keskiviikko 24. elokuuta 2022

Elokuun kauneussuosikit

Saatu*


Tuttuun tapaan 5 kauneussuosikkia tältä kuulta. Yllättäen mukana on jopa kaksi luomiväripalettia sekä ihonhoitoa Korealaisesta kosmetiikasta johon olen taas vähän hurahtanut ;) sekä yksi ihana uutuusripsari! 


Skinfood Black Sugar Perfect Scrub Foam
Ensin ajattelin tästä että hui mutta sitten olin että wau! Tokmannilla on aina pieniä eriä korealaista kosmetiikkaa ja joskus nappasin tämän mukaan. Tummaa sokeria sisältävä puhdistusvaahto kuorii ihoa ja vie pois epäpuhtaudet. Se ei sisällä mikromuovia vaan rakeet ovat tummaa sokeria. 
Kuorinta tuntui ensin aika rajulta isojen rakeiden takia mutta huomasin miten ne sulaa välittömästi iholle, ja sellaiseksi ihanaksi vaahdoksi joka tuntuu pyörittävän meikin loistavasti iholta pois, ikäänkuin sulattaa sen mennessään! Ihan loistava tuote! Ei herkälle iholle mutta rasvoittuvalle sekaiholle kyllä. Ei ärsytä silmiä ja puhdistusteho on mainio olematta liian kovakourainen.


Mizon BSA Blackhead Away Liquid
Tämä antaa mustapäille ja epäpuhtauksille kyytiä! Tälläinen löytyi jemmoistani, olen jossain vaiheessa ostanut. Olen käyttänyt monia tuotteita mustapäille, osa ei ole auttanut, osa kyllä jonkun verran mutta tämä oli nyt ensimmäinen joka toimi välittömästi! Mulla ongelmana on todella helposti tukkeutuvat ihohuokoset poskilla ja nenän varressa. Nenässä on sitten mustapäitä. Tämä poistaa epäpuhtaudet ja pitää nenän siistinä mustapäistä. 
Koostumukseltaan tämä on paksumpaa hoitonestettä ja tätä neuvotaan käyttämään muutaman kerran viikossa. Alussa käytin tätä päivittäin että sain ihosta puhtaamman ja jatkossa vaikka joka toinen päivä, ihan miltä tuntuu. Iho pysyy siistinä, tasaisena ja puhtaamman oloisena, siinä ei näy tukkeutumia joita tekee mieli räpeltää. En ole kokenut tätä kuivattavana mutta mulla on rasvoittuva sekaiho.


KAB Cosmetics Day + Night
Tämä luomiväripaletti oli joskus jaossa Boxycharmissa. Itselle se ei boxiin osunut mutta ostin tämän käyttämättömänä meikkikirpparilta. Ajattelin tämän olevan loistava arkimeikkiin ja sitä se onkin! Paletissa on 8 mattaväriä ja loput kiiltäviä. Mattaisissa väreissä on kiva pigmentti ja häivyttyvät todella kauniisti mutta kiiltävät on levitettävä sormin, siveltimellä niistä ei oikein saa mitään irti. Ja nimensä mukaan ne kiiltävät, eivät liiemmin kimalla. Vaikka rakastan pigmenttiä luomivärejä, en aina arkena niitä käytä vaan suosin tälläisiä nopeita paletteja joilla uskaltaa meikata vähän hämärässä, eikä mene metsään. Tällä tulee todella kaunista ja harmonista meikkiä, totaalisesti ihastuin tähän palettiin tässä kuussa!! Löytyy lämmintä ja kylmää, pieniä väripilkkuja ja sopivan tummia sävyjä esim rajauksiin. 


