) Ohoh, outletissa tekee varmasti löytöjä! Jotain Baborin ampullia olen kokeillut joten tämä setti oli mieluinen yllätys kalenterissa :)

      Poista
  5. Tässä on ollut kyllä kiva sisältö, vaihtelevasti kaikenlaista. 👍

    VastaaPoista
  6. Mukavan monipuolinen sisältö tässä, mutta toi 24. luukun paletti on kyllä jotenkin aika tylsä mun silmääni. Mutta noi siveltimet pelastaa kyllä ton luukun, tosi kiva setti ja vielä noin monta sivellintä kerralla! Brazilian Bum Bum Cream on älyttömän hyvän tuoksuinen voide<3 Jos näistä sun kahdesta kalenterista pitäisi valita niin Kicks oli ehdottomasti enemmän mun mieleen, vaikka molemmat hyviä olikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se tylsä ja ilman siveltimiä luukku olisi ollut blääh. Etenkin kun odotukset oli että luukussa 25 on ihana paletti kuten vuosi sitten ;) Tavallaan kaunis kyllä tuo mutta en kyllä tarvii noin tylsää värimaailmaa. Menee jollekin joka tarvii ;) Mun mielestä kanssa Kicks oli parempi koska meikkituotteet kiinnostavat enemmän ja siinä tuli laadukkaampaa tavaraa kuin tässä. Vaikkakin pienemmissä koossa mutta yleissilmäyksellä tässä tuli taas enemmän tuollaisia halpamerkkejä/epäkiinnostavia kuten Oriflame, Gosh, Lottie London, Ciate...

      Poista
  7. Kiva kokonaisuus. Kaverilla oli tämä, kävimme hakemassa sen yhdessä noutopaikasta :D, ja hän myös tykkäsi. Oli kiva nähdä tässä postauksessa koko sisältö. Nätti laatikko.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatikko oli nätti ja säilytin sen. Veljen lapsille kokoan jonkun kalenterin ensi joululle, suunnittelin myös tekeväni miehelle jonkun, nyt se sai multa Haribon kalenterin eikä aina tykännyt niistä luukuista. Se oli enempi lasten kalenteri :D

      Poista

Kiitos kommentista <3