lauantai 9. lokakuuta 2021

Taika hiustenhoitotuotteet

 Saatu ilmaistuote

Taika luonnonkosmetiikkamerkiltä löytyy nyt uutuutena hiustenhoitotuotteet. Sain näitä testiin ja mielenkiinnolla kokeilin löytyykö näistä kesyttäjää leijonanharjalleni :) käytän vähemmän luonnonkosmetiikkaa hiuksille ja aina onkin etsinnässä hyvät tuotteet kuivalle, luonnonkiharalle, vaalealle tukalleni. 

Taikasta olen muuten tykännyt, löysin ihonhoitotuotteista uusia edullisia suosikkeja. Voit lukea aiemman postaukseni tästä. Taikan kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja hiilineutraaleja. Taikalla on ecocert -sertifikaatti. Tuotteissa käytetään luomu koivunmahlaa, ksylitolia ja kasviöljyjä. Hintataso on edullinen, shampoot 7,90 e ja hoitoaine 8,90 e. 

Taikalta löytyy väriä suojaava shampoo joka suojaa värjättyjä hiuksia ja auttaa pitämään värin hehkuvana. Sisältää luomunokkos- ja omenauutetta. Samaisia ainesosia löytyy myös yhdessä herneproteiinin kanssa hennoille hiuksille suunnatusta Tuuheuttavasta shampoosta. Tuoksu näissä on miellyttävän hedelmäinen, tuttu jo Taikan ihonhoitotuotteista. Tästä kaksikosta Värishampoo tuntuu omalta jutulta, Tuuheuttava shampoo...noh..mun tukka EI tarvitse lisää tuuheutta, sitä on jo tarpeeksi omasta takaa ;)

Omat suosikit löysin Kosteuttavasta shampoosta ja hoitoaineesta. Sinisellä värikoodatut pakkaukset erottuvat samaksi sarjaksi. Nämä sisältävät betaiinia, luomunokkos- ja omenauutetta sekä hoitoaine auringonkukka- ja pellavansiemenöljyä. Shampoo tuntuu pesevän hiuksen ilmavan puhtaiksi ja raikkaiksi. Hoitoaineen tehot eivät kuivaan, vaurioituneeseen tukkaani riittäneet joten suosittelen sitä ohuemmalle, normaalille hiuksille. Hoitoaine onkin suunnattu Kaikille hiustyypeille ja sisältää mm.sheavoita kosteuttamassa. Koostumus on kyllä ihanan runsas ja paksu mutta ei vaan riittävä vaurioituneeseen, kuivaan luonnonkiharaan.

Mielenkiinnolla odotamme mitä Taika kehittää seuraavaksi ;) ihonhoitotuotteista tosiaan olen itse tykännyt ja vakituiseen käyttöön jäi puhdistusgeeli ja misellivesi. Tykkään kun näitä saa ihan Tokmannilta täältäkin, toivomme siis Taikalle onnea ja menestystä koska hyvillä inci-listoilla varustettuja, suomessa valmistettuja edullisia tuotteita on yllättävän vaikea löytää.

Joko sinä olet löytänyt Taikan tuotteet?


14 kommenttia:

  1. Aina Tokmannilla käydessä oon katellu. Mutta en oo sitte vielä ostanu mitään. Oon jotenki kans kuvitellu sen tuoksun ihan erilaiseksi, mutta hedelmäinen kuulostaa kivalta. Kiinnostais misellivesi ja päivävoide ja se käsisaippuakin ois mukava testata. Mulla on aina päivävoiteissa sellanen ongelma, kun ostaa jonku uuden nii sitte ihan kauhulla ootan, että lähteekö se taas rullaamaan meikin alla. Käytän edelleenki Ziajaa ja se on aivan täydellinen. Tuntuu, että tarpeeksi kosteuttava päivävoiteeksi ja meikki levittyy tosi nätisti. Notino verkkokaupassa näyttäis olevan paljon Ziajan tuotteita mutta ne sivut on jotenki epäluotettavan oloiset.. Oletko koskaan tilannu? Vähän vaihtui aihe, mutta oli pakko vielä hehkuttaa miten paljon tosiaan ihastuin siihen voiteeseen, koska sinun vinkin perusteella sen löysin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä nopeasti googletin, pari kollegaa on Notinolta tilannut joten uskaltaisin tilata kyllä :) muistan sen voiteen kyllä miltä tuntui iholla, tykkäsin siitä tosi paljon. Se on ihanaa <3 en ihmettele yhtään miksi siihen ihastuit ;) Mulla ei Taikan tuotteet rullaa meikin alla, yleensäkään vaan geelivoiteet tekee niin mutta Taika on Ziajan tapaista mutta ei niin rasvaista. Mulla siihen rullaamiseen auttaa ihon kosteutus esim suihkeella ja se että antaa tuotteiden imeytyä rauhassa eikä käytä esim geelimäistä voidetta ja silikonista primeria yhdessä.