MAC Semi-Sweet Times Nine
Olen unohtanut tämän kaappiin aivan suotta! Muistan kun oltiin tekemässä siskoni muuttoa Helsingissä ja kävin tottakai ostoksilla Stockmannilla ja Sokoksella. Sokoksen MAC pisteeltä ostin tämän pieniä luomivärinappeja sisältävän paletin, joten tällä on sellaista tunnearvoa mutta tämä on myöskin kerrassaan loistava paletti! Jos haluaisin niin saisin tämän pannutettua todella nopeasti. Arvostan nappien pientä kokoa, tämän paletin saa siis oikeasti käytettyä loppuun asti. Monesti luomiväripannut ovat niin isoja etten usko ikinä saavani niitä loppuun.
Semi-Sweet Times Nine sisältää vain mattaisia sävyjä hyvällä pigmenttisellä koostumuksella. Sävyt ovat ihan vaaleasta tummimpaan mahdolliseen. Kaikkea siltä väliltä joten tällä luo neutraalin päivämeikin tai dramaattisen smokyn.
Värit sopivat rajauksiin, kulmien meikkaamiseen ja itse tykkään moniasteisista varjostusväreistä jolla saa hyvät varjostukset tehtyä. Siksi tämä onkin niin monipuolinen kun joku arvostaa vaaleita sävyjä höystettynä tummilla rajauksiin, joku taas vaaleista tummaan koko meikin tekoon ja joku kerrankin hyviä sävyjä ulkonurkan tummentamiseen. Väripilkut sinapinsävyinen Outre ja luumuinen Everyone`s Darling tuovat extraa muuten peruspalettiin ja molemmat sävyt ovat upeita vihreille silmille, oletko kokeillut sinappista sävyä varjostusten teossa ja häivyttelyssä? Toimii!!


Paese Eyegasm mascara*
Paesen uutuusripsarista tuli välittömästi suosikkini! Olen käyttänyt pitkään MAC 38 ripsaria joka on kiva, mutta ei kovin näyttävä joten kaipasin välillä näyttävyyttä ripsiin. Ja tällä sitä sai, ilman sotkuja! Jos vaan tykkää kumiharjasta ja pitkistä ripsistä niin ihastuu tähän. Helppo poistaa ( ei ole vedenkestävä ) eikä ärsytä yhtään silmiä, mikä on tärkein kriteeri kyllä minulle. Antaa kerrostaa eikä jämähdä kuivua heti. Paesen ripsivärit on kaikki olleet mulle mieluisia joten olin kyllä ennalta varma tykkääväni näistäkin, etenkin tästä kumiharjaisesta ;) olen käyttänyt tätä joka päivä siitä asti kun nämä sain, se kertoo jotain. Ei ole kertaakaan levinnyt tai tuhrannut, loistava ripsiväri kyllä!

Oliko suosikeissa sulle tuttuja tuotteita? Mitkä olisi sun 5 suosikkia elokuulta?

16 kommenttia:

  1. Kiinnostavan kuuloinen tuo skinfood black sugar -kuorinta! Tykkään kyllä sokerikuorinnoista ja ne kyllä sulaa iholle mukavasti :) Tuo KAB paletti on upean näköinen! Tuollaisella olisi kiva pistää meikit kuntoon! Sun suosikit on houkuttelevan kauniit ja ihanan kuuloiset :) Paesea pitäs varmaan testata kun siitä on kuullu hyvää niin paljon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokerikuorinnat on kivoja ja tuo tosi hyvä putsari, se ei jätä sellaista kuorittua lopputulosta vaan enemmän puhtaan pehmeän. Vaikka alkuun tuntui rajulta :) Paeselle on hyvä-hintalaatusuhde ja hyvä saatavuus isoista Prismoista :)

      Poista
  2. Kiitos Paesen ripsari vinkistä. Olen pitkään käyttänyt samoista syistä Macin ripsaria, mutta näyttäväksi sitä ei voi kehua vaikka muutoin onkin hyvä tuote. Eyegasm menee testiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kertaakaan Paese levinnyt, ei ylä- eikä alaluomella. Ja helppo poistaa <3 MAC on kyllä huippu mutta ei tee hirmu näyttävää vaan luonnollisemman lopputuloksen :) tai pitäisi olla niin pitkät ripset jo omasta takaa...

