sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Anastasia Beverly Hills Sultry

Kunnon takinkääntäjä! Aiemmin vannoin että minähän en mitään Sultryä tarvitse mutta mitäs tämä nyt on...kun joku osuu eteen tarpeeksi halvalla niin pakko se on ostaa pois kuleksimasta ;) 

Anastasia Beverly Hills Sultry

Ehkä minä en Sultryä tarvinnut silloin aiemmin kun ABH julkaisi paletteja liian tiuhaan tahtiin. Ne kuitenkin ovat todella kalliita eikä mulla ole varaa ostaa niitä jatkuvalla syötöllä. En myöskään ole shimmer- ja glittervärien suurin fani, vaikkakin ne ovat superkauniita, mutta ne tahtovat muussaantua raskailla luomilla. Sillä sain silloin perusteltua itselleni etten tätä halua :D 

Anastasia Beverly Hills Sultry

Sultry ilmestyi vuonna 2008 ennen pikkujoulu kautta. Tämä paletti on kyllä upea; kovapintaista, karheaa glitterkantta myöten! Se kimmeltää käännellessä ja näyttää ylelliseltä. Rakastan luksusmeikkejä ja upeita pakkauksia, niitä on vaan ilo käyttää! Onneksi tämän pakkauksen glitter on sellaista ettei se nyt varise, etenkään kun mulla ei ole pahvipakkausta tälle. Ei sotke muiden palettien seassa Alexissa.

Anastasia Beverly Hills Sultry

Muistan että aiemmin vieroksuin paletin Bloom -sävyä joka pistää silmään muuten niin kylmästä värimaailmasta. Ihmettelen kyllä kuitenkin miksi en Sultryä hankkinut koska viileät ja tummat meikit on mun juttu! Ja nuo shimmerit on superkauniita! 

Anastasia Beverly Hills Sultry

Anastasia Beverly Hills Sultry

Tämän meikin tein sävyillä Steampunk, Birch, Slate ja Noir. Piti kyllä pestä pari kertaa pois koska ensin kajali sotki eikä tarttunut kun silmät rupesivat vuotamaan...meikkasin ensin alaluomenkin kun näyttää kivemmalta, mutta se saa aina tulvan aikaan niin antaa olla sitten. Toisen kerran kokeilin ripsiväriä! Mutta enhän minä raukka ymmärtänyt ettei se toimi pidennysten kanssa :D otin vielä jonkun megavolyymiharjaisen ripsivärin joka vaan paakutti ripsienpidennysten rippeet eikä ylettynyt omiin ripsiin kun ne on aika lyhyet vielä. Että jos odottaisi rauhassa loppujen viuhkojen irtoamista ja sitten kokeilisin jotain pieni harjaksisempaa ripsiväriä, mulle onkin siunaantunut neljä ripsiväriä odottamaan käyttöä ;)



Toisen meikin tein sävyillä Cyborg, Birch, Slate  ja Noir. Ja tässä kohtaa olin jo saanut ripsienpidennyksen rippeet pois koska pakko tunnustaa, meni hermot että oli vaan yks-kaks tupsua jäljellä. Omat ripset ovat kyllä tosi tuuheat eivätkä näytä vahingoittuneilta ja niitä on tasainen rivi, ne tosin ovat lyhyemmät eli kasvuvaiheessa? ja ne sojottavat piikkisuoraan alaspäin :D ripsien painosta? No kyllä ne siitä elpyy ;)



Ja vielä yksi meikki!





Kolmas meikki syntyi sävyillä Cinder jonka päällä Pearl, Dystopian, Bloom ja Fresh sisänurkassa. Paletilla saa kyllä ihan erilaisia meikkejä ja pakko oli kokeilla vielä tätä Bloom -väripilkkua. Se on vähän jännä valinta palettiin, tosin nyt on nähty paljon tälläisiä paletteja joissa vaikkapa sininen tehosteväri. 

Tykkään Sultrystä tosi paljon ja ihmettelen miten skippasin sen aikoinaan. En varmaan nytkään sitä olisi hankkinut asioikseni ellei se olisi sattunut 17 eurolla käyttämättömänä eteen. Varmaan joku ostanut sen Kicksin kesäale pakkauksen ja möi tämän siitä. Tykkään kun paletilla saa klassisen ja näyttävän meikin sekä kunnolla sitä kontrastia, kun viimeaikaisista esittelemistäni paleteista osa on ollut vaisumpia. 

