perjantai 17. syyskuuta 2021

Goodiebox syyskuu 2021

**Mainoslinkki

Voihan Goodiebox ja mitä toilailua. Goodieboxin toimesta kämmättiin Instagramissa ja läväytettiin syyskuun boxin kuva feediin. Meni kyllä omakin yllätys ihan metsään, rupesi ihan suututtamaan kun yllätysboxin idea_on_nimenomaan_yllätys ja minä olen niin lapsenmielinen että haluaisin sen kokea. Lisäksi ärsytti kun näin että mukana on TAAS tuote jonka sain jo joulukalenterista. No, eipä tarvii miettiäkään Goodieboxin kalenteria tälle vuodelle eikä se Goodieboxin antama lupaus näemmä ollutkaan totta, ettei boxissa ja kalenterissa olisi samoja tuotteita. 

No se siitä ja katsotaan boxi joka on kauniisti syksyn värinen rusehtavia käärepapereita myöten.

Miqura Body Scrub 2 in 1 Biodegradable Glitter / arvo 9,95 e
Biohajoavaa glitteriä sisältävä suihkukuorinta. Siis tämä on yksi järkyttävimmistä kokeilemistani tuotteista enkä enää putkistoihini tälläistä tunge. Lisäksi tämä tuli jo joulukalenterissa enkä todellakaan halua uusintaa tällä joten menee kiertoon. 

Vita Liberata The Fabulous Gradual Lotion / arvo 7,50 e. 
Tehokas asteittain itseruskettava voide. Käytä tuotetta 3-4 peräkkäisenä päivänä. Itse en moisia jaksa käyttää koska en halua sotkua vaatteisiin joten kiertoon. Goodieboxilla ei tuo laskupää toimi, tämänkin arvo on merkattu yläkanttiin heidän toimestaan ( 12,90 e ) mutta itse laskin arvoksi 7,50 e.


Emité Cosmetics Diamond Heart Base Primer / arvo 40 e
Mielenkiintoisen kuuloinen primer, aion testata itse. Tasoittaa ihonsävyä ja auttaa pitämään meikin paikoillaan. Uusi ja tuntematon merkki minulle, ihan kiva saada boxista tälläisiä. 

Corps Volatiles Encapsulates Sun / arvo 23 e
Tuoksuja on kyllä kiva saada ja tälläinen koko on ihan sopiva testaamiseen. Ensinuuhkaisun perusteella pidän tästä pehmeästä kookoksen, viikunan, valkoisten kukkien, vaniljan ja meripihkan tuoksuisesta parfyymistä. 

Lottie Am To Pm Retractable Eyeliner / arvo 5,95 e
Pehmeä eyelinerkynä, menee ehdottomasti testiin. Geelimäinen koostumus sopii vaikkapa häivytetyn kissarajauksen tekoon ja kynän sävy Espresso on mukava vaihtoehto mustalle värille.


Vaikka spoilaamisesta jäi vähän kakan maku suuhun, itse boxi kyllä oli kiva. Viidestä tuotteesta kolme meni nappiin, olivat uusia ja mielenkiintoisia kokeilla. Kolme täysikokoista tuotetta ja kaksi pienempää, nekin kyllä hyviä kokoja. Plussaa kun ei ole parin millin näytteitä tai mitään ilmaisnyssäköitä. Jatkakaa samalla linjalla sisällön suhteen, nyt onkin ollut monta hyvää boxia putkeen ja näkynyt enemmän meikkituotteita, lienee toiveita kuunneltu?

Tee tilaus linkkini kautta, boxi 24,95 e / kk. Arvo aina yli 70 e.

Olisitko tykännyt sisällöstä?

12 kommenttia:

  1. Tuo Primeri ja lineri olisi ollut eniten mieleen. Kyllä tuo että tulee jatkuvasti joulukalenteri tuotteita syö tämän arvoa. Ehkä vielä mälsempää niille jotka ei saanut sitä joulukalenteria viime vuonna ja saavat nyt näitä sloppy secondsejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalenterituotteita on tullut useampi tänä vuonna niin kyllä se vähän ärsyttää…

      Poista
  2. Tylsää, että tulee samoja tuotteita bokseista ja joulukalenterista. Luulisi, että iso osa kalenterin ostaneista on just boksin tilaajia. Primer olisi tästä ollut itselle se mieleisin, muut vähän njääh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Primer kiinnostaa kyllä itseäkin, boxin parhaimmistoa tällä kertaa :)

      Poista
  3. Ei nyt liity aiheeseen mitenkään, enkä tiedä onko ihan vanha juttu jo, mutta huomasin äsken että sokokselle oli tullut Kat Von D meikkejä myyntiin! Sitäkään en tiedä miksi tulit heti mieleen 😅 Ständi ei ollut suuri, mutta sieltä löytyi jopa minikokoisia juttuja muutama. Ilahduin ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulin mieleen ;) joskus aikoinaan olen enemmän intoillut KVD meikeistä ja ostin mä niitä pari vuotta sitten Berliinistä. Eilen kävin Kuopiossa mutta ei ollut rahaa oikein niin en viitsinyt mennä pyörimään Sokokselle kun kuitenkin sortuisin jotain ostamaan ;D

      Poista
  4. Primer olisi ollut näistä itselleni kiinnostavin! Ja ääh ei mitään glitterjuttuja poishuuhdeltaviin tuotteisiin, oli sitten biohajoavia tai ei.. En muutenkaan ymmärrä sen glitterin funktiota, mutta jossain peel-off naamiossa se just ja just menee, kun se naamio on tarkoitus repiä kasvoilta ja laittaa roskiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se glitter oli ihan nättiä mutta kokonaisuudessaan tuo kuorinta paksua, tuntui että jääkö se putkistoihin kun itse maksat omakotitalossa tuollaiset :D en enää käytä kahvikuorintojakaan. Primer vaikuttaa mielenkiintoiselta ja pakkaus jotenkin kiva <3

      Poista
  5. Tuo boksin etukäteisvuotaminen oli kyllä mälsä juttu. Ärsytti itseäkin😒
    Ja tuo että niitä joulukalenterituotteita kierrätetään koko ajan. Eikö ne muista mitä kalenterissa on ollut...
    Nuo muut 3 tuotetta ja IR oli kyllä kivoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä me oltu ainoita joita ärsytti/jotka siinä mainitsi. Vaikka se torstaina lähetettäisiin, ei se kerkeä esim Itä-suomeen päivässä. Ja mun boxi lähti vasta maanantaina ja jo tiistai-aamuna se kuva oli Instassa. Kyllä pitäisi joku viikko malttaa odottaa että kaikki saa boxinsa tai ainakin laittaa se kuva swaipattavaksi!

      Poista
  6. Vähän asian vierestä, mut jäin miettimään tota Vita Liberatan hintaa, et jos sä lasket sen suoraan jonkun täysikokoisen tuotteen hinnasta niin kyllähän melkein poikkeuksetta jos tuotetta myydään erikokoisissa pakkauksissa niin se pienempi on kalliimpi per ml tai litra tai.. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3