      Poista
    2. Mukava kuulla. Kiitos taas ihanasta vastauksesta :) uskallan tilata sitte kunhan tutkin mitä tarvii. Minä en enää käytä primeriä ollenkaan, ku tuntu että sama mikä merkki oli, nii varmasti tuli ihan kamala pohja. Annan aina kunnolla tuotteiden imeytyä, kun teen silmämeikin ensin. Mulla on aika kuiva iho. Tuo Ziajan päivävoide on tuntunu ihanan kosteuttavalta. Ja se yövoide on varmaan sitte paksumpaa. Oiskohan tuo taikan päivävoide liian kevyttä. Mutta kyllä mielellään välillä vaihteleekin niitä mitä käyttää meikin alla. Meinasin tänään sortua ostamaan sen, mutta päätin aloittaa kokeilun käsisaippuasta. Ja miselliveden onnistuin kans toistaseksi jättämään, kun mulla on 2 muuta vielä käyttämättä. Hiustuotteita en löytäny. Mutta pitää tarkkailla, millon tulevat myyntiin. Mukava päästä alottamaan jostaki. Että voiki tulla hyvä mieli esim. käsisaippuasta :) Välillä kyllästyttää nuo palmolivet yms. perusjutut.

      Poista
    3. Taikan käsisaippua on ihana, vieraatkin kysyi mitä tää on :) jos sulla on kuiva iho niin varmasti on liian kevyttä ainakin yksin käytettynä. Olihan sulla käytössä kosteuttava kasvovesi ja seerumi ennen voidetta? En muista ollaanko niistä juteltu :) ne ainakin auttavat mulla tuotteita imeytymään ja tekevät meikkipohjasta paremman näköisen <3

      Poista
    4. Voi, se on ihanaa just, jos vieraat kysyy mitä tää on :) ootan innolla että saa ottaa sen käytöön. Millinhan ne hiusjutut sitte tulee myyntiin, kun täällä ei tosiaan näy niitä vielä. On mulla käytössä kasvovesi ja seerumi. Ja sitte vielä kosteuttava yönaamiokin, jota pitäis vaan entistäki useammin jaksaa käyttää. Origins Drink Up Intensive. Siitä oon tykänny paljon. Mutta uudet vinkit kiinnostaa aina. Käytätkö sinä tuollasia yöksi jätettäviä naamioita? Sitten vielä kysymys banaanipuuterista. Ostin eilen sillä samalla reissulla essencen sellaisen, vaikka en ees kunnolla tiiä, laiteraanko sitä vaan silmien alle vai miten? Jos koko kasvoille laittaa, nii näyttääkö keltaselta sitte. Googlettelinki kyllä. Mutta kysyn silti miten sitä ns. Kuuluu käyttää? Mää oon tällanen kosmetiikkahöperö, nii on tosi paljo ilahduttanu, kun sulle tulee kuitenki paljo kommentteja, nii oot silti aina vastannu. Se on just se vuorovaikutus niinku kirjotit jossain konnentissa. Tärkeää joka suhteessa.

      Poista
    5. Toivottavasti pian <3 ainakin netistä niitä saa. En käytä yöksi jätettäviä naamioita koska mun silmät ärtyy niistä helposti enkä tykkää jos joku tahmoo tyynyliinaan :D Mun ikisuosikki on se essencen banaanipuuteri! Se on ihana ja edullinen :) sitä laittaa silmien alla niin se vähän kirkastaa ja joskus laitan sitä koko kasvoille kevyelti, ei tee keltaista naamaa.
      Minusta on kiva kun kommentoitte, jos ei kukaan ikinä kommentoi niin en usko että kukaan jaksaisi blogata jos tuntuu ettei kukaan lue tai pidä postauksista :)

      Poista
  2. Ostin sen geeliputsarin. Pidän siitä kovasti. Saisi olla vähän paksumpaa koostumukseltaan, sillä nyt saa olla tarkkana ettei sitä holahda tuubista ihan liikaa. Mutta sain siitä todella positiivisen käsityksen ja aion ostaa lisää. Ja ehkäpä kokeilen myös jotain muutakin ko. merkiltä. Kosteuttava shampoo vaikutti kyllä kiinnostavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, sitä hulahtaa helposti liikaa mutta käytän sitä pulloa aina ylösalaisin enkä pursota alaspäin suoraan :) muuten ne on lattialla :D

      Poista
  3. Taika odottaa vielä kokeiluaan, mutta misellivettä voisin kokeilla.
    t. TQ

    VastaaPoista
  4. Joo! Lemppari on vartalovoide, koska se imeytyy nopeasti ja tuntuu tehokkaalta. Hoitoainekin on kiva lyhyehköön tukkaan. Yövoiteesta tuli kahden kaupungin väliä reissaavan suosikki. Se käy niin kasvoille kuin käsille. Tykkää Taikan tuoksuista paljon, mutta edullinen hinta ja helppo saatavuus iskee myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin parasta on saatavuus, löytyy Tokmannilta ja edullinen hinta. Moni voiteista on tosiaan myös monitoimituote, toimii hyvin käsillekin ;)

      Poista
  5. Taika on ihana brändi! Mulla taitaa olla vielä sitä vartalovoidetta jäljellä, kun sain joskus testiin niitä ihon- ja vartalonhoitotuotteita. Muut on käytetty aikaa sitten pois :D Nää kuulostaa mielenkiintoisilta, mutten tiedä riittäisikö ton hoitoaineen teho omillekaan hiuksilleni. Ehkä nyt, kun latvoista on pätkästy niin paljon pois. Shampoita voisin kyllä testata :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3