Mielestäni Sultryssä on ainesta moneksi, siinä on monia eri värisiä häivytyssävyjä joten saa sillä lämmintäkin meikkiä, eikä aina tarvitse käyttää samoja sävyjä. Shimmereissä on kivasti vaihtelua hopean, kullan, vaalean, pronssin ja jopa vaaleanpunaisen välillä. Suosikkisävyjäni paletista on Steampunk, Cyborg, Birch ja Slate. Vähiten pidän tunkkaisista sävyistä Ember, Cinder ja Teak, tosin voi olla että niillekin joskus löytyy paikkansa. Kokeilin niitä myös meikkeihin mutta tuli aika yksitoikkoisia enkä edes kuvannut niitä tähän postaukseen. Pearl on taas sävy johon sormi suorastaan uppoaa, mutta shimmerit toimivat sormin että siveltimin. 

Mattavärit pöllyävät kovasti ja shimmerit varisevat joten en ikinä tekisi Anastasian paletilla silmämeikkiä valmiin pohjan päälle. Itse sain joka meikin tehtyäni pestä silmänaluset misellivedellä koska variseminen oli niin voimakasta. Mielestäni Sultry on kiva lisä ABH kokoelmaani ja olen mielissäni että sen ostin. Jos tähän erityisesti nyt ihastuit ja haluaisit sen omaksi mutta ei missään myydä, suosittelen vastaavaksi Loracin Noir palettia joka on jopa parempi kuin Sultry. 

Löytyykö sinulta Sultry -palettia?

20 kommenttia:

  1. Jei, Sultry on yksi lempipaleteistani. Jopa tuota Bloomia tuli kesällä käytettyä paljon.

    VastaaPoista
  2. No nyt se tuli se postaus, jota oon nii kauan toivonu! 😍 On kyllä niin älyttömän nättejä meikkejä, että voi vaan ihailla. Minäki ostin tuon paletin siis kicksin alesta. Ja sitte ku sitä ei enää valmisteta, nii ei voinu mitenkään jättää hankkimatta tietenkään. Ja siinähän tuli mukana se eyeliner, ripsari ja silmämeikinpohjustaja. Katoin Lykon sivuja, nii sieltäkin oli se Make Up Storen Muffin sävy loppu. Pitäis kysyä onko niille tulossa sitä. Millanen sävy se Masai on? Kun ajattelin, että kumpi ois silmämeikissä parempi Smog vai se Masai. Riippuu tietysti mistä tykkää. Mutta kumpaa tykkäisit käyttää silmämeikissä? Minä en varjosta kasvoja ollenkaan. Laitan vaan korostukset ja poskipunaa 🙂 ja joskus aurinkopuuteria. Ostin muuten sen Essencen Cocoa-Cool sävyn, josta kirjotit yhessä postauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät <3 Kiitos paljon! En minäkään voinut olla ostamatta kun oli niin halpa ( 17 e ). Minä ostin siis pelkän paletin kun se oli yksittäin kirpparilla myytävänä käyttämättömänä. Se Kicksin setti oli jo ehtinyt loppua kun havahduin siihen miten halpa se on.
      Mulla se Masai on kasvojen contouriin. Se on siis kylmä harmaa, Smog on lämpimämpi sävy ja käsittääkseni sitäkin voi käyttää kasvoilla. Eli ihan makuasia haluaako kylmän vai lämpimän. Kumpaakaan en ole silmämeikissä käyttänyt. Cocoa-cool on ihana, niin ihana että mulla on niitä 4 koska se kuitenkin lopetetaan kohta...:D Oletko tykännyt siitä?

      Poista
  3. Joo, tykkään paljon siitä aurinkopuuterista :) Oon kans miettiny että pitäiskö ostaa jammaan, ku liian monesti on käyny niin, että kun löytää jonku ihanan, nii eiköhän kohta lopeteta. Oon kans lukenu, että monet käyttää myös sitä smog-sävyä varjostuksiin. Käviskö tuo masai sun mielestä esim. luomivakoon ja millanen sävy sopis sen kans sitte liikkuvalle luomelle? Toivottavasti ne sais Lykolle sitä Muffinia. Onko se Masai sellanen kylmä harmaanruskea vai ihan harmaa? Toivottavasti sua, ei haittaa, kun kyselen nii kauheasti🙄 on vaan mukava jutella meikeistä ja kysyä mitä ei ite tiiä. Ja tosi kiva kun oot aina vastannu mulle, kiitos 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että oli hyvä! Minäkin mieluummin ostan jemmaan kun harmittelen jälkeenpäin. Huomasin että se kuitenkin kuluu aika nopeasti niin en halua että loppuu enkä saa uutta. Käytän kuitenkin bronzeria päivittäin :)
      Masai sopii hyvin varjostuksiin, se näyttäisi kivalta oikeastaan minkä värin kanssa tahansa koska on niin neutraali. Itse varjostan harmahtavalla vaaleanvihreää, lilaa tai vaaleanpunaista meikkiä. Hopea on myös kiva harmaan kanssa. Masai on kylmä harmaanruskea että ei se selkeästi harmaa ole mutta ei ruskeakaan. Hyvin luonnollisen värinen. Kiva kun kyselet ja mukava on keskustella :)

