keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Bling Bling -kynnet

No nyt on!

CesarsShopin uusista Mixed Nail Art Rhinestones -seteistä pyydettiin arvostelua, ja mitenkä sitä muuten tekisi kuin loihtimalla jotkut bling bling -kynnet! Ja näistä tuli kyllä niin överit että en tiedä onko nämä supercoolit vai ihan mauttomat :D

nail art studs

kynsitimantit

Seteistä mulla on setti 1 ( pr-näyte ) joka sisältää värikkäitä timantteja, neliöitä, tähtiä, ympyröitä ja mitähän vielä? Timskuja löytyy monessa eri koossa ja värissä. Käytin kynsissä pääosin tätä settiä.

cesarsshop

Itse ostin setin 4 jossa on pröystäileviä timantteja, kuunpuolikkaita, kultahippuja ( awwss ), aurinkoja, pienempiä pyöreitä timskuja ja kaikkee!! Nuo isoimmat timantit ovat niin isoja että menevät rakennekynsille, mun kynsillä niitä ei ehkä saa pysymään. Liimalla korkeintaan? On ne ainakin ihan ökytimantteja ja todella näyttäviä.

ranskalainen manikyyri

Mietin pitkään mitkä kynnet teen kunnes päädyin klassiseen ranskalaiseen manikyyriin. Lakkasin kynnen kärjet vinyylien avulla valkoisella essencen lakalla. Töpsötin kynsiin Essien glitterlakkaa ja aloitin pienempien timanttien kiinnityksen, painelin ne vaan dotting toolin avulla kiinni Essien Summit Of Style -lakan sekaan. Isommille koristeille laitoin kynnelle päällyslakkaa ja painelin ne vaan siihen.

kynsien koristelu

Mulla ei ollut koristeiden kiinnityksessä mitään logiikkaa, senku laittelin vaan menemään. En tiedä oliko lopputulos liikaa vai hieno, erilaiset kynnet ainakin mitä yleensä teen! 

Essie kynsilakka

Nämä setit on sitten ihan eri luokkaa kuin eBayn halpikset, joita olen itsekin tilaillut. Niissä yleensä haalistuu se pinta heti päällyslakan jälkeen tai sitten ne ovat jotenkin muovisia, ei niin kivoja kynsillä. Muistan kun olen joskus 10 vuotta sitten Cesarista saanut swarovskin kristalleja kynsille enkä ole tänä päivänäkään raaskinut niitä käyttää kun ne on niiiiin upeita! 

Jollain tapaa tykkään tosi paljon kaikista timanteista, on ainakin erilainen tapa koristella kun ne ainaiset kukkadecalit... ;))

Uskaltaako sitä kysyä mitä tykkäätte...?


14 kommenttia:

  1. Hienoja! Eihän nuo nyt överit ole 😉

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet :) Mä kävin yks päivä kans vilkaisemassa näitä settejä, mutta jäi vähän epäilyttämään että minkä kokoisia nämä koristeet ovat, niin en uskaltanut tilata :D Nuo kuut ovat ihania! Pitäisiköhän sitä itsekin laittaa pitkästä aikaa jotain kynsijuttuja tilaukseen, vaikka en ole pitkään aikaan jaksanut kynsiä mitenkään koristella tai edes lakata. Jos kevään tullen vaikka taas innostuisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän ne uudet jutut aina piristää ;) minua on innostanut kun sain kynnet kuntoon ja niitä on kivempi lakata :)

      Poista
  3. Tosi hyvin toimii, kun on yksinkertainen pohja! Jos jo pohjaväri itsessään olisi ollut näyttävä, niin ois saattanu olla liikaa, nyt ei missään nimessä oo liikaa vaan oikein kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niinhän se on kun tarkemmin miettii, joskus se yksinkertainen vaan on parasta :)

      Poista
  4. Ai vitsit miten blingblingit! Eli siis tosi ihanat! Ai että ku kuolaan noita kuvia, missä nuot koristeet on kasassa, tosi upean näköistä :D

    VastaaPoista
  5. Nämä ovat kyllä oikein hienot kynnet. Ranskis sopii näihin tasapainottaen lopputulosta.
    Kuitenkin tekee mieli sanoa, että mielummin överit kuin vajarit. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
  6. Voi että onpa söpöjä koristeita! Kyllä jos itsekin osaisin lakkailla niin tollaisia helmiä laittaisin kynsiin, mutta oon niin laiskiainen kynsien suhteen että menen nykyään valmiiksi koristelluilla Dashing Diva kynsitarroilla :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3