      Poista
  3. Paesen ripsiväri oli niin hyvä<3 Upeita noi molemmat luomiväripaletit! Toi on kyllä totta, ettei sellaisia valtavan kokoisia pannuja luomiväripaleteissa ihan tosta noin vain käytetä loppuun. Tokihan se on tavallaan hyväkin, ettei lempipaletit tule heti tiensä päähän, mutta itse myös tykkään katsoa paletteja, joissa näkyy selkeesti sitä kulumaa :) Skinfoodin tuotteet on ihania, toi täytyy pitää mielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeffreen paletit on sellaisia joita en haluakaan ikinä käyttää loppuun, mutta sitten on tälläisiä joiden loppuminen ei haittaisi. Mulla ei täällä taida oikeastaan ikinä näkyä pannutettuja luomivärejä tai tosi paljon käytettyjä paletteja, mutta kyllä mulla sellaisiakin on. esim. Diorin viisikoissa monikin ja UD Naked 2. Mutta ei mulla tosiaan ikinä ole ollut tavoitetta että pakko käyttää luomivärit pois että saa ostaa uusia. Ne on aina olleet mulle keräilyn kohde. Mutta sitten jotkut meikkivoiteet tai huulikiillot, niitä kyllä kulutan koska ei niitä voi vaan säilöä. Mulla on muutama Skinfoodin tuote ja hyvältä sarjalta vaikuttaa ;)

      Poista
  4. Skinfoodin kuorinta kiinnostaa, mikään näistä ei ole itselleni tuttu laisinkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua ainakin kiinnostaa aina nämä suosikit just siks kun bongaa kaikkea uutta :)

      Poista
  5. Ihania paletteja!

    Mulla on myös jossakin noita Black Sugar -tuotteita matkakokoisina (siis ei testereitä), pitäiskin kivaa ne esille. Sokerih´kuorinnat ovat kyllä hyviä, kun ne kiteet siitä sitten liukenevat vedellä.

    VastaaPoista
  6. Jänskän oloinen tuo kuoriva puhdistusvaahto ja kauniit luomiväripaletit! :)

    VastaaPoista
  7. Oon kans jo miettiny mitkä 5 ois mun suosikkeja.. Mutta osa niistä jäi kotiin, niin kerron sitten syyskuussa instassa mitä ne on. Oon tuollaisen Macin yhdeksikön käyttäny loppuun, en enää muista mikä sen nimi oli. Tarten paletti tekee nyt tiukkaa, en yhtään enää jaksais sitä käyttää. Soft Glam ista tai Sultrystä puhumattakaan. En enää varmaan koita paletteja käyttää kokonaan loppuun, vaan ne suosikkisävyt😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ainakin menee maku jos pitää koko ajan käyttää samoja, ja totta että niissä on aina ne suosikkisävyt joita käyttää enemmän. Joskus kyllä kadehdin ihmisten tahdonvoimaa muodostaa paletteihin oikeasti kuopalla olevia tai jopa loppuvia luomivärejä :)

      Poista
  8. Ihanat suosikit:) Tuo Skinfoodin puhdistusvaahto ollut pitkään kokeilulistalla. Kuulostaa kyllä hyvältä. Sen sijaan Mizonin mustapäätuote ennestään itselleni tuntematon. Tuollainen voisi olla itsellenikin hyvä silloin tällöin käytettäväksi T-alueella. MACin 9-paletteja olen aina ihastellut<3 Tuossa kyseisessä tosi kiva sävykokonaisuus. Tuota Paesen ripsaria täytyy kyllä testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo MAC paletti on kyllä todella ihana ja käytännöllinen :)

      Poista

Kiitos kommentista <3