      Poista
  4. Ai nii ja se mua kiinostais tietää, että jos tilaisit Makeup Geekiltä, nii swatchien perusteella mitkä sävyt ois sellasia, jotka tilaisit? 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuullut että ne foiled -luomivärit on huikeita joten niistä Whimsical, Day Dreamer ja High Wire. Ja jos kokoaisin itse palettia niin mattasävyistä ottaisin Best Sellerit Creme Brulee, Beach Please, Latte As Usual ja Banana Split :)

      Poista
    2. Ok. Kiitos ihanasta vastauksesta :) Tilaan ehkä jossain vaiheessa sen Masain. Kuulostaa kivalta, sävyltä ja tuo auttoi paljon, ku kerroit minkä kans yhdistellä. Ei kai tuo Masai oo poistuva sävy? Ootko paljon tilannu Lykolta, että onko luotettava yms. Siellä on myös Goldwellin sinimustaa hiusväriä, joka on mun ehdoton lemppari. Sitä sai ennen ihan kampaamoista, mutta nyt ei löydy muutaku tilaamalla.

      Poista
    3. Ei se ole poistuva, monta vuotta ollut valikoimassa :) Lyko on luotettava paikka tilata ja siellä taitaa olla nyt suurin Make Up Store valikoima ;)

      Poista
  5. Upeita meikkejä!
    Joka tämä tai MR on eniten käytetyimpiä ABH palettejani. Eikä tuo Sultry nyt niin erikoinen ole, mutta kummasti vaan käteen tarttuu useammin kuin muut. Iltameikissä varsinkin.
    Mulla on ripset irronneet taas oikealta puolelta huomattavasti enemmän, vaikka oon selälläni nukkunu yskän takia, yskän joka on kohta kolme viikkoa kestänyt.
    En taida näitä enää uusia, on se vaan niin helpompaa sitte meikata .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Totta, eihän tämä uniikki ole mutta upea, näyttävä ja laadukas! Mulla taisi kans lähteä aina oikealta puolelta enemmän vaikka selällään koitti nukkua. Kieltämättä ne on ihanat aina mutta on kyllä kiva meikata miten haluaa ;) ainakin itse olen kyllä niin ottanut ilon irti.. :D

      Poista
  6. Kakkosmeikki on näistä lemppari. Tykkään Sultryn ulkonäöstä palettina, mutta en ole uskaltanut hankkia kuulemma pehmeän koostumuksen kanssa. Mulla ei ole aikaa säätää varisevien luomivärien kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sultry kyllä varisee, ihan kuten kaikki ABH paletit :)

      Poista
  7. Kaikki meikit on tosi upeita näissä kuvissa. Katsoin sun kulmakarvoja ja ne on täydelliset..!! Kateellinen täällä vaan miettii että pitäskö itekkin riipasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voi kiitos kovasti, välitän kiitokset tekijälle jossain vaiheessa ;) tykkään itsekin tosi paljon, en edes muista enää millaiset kulmat mulla on oikeasti kun nämä on niin täydelliset! En halua ikinä näistä luopua :D

      Poista
  8. Sultry on upea, mutta jotenkin tää paletti ei kuitenkaan oo koskaan iskenyt niin kovin, että olisin hankkinut tätä :) Tosi monipuolisesti tolla kyllä saa erilaisia meikkejä! Bloom on hauska väripiste palettiin, mutten tiedä osaisinko itse pahemmin yhdistellä sitä paletin muiden sävyjen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin lämpenin tälle jotenkin tosi hitaasti mutta on se vaan yksi parhaita paletteja kokoelmassani. Toimiva, monipuolinen ja juhlava <3

      Poista
  9. Kauniita meikkejä teit tällä värillä. Kivasti osaat yhdistellä värejä.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3